tufft att jag tar mig tiden att göra sånt hära.

Förövrigt så såg man ut såhär idag, imorgon panikar jag för,
måste göra alla läxor som jag ignorerat idag, fan.
sanningensord, älska livet, varje aspekt och del, hela vägen. 
 


sov ni med!

Idag var en dag som började bra och var bra tills en lektion innan den slutade. Den i skolan alltså. Efter var väl inget att hurra för heller, ska sova mycket så godnatt! <3


Franska (10 av de 28) glosorna

Jag kunde leva tack vare en framtid.
Lämna ett blad, växa upp, kämpa för något.
Bara finnas?
Nej, leva!

J´ai pu vivre, grâce à un avenir.
Quitter une feuille, grandir, lutter pour quelque chose.
Seulement se trouver?
Non, vivre!


hör du hur jag håller andan?

herregud, jag hör när mammas vänner pratar om snart är livet över typ, pepp. Imrn ska jag skolka och leva livet, skit i att jag får sämre betyg, jag lever bara ett liv då kan man inte strunta i det. Jag har lite peppande vänner ialf, tp jesper och alva, kämpa liksom. Carpe diem. Nej men nu var jag bara snäll å uppdaterade för ni ville det, men ialf, ska bara skolka en lektion så det är lungnan kvinnor! pussisar nu ska jag leka lite med min svenskaskojigaläxa typ. OCH vet att ni vill ha bilder på saskia och charlotte och selma (som jag saknar jävligt mkt) men ni får bara

 



Det kanske är meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen

Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen


sista januari

Jag måste vara sveriges mest korkade människa, som har hur mycket som helst i skolan, får panik för alla skolprojekt men sitter och chillar vid facebook. heller hur, dum i huvudet, jäkla skit skola, jag hatar dig. (STARKA ORD). Förövrigt har jag damp för olivia är sjuk, serri vi byter att varannvecka är hon hemma, sen jag , sen hon, omfg. Bryk. Det jag vill ha just nu, är ledighet från the loveable school (sommarlov jatack) och att selma kommer hem. I am fucking dieing here, och ingen bryr sig, gå å dö människor, jag vill typ dränka mig i sorg och tröstäta men pga skoldiet betyder det gröt och nötter och vatten typ. fan vad gött. jag vill åka till göteborg. hej jaag vill dö. jag vill ha sommar, jatack nu, nej jag vill dra ut nu ringer jag hanna. dö pusshej.



I can't make u mine

Mörkret gömmer oss
Mörkret gömmer oss från dagens ljus
Den gömmer oss från det som gör oss synliga
Den gömmer oss när vi tar felsteg
Den gömmer oss när vi inte väljer rätt
Den gömmer oss då vi hoppas ingen ser
Den gömmer oss gång på gång
Och vi göms i hopp om att allt går att göras om


senaste tiden

HEj! Nu kan jag blogga lite
I fredags så slutade vi tidigt, det var skönt! Jag och sofia letade efter våran naturkunskapslärare för att det inte fanns några böcker kvar att låna för att vi fått läxa men han var försvunnen efter typ 5min och vi letade inte så länge heller men när vi kom tillbaka till skåpen hade alla sprungit iväg. Så då var det typ bara jag, sofia och josse kvar men inte illa det inte :) vi åkte till den delen av stan man lika gärna kan spränga bort, först till vällingby och åt på subway och köpte nagellack och kollade hur det såg ut i den delen av stockholm? Jaja sen åkte vi hem till josse och det var lite läskigt för hon bor precis där mina släktingar bor, tror det hette norra ängbyy :O Vi körde i alla fall vårt favvospel: cluedo :)

Folk som har kul efter skolan i skolan:



Sofia satt och tjurade i ett hörn.
Vi hade tidigare haft ett samtal med vår svenskalärare efter lektionen som gjorde de flesta lite arga/upprörda. Om jag fick välja själv skulle jag gärna byta lärare, liksom vad känar vi på att ha honom? han har varit frånvarande typ hälften av alla lektioner och lektionerna är också sega liksom det tog mer än en termin att se sagan om ringen (asså bara ettan då), men det är ju inte det värsta men det tar vi inte nu. 


Lång tågresa var det men inte har man väl tråkigt för det :)


Igår var en onödig dag, jag gjorde inte mycket, åkte och skulle fixa men slösade mest på folks tid för jag vågade inte åka själv, men det var snällt av dom Tack tack!
Idag är lika så en onödig dag, min hjärna har fungerat trökt i helgen och det är inte så kul :/ men nu kommer ju en ny härlig skolvecka, en med extra många lektioner! Kul! OCh inför den veckan bör man plugga lite extra men det går inte min hjärna med på. Kemi prov nästa torsdag, jag har hittills inte fattat ett dugg av lektionerna och inte öppnat boken men det går nog bra ska ni se, man ska ju vara positiv! :)


Nagellacken som jag köpte, testade det gröna ;) a så ni vet liksom


Tänkte städa och liksom visa hur duktig jag är med en före och efter bild men det blev bara före hehe fail på mig.
Nu ska jag plugga (...eller inte), hejdårå! :)

skolan tar mitt liv,

Vi vet att vi inte riktigt bloggat på länge, jag har varit sjuk i en vecka som sagt, fortf inte fullt frisk men imorgon måste jag bege mig till skolan, denna vecka har jag tre inlämningar, massa läxor, ett prov och en redovisning, och då talar vi inte om allt jag missat när jag var sjuk. stress. jag har ägnat hela min fredag, lördag och söndag att plugga till historia provet, har hittills klarat mig igenom 22 sidor hostoria, så det är bara 18 sidor kvar, taggad. Pappa är i paris (sjätte landet på två veckor eller vare nu blir) och ska se travet där. Ja, mer uppdatering kommer imorgon, men då måste jag göra min svenska inlämning som är till tisdag, men vi får se hur mycket blogg det blir den här veckan, annars dör jag så ah. pusshej.

tionto

Hejsan! Tror inte jag bloggat sen i måndags så kort sammanfattning.

Tisdag:

Började sent, hade svenska sen bild då jag och Tea gjorde fin konst... :)
Sen så hade jag glömt att det skulle vara öppet hur men jag hade anmält mig så det var ngra timmar mellan vi slutat (13.00) och när vi sen skulle samlas (16.15) så då åkte jag och Lea till medis och köpte en elvisp till henne(som kanske gick sönder i fallet mot marken, ni vet hur det kan gå när man försöker gå fast ens skosnören sitter fast i fel sko...whops så kan man inte gå och så kommer marken mot en), sen tog vi en sightseeing runt söder! Vi gick förbi södra(latin) sen till södra(station) tog 66an till sofia(skolan) sen till sofia(den där i klassen) och var där ett tag innan det bar av till skolan(kärrtorp) igen.
I skolan var det kort info sen slogs alla för att stå i kö till tröjorna som man fick, jag tog en lila. Sen var det middag och det blev soppa och mackor :) Sen kom eleverna och vi typ stod och pratade med dom och sa att det var bra och så. Sen tog vi en fikapaus. Vi kom fram till att jag kommer bli en tjockis när jag börjar jobba för jag kommer ta fika pauser hela tiden men det var trevligt, och så fick man ju dricka också, asså juice men det förstod inte vissa (dom trodde det var ngt annat i men men inget pinsamt hände det var bara väldigt kul, ja ni förstår att jag älskar fikapauser) ;) Sen blev vi tvingade att sitta i skrivstugan där absolut ingen kom men tänkt om någon skulle komma liksom. Men det var kul, vår lärare kom i målbrottet hela tiden och skämde ut sig för alla nya men jag tyckte det var kul och härmade honom hehe. Sen vid 9 var det slut och jag åkte hem.
Hemma pratade jag då med sjuklingen matilda som var lite svårförstådd men det gick bra (hon dog aldrig fast det lät som hon inte fick ngn luft). Hon bör krya på sig! <3


Gjorde en inbakad fläta på Sofia men den tog hon bort innan någon hann se. Har inte blivit så mycket bilder tyvär, här är bara några från tåget på väg hem :)

Onsdag:
Började lite extra tidigt sådär kul med skridskor! Det finns fin fina skridskor att låna sa läraren, så kommer man dit... bara hockeyskridkor!! A det var som att lära sig åka skridskor på nytt, inga taggar som kan stoppa och runda där bak också, det gick inte bra! Sedan efter var jag typ trött och lunchrasten gick ut på att jag, josse och sinthia försökte sova på olika ställen, jag orkade inte riktigt vara vaken men sova kunde man inte heller så jag var i ngn mellanvärld.
Sen var det franska, min favvo lektion av alla! Vi gjorde utvärdering av arbetet och såg en intressant film och paris!! fett med kul! Några redovisade också men det var inte sådär crazy som man hade hoppats.
Några andra ointressanta lektioner hade vi också men de kan ni skita i ;)
Sen på vägen hem så klagade jag och Lina på att Sofia hade onödiga detaljer på sin väska men asså jag var inte direkt seriös men det var sofia och helt plötsligt var hon helt upprörd, ja så kan det gå när man inte förstår varandra. Ta inte illa upp, jag skämtar oftast om jag säger något elakt (eller ngt som oftast är helt osant).

Torsdag:
Idag kom jag sent och satt mobbad hela svenskan rätt åt mig. Sen var det kemi, då var jag och josse fett duktiga och gjorde ett helt papper med uträkningar! (i övrigt förstår jag inget alls av kemin).
Efter lunch var det mentorstid och då blev det lite kaos. För det som "diskuterades" var om vi skulle byta halvklassen i kemi, den ena har på morgonen och den andra på eftermiddagen (som jag och slutar då 20 i 5), förra terminen var det samma tider för grupperna (då slutade vi 4a) så nu var några i min grupp helt hysteriska och väldigt måna om "rättvisan" så vi måste absolut byta tider eftersom alla ska få ha kemi på morgonen.
De flesta anser att den tiden på morgonen är den bättre tiden så dom som har den tiden vill inte byta och dom som inte har den vill byta. Jag, Lea och Josse var dom enda i vår grupp som inte ville byta (jag ville personligen ha kvar min numera enda sovmorgon och jag vet att jag har svårt att gå upp på mornarna och så mycket har jag inte emot att sluta sent eller jo men har man en jobbig dag har man lättare en annan). Vi röstade och min grupp "förlorade" på grund av oss så vi och dom andra vann ;) Det blev inte så mycket matte (som var lektionen efter) för matteläraren ville ju ha sin dagliga utskällning, hans livsviktiga bok med bla. dåliga jämförelser och framtidsplaner (som att vi ska sälja dalahästar för att vi kommer sent, fast någon sån kom aldrig).
Sen var det samhällskunskap, det var ganska kul. Vi skulle förhöra varandra på frågor som vi själva gjort, i min grupp var jag dommare och gav alla rätt utom vissa heheheeh nej men sen skulle vi också skriva saker vi kom på som man ska göra för att typ förbättra miljön, ngn fick idén: inga tjockisar, dom äter för mycket och tar plats.
Sen slutade vi :D ingen kemilabb denna vecka!

.

Tidsoptimist, jo det är jag ganska ofta, ivarjefall när det gäller skolan, men nu börjar jag få panik inför historian, inatt sov jag ingenting, faktiskt inte, slumra till vid tre med vaknade flera ggr av min hosta så gick tillslut upp. Gick till skolan ändå, på leadarship lektionen. Gick sedan hem av att jag orkade inte. Funderar på om jag ska stanna hemma å plugga ikväll eller åka hem till Lindsey, min skolhög med ogjorda saker bara växer. fan, har ont i magen för det här. ska jag stanna hemma ikv. besluts svårigheter.


you don't know what u got until u missing it a lot

livet är mer än att stressa, livet är till för att det ska upplevas inte springas ifrån.

Jag kan inte sova. Jag försöker lyssna på musik och sova, men mina läxor kommer hela tiden fram i hjärnan, och jag kan inte glömma dem, jag funderar på att göra matte nu istället för att sova, matte är ändå kul, men min förkylning kommer absolut inte bli bättre av det. Jag vet i vilket fall vad jag ska ha på mig imrn, det känns bra. Jag har bokat romme resan för min skola den 9 februari. Jag har duschat, och fixat mitt hår så jag slipper snagga mig. I kinda måste fatta ordspråk, jag tänker liksom "du vet inte vad du har förens du förlorare det", "lev för dagen", "ta vara på tiden". Jag vet ju att ordspråken finns, jag vet att det är så jag vill tänka, men på något sätt så ignorerar jag nog budskapen för att det gör så att jag tänker "allt kommer alltid finnas där, alla kommer alltid finnas där, tiden kommer alltid vara kvar & ingen kommer någonsin försvinna" men, allt försvinner, och jag förstår det inte än, jag vet inte ens om det är bra eller dåligt att jag tänker såhär. Imorgon ska i vilket fall jag gå till skolan, jag ska träffa mina vänner och jag ska jobba i skolan, jag ska sova hos Lindsey på kvällen. Min dag ska gå bra förhoppningsvis. Får jag kan även säga er att det året som nyss var, gjorde livet komplicerat, på alla nivår, ärligt talat.




F1 TUFFT

Jag vill bara säga. detta är lite läskigt. när man har samma tanke.
utan att veta om det!!!
Ibland får ni ju bara medge att vi är liiiite coola! Jag menar 15 sekunders skillnad!
(kan tilläggas att jag han inte går i vår klass eller skola)


♥.

Jag ska göra det jag känner för och leva för stunden.


sluter mina ögon och välkomnar ljuset

Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig.
Jag älskar att hata dig och saknar att glömma dig.

För jag ser inget hopp nu,
det försvann för längesen.
Smärtan är min fader och döden min bästa vän.
Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit,
från toppen till botten,
jag är man utan framtid.
Föraktar dig för att du har skapat mig
Och min spegelbild är krossad och min skugga hatar mig.
Och hur ska jag klara mig? Ska skiten gå vidare?
Jag är trött på metaforer som ”livet går vidare” 


skit skola

Jäkla skämt skola. 42 sidor då de på engelska skriver om den Bytanistiska (eller ngt) tiden, och det är världen minsta text och största bok, och jag kan ta och skjuta mig nu alltså. Vill gå i Eriksdalsskolan tack, vill åka tillbaka ett år i tiden, tack. Bra mina önskningar. Nej jag vill spola lite framåt i tiden, eller nej det vill jag inte, för då blir jag äldre, jäkla ååh damp, vi har för mycket skit äckel läxor, och jag har varit borta i tre dagar från skolan, men vadå missat mycket?? nejdåå, bara sisådär 500 läxor, prov, inlämningar, woho taggad för skolan alltså, äckel skit.
Jag har gjort italienska idag ialf, och pratat i telefonen med farmor och sedan med olivia. assso skit skola. Förövrigt så händer inget mer än att man får sms där det står typ "du är körd" WOHOO! livet är inte emot mig, alls. Okej nu vill jag spoooooooola lite i tiden, äre okq8 eller??

Jag vill spola tbx till sommarens början. Till sista veckan med förra klassen, sista dagen, och kollo.

jag åker buss jeä!

Verkar tydligen inte kunna sluta hosta. Har pratat med Hanna i telefon ialf, hon tror att jag har fått senildement och astma attacker, alltså att det är min sjukdom, jag tror jag kan hålla med henne lite. Jag började skratta hela tiden och så när jag drar efter luft låter det som jag har astma anfall. Och jag har även fixat ngra bilder som jag ska ha på kollage, ska bli ett riktigt fint kollage hoppas jag! & även så har jag lyssnat på bra musik som "jag åker buss jää (ulla)" låten går typ "jag är fräck, jag har en sovsäck" otroligt bra om jag får säga det själv! I vilket fall så mitt hår kommer bli en ja.. en kamp att trassla ur, valen är typ, plågas, rastaflätor, eller snagga mig, känner att jag borde pröva något nytt så det blir nog snaggning! Blir dock ingen skola för mig imrn, nej  för jag ska studera hemma! whoopwhoop.

(den tiden då Hanna hade det lite kämpigt att få vänner)

börjar bli gammal

got 2 get discipline, och lära mig pluuugga, jag har varit hemma i hur många dagar?? fem. jag har pluggat i hur många dagar?? noll. Skoj! Min dag är inte värd att berätta, för jag har undgått att plugga, jag har försökt lära mig sticka (gick ju sådära). Jag har druckit te. Jag har faktiskt ätit lite, men alltså, jag är inte hungrig??? vad är grejen liksom?! och ah, jag har kollat på Oc. OCH JAG HAR STÄDAT MITT RUM ! I GO GIRL! Jag har knarkat läkerol, jag har varit inne på facebook och jag har slut på dagen. Jo jag pratade i telefon med Olivia nyss för hon funderar på om hon skulle köpa kakor eller baka dem, till imrn, hon bestämde sig för att köpa dem, och hon ska tydligen plugga nu.. typ min dag. Nu ska jag se OC, kanske äta ngt skojigt, kanske dricka te, kanske sticka och kanske plugga, ah. Hejsanhoppsan!

gamla eriksdalstider! tror bilden är tagen på typ en svenska lektion.
ialf från 9an, då vi var 9H, men det var längesen, nu börjar man bli gammal.

nooooooo


Min franska lärare ringde precis, hon var djupt besviken och förbannad! Hon hade sett mitt prov och gick i taket direkt. sorry bloggen men nu åker jag in på anstalt, kommer väl tillbaka ngn gång om jag har tur. Mina föräldrar är ursinniga och förstår inte hur jag kunde göra ngt så dumt på ett prov men dom lovade att blogga åt mig men jag lär väl inte göra så mycket i finkan. Som grädde på moset så är alla mina besökstider eliminerade. Ja ni förstår, jag är redigerad från skolan....den på landet ni vet, kärrtorp i ingenstan. Ja, jag tänkte bara säga det så ni inte är oroliga om jag inte bloggar. Hare bra Jä!

fransk pluggis

Skola idag dårå! Vi hade franska prov, där skulle vi bla skriva ett brev och förutom det jag mindes hittade jag på lite och fick då med "crazy brazzaville" angående trafiken, hoppas hon har humor och inte ger ett ig! Haha satt typ på provet och skrattade för mig själv lite knasigt sådär. Annars på provet vet jag faktiskt inte om det gick så bra, hittade på att operan inte hade ngt tak, på läsförståelsen, frågan var vilket material det var gjort av och nu hemma kom jag på att det var glas det var gjort av!! Aja.
Tråkigt att berätta om vad man gjorde på lektionerna så jag skippar det. Efter skolan var jag kvar i skolan ett tag. Först körde jag gris med lina, sarah och sofia sen gick alla utom sofia och vi skulle göra franske men det blev en videoblogg men den kommer ni nog ikke få se heheheeh

Ulla och Sofia! Först var Sofia glad :)

Men sen blev hon arg (ni kanske inte ser ngn skillnad, det gjorde inte jag heller i början)
och hon sa att man måste redigera bilderna innan man lägger ut dom så det gjorde jag, det är ganska kul faktiskt :)
Det här var en gång jag liksom:


Hemma kände jag mig duktig och gjorde franska! Man skulle skriva meningar till ord men istället blev det värsta berättelsen :)

Pluggis, jag var bra i början men sen gick allt långsammare och långsammare, jag måste bli mer effektiv när jag pluggar!

Imorgon börjar jag kvart i tio, skönt det men jag måste nog gå lite tidigare för kl 9 ska jag möta marcus i slussen för att ge pengar till biljetter, fekkeekekkeek Jä. Sen har jag bara två lektioner! Wow, svenska och bild ;)
På onsdag morgon äre skridskor kl 8 :( Nu ska jag stänga ner och innan 12 sova (ska sluta vara tidsoptimist).

GoD NatT

- onödigt inlägg -

NU ska jag se på OC. och sedan sova, och imrn stannar jag hemma igen,
vad som helst så jag blir frisk till Torsdag!!!!  Kvällen har gått åt till att planera då hanna å marcus ska fixa sina finansiell problem imorgon, var smarta, och fått reda på vad som hänt i skolan, och fått reda på att min kompis har konstiga kompiar, som gärna lägger till en på facebook för att dem inte känner än. och att lyssnar på musik. och läsa bloggar. och se utube klipp. och allt annat än att plugga typ. äta har jag inte heller glömt faktiskt, inte heller att ha snack och lova att inte dricka (jag menar, jag är under 18, klart jag inte dricker då! herregud, ens föräldrar alltså, jag skulle ju aldrig någonsin göra ngt som de inte gjorde när de var unga eller hur? precis, jag är inte myndig, alltså har jag regler, och regler vet ju alla att man måste följa, för aldrig har ni väl hört uttrycket "regler är till för att brytas"? nej precis, tänkte väl det)  Jaja. Hare skoj hörrni! Godennatten.


den tiden då jag. hanna. selma. var rika. på lettiska pengar. (eller litauiska)


I tried to paint you a picture, but the colors were all wrong

Som jag mår nu, blir jag nog hemma imorgon också, jag har inte orken att fixa mitt rum och jag har inte orken  (eller viljan) att plugga. Och jag är sjuk, blää, och jag är trött. Dock inte ett dugg hungirg, har ätit en knäckemacka idag ialf, bra diet liksom.. Nu ska jag fortsätta se på Oc, men nej jag fattar fortf inte grejen med serien, Veronica mars är bättre (just telling you).

We wont say our goodbyes 
You know it's better that way
We won't break We won't die
It's just a moment of change

(lettland bild jag tog i våras när jag var där med ungdomsgruppen, korsberget)


No regrets

Blicka aldrig bakåt, för det förflutna kan vi inte ändra på.
Behåll minnen men bara de som är värda att tänka på.


IEGS 26/1 18.00

WOOOOOOOOOH! jag är fett glad! har precis pratat med väldigt fina människor på facebook och alla är glada, så då blev jag jätte glad! Och sedan fixas det biljetter till fekkfekkespråkaspråka, så det är också toppen. Pratade precis med Olivia (som skrev inlägget under) och hon är så jätte söt människa så det finns inte men hon fick typ panikattack för allt hon måste göra de här två veckorna så hon ska sova nu. och jag är ledig imrn ialf, eller sjukledig om vi kallar det så, fick även reda på att på Onsdag har min skola öppethus, och jag kan (trots att jag ständigt klagar) rekomendera min skola, Internationella Engelska Gymnasiet på södermalm, trots att det är kämpigt och mycket plugg så äre i den här skolan jag hitta många nya fina vänner, en otroligt social skola (mycket socialare än alla de jag hört om) och det som är toppen är att man ligger så himla mycket före i engelskan gemfört med de som går i vanliga svenska skolor, man lär sig jätte mycket engelska och vilket är både bra till arbetslivet plus ger än ett sjukt stort försprång till universitet och högskola (då allt är på engelska) , man klarar sig mycket bättre utomlands och det finns egentligen bara positiva saker med att lära sig mer engelska! Det är mycket plugg, det tänker jag inte ljuga om, men det är massa plugg i alla skolor, det är bara att lära sig, så kom på vårat öppet hus den 26/1 klockan 18.00, ligger ovanför skanstull! Och köp bakelser och kakor från min klass (S1C) - sam ekonomi! :)

Jag menar, på min skola har man ibland turen att gå på Berns,
då man egentligen har svenska lektion:



eller plugga med vänner på studiedagen (studerardagen!!)

OLIVIA is in da hoooouse!

Hej Goddag hello hola bonjour!

Tänkte bara säga att man blir glad av Matilda ska jag tala om för er! Det är synd om alla ni som inte är kompis med matilda. Men haha tro inte att ni kan sno henne för hon är min! Eller ah, vår. Jag delar henne med några. Men i alla fall, matilda är snäll för jag får gästblogga här! Woop wooop! Blev lite avis när jag såg att bella fick. Men som sagt är matilda snäll så jag fick också :D

Mitt namn är Olivia! Kallas bolivia. Inte ens värt att skratta åt. Hmm ja vad ska man säga om mig? Jag är en glad prick på en sådär 16 år. Många ser mig som dum blondin, men nej så är inte fallet. Jag är fett smart! Så ni vet liksom.  Fast jag kanske är lite virrig. Och klumpig! Alltså, jag kan inte beskriva hur mycket klumpigheter jag har utsatt mig för. Jag skämmer ut mig jämt och ständigt, varje dag. Men det gör inget, för allt sånt är så roligt att skratta åt efteråt. Det gör livet lite roligare!

Jaa hörrni. Just nu sitter jag och trycker i mig glass. Eller nej, glasspaket. Jag äter ett helt paket själv. No judgement! Man ska ju hålla på och träna och det där i skolan och då får man bara äta vad man vill på en dag i veckan. Men jag har gjort lite egna regler. Jag har ätardag varje dag  och träningsdag ingen dag :D så mycket bättre.

Just nu kollar jag i alla fall på OC! Världens bästa. Efter solsidan. Hahaha jag dör för det programmet, det är ju för skojigt! Ove är min lilla (gulle)gris.

Min stora förebild är denna vackra kvinna. Bara så ni vet liksom. http://www.youtube.com/watch?v=kj28sfCsXtw 


En annan vacker kvinna som är vacker på riktigt är den här gulleplutten:  

 JAG DÖÖÖR!


Här är jag :)



Jag är inte normal. Så det finns inga normala bilder på mig men den här får duga :D

Tillsist lite visdomsord: "Livet är för kort för att träna och äta nyttigt"

True dat.

HEJDÅÅÅ!


på väg

Dagen är slut innan den ens börjat.
Jag har inte hunnit göra något idag, har försökt lära mig franskaglosorna (55st) men det går inte bra :/ Har hjälp mamma att sätta betyg haha det är kul. Ska skriva ett brev om triumfbågen på franska hade jag tänkt och lära mig det utantill sen ska jag håppa in i duschen och sen sova så tidigt jag kan! ;)

Jag vill ha sommar! Längtar redan! Värme, ingen skola och bästa: Selma, Charlotte och Saskia kommer hem!!! <3 Bara positiva saker att se fram emot :D

Du krossade mitt hjärta nu är det jag som krossar ditt.

Man känner sig så jobbig när man frågar om läxor, man verkar ju efterbliven typ, men sånt är livet, bara att börja plugga liksom. Jag har typ ätit 40 tabletter den här helgen, woho! Har även precis ätit middag fast jag inte var hungrig, ah förövrigt så är min pappa bortskämd, han har varit i 5 länder på tre veckor, vadå bortskämd liksom?!?!?! Förövrigt lyssnar jag på älskade RMK hihi. och ska få se på Solsidan nu.

"Men fuck känslor, jag spottar I marken,
Våra band är brutna nu och det är du som håller i saxen.
Så sluta säg förlåt nu för du sliter ut ordet."


Whoopwhoop sjuksöndag

Försöker övertala Bella att se Mission Impossible film, men det går inte sådära jätte bra, nu har jag vilat lite och sett på OC, alltså alla säger att man blir kär i filmen, men förtillfället, nej det blir man inte, jag ångrar mig säkert men njaa inte för nu ialf. Ska hämta mer te och kanske ngt att äta, vaknade 10.15 idag och har hittills ätit två mackor och fil men är inte ett dugg hungrig, kanske borde äta ngt mer, fast ingeting är roligt att äta, inte ens choklad, för jag är inte ett dugg sugen på choklad eller godis överhuvudtaget, kanske popcorn, nää trisst.

Denna bild är från lidingö, ni vet liiiiite finare, liiiite bättre? (för två veckor sedan)

we r the dreaming people

Igår låg jag hemma i sängen,  med knivar i halsen och bröstkorgen för jag är förkyld. Jag såg på fyra filmer och sov mycket. Av att ställa mig upp blev jag snörrig av och musklarna gjorde bara ont, så fast 100 ggr värre är det antagligen att bli gammal, usch och fy. Så igår hade jag inte orken att skriva, jag gästbloggade bara på Lindi's blogg så hon blev lite glad eftersom hon är i typ Värnamo (jaapp, det ligger i sverige, typ skåne ungefär ifall ni undrar). Men nu ska jag ialf hämta te, och se på O.C. vilket jag aldrig sett förut, men nu gör jag det ändå, man måste ju alla en chans liksom. Idag har jag i vilket fall pratat med Charlotte, fast hon är ju fortf i Tyskland vilket suger, men nej hon måste komma hem snart alltså, hon hare bra ialf, och för er som undrar äre knappt ngn gräns på alkohol i Tyskland, och en vodka kostar 50 kronor, alltså liiite wild and crazy. Jo har även snackat med en supergammal kollo kompis, det var roligt fast jag var ungefär aaah jätte dryg haha. Så nu ska jag stötta lite folk efter breakups, men annars så sere ganska ljust ut i livet, fast imrn blir jag nog hemma.. med städerskan :o . pusspuss



Här är jag och Hanna påväg till Blackeberg för öppethus för ett år sen,
och vi pluggade samtidigt till engelska provet som skulle vara nästa dag!

elbuort


Tänkte att jag ville göra ett sista inlägg innan jag sover men jag vet inte vad jag ska skriva hehe dålig idé. Imorgon kommer bli en pluggdag hoppas jag, eller jag vill inte men måste :/ kanske kan träna ;) På måndag ärä typ franskaprov, på tisdag tror jag det är öppethus i vår skola på kvällen och då kanske kanske jag ska vara där :P Sen fick vi reda på att vi ska till romme med skolan, det ska bli fett kul xD åka skidor liksom!
Jag vill göra om lite i mitt rum, eller bara fixa ett hörn som just nu bara består av massa saker, jag vill ha en till garderob för det är jobbigt att det är typ fullt och ska gå igenom alla saker jag inte använder :) gjorde ju det en kväll när jag skulle sova men fick för mig att jag skulle städa sådär vid ett när jag började tidigt.
Jag ska göra olika mål för mig själv på saker jag ska klara av, eller tex. ha bättre sovtider!
Jag vill skriva mer intressanta inlägg, inte som detta tråkiga, så en fråga då till er läsare, vad är intressant? =)

Nu säger jag bara go´natt!


lördag med nära och kära

Idag, lördag då menat så har jag varit med släkten! Jag vaknade senare än tänkt och fick skynda mig och fixa mig och snabbt städa rummet lite ;) Sen kom mormor, min moster och farmor och fikade :)
Det var min kära lillebror vi firade som i fredags blev 13år! Grattis älskade broder! <3


Senare när dom gått somnade jag en stund innan det blev stress med att fixa mat! Sen kom mina kusiner och åt middag och glass och tårta med oss :) Trevligt! Hade typ inte träffat min ena kusin på flera år så det var roligt att se henne igen ;)

yes ett inlägg som inte funkade

Skrev detta inlägg i fredags men min dator ville inte samarbeta så ni får det nu så bli inte förvirrad om det står idag fast jag menar i fredags osv. ;)



Hejsan!
Kul att jag inte orkar blogga, har faktiskt inte varit inne på datan på länge! :)
Igår så dansades det och det var faktiskt väldigt skojigt! Vi ska gå på testgång och kanske också börja ;) Den dagen i skolan var lång! vi började 09.05 med kemi, jag kom dock 09.10 men men , sen hade vi väl massa andra lektioner och avslutade dagen med ytterligare en lektion i kemi, men det var ändå kul liksom labb hehe nja.
Idag har det också varit massa lektioner, speciellt innan lunch. Vi hade en ny lektion - naturkunskap, det var helt okej hoppas det blir kul fast nu känns det bara jobbigt med ytterligare ett ämne :/
Vi slutade med idrott idag, jobbigt på en fredag men det var kul :)
Sen åkte jag hem ;) intressant


Pluggisar <3 skola


Sofia älskar matte!!!!


A. J.  :)


Jag är ganska cool... ibland


random <3 fyra


Lea efter dansen :)


Jag efter dansen :)


FIIIIIN! <3 Det är matilda det! Hon kände för lite egobilder :)


won't tell anybody but suppose that I was never there

Ska se på Eclipse nu och dricka te, det blir min sjuka Fredag.

danscenter+fredag



Min hals gör jätte ont, kan inte hosta för det gör ont i lungor och hals. Igår var jag ju på danscenter, skit roligt varedet, var där i sjuan på öppet hus, men jag stack för det var skit svårt, men nu körde jag och då blev det jazzdance, acrobatic och commercialdance som det ser ut att börja dansa! Jag & hanna var där med hennes vänner Lea, Josse & sofia, och vi kämpade på, fast lea kunde ju typ allt innan men ialf! Och på Jazzen vare typ i slutet, då man fick i mindre grupper visa upp vad man gjort så hoppade alla ur (av de jag var med) utom jag och Sofia, men det gick inge bättre för det för jag började bara skratta när Sofia körde sina snyggadancemoves (alltså hon drev och körde lite hejåhå det här blir jätte bra) ah det andra pinsamma som hände var att eftersom de hade högmusik så fick man halvtropa för att kunna prata med den som stod bredvid och eftersom hanna stod bredvid mig och jag tkte det var jätte jobbigt så skulle jag ropa och då ropade jag "FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRFAAAAN!" och det är klart att de stänger av musik precis då??? eller hurklart att det ska hända liksom?! men ialf, folk skrattade typ men jag vet inte om alla hörde men ialf!

Sen idag så har jag haft tre lektioner i skolan, engelskan gick väl inte speciellt bra, men på Sience så räckte jag upp handen & svarade rätt på två frågor! och sen på Svenskan, ja okej jag jobbade ingenting men jag var social med folk i klassen, så det var trevligt. Nu hade jag egentligen sagt att jag skulle på fest/träffa folk, men eftersom jag knappt kan prata längre och det gör ont i halsen så ska jag sova istl. Pusspuss!

whoopwhoop!



If

 


Danscenter nästa

Bloggen uppdaterades. Hanna slutade precis skolan som jag förstått, jag är lite hungrig och om en timme äre jag, Hanna och Lea som ska till danscenter, okej det är fusk för hanna har ändå gått på dans i en termin och Lea är proffs, so whoopwhoop bara att skämma ut sig alltså! Jag har haft några minnen de senaste tre dagarna som typ förgyllt min dag, typ människor, som gör sina intryck. Jag ska nog på grupp ikväll, eller jag tror det i vilket fall! juste har sience läxa. Och nu ska jag få äta lite nyttig mat, min träning blir dansen, hehe. hope for the best. Jag vill åka utomlands typ sååhäääääär mycket, och jag vill vara tillbaka på kollot igen sååhääääääääär mycket.


I dare you to move

 
Idag hade jag mitt Mission statement, det är en sak man aldrig, absolut inte skulle kunna göra i en annan skola, aldrig. Det känns som en sådan sak som bara min skola kommer på, liksom leadership lektioner, som är på dethär sättet och är obligatorisk, kan bara säga att jag älskar lektionerna. Det är inte en lärare som snackar om saker man inte bryr sig om, det är inte en lärare som bara ser sig som en bättre person än oss elever, det är en lärare som visar oss respekt, medkänsla, och berättar om sitt liv, han som hamnat i de djupaste dikerna på vägen men klarat sig upp igen. Han som på något sätt blir en liten förebild, som jag antar kommer fastna i ens minne efter man har slutat skolan. Idag så hade vi ialf redovisning, mission statement, då man fick göra exakt hur man ville, men på något sätt berätta om sitt liv/sina mål i livet, saker som betyder, men på något sätt djupare. Det är något som gör vår klass att komma närmare, man får reda på saker om folk. Usch höll på att börja gråta, fyfan vadjag fick kämpa, så sen när jag själv gjorde vare skit jobbig. och efter så kunde jag inte hålla tbx längre, och jag sa liksom inget jobbigt, det ända som var, var att jag såg ju alla de bilderna & bilder säger ju mer än tusen ord. Vilket betyder att alla minnen och tankar kommer tillbaka.
ännu en gång.




Dess musikvideo är så himla fin och låten också!
Lindi använde den idag på sin Mission Statement.




vi

Vissa är bra på att blogga, andra inte tex jag men jag orkar inte bara helt enkelt. Igår hade vi bild för första gången, det var kul. Läraren är väldigt skojig när hon säger en viss färg med sin dialekt xD hahahahaha
Idag hade vi franska och då redovisade vi, våran var sämst men liksom det är ju alltid ngn som ska vara det :) Sen hade vi förhör med bara läraren och innan var jag jätte nervös men sen när man kom in där och  hade det avklarat kändes det mycket bra. Sofia förstörde dock när hon började prata engelska och läraren inte fattade ngn men hon gjorde också bort sig när vi skulle gå, c´est très bra, och då dog sofia för jag fick inte upp dörren och hon skulle springa. Jag fattar inget av kemin det är ledsen.
Imrn är det roligaste dagen! Vi börjar 9 och slutar 20 i 5 wohoooo kul att va i skolan så länge, det har jag längtad efter! Men efter skolan ska vi dansa! whoo coolt. Nej jag har inte kul att berätta. Ulla ville säga att ett viktigt datum är 4/7 (namnsdag) och en bild på henne! det har ni väl längtat efter?!?!

Detta var när hon var ung.
Jä (bara mitt ord)
Nu ska jag börja läsa i min engelskabok som ska läsast till s. 41 tror jag närmare bestäm men jag vill också sova, gärna innan 11 haha hoppas jag hinner.
Go´natt!
<3

Bella är gästbloggare

Idag tyckte Matilda jag skulle gästblogga för att jag är så cool och för att det var både Matildaskoj och Bellaskoj.

Hej jag heter Bella.

Jag har inte så jättemycket att skriva om för inte så jättemycket händer, men jag är på väldigt bra humör ändå.
Så jag sitter här och är glad, och lyssnar inte på musik.te va duktig och skriva lite på engelskan när Matilda kom och störde, så nu får det här bli min uppvärmning. Hello.
Aah, men det här var ju kul. Tills nästa gång Mathilda föreslår jag att du hittar en gästbloggare med lite mer att säga bara.

Hejdå.

Ska stå tänkte där det står te. blev lite fel där. orkar inte riktigt ändra.

Hejdå igen


Livet

Yeah, ofcourse we have a life!
(det stod förövrigt 3 sekunder på min och 9 sekunder på olivias först,
men sen blev de ej så)


ledig dag

Blogg om dagen eller lördag börjar jag med ;) I lördags gjorde jag inte mycket, kollade på skor med ulla, nej men jag minns inte okej. Igår var en seg morgon men vid typ 5 mötte jag lina i gullmars och vi åkte enda till skarpnäck ;) där mötte vi lea och gick hem till henne och hade skoj :) vi spelade ett kul tjejspel för 9år (frågorna kunde varit lite bättre haha), vi körde guitar hero och dansmatta fast det gick inge bra :) sen såg vi på film och ngn gång efter 11 begav vi oss hem.
När min tunnelbana hade stannat (i skanstull) hade jag en minut på mig till bussen och jag hann precis! Jag sprang så jag inte skulle hinna halka och jag var helt själv på bussen och ingen gick någonsin på ;) Staden var helt död! inte en människa och helt tyst.
Idah dårå så åkte jag först till rådmansgatan och såg lea sådår 15 meter framför och sprang (veckans träning), nej men vi gick till stadsbiblioteket där tea, josse och sofia satt och pluggade. Jag och lea hade ingen lust för det så vi gick direkt till donken istället och försökte få tag på lina. (är jag för detaljerad med min dag?? aja) Sen när pluggisarna kom gick vi och letade ngn fik och hittade sandys där vi gick in och josse och sofia åt. Vi satt i vardagsrummet ett bra tag och hade trevligt. Jag gillar när  man spontant bara sitter ngn stans för man har ofta trevligt ;) Fast Teas 5-åringssyndrom var aningen jobbig xD
Sen åkte josse hem tror jag och vi andra till skanstull. Där mötte vi lina och sa farväl till Sofia.
Vi som nu var kvar åkte och gick till subway och åt macka och cookie, det var gott! :P där satt vi ett tag, skojigt skojigt, tea avslöjade sin hemlis om grodor under sängen och i plångbocken haha. Ja det var det för sen gick vi hem. Hemma händer inget skoj.

fina vänner :)

josse tog en tupplur efter maten :)

Sofia och Lea
hejdå
<3


Min lördag hos Lindi!

På lördagen vaknade jag och fixade mig för att först träffa Alva & Lindsey och åka hem till Lindi ungefär kl 2, där vi åt lite spagetti och köttfärsås (äterdagen var kommen) och sen sprang vi och köpte choklad och mat till kvällen! Sedan tbx till hennes hem fixade lite tror jag, och sedan kom Bella vid femtiden och vi började laga mat, och sedan vid tjugo i 8 kom Kattis och vi alla åt Potatismos med godsallad och fläskfilé, det var jätte gott! Sedan såg vi lite komikgrejer och sedan myste vi typ! åt godis och drack annat gott, och sedan rökte folk, man ska inte röka, nono rökning..! Sedan spelade vi in pinsammafilmer, usch & fy och blä. Men det var mysigt ändå! Jag och Alva somnade vid halv två medans resten satt och såg Sex and the City 2. Sedan var det ganska så jätte kasst att olivias mamma var korkad och inte lät henne få träffa oss, då blev vi alla desperate efter olivia och försökte tänka ut smarta grejer för att övertala, men d gick åt helvete. Men sedan på Söndagen vaknade vi ialf vid nio och då åt vi proteinpannkakor, och sedan åkte lindsey, lindi och alva och tränade medans vi andra åkte hem. Jag gjorde historia läxa och åkte till farmor, somnade där och sedan skulle jag träffat Linda och Hedda och deras 2 killkompisar, men de blev sent och jag såg film och pluggade istl.

Idag var jag glad för jag fick ha min skinnjacka på mig och det var inte kallt! Det var fem grader, whoopwhoop! Och jag hade Civics, History och Franska idag och alla lektioner gick bra, fast jag var lite borta ur verkligheten för olivia var inte i skolan, för hon var sjuk. Men sedan gick jag hem och gick i trapporn (två ggr för jag hade låst mig ute) och sen kom min bror och släppte in mig, och jag gjorde lite jobb till mamma och fixade diskmaskin och tvättmaskin och gjorde franskan! nu ska jag se topmodel! pusspuss.


Min fredag hos Linda!

Jag har inte skrivit. Men min helg var lite bambambam, så det gick fort. Min fredag gick ut på att vara i skolan, sedan åka till Fridhemsplan och i ungefär 20 minuter fira Agnes födelsedag, & Ramtin (en som jag träffade på Hoffamestro i Augusti typ) & Malin & Johanna, de fikade och jag åkte in till stan och mötte Hanna och hennes vänner, Tea, Alexandra, Lina, Sofia! Och snodde hanna från dem och träffa Anna och hennes pojkvän och hans vänner, John, Biggie och fem pers till eller sådär! Sedan stod vi med dem och var lite sociala och väntade efter fixilitrix. Och Sedan sprang hanna till sina vänner och jag skynda mig fort som fasen hem, fixade kläder och smink och presentgrej på mindre än 10 minuter, sprang till tuben och åkte hem till Linda på Islandstorget! Mötte, Hedda, Axel, Brandon och Linda. Vi gick hem till henne och åt mat och så kom, Viktor, David, Kalle och typ marcus(?) och åt med oss också. Pratade en del, och han viktor och david hade precis varit i bråk och polisen hade de snackat med osv, fast de fick inte skulden (fast de berättade att de var dem som hade börjat). Sedan så kom Marc och Kristoffer lite halvt onyktra, och så sen gick alla vi 8 st killar och 3 tjejer (haha) ner i hennes källare x) och spelade typ drickspel osv, sen så gick folk på sina rökpauser hela tiden men i stort sett vare mysigt, sen kom det två killar till, Oscar och Timmy och även en tjej, Steffie, så pratade jag en del med han oscar om jobb och skola (han var 19 haha). Och så efter det så blev det lite kallabalik som man kanske inte ska ta upp. Sedan så bad jag om skjuss hemifrån, så då kom pappa och hämtade mig och Hedda, Oscar och Brandon och vi åkte hem. Men det var ändå en väldigt lyckat kväll, det läskiga var bara att en av snubbarna var mitt exdubbelgångare (jag satt och tänkte fett mkt om det var mitt ex som satt vid samma bord och åt mat liksom) men sen frågade jag honom och han berättade att han ofta blir hejad på som om han var mitt ex osv, och att han även träffat honom och att alla typ tkr dom är jätte lika. dock hade den snubbe mer schtek stil men ialf! allt som allt var det en väldigt lyckad men stressigkväll! :) mer om min helg får ni strax!

(har ingen bra bild t inlägget :/)




v.sk.mn.kla.dta.


Bilder från idag men dock aningen tråkiga :)

Alexandra och Sofia

Det var detta spel som vi spelade :)

Ja nu hörrni, nu ska jag ta och sova! Är ganska så väldigt trött :)
Jag har inga planer för helgen men vi funderade lite på planer och att vi på söndag skulle spela laserdome och sen på kvällen sova hos ngn och se på film och köra anden i glaset! Det skulle vara kul om vi gjorde det! :D Vi är nämligen lediga på måndag!!!! :D fett nice asso xD Sen äre ju ny termin.
Jajajajajaja godnatt! ----<@

fjortonde januari, alltså fredag

Idag var det en ganska lång dag. Jag vaknade när jag skulle vakna och var i god tid. Jag kom ett tåg tidigare än jag tänkt men jag missade den precis och sen åkte jag till gullmars med ett annat tåg. Där väntade sofia och inte långt senare kom nästa tåg. Aja sen var det matte, typ genomgång och sen jobba i boken så det var skönt att inte hela lektionen var genomgång för seriöst man orkar inte lyssna på honom.
Efter det var det engelska. Det tog 40 minuter att välja och få igång filmen så vi såg 20 min på en film som för övrigt inte är så rolig, tror jag sett den i förra skolan och den var as lång.
Sen var det lunch och det var inte gott, ett tips för att inte tappa matlusten: lukta aldrig på maten!
På samhällskunskapen kollade vi på ngn poletikfilm helt ok och jag fick reda på hur jag låg till och så, bra att veta!
På kemin minns jag inte så mycket, skrev av tavlan och letade upp Ullas namnsdag, det är den 4/7 så alla vet det :)
Sen var skolan slut. Såklart tog det ganska lång tid innan alla var klara och kom iväg. Vi åkte till stan och gick till waynes coffee där vissa åt lite. Sen ringde matilda och behövde hjälp så vad gör man inte för sin bästa vän! Asså jag dissa såklart haha nej men det var kul att vara till hjälp eller a lite kallt och en aning tungt kan man ju säga! :)
När uppdraget var slutfört åkte jag med Lina, Tea och Alexandra till Subway i skanstull och åt, vi satt där ganska länge men det var kul :) Sen gick Alexandra och då handlade vi andra lite grönsaker för 119kr och åkte hem till Sofia och gjorde dipp och spelade cluedo eller vad de heter och tecknet, skojsigt!
Jag gillar fredagskvällar, dom är ofta väldigt trevliga! ;) <3


N´appel pas

Tjatja! Finns det inget bra sätt att börja ett inlägg på, hej är sååå ute.
Idag har jag varit hemma hela dagen. Det började med att min mobil inte ringde och jag vaknade kanske 20 i 12, lägg märke till att jag gick och la mig vid 8 så jag sov nästan 16 timmar! Då hade jag redan sovit bort svenskan och jag skulle missa större delen av mattan hur snabb jag än var och sen skulle det förmodligen inte va ngn datakunskap eftersom vi är klara med det. Parce que j'ai mal au ventre så blev det hemma, liksom palla stressa till skolan för inget. J'ai été bonne, har faktiskt gjort matte idag ;) Imrn är det fredag! :D Hoppas min klocka ringer då bara!!!

Nu blir ni glada, matteboken! :D


I don't want to hate, but that's all u left me with

Hanna och hennes majbritt, ulla, margit, britta, bettan osv..
ja Hanna, det är min kompis, jag erkänner.
Då min skoladag gick ut på att ha håltimme i 2,5 timmar (då jag pluggade faktiskt), franska, första naturalsience lektionen för mig på engelska, matte och sedan ha italienska och även mentorstid, så jäkla rolig lärare jag har i det, skrattar alltid:

Börjar med:
Lärare - Hello everyone, had a nice holiday? I had, it was my best christmas holiday so far. anyway, when I call your name you will raise your hand!
Elever - Yes
Lärare - your name.
(
och några fattade och räkte upp handen också haha)

någon kommer sent och knackar på dörren och en kille kommer in;
Lärare - Hi, yeah everyone has already stood up here and they have sang one song each, and that's just fair that you should do that to now, so please stand here and choose a song, and you can dance if you want to.
(snubben bah.. no.. och började gå till en stol)
Lärare - ofcourse you have to, didn't you all sang?
Elever - Yeah we did!
Lärare till eleven - No I am just messing with you!

Efter att vi haft en långt snack om latepolicy (för kommer man sent måste man leta reda på en lärare som får gå med en till klassrummet och låsa upp), och det kommer stå en lärare till hands mellan 8-9 vid ingången. så säger en kille:

Elev - But I don't have any lessons before nine, so what should I do then?
Lärare - Don't you have any lessons before nine?!
Elever - No I haven't
Lärare - Well highfive!
(börjar gå fram mot eleven så precis när han är framme vid honom och även eleven tagit upp sin hand för att få en highfive, tar läraren bort handen och dissar honom totalt. HAHA!)

Sedan:
Lärare - Well you can only be marked absent if you haven't called to tell us that you have a... ??
Elev - Doctor appointment!
Lärare - Or?
Elev -  Dentist appointment, or if I am going to a pub.
Lärare  - Yes exactly! So if you're late you will be marked late or drunk.

Detta är min mentor alltså hehe.

Trött, tröttare, hanna

Hej! Ulla är på mig om att jag måste skriva bara för att margit sagt det så ett kort litet inlägg kan jag väl komma med. Igår var jag på bio med matilda och kim! Vi såg the tourist, den var bra och jag fattade såklart inget först i slutet så det var ju bra ;)


Idag så som igår och i förrigår och alla kommande dagar så var jag i skolan. Vi började en halvtimme tidigare än vanligt utan anledning :O Jag tänkte inte gå men sen var jag ändå klar så jag gick! Blev inte mycket sömn och ingen av de tidigare skolnätterna heller så idag har jag varit as trött! Franskan var hemsk men jag slapp i alla fall prata med läraren. Kemin var som kemin alltid är, inte speciellt kul alltså! Hela dagen ville jag bara hem! hade ont i magen nästan illa men nu är jag hemma!
Ibland märker man av sin trötthet fast man tänker att man inte är så trött. Som när jag skulle in i porten, då tog jag fram mitt busskort och försökte öppna porten tills jag inser mitt misstag. Ja hörrni, jag ska nog ta och sova nu strax! Så godnatt ;)

tuggummiinsidenten (fett intressant)

Jag ska plugga, yeah you heard me! Idag har jag varit i skolan från 08.00 till 16.30, fasen vad roligt, skolan ♥! (näpp jag är faktiskt inte seriös). två första dagarna detta året då jag varit i skolan, det har varit gött att komma tillbaka till klassen, tycker om min klass ganska så väldigt mycket faktiskt! De flesta är tillbaka, dock är det två stycken fortf borta, och två har bytt och en har kommit ny till klassen, så vitt jag vet är han fett trevlig! Eftersom alla ständigt frågar om de kan få tuggummi av mig, I am not överdriving! Men idag så hade jag inga tuggummin, lite wild & crazy sådär, och då frågar jag sisådär sju andra personer, och så kommer nya snubben och bah "men jag har tuggummi" så går han tbx t skåpen så fick jag dra med olivia till hans skåp och säga att han absolut inte behövde ge oss, för liksom kommer tuggummipaket fram så betyder det att människorna ställer sig i kö, vilket betydde att typ 10 pers skulle ta av honom då, och killar har ju något som heter "ta minst fem tuggummin till mig själv", man bah nice klass, det första de gör är att sno nya killens tuggummin! (bästa intrycket jag svär). Men han bah "nejdå det är lugnt", jag bah "Nej!" han bah "haha jo", så gav han mig och olivia sedan gömde han det eftersom vi varnat honom hehehheheheh!


bara du vet hur mycket tid vi har kvar

Har lagt in den förut, men det är så jävla bra.
(inget minus att Hanna & jag har haft en av de som sjunger som ledare,
han som börjar sjunga)

Tiden tick-tick-tickar på, tänker fort dagarna går
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år
Allting går så jävla fort känns som om det var igår
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då
Jag är mitt eget resultat utav egna keffa val
Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man har

Gud lättar mina andetag bara du vet hur mycket tid vi har, kvar
På denna plats där vill ja ax
Dags att ta sats mot målet jag satsar



10-01

Idag började skolan. Kändes konstigt men man kom in i det snabbt, alltså en hel, en ny termin man ska klara av! Men vi går ju mot ljusare tider ;) Idag fick vi tillbaka franskaproven, det gick ju bra men bara för att jag fick bättre på mitt förra kändes det dåligt. Matte B har börjat, känns nog bra eftersom A inte slutade riktigt där man ville kan man nu ta nya tag, bara jag orkar satsa lite mer! ;) Sen på samhällskunskapen kollade vi på film för han skulle snacka betyg med alla men eftersom jag typ är sist på listan hann jag såklart inte. Och sen satte dom på hipphipp usch! inte bra, se aldrig det man typ dör, det är inte kul bara jobbigt! Sen var det idrott och då var det bara genomgång om vad som händer denna termin och man bokade in sig för att hålla lektion och jag och sofia ska typ göra det v. 14 tror jag :)
Hade med mig kemeran men det blev inte mycket bilder.

Först; kolla rakt fram. Sen; le stort! (fast lina fattade inte)
Och idag så hände det josse en incident, hon halkade precis utanför skolan där man inte vill halka eftersom alla ser en, tyvärr kunde jag inte hålla mig för skratt men stackars josse men imrn kommer alla ha glömt det ;)

SOFIA!!!! Fin bild! <3

ALEXANDRA!!! Hon körde lite "onthefloorwriting" ;)

Nu ska jag sova, godnatt! <3

bra jobbat

Blev inte riktigt klar med igår men när jag kom hem gjorde jag inte mycket, kollade mest på tv.
Men sen kom kim och vi gick till videobutiken och på vägen sker en liten incident... hehe a jag halkade ju dårå men det var ingen som såg (eller?) Sen hyrde vi film och matilda kom. Och som hon redan skrivit blev det ju skräckis! xD Tog lite tid innan vi satte igång för vi fixade massa varma mackor ;) Filmen var bra men slutet kunde som sagt varit bättre!


Sen: Hanna tipsar! :D TEEEEE
  
Dessa är de godaste te eller det finns massa andra goda men dom här borde ni pröva!!!! :)

Kan berätta om en liten incident till som hände i mataffären med min familj. Jag och min brorsa står bakom ngra hyller så hör jag en duns från rullbandet en bit bort och tänker "haha tänk om det skulle vara mina föräldrar", jag går dit inser att det var mina föräldrar! I affären hade dom bla. rullatorvagnar och en sån hade vi men det dom inte visste var att den lätt välter och när mina föräldrar då ska ta sig ner för rullbandet välter då vagnen och allt åker ut och potatisarna rullar enda ner!Haha. Och varför känns det ganska typiskt min familj? Fast det var inte pinsamt mest kul :)
En gång hände det en typisk sak när pappa skullle kolla på kaffekoppar(som stod travade på varandra), han tycker väl att den längst ner såg snygg ut och tar den. Det han inte insåg först efter var att alla koppar ovanför inte hålls uppe och faller till marken och går sönder. Jag var inte med då men mamma som var ngn annan stans i affären hörde smällen och småsprang ut ur affären för hon förstod ju vem som orsakat smällen. Haha a nej det var kul. :)

Sen är jag duktig kolla:

Jag gjorde ett klot av magneter xD

- Jag är trött!
- Du gick väl och la dig för sent!
- Nej, jag gick upp för tidigt!

Så är det, jobbigt att börja tidigt när man inte är van vid tiderna! Ska snart sova för imrn är det skola igen! Slutar ett så det är skönt men måste jobba på vår franska! :/
Sen blir det kanske bio på kvällen!! :D ngn kul ska man väl ha att se fram emot! ;) 

<3

36 låtar på fyra acord

Nej jag ska snart sova. snart så. Ska upp om sex timmar och har inte bestämt kläder, i-landsproblem på hög nivå eller hur? man borde ju ha nya kläder, första dagen tbx liksom, nu är det inte länge kvar med klassen, bara 5 terminer tjolahopp! Börjar bli trött och har idrott imrn. Idag så gick jag upp vid nio, fixade mig och åkte in till stan, Olivia mötte upp mig först och så kom Julia och lämnade Hannas telefon baklucka till mig så Hannas borttappade nyårsgrejer är avcheckade från listan. Sedan gick vi till slupphittning, no keys of mine there. så vi träffade istället lindsey, alva och bella och åkte till ropsten och sedan snobbstället LIIIIIIIIIDINGÖ,  hem till  LIIIIIIIINDI, (tänk lidingö accent på IIII) sedan checkade vi historia redovisnings betygen, jag fick Ig känns bra hörni, den här skolan är helt rätt liksom, IG bara sådär (IG = internationellt godkänd, alltså topp betyg , internationell skola liksom. ni fattar) väl framme hos lindi drack vi te, fick muffins av lindsey och såg på världens roligaste avsnitt av typ RAW och någon Johan glans grej, man dog av garv (Hannas & min gamlakompis sa alltid så). Sedan gjorde vi artuppgiften, helskotta ska skriva min utvärdering nu, vilket betyder inte mycket sömn inatt. Var hos lindi från 1 till sex ungefär och väl hemma så flög tiden iväg och sedan så pratade jag lite med Amanda i telefon på kvällen, så det var så min dag såg ut. Puss.

Spola fram till 00.50
såg denna idag, 4 acord används till 36 olika låtar liksom..

10 Januari. otroligt.

Tröttheten smyger sig på lite lätt. Ibland gör jag de misstag att jag är hur snabb som helst att avslöja saker jag i vanliga fall håller inne, försnabb att visa mig, & ibland håller jag inne allt, berättar inte något alls om mig själv, folk får väl avgöra själva. men när jag gör det misstaget att jag för snabbt blottar mig så blir det fel och man undrar vad man ska göra för att spola tillbaka och ta tillbaka de ord man yttrade, ibland orkar jag inte, då får det vara som det är, men ibland då blir jag rädd att nu har jag sagt för mycket, alldeles för mycket. Det beror nog helt enkelt på personen jag träffar om jag kommer hålla käften eller snacka, det beror nog alldeles på vad jag känner att jag vill avslöja, för man gör sig ju ändå sårbar när man berättar saker eller hur. Men jag har lärt mig. lärt mig, en del i vilket fall, jag försöker oftast hålla saker inne, så länge som möjligt och berättar gärna inte vad jag faktiskt tänker på, att hålla det inne gör en mindre sårbar eller hur? Jag lyckades nog väldigt bra i sommar att vara tyst, att inte berätta alls mycket, att hålla allt inom mig, trots att det gör ont så kämpar man och håller det inom sig ju, så mycket lättare än att förklara ibland, och ibland även så mycket bättre, för när de där orden väl är yttrade så finns inte den raderar knappen man har på tangentbordet i riktiga livet, orden är sagda och man har blottat sig. Jag kan vara tyst och jag försöker även vara det ofta, men ibland pratar jag på för fort, alldeles för fort. Jag har de jag litar på, nån jag litar på helt ordentligt, jag väljer att vissa saker är jag gärna tyst om inför vissa personer, trots att de själva kan ha avslöjat sig själva så mycket så är det ofta så att flera jag känner har en sån pass hård yta när dom bara vill & den kan lika snabbt slå tillbaka mot en själv, därför är jag gärna tyst, jag lyssnar men jag är själv tyst. Dock har jag ju fortf hon som aldrig sviker, hon som jag aldrig skulle kunna yttra ett ont ord om utan att jag själv känner att det är helt fel. & som även nu, det kan vara förtidigt att säga det men jag är ändå väldigt glad för mina fem klassvänner jag hittat, det verkar så ärliga och bra, det känns som det är några som inte går bakom ryggen på en, faktiskt inte, och det är jag så otroligt glad för att jag har hittat dem. det är jag. otroligt.

Min dag, den igår

Har varit lite dålig med bloggen så vi tar det från i söndags!
Jag gick upp ganska tidigt och sen ut, fick typ vårkänsla av att det var sol och snön smälte! :)
Sen var systemkameran med så det blev lite bilder:



Grönan! ;)

Ngn som bodde med en massa böcker och då menar jag det!
 
Se upp! Nej rakt fram, det var svårt att få en bra bild när en snöboll flyger och en gång så kom ett isflak flygande istället och jag kollade bara i kameran och den kommer med en väldig fart, rakt i magen! AjaAJaj :(

Promenaden avslutades med lunch på pizza hut, mmm lasagne! hehe det var gott! :)

Selma skriver!

Hej allihopa!
Det är Selma som skriver! Om ni inte vet hur jag ser ut, så ser jag ut såhär:



Nu är jag i Frankrike på utbytesår i 10 månader, och det är verkligen ROLIGT! Och så ville mina bästa vänner Hanna och Matilda att jag skulle skriva ett inlägg på vår blogg, så nu gör jag det! Jag är till och med såa snäll såa att jag skriver å och ä även fast jag måste klicka på en massa knappar och kopiera och klistra in. Men det är det värt!

Är i Bretagne som ligger i västra Frankrike, bästa stället i Frankrike om nån undrar, i en liten stad som heter Crozon. Bor här i en familj och går i en privatskola (snobbigt!) med en massa underbara människor. Var jättenervös innan jag åkte hit men dom här månaderna som jag varit här har verkligen varit jättebra, och månaderna som kommer vet jag kommer bli ännu bättre. Sen jag kommit hit har jag blivit mycket mer självständig, mycket modigare och pratar nästan flytande franska nu vilket jag tycker är ganska coolt! Så är det nån som vill åka på utbytesår som jag gjort så säger jag kör på för det är sjukt bra!

Livet i en jätteliten stad i Frankrike är väldigt olikt från ett liv på Söder. Tar skolbussen en timme varje dag för att komma till min skola, Saint Louis. Går i Première Litteraire, en klass med 11 andra tjejer och en kille som är ganska skum. Men gillar att vi är så få i klassen, alla känner alla och vi håller ihop i alla väder. I skolan är det mycket mer jobb än det var i Eriksdal och mer läxor, fast det gör inte så mycket om jag inte gör dom så då blir det som det blir. Skolmaten är helt sjukt god, äter förresten sjukt mycket, speciellt ost, men har gått ner 4 kg vilket jag tycker är väldigt skumt!




Ryktet stämmer att killarna här är snyggare än i Sverige, men det stämmer inte att dom är jättetrevliga. Dom flesta tycker att dom är snyggast och bäst och den attityden gillar vi inte. Har tyvärr inte kysst en snygg fransman som denna än men man kan ju alltid drömma!


Gaspaaaaaaaaaaaaaard!

Även fast jag älskar Frankrike så saknar jag Sverige ! Saknar alla vänner och er två bästisar sjukt mycket, saknar familjen, saknar Söder, saknar snön, saknar Grönan. Ser fram emot att komma hem den 10 juni, men samtidig så vill jag stanna. Tiden går fort när man har roligt!

Älskar er Storfot och Lilltass, vi ses snart igen <3


film nian nu med tyra

Ska göra min art-utvärdering och se på Coyote Ugly på kanal 9 nu. se den!
Amerikansk romantisk komedi från 2000.
Violet är en 21-åring som kommer till New York för att
förverkliga sina drömmar som sångerska och sångskapare.
Men istället får hon jobb på Coyote ugly, den hetaste,
sexigaste baren på Manhattan där alla bartendrar är tjejer.

kärlek är smärta

"Jag har spelat upp minnet av oss så många gånger i huvudet att det bleknat,
som mina favorit blå jeans jag tvättat för mycket.
Det är därför jag går tillbaka.
För att få färgen tillbaka.
För att glömma det gör ont det också.
Att tänka på honom,
trots att jag inte pratar med honom,
ger mig en känsla av att minnet lever kvar
och då glömmer ingen av oss
Men dagarna går förbi i exakt samma takt som de skulle ha gjort om jag inte tänkt på honom
Jag vet, kärlek är inte logiskt
Jag vill inte komma ihåg,
det gör för ont
Jag vill inte glömma heller
för det gör också ont
Så jag släpper taget lite, men fortsätter att spela upp minnet
Det bleknar, och bleknar"

Så jag lämnar mitt förflutna berusad av tanken om att ta mig långt bort från det stupet där jag halkat

Det är knappt så att jag tror det,
molnen skingras, solen tittar fram & jag får vingar.
Som en fågel i bur som står på tur att våga sig ut
men jag klarar mig nu för mina tårar har tatt slut.


coming home

tjoho. idag, eller jo men idag ligger väl alla och har skolångest för hörni, om sisådär 7 timmar ska ni upp. mohaha (ursäkta om jag är taskig..)  alla ska till skolan, ja okej utom Jag & värmdömänniskorna, som förövrigt slutar fem dagar innan oss andra och även nu börjar tre dagar senare, okej fuck u till dom säger vi. förövrigt har jag varit hos släktingar i femdagar nu så därför har bloggen fått lida lite, det var jätte mysigt, 10 pers varje dag blir lite fullt men ja det fungerar liksom. Läst Linas kvällsdagbok 2, SÅÅ HIMLA mycket bättre än ettan, läs tvåan! Sedan så har jag gått ganska mycket, köpt 3 par jeans och ett par jeansleggings, ahdet var ungefär det + massa duschprodukter och tuggumin (tuggumin, ja kanske sisådär 6 paket tuggummin hehe) och även gjort art, inte allt men mycket. Så har jag sett "The strangers" med Kim & Hanna nu ikväll, så kom hem för en halvtimme sen, den var faktiskt jätte bra skräck, tyvärr var slutet lite dåligt men annars riktigt läskig ändå, så topp för det, känns bara som någon är bakom mig... och imrn blir det The devil på bio tror jag! skräck we like. Ska fixa lite i mitt rum eftersom städaren kommer hit imrn och sedan blir det att träffa the girls from my class, whoop whoop. PUSS


Heeeeej selma! <3

Om statistiken stämmer så har ju vi ngra läsare, kan ni inte kommentera? Vi hade faktiskt besöksrekord härom dagarna ;) 17 st! inte illa för att vara vi! :)

Såg precis att SELMA läste bloggen!!!! WOOHOOOO vi saknar dig selma!! <3 Uppdatera gärna bloggen ja! Det är samma lösen så nu vet alla det ;)
 <3<3<3<3

heheheej

Hej. Idag har jag jobbat lite till på min powerpoint, det går ju inte så snabbt när man inte är ett proffs och inte direkt så effektiv. Sen åkte jag tåg till huddinge där mamma kom förbi och drog med mig. Vi åkte till nackaforum för jag skulle lämna tillbaka ngra saker och från ingen stans så började en viss person smsa och sen visar det sig att han också hade varit där :O nejmen oj ojoj inte alls att han kanske sett mig, eller vem vet liksom. Sen åt jag thaimat till middag, det är en av mina favorit måltider ;) Har egentligen ingen lust att blogga. hejdå.

Zzzz

Jag gick inte och la mig, jag började med powerpointen och blev helt enkelt kvar vid datan och kort chatt med tea som istället för att sova loggar in vid typ halv tre :S Haha :)






Shitt vad jag får minnen, sista låten, första året med storlien <3



Jag vet inte varför jag började lyssna på håkan hellström, fastnade lite. Och nu ska göra ett nytt försök till att gå och lägga mig ;)

God natt <3

Godnatt



Nu ska jag sova och imrn gå upp tidigt om jag kan ;) Har precis pratat med Sofia på skype i två timmar, fick en lite av livshistorien tror jag :) Tänkte göra powerpoionten men så blev det inte. Har ju inte haft ngt att blogga om så då får det bli låtar :P



♥ GodNatt! ♥

kändes som söndag

Ni har väl inte glömt hoffe ;)



Nej men nu när jag inte har ngt bättre för mig kan jag ju blogga, men om vad?!?!?
Idag har det typ varit värsta snöstormen! :O Då äre ju skönt att bara va hemma. Mhm

Nej okej jag avslutar nu, ni kan få en till låt





Puss på eeeeeerrrrr!!!!!!!!! Okej om ngn vill kommentera kan ni skriva ngt kul man kan hitta på! ;)

Ett gott skratt förlänger livet

Olika sorters skratt kan nästan vara roligare en det man skrattar åt. Igår natt eller.. a när Sofia och dom sov hos mig så kom vi fram till hur en viss person skrattar haha :D Det var i alla fall kul och Sofia har en lite udda talang, Sofia kan skratta som långben och då förmodligen också som den där personen. Det var typ det roligaste på länge! :D Detta var mycket viktigt för Sofia att jag skulle skriva, det är också av någon anledning viktigt att jag nämner hennes namn. Så Sofia är du glad nu? Nu har jag nämnt Sofias namn så mycket som 6ggr! ;)
 


drömmar

Hejsan hejsan, idag vaknade jag halv 12 blev riktigt besviken att jag inte gick upp när min kl ringde vid 9! Fast 12 är ju bättre än 2 så bättre blire hoppas jag, vill inte sova typ en timme natten innan skolan! Tog bort mina lösnaglar idag, det är vekligen ngt som ingen bryr sig minsta lilla om men liksom vad har jag annars gjort idag? inte mycket. Jag måste bara berätta om min dröm innan jag glömmer den. Man mins ju inte ofta sina drömmar men dessa mins jag i alla fall lite av (alla drömmar är från senaste veckan ;)

Dröm 1 (riktigt läskig dröm) :
Jag var på ngt sorts läger typ som kollo och man skulle göra olika aktiviteter. Min klass var typ där och lite annat folk. Först var vi i ett träd och skulle gå över ngt från en gren till en annan men jag typ vågade inte men det gjorde inget. Sen nästa aktivitet var innomhus i ett stort rum. Denna gång skulle man gå från en sida till en annan över en hängmatta och det var minst 100 meter ner + att det var en  stor propeller där nere man kunde falla på (detta hade kanske ngt att göra med att jag precis hade sett titanic) men i alla fall så skulle alla ta sig över och sen tillbaka. Jag var typ med min halvklass eller ngt. Jag vågade inte denna gång heller, det var ju livsfarligt tänk om man ramlade ner. Men en ledare försökte lugna mig och ba: vi hjälper dig du behöver inte vara rädd, man dör inte! Jag: Jo det är ju skitlångt ner. Han: Ja men ingen har dött hittils. Som att man som värst skulle få skrubbsår så jag ba: A men jag vill se ngn annan göra först. Så är det en viss person som ska köra. Han trodde väl att han lätt skulle klara det (men hade väl inte så bra kontroll på armar och ben) så han föll och i luften rycker han på axlarna (upp med händerna och huvudet på sned ni vet) liksom sånt händer aja. Men på vägen ner slår han i propellern och typ snurrar runt as snabbt och slår i golvet med huvudet först och blir typ helt mosad men ledaren ba: Han klarar sig. Men enligt mig såg han död ut! Dom hjälpte mig i alla fall över och jag klarade det men ändå hamnade jag helt plötsligt i sjukstugan med de andra som misslyckades. I min grupp hade det bara varit den där personen (han finns irl) och i den andra var det flera (typ från min klass dårå) och han som jag sett "dö" levde och var glad, han tyckte väl att han var cool. Sen minns jag inget mer jag vaknade när alla sprang runt i en lada eller det var som om fest att man skulle gå runt och hälsa men jag vaknade. 


Dröm 2 (allmänt konstig dröm) :
Jag minns inte mycket av drömmen men jag minns att jag och typ min familj hittade massa spindlar och typ ormar fast det var typ sniglar och vi var ngn stans på landet och åkte runt i skogen. Vi kom plötsligt till insikt att vi genas måste åka till skansen och lämna djuren! Vi kom dit (det var inte skansen fast i drömmen var det de) det låg mitt i skogen. När vi hade lämnat djuren i receptionen såg jag vår lärare i ögonvrån och ba oh shitt jag måste skynde mig härifrån och tänkte liksom: Å nej nu kommer han berätta för hela klassen på måndag att jag var på skansen, gud vad pinsamt. För av ngn anledning var det världens pinsammaste sak att ha varit på skansen och att han skulle berätta för klassen att jag hade varit där var självklart. Sen minns jag inte mer av drömmen. Men a drömmar är lite konstiga, undra om denna dröm hade ngt att göra med att jag sett indiana jones (han är bla as rädd för ormar).

Ibland är man så inne i sin dröm och verkligen tror att den är sann och så blir man så besviken när man vaknat, speciellt när det är en bra dröm. Jag drömde en riktigt bra dröm för ett tag sen men den försvann direkt och jag minns inte vad den handlade om men jag minns att den var riktigt bra!

Dröm 3 (bara en dröm) :
Jag minns nästan inget av denna dröm men jag vet att jag var på museum fast det fanns omklädningsrum eller ngt där och massa folk, typ olika skolor var där och jag träffade en person som jag umgicks med sen hittade jag min klass vid ngra skåp eller klassen hade gått men ngra var kvar och alla hade typ med sig sovsäckar av ngn anledning och jag minns att det var så jobbigt för man var hala tiden tvungen och lägga dom i en pyramid. Det var bråttom att gå men då började tea packa upp massa matlådor av ngn anledning och hon tog bara fram mer och mer, sen vaknade jag. haha





5jan

Idag då sov man lite sådär vaknade ibland, kunde inte somna om pga snarkningar och sen åkte madrasserna isär :/ Sen mitt i natten skulle vissa upp och då vaknade jag också och gick upp. Kl var bara 11! Så tidigt har jag inte vaknat på lovet tidigare :O Men sen sprang ngn iväg medans vi andra under tystnad väntade på att bröd i ugnen och te skulle bli klart. Efter frukosten gick dom, hoppas dom hittade. Söder är väldigt okänt för dom.
Sen träffade jag Gabban lite snabbt och Heddan och fick mina pengar och såklart en liten berättelse/upplevelse av Gabbie :P
Hemma har jag sen varit hela dagen. Jag har kört gitar hero och rappakalja :) Jag é geek.Men det är kul.

Sen gjorde jag smoothie och popcorn med brorsan och såg pirates of the caribbean, eller jag somnade efter en timme och sen när jag vaknade gick jag därifrån ;)


Den är bra, ska kanske se klart den imrn :) Hehe a det var min dag det. Nu ska jag sova tidigt och vända dygnet rätt!! Godnatt! <3

4-5jan

I´m back! Kan säga vad jag hittat på senaste timmarna :) Igår städade vi hemma typ hela dagen och fixade fram lite sovsaker och på kvällen gick jag till medis och mötte upp ngra närmare bestämt fyra personer ur min klass, bara sådär liksom. Vi gick till coop, handlade och begav sig hem till mig. Hemma drog ett lite halvtaggat gäng igång med att baka pizza och kom snabbt in i det och började jämföra vem som gjort den finaste pizzan, min var inte fin men antagligen den godaste! :)

Mitt i bagandet tog vi gruppbild av ngn anledning men vi underhöll oss i alla fall lite ;)


Jag var i alla fall längst och coolast bara att det inte syns så bra på alla bilderna!
Sen var pizzan klar efter ett antal timmar och då högg vi in... :S ;)


Sen kan jag tillägna en del av inlägget till en fin människa: TEA :D för att hon är så snäll och var till stor hjälp! TACK! <3 Rolig är hon också!! :D

Nu skulle säkert matilda sagt ngt i stil med: Kvinnan vet sin plats i hemmet ;)
Sen var det film!

Ja vi såg inception och den var...lite knepig men bra, eller först typ under filmen/precis efter tänkte jag: men så bra ver den inte. Men nu känns det som jag tycker den var mycket bättre haha liksom i efterhand, jag vill nog se den igen ;)
Sen spelade vi rappakalja och det var kul! :)
 
Senare när vi tänkte se en till film somnade josse och vi avbröt filmen efter ett tag och alexandra somnade också. Det var kul att höra josse prata utan att använda ord (i sömnen) ;) Sen skulle typ vi andra också sova men jag var i alla fall inte trött och fick dom andra att vara vakna lite till, dom ville väl det. Jag hade i alla fall kul, haha skratt är så roliga ;) Nej men vi hade en kul tid, rolig kväll/natt! :D

lyckan kommer, lyckan går



Hejsan! Har gått upp tidigt, ungefär kvart i elva sedan blev det att fixa sig och träffa Alva ungefär kvart över tolv, sedan gick vi en promenad in till stan och jag babblade på som vanligt haha och sedan skulle vi hitta Sl upphittningscenter, det gick sisådär men sen när vi hittade så vare tydligen förtidigt för dem att ha fått in nyårsborttappade grejer så får leta efter mina nycklar senare. Sedan gick vi till lite olika affärer och kollade på saker. Sedan funderade jag och så blev det tillslut så att mitt "det är tanken som räknas" blev till "det är pengarna som räknas". så jag köpte julklappar till mormor & gudföräldrarna trots att jag icke behövde för jag tror 500 spänn. Sedan väl hemma vare att packa ihop mina saker och äta lite och nu sitter jag i bilen. Hanna ska ha tjejklassdejt så hon bloggar nog senare ikväll istället. Nu ska jag se på Veronica Mars heheehhehehhe, konstigt va? hehe jaja . PUSS


sogovt

Ångra inte saker du gjort. Man lär sig av sina misstag. Bättre sent än aldrig, ju förr desto bättre liksom... è jag vet inte men franska ska jag plugga (fast en annan gång) och grattis till mig jag börjar typ bli trött igen, ska försöka sova nu om det går men det kommer antagligen dröja ngra timmar :/ Godnattsång :)


dagen

Hejsan, kan ju skriva om min dag också! Sov inte så länge, vaknade faktiskt innan två ;) Sen blev jag stressad när vi helt plötsligt skulle mötas en halvtimme tidigare men vi kom bara 10 minuter försent, asså till att möta agnes, åsa, malin, johanna, emma och "devina". Känns lite onödigt att skriva samma sak men vi såg som sagt på film och drack te, de var trevligt :) Jag ska börja gå upp tidigt och hinna med mycket på dagarna för jag gör seriöst inget inget den tiden jag är vaken. Jag har saker jag måste göra, saker jag borde göra, saker jag ska göra och saker jag vill göra. Känns som lovet börjar ta slut, det har verkligen gått as snabbt! Undra om jag har ngn rolig bild att avsluta ett aningen tråkigt inlägg, tycker mina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare men det är kanske för att jag inte har lust att blogga men gör det ändå. (det fanns ingen bild tyvärr)
Eller ni kan få från skolan som jag saknar så, vem gör inte det ioförsig :S

Några från min klass. Lea är i thailand just nu, vadå avundsjuk? jag trivs faktiskt riktigt bra när det är sisådär 10 minusgrader!

Första dagen ute efter nyår!

Jag sover snart. Är sjukt trött. Började med att jag gick upp halv tio, gick hem till Gabbie, åt frukost. Sedan gick jag hem och ringde SL, pappas kommentar var typ "äre fortfarande kö?" jag-  "japp" han - "ah, det är för att alla som ringer nu var fulla på nyår". Fina föräldrar = FF (haha). Sedan åkte jag och Gabbie till skärholmen där jag köpte ett par jeansleggings, vill ha några ljusare par också så blir det toppen!  Sedan satt vi på golvet i gallerian & åt nyttig mat från ica, jappjapp förstår ni! (där även en gammal kompis gick förbi och såg oss hehe). Sedan åkte vi till Liljeholmen, väntade på Hanna, som var seg, sedan åkte vi till Alvik, och Gabbie åkte tillbaka för att träffa sin kompis. Jag och hanna träffade Devina, Emma, Johanna, Åsa, Malin & Agnes och köpte med oss thaimat till Agnes och åt det, sedan såg vi på Indiana Jones, jag och agnes somnade dock och sen pratade vi och drack te och åt popcorn! Sedan halvtio blev det hemfärd och nu är jag hemma, sjukt trött och har laddat in musik på ipoden nu och så blir det att sova ungefär, känner mig dock lite hungrig.. jaja. PUSS
några fina kommentarer som upprepades idag
Emma - "Jag vet! vi smsar 118100 och frågar om svaret, vad är deras nummer?"
(ja hon var seriös)

ännu en dag

Hej idag har jag inte gjort ngt alls kan jag ju erkänna! Har försökt städa lite i mitt rum så man i alla fall ser golvet, skulle behöva kolla igenom mina lådor också liksom vad har jag där? Har kommit till insikt att jag borde plugga också, blev lite orolig när sofia sa att vår powerpointpresentation skulle vara inne idag men jag skulle kolla upp det och om jag kollade rätt så stämde inte det(tur). Nej men nu pratar vi om ngt kul istället! Imrn på kvällen eller dagen för mig kanske eller eftermiddag ska vi möta brommabarna och äta thai :D och se på film! Mysigt! De ska bli kul xD Sen på tisdag kommer skolbarna (klassvännerna) till mig och sover över, tänkte att man kunde baka egen pizza då och såklart kolla film och annat skojigt! ;) Sen vet jag inte ngt mer som är helt bestämt mer än att jag ska träffa klassvännerna i alla fall en gång till detta lov, eller massa ggr för jag och sofia eller jag kom på massa saker jag ville göra! :P Sen på söndag ska väl jag och matilda kanske träffa kim och gå på bio! :) Förövrigt ska jag träna också (och plugga ;().
Nu sitter jag och dricker te, det är inte så gott för jag hade förmycket lime i istället för citron som man kan ha ni vet ;) Haha tråkig info. Fortsätt städa, fortsätt städa... Hejdå för nu! 2011 shiiiiit.

Jag hörde vad demonerna sa det är slut

Man kan inte sluta älska någon man en gång älskat.
tyvärr. det är för svårt att glömma.

Jag hörde trummorna på stan
dom sa att du lämnat mig
Jag hörde vad demonerna sa
det är slut och ingen kan hjälpa dig
Jag trodde jag hade sett det mesta
det här var inte vad jag väntat mig

Allt det där om att va påväg någon stans,
när man är tillbaks där allt började.

Jag älskar dig,
mer än du någonsin kommer veta,
Lycka till med allt.



2 Januari är likaså en hemma dag

Poppin bottles in the ice, like a blizzard
When we drink we do it right gettin slizzard'
When sober girls around me, they be actin like they drunk
They be actin like they drunk, actin-actin like they drunk

Dagen, var lugn, har min idé till bilden, det känns bra!
Kan jag få påpeka att radera folk ur ens liv,
kan vara ganska otroligt svårt ialf om man inte vill det, egentligen.
I vilket fall ska jag träffa Gabbie och sedan
Agnes, Johanna, Devina, Emma, Maud, Hanna, Malin & Åsa (om detta går)
imorgon! så det är gött. Och sedan kanske träffa Alva på tisdag!
Och sedan blir det att bege sig iväg till mormor & gudföräldrar.
En cool upptäckt jag gjorde idag, det tar exakt lika långtid att åka
medis - alvik, som att åka till liljeholmen och sedan byta till tvärbanan.
det var ungefär det som var dagens upptäckt, speciellt när man bara är hemma.
Nu har mina föräldrar retat mig tillräckligt med att jag nog var för full
för att hitta mina nycklar i jackfickan, så nu ska jag motbevisa detta och
visa att nycklarna faktiskt är borta!

Sedan har det lagts upp en del bilder från nyåret, tror dock bara att det var ungefär
tre pers som hade kamera, varav en var Hanna, och hon trodde ju att hennes kamera var borta för det mesta, så så många bilder blev det inte.. men man ska vara glad för det lilla!
Trots 1 Januari ångesten så hade jag faktiskt ett bra nyår, det var roligt, det får jag faktiskt medge.

93 39

Hej, vaknade för typ en timme sen! känns lite jobbigt, skulle hellre vaknat typ 9! Jaja, kanske bio idag?! Ngt måste ju göras! :) Här har ni ngra nyårsbilder, blev inte så många men ngra i början iallafall!

Fin bild på två killar, amanda och julia! :)

Och här en fin bild på alex och matilda! :)

Här beskrivs ganska bra vad vi gjorde, ibland dansades det lite annars mest sitta och snacka ;)

Här kom ganska många som var där med på bild ;)

shasha

2011

Något jag vill nu är att selma kommer hem . Jäkla skit frankrike.
Hanna har förövrigt nyss vaknat, jag vaknade vid halv två, ska strax fixa mig och vill se bio ikväll. Vet inte om det kommer  hände så mycket, eller om vi orkar träffa folk riktigt, men i vilket fall så äre väl bra att ta det lugnt, och göra bild läxan hehe. Det nya året, började kanske mest med att vi båda var sjukt trötta och bara ville sova hela dagen.. men nu så mår vi bättre, hanna är vänt på dygnet och sådära men annars så fungerar det! Jag vill ha sommar också, bara så ni vet, men snart så ska man till Sälen eller Storlien, sen blir det Vietnamn och Usa i sommar, och förhoppningsvis någon mer resa och sedan Korea, det är ungefär vad som bestämts. Måste även hämta hannas baklucka till mobilen idag också, mina nycklar är dock fortf borta :/ . Hoppas att detta kommer bli ett bra år, men många fler människor att träffa! Tränade lite igår även, började det nya året med träning, bra va?! Ska kanske gå promenix idag, lite taggad. PUSS
(detta var våra nyårsnaglar)

morgon? nä natt

Idag har jag inte gjort ngt vettigt, ganska skönt det med. När jag kom hem så duschade jag, jag åt och kollade lite på tv. Typ vid 7 gick jag och la mig, var så himla trött och inte bra men vid typ 00.00 vaknade jag och var ganska pigg så jag gjorde lite te och sånt och såg på titanic, den var bra men sorglig a ni kanske har sett den! Nu har jag suttit lite vid datan och är typ trött igen så ska försöka sova lite. Har inga planer för imorgon men ska väl försöka göra ngt vettigt! :P
 

<3


Raketer?

Detta är våran nuvarande konversation:

Matilda - Jag minns knappt raketerna
Hanna - Jag har för mig att det var jätte mycket raketer
Matilda - Jag tror inte det var några raketer alls

Så våran fråga är; var det raketer eller inte (överhuvudtaget& I kungsan)?
Enligt mitt filmande var det typ två raketer..


Våran nyårsnatt

däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn.


Nyår: 2010 - 2011
Vi är hemma nu, hos mig dock. Efter att jag ätit på Vapiano med familjen så åkte jag hem till Hanna, och därifrån kom vi iväg vid nio tiden. Sedan när vi kom fram till Julia på Rådmansgatan så var det väl lätt stelt först men ja, sedan så blev det bättre stämning och vi hälsade på massa folk och snackade, det var skoj. På tolv slaget gick vi ut, det var jävligt jobbigt, det var svårt att få ner Hanna från trappan, hon la sig hellre på golvet, och resten av människorna väntade ute så jag började skrika på henne och tillslut gick hon ner för trapporna, men då la hon sig istl utanför och en tjej hjälpte henne med skorna, jag klarade inte av att anstränga mig och fixa skor så jag gick. I vilket fall kom vi fram till Kungsträdgården och det sköts lite fyrverkerier men vi hade glömt våra, i vilket fall så kramades typ alla och man sa gott nytt år, sedan på vägen tillbaka så kom marken emot mig (det var inte jag som ramla..) och samma tjej som hjälpt hanna med skorna hjälpte nu mig upp igen. Hemma hos Julia var det roligt ialf, pratade med mycket folk, även folk från min skola, som går i trean, så för första gången visste typ alal vilken IEGS var för skola, men inte vilken kärrtorp var, men jag övade på min engelska ialf (för de kunde bara engelska)!

Jag filmade i vilketfall jävligt mycket korta filmer, en film var typ såhär: Jag - "vill du fira nyår med mig?" Någon - "Ja jag är ju här eller hur?" Hanna - "Han är ju så illa tvungen", det var väldigt roligt att se den filmen, mycket tider av kvällen gick ut på att leta efter Hannas  borttappade saker, typ hennes mobilbaklucka (ännu inte funnen), hennes kamera, hennes busskort & comviqkompispåfyllning (dock var dessa två sistnämda saker aldrig borta), hennes vantar, hennes mössa och även det man har på fötterna (vilket i dettafallet var hennes strumpor men hon glömde vad det hette). Efter att jag hittat hennes vantar och mössa så sprang vi till tunnelbanan och tog den hem, och var hemma redan tio över tre. Dock hade ju jag tappat bort mina nycklar så medans Hanna låg däckad i mitt rum (så hon minns inte att jag var borta överhuvudtaget) gick jag tillbaka till stationen och letade om jag tappat dem, där började någon snubbe snacka med mig och sedan när jag kom hem igen skulle jag få Hanna att byta om men hon vägrade och jag gick och la mig tillslut.

Nu har vi ju vaknat ialf och kollat igenom alla pinsamma filmer och hittat Hannas alla saker utom telefonbakluckan. Igår så ringde vi en del människor också, men det kändes bra! Och idag hittade Hanna sms hon inte hade någon aning om att hon skickat eller fått, därav lite sent svarat på era gottnyttår meddelanden. Nu ska vi glömma våran nyårsångest, ialf försöka och ta det lugnt. Vi måste även duscha och mitt hår luktar rök, blä. HOPPAS NI HADE ETT BRA ÅR OCH VI HOPPAS ATT FÅ SE MER AV ER I FRAMTIDEN!!!! ♥

RSS 2.0