nv1b

Nv1b, det är min klass de! Igår var jag på skansen och sduderade berguven i typ en halvtimme och idag var första dagen med schema! Roligt rolig! Har träffat Selma, matilda och gabbie! :D Vi köpte massa skrivböcker och sånt eftersom man måste göra det själv i gymnasiet, och jag fattade inte riktigt men vi ska typ köpa miniräknare i vår skola för 620-1100:- ..eh aa. haha intressant!
Vi ska ha "insparks fest" för ettorna och de köpte vi biljetter till idag, i aulan så dom att det ej kommer bli ngn nollning men det vet man aldrig!! Imorgon börjar jag 08:45 med matte prov!! Har verkligen inget att skriva!
God natt! <3


Sista inlägget...

Hej bloggen här kommer Selma Strandberg!

Har varit på ansiktsbehandling idag på Sahlsten Scin Care Clinic, bra ställe. Fick en Smart Box på min födelsedag (länge sen!) så passade på att använda den i sista minuten. Det var underbart skönt, fick bland annat massage och en massa rengöringar och peelingar och återfuktande krämer och varma handdukar på mitt ansikte (skönt!) och så noppade hon mina ögonbryn. Var helt död efteråt när jag gick hem och är fortfarande seg. Så nu är mitt ansikte väldigt mjukt och luktar gott :)

ÅKER TILL FRANKRIKE OM EN VECKA! Det är helt sjukt roligt men jobbigt jobbigt att säga hej då till alla, åkte till Gävle igår för att träffa Boa och säga hej då och det var inte kuul. Har skitmycket att göra, många att träffa och mycket att packa och köpa innan jag ska åka. Kommer alltså inte blogga mera på denna bloggen eller på nån annan tror jag. Men vill du träffa mej så SMS:a gärna så kanske jag kan klämma in ett möte i mitt fulla schema!

Hej då bloggen <3

19/8 2010 Första dagen

Hej bloggen, nu ska jag också skriva om min första dag i gymnasiet!
Det började inte så bra, hade inget busskort så var tvungen att köpa remsa och när jag kommer ner så ser jag mitt tåg åka iväg.. Då var det bara att vänta på nästa som skulle gå 10 min senare!! Alltså visste jag att jag skulle komma försent! När det stog en minut kvar kom ett tåg och några i min ålder gick av men jag trodde det var mitt tåg, så jag gick på, fast fick en känsla av att det inte var rätt så jag gick av, och det var väl tur de haha för det var inte mitt tåg!!
När jag äntligen var framma hade jag ingen aning om vart jag skulle så jag följe bara efter massa folk och det gick ju bra. När jag kom in i skolan visste jag inte vart jag skulle för vissa gick upp för en trappa och vissa gick in i aulan, men jag bestämde mig för att gå in i aulan (för det hade stått de på en lapp). Massa klasser blev uppropade men inte jag!! Tillslut såg det ut som att det brar var en klass kvar och jag trodde ju att det var min klass men så säger rektorn "sist men inte minst har vi då vår iv-klass" och jag ba va, nej!! Men fick hjälp och en lärare följde mig till mitt klassrum där alla satt och väntade!! Kanske lite pinsamt. Lite senare kom en kille som också var sen och läraren ba "jaha men nu stämmer det inte för vi är redan 32 och nu blir vi ju 33, är du säker på att du gått rätt?" och han ba "ja", så jag ba ånej nu är det säker jag som kommit fel!! Fast jag hade tur haha det var en annan kille som redan satt där som hade gått fel! Det var typ det intressanta med min dag, nej men sen körde vi bara lite att vi skulle gå runt i skolan och svara på frågor och fick massa papper och sånt. Var väldigt nervös tills jag satte mig i klassrummet men sen var jag typ inte de eller jag vet inte!
Juste vi hade ju fotografering också!! Lovar att jag inte blev najs på den bilden. Vi hade en annan fotografering på grupper också och den fick man se och den blev inte så bra. Jag vet inte riktigt om jag gillar min klass men det har bara gått en dag och det finns nog några trevliga iallafall!! :)
Efter skolan träffade jag Matilda och Gabbie lite!! Det är bra att dom finns där och verkligen lyssnar haha :P eller typ att alla vill berätta men ingen vill lyssna men jag gillar dom ändå!! Gabbie har typ en ny talang, att typ berätta exakt vad som hänt väldigt inlevelsefullt! Älskar mina vänner! ;) så ni vet <3

Har börjat nv i kärrtorps gymnasium!
(hittade ingen rolig bild)
/ Hanna <3


IEGS / matilda


Snott bilden från nyklasskamrat hehe

jag har en bra dag idag. eller inte. eller.

Jag har haft min första dag som gymnasieelev idag! börjat sam ekonomi på Internaionella Engelska skolan på söder. Jag fick skit ont i magen och typ ångest i Tisdags morse då jag vaknade upp hemma hos Gabbie. Det var skit jobbigt. Men sen idag när skolan börjar så får man ju som ett väcknings meddelande " jag har panik vafan " från gabbie, då kände jag ingenting. alltså imorse var jag helt blank, helt jäkla blank och tänka bara på annat. jag var inte ett dugg nervös utan tänkte bara på massa annat. jag har kommit på att det här lovet, det har hänt så mycket, alltså så mycket så det blir förmycket, man känner nog aldrig att det hänt för mycket, och egentligen är det ju bra att det hänt så mycket. men ändå inte, för hälften av grejerna som hänt har varit dåliga, inte bara dåliga utan riktigt hemska, så det här lovet har varit sjukt händelserikt och kommer väl antagligen inte kunna överträffas i dåliga saker, förhoppningsvis..

Dagen började ialf med att jag gick upp vi 06.20 , fixade mig och ah inte så mycket. det var som att jag knappt hade känslor. lätt läskighet över det. sedan halv nio träffade jag olivia, då blev nog båda lite nervösa, sedan fick vi gå in i aulan och sitta klassvis, så då började jag prata med de två tjejerna som satt bredvid mig och sa väl några ord till snubben som satt ett snäpp bort ( sjukt intressant jag vet) . Sedan snackade rektorn, och tillsist biträdande rektorn, båda på engelska såklart. Biträdande rektorn halvt om halvt skrämde upp oss, snackade om att han redan (efter tio minuter) var besviken på några av oss som suttit med mobilen framme - själv tänker jag mig inte för eftersom jag alltid alltid alltid använder min mobil så låg den ju i mitt knä. sedan fick ALLA i hela aulan ta fram sina  mobiler och stänga av dom, inte riktigt så att man sa emot direkt.. senare fick klassen till ett rum där vissa lärare presenterades och vi hade någonslags icebreaking lek och medans man väntade på när folk fick gå ut för att hätmta busskort sa man väl några få meningar och frågor till människorna runt omkring. Vi slutade vid halv tolv (fast dom sagt halv tre) och då gick jag plus tre tjejer ur min klass + 2 killar (danska båda två haha) + 6 andra ur min nya parallellklass och handlade på subway (dock inte jag hehe) och satt sedan och åt och pratade i minst en halvtimme vid Skanstull. Efter gick jag + två tjejer till ( en ur min parallell och en ur min egen) runt på söder, skrapan, götgatan, och runtomkring dära. Och nu är jag hemma! väntar just nu på att gabbie ska komma till mig och berätta om sin första skoldag och att hanna också ska komma och berätta om sin !

PUSS


glad

Kom precis hem, har varit ute med matilda, selma och gabbie! Det var trevligt och prata med dom. Just nu är jag glad!! Jätte glad faktiskt hehe vet inte riktigt varför, är pepp för i morgon! Då ska vi träffa lite folk bla från klassen och sen sova hos selma. Fick precis presenter av Selma från London, det var jätte snällt! Tack Selma!! :D Idag har jag träffat trevligt folk, fikade med johanna, åsa, agnes och matilda i stan. Åt typ jätte mycket glass och den var typ inte ens god. Intressant jag vet ;) Är typ ganska pigg men ska nog ändå försöka att gå och lägga mig tidigt, inte för att det kommer gå men man kan ju alltid försöka!


Såhär såg en bergochdalbana ut i danmark som jag åkte ;)


lever ;)

Heej, har inte skrivit något inlägg på väldigt länge men nu kände jag faktiskt för att göra det! Har varit "bortrest" med familjen till västkusten och danmark och inte haft tillgång till någon dator och även när jag kom hem så loggade jag inte in på datorn och har inte använt min mobil speciellt mycket heller, tänkte att jag var duktig men kanske inte.. Har inte så mycket att berätta från resan, det var skönt att komma ifrån stan en stund och umgås med min familj som jag innan kände att jag inte gjort mycket alls. Men det var bra för när man kom hem kändes det som man längtat efter stan, för innan längtade jag nästan därifrån (inte riktigt men lite så). Har badat mycket, nu blev jag sugen på att bada bara för det! :)


Dom dagar som jag har varit hemma har jag kanske inte gjort jätte mycket, jag har i alla fall träffat Selma och sett film, det var mysigt! Jag har träffat Gabbie nästan vaje dag, det är alltid roligt och Gabbie du får inte tro att jag inte tycker det! Träffade Chorlotte lite i onsdags men hon åker ju också iväg snart så måste träffa henne mera fast hon sa att hon typ nästan aldrig kunde. Saskia har ju åkt!! Var borta när hon åkte och sista gången när jag sa hejdå var vi på grönan så det var ju lite passande men blev kanske inte det bästa hejdå:et.<3 Selma ska också iväg men det dröjer lite längre och kommer träffa henne mycket innan dess!! Jag förstår det inte riktigt, jag kommer inte få träffa dom på 10 månader! Kommer verkligen sakna dom!! <3


Var hos mormor i torsdags och i fredags träffade jag tove och gabbie och vi fixade inte så lite hehe och åt och sen åkte vi till elsa. När vi gick av bussen träffade vi Basse (en från klassen) men då var det typiskt så som man inte vill att det ska bli, att man säger hejdå och sen går samma väg!! haha Vi var hos elsa lite, bara vi fyra! Kändes kanske lite depp eller inte.. Sen gick vi till elsas kompis och träffade lite folk och sen kom flera och dom var trevliga men jag kände ingen. Det visade sig också att en som jag haft på facebook som jag alltid undrat vem det är var där, så det var lite kul! Har inte så mycket intressant att berätta men det var kul då i alla fall! ;)


Idag kom Matilda hem!! Var borta när hon fyllde år så det blev inget grattis inlägg tyvär men GRATTIS BÄSTEVÄN (bara lite i efterskott)!! Älskar dej!! <3


Vädret idag (om jag nu ska prata om det), var bara lite jobbigt!! Spöregn hela dagen! Träffade först Gabbie, Tove och hennes kompis Martin och gjorde inget speciellt, åkte till t-centralen och satt vid burger king. Gabbie och jag kände oss lite tråkiga så vi gick efter ett tag. Senare mötte vi upp tove igen och då blev vi genom våta!! Vi var hemma hos mig och såg film och selma och matilda kom! Senare gick vi ut och satt i en gunga, det var mysigt!! Sen började det blixtra as mycke så vi gick hem!


Hehe lite långt inlägg men men, ska sova nu GODNATT!! <3


RSS 2.0