When you lose something, it stays with you, always reminding you how easy it is to get hurt.

Hela bloggen består av minnen. Och dagar. Jag ser oss på bilder för ett år sen, och då hade vi ingen aning om att det skulle se ut så här några få månader senare. Jag ser ord jag har skrivit. Ord folk har skrivit till mig. Jag läser det där om att du älskade mig. Jag läser det där och inser att allt försvinner så snabbt. För vi är inte samma som förut. Vi växer upp. Där vi alla glömmer bort varandra och förtränger de lovord vi yttrade. Men det hela spelade egentligen ingen roll, för precis som då, precis som nu, fortsätter vi bara andas, utan att känna luften i lugorna.

"Och hur du än gör,
kommer någon att förlora
Frågan är om det är du eller de andra,
som kommer falla."





boys fake feelings, girls fake smiles.


nothing ever lasts.

Bara alldeles för sant.
Som kommer bleka bort till ingeting, Precis som minnet av henne.

Tumblr_lutazrpexz1qcdniqo1_500_large


vi har aldrig haft så här kul i hela våra liv.

Tre timmar och 122 slides senare. Vi har klarat oss igenom massa papper om cellen och alla dess jäkla delar. Som förövrigt är väldigt ointressanta delar. Vi har även klämt i oss ett antal godisar som lunch /middag ungefär. Igår var jag hos Gabbie och hade spelkväll med henne och hennes pojkvän. Jag förlorade. Och idag var jag med Lindi. Ikväll skulle jag tydligen till Selma men kanske borde vara hemma och plugga. Imorgon förbreder jag för ännu en dag av intressanta inlärningar vad det gäller polymers, monomers, sitosceleton och lite sådära. Nu ska jag få dricka te. Och Lindi ska bli jätte känd och bli kompis med Kissie. Det är hennes framtidsplan. Fett kul inlägg.

Fredagskväll :)

Blev ingen ungdomsgrupp i kyrkan igår heller. H och M kunde inte, och vågade inte gå dit själv. Men nästa vecka, då jävlar. Eller jag menar, då änglar! Hade en bra dag i skolan, och nu i eftermiddags körde jag Zumba med Matilda. Väldigt kul! Vi konstaterade båda att vi är så himla bra på det, vi har verkligen talang! Märk ironin...

Satt nyss och såg fram emot att mina kompisar Louise och Estelle ska komma hit i februari, då kollade jag min skolmail och såg att Mr. Roberts precis hade skrivit att inga besökare var tillåtna på skolan, utan undantag! Väldigt skumt, för jag hade pratat med Mr. Spyers och han hade sagt att det var helt okej att mina franska kompisar kom och gick på lektionerna med mej i en vecka. Sad face :(

Fredagskväll. Fest! Nä har planerat att gå och lägga mig tidigt så jag får sova minst 12 timmar i natt. Because I'm worth it! Vi hörs, puss puss :)


Jag som kille från när vi skulle klä ut oss dagen innan Halloween. Vacker, jag vet :)


Soet

Satt typ i en timme igår med mina kompisar och kollade på snyggingar på datorn. Nej vi är inte konstiga! Det blir så när man inte har några killar i klassen. Hehehe... Dom tyckte bland annat att Orlando Bloom, Jude Law och Channing Tatum var snyggast men jag tycker helt klart att det är snyggaste fransmannen Gaspard Ulliel! Hihihi :)




Ungdomsgrupp!

Ska till ungdomsgruppen i kväll även fast Matilda säger att hon har mycket läxor. Hanna känner sig tyvärr sjuk så hon kan inte komma :( Men ska bli jättekul, har inte vart där på länge så ser fram emot det :)

Älskar den här låten, den är underbar <3


Never underestimate a woman's ability to find out the truth

Väljer ut vilka popcorn som inte är för brända. Jag som var fenomenal på att poppa perfekta popcorn förut. Mina matlagnings kunskaper går neråt, lite som i the sims typ, mina kunskaper går neråt. Fast för att lära sig saker eller göra sina läxor så måste man ha fullt i "livet är skoj" stapeln, och för de behövde man leka eller så innan. Troligen därför mitt svenska tal går dåligt, för jag inte har hunnit leka tillräckligt mycket. Jag vill åka på en veckas skidåkning med skolan. Skulle vara skoj. Zumba ska jag träna på fredag, pepp. TjockisBilder från England har jag kollat igenom och filmerna. Kunde inte sluta skratta. Igår såg jag Miss Julie med klassen, det var skoj, för första gånge gjorde vi något tillsammans utanför skolan (även om detta ingick i skolgrej). På fredag åker föräldrarna till Ullared, utan mig, vet inte hur dom tänkte där. Hejdå.
Här var vi coola och hade macbooks som skoldatorer.


hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Jag har alldeles för många idéer tror jag. Om dygnet kunde ha fler timmar skulle allt underlättas. Jag vill åka till New York, Australien, Singapore, Thailand. Utomlands helt enkelt. Jag får välja mellan Prag, London eller Budapest veckan efter nyår. Det kommer bli Korea i påsk antar jag. Förhoppningsvis Grekland med Gabbie nästa sommar. Jobbade idag och efter kommer mamma på ideen att "varför flyttar vi inte till Australien när du gått ut trean, så kan du plugga där?" (hon var seriös ja). Även idéen att åka till Berlin v51 med tjejerna. & ärligt talat förstår jag inte problemen med denna idé. Men jag ser möjligheter. Glömmer även det praktiska. Hellre leva livet fullt ut än att ångra sig för alla de saker man missade och inte tog chansen att göra. Jag ska laga mig popcorn och förbreda mig till talet imorgon.
Torquay med Hanna 2011

I see it in your eyes that you're listening

Sha sha bloggen, livet leker med ens tankar men det har jag glömt. Har legat i sängen sen jag kom hem och ätit godis, sovit, läst en bok (the notebook) och datanördat lite.
Bandy är kul, iaf rätt så kul idag när vi var få och alla gav allt och kämpade även fast man inte var så bra som i mitt fall xP Jag vill träna, ngt riktigt jobbigt!
Igår såg jag på en film som handlar om en kille och filmen heter samma sak som killen (det sa matilda när hon glömde vad den hette, hon menade Sherlock holmes), Jag är inte så förtjust i romantiska komedier men denna rysare var rätt bra! :P
Nice, såklart har jag inget kul att skriva eller ngra djupa ord.


Moa och Amanda ska gå till final helt klart, jag snackar om programmet som ingen i klassen ser på (utom kanske jag,,, idol).

Yes yes, dags att dra, det finns många härliga läxor som väntar på att bli gjorde av mig :D (trodde dom).

från mellanstadiet.

Har äntligen insett varför jag valde ett engelsktalande gymnasium:

- we was on a outing
vi var på en utflykt

- please, was careful.
snälla, var försiktig

Älskar la France

Tjo!

Tog en paus i pluggandet och gick ut och sprang. Sen blev jag sjukt kissnödig så då sprang jag hem igen. Och nu sitter jag här vid datorn igen och ska skriva ett inlägg i denna blogg.

Jag håller med dig Matilda, det vore asskönt att bara få åka nån helt annan stans, som jag gjorde förra året. Man måste byta miljö ibland. Jag ser fram emot när jag slutar skolan och kan åka varhelst jag vill. Men nu fokuserar jag på skolan. Men tror inte alls att man inte lär sej viktiga saker i skolan, lär mej nya grejer varje dag och tycker det mesta är kul, dock inte Natural Science och att IEGS berövar en ens frihet med alla läxor, men annars tycker jag det är bra. Och tänk vad många möjligheter som det öppnar upp! Det finns ju sjukt många engelskspråkiga universitet i världen. Vill gärna gå på ett engelskt universitet nånstans i Frankrike, helst i Paris. Roligt!!!!

Om ett tag ska Hanna, Matilda, Kim och jag gå och bowla. Ska bli kuuul! Puss å kram <3

Strength is nothing more than how you hide the pain.

Det är söndag. Dagarna går för fort. Jag vill absolut inte bli äldre. Och det är precis det jag blir varenda dag. En dag äldre. Som tillslut kommer resultera i gammal. Jag vill resa bort. Jag vill måla om mitt rum. Få det att bli annorlunda men ändå samma. Jag vill mer än att ha ett schema där varje dag innehåller förbredning för framtid i form av skrivuppgifter och annat skit. För det viktigaste kan man nog ändå inte lära sig i skolan. Det är trotsallt bara en byggnad. Fast jag menar att välja bort att gå i skolan, det är ju knappast ett val. Jag är troligtvis en rutinmänniska. Men det vill jag inte vara. Fast rutiner är säkrare så är det inte roligt i längden. The hard part isn't choosing, it's living with the choice you made. Blä, Hejdå.


repeat after me, I am free.

Gränsen att vara hemma i Sverige har nåtts. Det känns lite så. Ibland blir jag så sjukt trött på att vara hemma HELA TIDEN! jag vill utomlands. Nästan vart som helst kan jag tänka mig att åka. Om tre veckor är dessa helvetes veckor över. Då kommer jag sitta där och ha projekt vecka i skolan, har varit med på en sådan, så sjukt onödigt. Jag vill åka bort då, ta ett längre lov. När man sitter och ska försöka sig på att skriva en uppsats här eller ett tal där så fastnar man ändå i alla andra tankar. Jag lyckas komma in på alla dessa sas, ryanair, norwegian air sidor. Arlanda till New York. Låter ganska underbart känner jag.

Tumblr_luma9gzv7g1r0tl7bo1_500_large


Yo!

Selma här, det var länge sen jag vet! Livet kommer före bloggen nämligen. Igår var sista dagen som jag fick träna på Sats, för Supersnälla Silvermatilda gav mej ett gratis träningskort som gäller i en vecka. Blev jätteglad för det, har aldrig tränat så mycket i hela mitt liv, det har varit jättekul! Lite pinsamt bara för mitt ansikte rinner som ett vattenfall när jag tränar (överdrev lite nu men det är ju aldrig fel!). Matilda har haft överseende med detta och vi har haft jätteskoj!

Idag slutade vi ett som vi har gjort hela veckan och då gick jag och kompisarna från klassen till Donken där vi satt hela eftermiddagen och snackade. Sen drog jag hem och nu sitter jag framför datorn iklädd en tunika som jag köpte i en liten affär vid Ringen. Den hade kostat 1095 kronor förut men jag köpte den för 100 spänn. Det tyckte jag var ganska bra! Den är stor, vit, har megamycket spetsar och ser väldigt gammaldags ut. Känner mig som Kiera Knightley i den, vet inte varför...

Jag tycker om mitt liv, även fast jag får ångest ibland för skolgrejer och annan skit. Men försöker att vara glad för det jag har istället för att önska att jag hade saker som jag inte har. Bra tips där. Nu har jag inget att göra förrän min syrra kommer hem från jobbet så nu ska jag titta på sjätte avsnittet av Glee tredje säsongen. Älska älska älska <3


bio

Den sista lugna veckan. Fikade med Olivia, Alva, Lindsey och Lindi efter skolan och Alva & Olle blev spådda om deras framtida romanser! och nu efter försökt läsa Frankenstein (kan vara en av de dåligaste böcker jag läst) ska jag på bio på lidingö med Lindi & Lindsey och se Breaking Dawn! Har även fått ett nytt träningskort! YEAH!

Breaking-dawn-wedding2_610_large


,

Tumblr_lrng3sauxi1qzme83o1_500_large


.

"Growing up is never easy. You hold on to things that were. You wonder what’s to come. But that night, I think we knew it was time to let go of what had been, and look ahead of what would be. Other days. New days. Days to come. The thing is, we didn’t have to hate each other for getting older. We just had to forgive ourselves for growing up."


How people treat other people is a direct reflection of how they feel about themselves.

Om en timme ska jag vara på sats. Spinning. Jag och Selma har lyckats träna varenda dag (utom söndags). Totalt åtta dagar. Vi är grymma, har provat på zumba, core, dans, spinning, yoga, corepulse, boxning och lite olika maskiner åsådära. Min kropp gör ont. Jag är väldigt trött. Men jag har inte tid att vara trött. Har haft utvecklingsamtal. Har lyckats läsa Frankenstein, plugga matte och kolla igenom hungerspels bilder på weheartit.

Tumblr_lurdyubpko1qghirvo1_500_large


the one that got away


"he loves you"

Jag har aldrig haft så här kul i hela mitt liv!
Ärligt talat var det fasen en grym kväll igår. Selma Hanna Saskia Charlotte kom på taco middag hos mig efter att jag och Selma tränat Pilates & sprungit på gymmet. Det blev faktiskt väldigt gott och var mysigt, jag vet hur man hackar grönsaker. Sedan begav vi oss till en födelsedagsfest i Sandsborg, inte mycket folk men tillslut kom det människor man ändå kände så hade väldigt kul att umgås med dem! Vi begav oss hemåt vid ett tiden, trodde att vi skulle sova så Selma gick hem. Men då känner Saskia och Hanna att än ska vi inte sluta festa!, så dom knackar på hos grannen som också fyller år. Vi hade så jääääävla kul! Dansade typ stört mycket och fick vad man ville! Var där i flera timmar, tiden gick jätte fort. Mangemakers hade varit där precis innan oss, så fick inte träffa dem, men då knackar nästa granne på och då festade vi med han istället! Tydligen gick vi och la oss vid sextiden imorse då vi gick hem. Vaknade vid tolvtiden och efter fått städa litegranna så gick dem hem. Har jätte stor lust att träna men det får jag inte. Nu ska jag ta bort sminket från igår och se på film, Harry Potter känner jag för. Godnatt.

Tumblr_lqavbhgxcm1qz4d4bo1_500_large


dagen efter 11/11/11 11:11:11

Vecken gick snabbt, nu är det helg. Jag längtar till julen faktiskt :P
Ti: Ingen franska så det var en kort dag och jag vet inte vad som hände men jag körde flex x)
On: Ingen svenska så också en kort dag, följde med Josse och Alexandra till stan och vi letade bok till mig och jag lånade två på biblioteket, det var rätt kul för man la boken på bordet så hade man lånat den :P typ, och josse köpte present till sin kompis på BR. På kvällen gick jag hem till matilda och såg på film med selma och kim, vi såg Water for elephant. Selma: "Den är bra, det är en elefant med!" hehe men den var faktiskt bra! :)

To: Vanlig skoldag, körde core bosu, roligare än vanlig core iaf, man skulle bla flyga ;) och hoppa på en halv boll, jag hoppade lite fel så jag typ flög men det var kul det med.
Fr: Lång biologi och matte men sen var det slut. Jag, josse och sofia gick till café fotöljen och fikade och spelade kort, mysigt och gott men ljuset var lite jobbigt. Sen gick vi hem till mig, såg idol och nästan hela benjamin button, nice :)

Idag har jag typ chillat hemma ;) men ikväll blir det middag hos matilda med selma, charlotte och saskia! :)
Au  re vo ir !


Your life is a puzzle, don't waste your time trying to place people where they don't fit.

Jag & Selma har fått lite träningsabstinens, eller det känns så. Vi har tränat onsdag,torsdag, fredag (jag tränade även förra söndagen och onsdagen) och så ska vi träna idag och jag har bokat oss på spinning imrn. Känns bra faktiskt. Vill nästan träna så hela tiden, fast det skulle väl bara fungerar när det är lite slappt i skolan. Vi ska träna varje dag fram till och med torsdag och sen är våra träningsdagar över. Skolveckan kommer var sjukt lugnt. Ingen skola måndag, då ska Olivia få sin födelsedagspresent! Heldag tisdag. Onsdag, Torsdag, Fredag är det halvdagar. Där efter kommer det sex prov eller så på två veckor. KUL!
Igår dansade jag zumba, jag förstår varför jag inte valde en dans linje skola. På kvällen såg jag Alva Lindsey "the adjustment bureau", bra film! & gick igenom hela skolkatalogen, människa för människa och skrattade så mycket av att vi fick magrutor. Gick även igenom våra första intryck av varandra och kom fram till att man vet aldrig när lindsey är seriös eller skämtar. Nu ska jag städa, sen blir det pilates. Ikväll kommer tjejerna på middag!


7/11

Grått är det ute och mörkt kl fyra, om en vecka ska vi åka skridskor på idrotten! Vinter? Typ, höstlovet är precis avklarat och det gick ungefär lika snabbt som väntat!

På lovet har jag inte gjort mycket, speciellt inte plugg, så som det ska vara på lovet. Jag har tränat lite och testad nya pass och jag kan köra en hiss och diss: Step 1 var ett väldigt roligt pass som jag gillade, man rörde på sig hela tiden och gjorde en keografi (???) och ledaren var skojji. Dissen går till core som ska va mage/rygg träning men det var tråkigt, man var typ stilla och sen skulle man göra en jobbig övning med muskler som inte existerar och ledaren var en tråkig tant :-/
Sen träffade jag ngra goda vänner som tex matilda, selma, charlotte och saskia, vi var här och där, åt mat nån dag, var på stan lite och typ bakade "kladdkaka" hehe (:

I torsdag så bowlade jag med alexandra, lina, josse och sofia, det var kul! Lina vann :) Sen åt vi sushi och gick hem till sofia där vi skulle "sova". Vi spelade massa kort kanske för mycket men det var kul :P sen såg vi på film tills det var morgon, vad hände med natten liksom det gick rätt snabbt och så plötsligt hade vi dygnat ;)
Senare på dagen skulle jag på bio med min familj och det var typ hur jobbigt som helst för jag kunde nästan inte hålla ögonen öppna bokstavligen!! :O sov i bilen på vägen hem så jag orkade äta middag och se idol (och moa var bäst)! :)
Kort och gott min senaste tid i livet, inga bilder.

Jag blev ganska glad idag, dagen var inte som väntad, ingen svenska (:D), jag förstod mattegenomgången (:D), jag körde fotboll på idrotten (=skämma ut sig lite :/ men men) sen fick jag veta att det inte är franska imrn vilket betyder sovmorgon (:D)!


Men sluta säg förlåt för du sliter ut ordet.

Gooodkväll. Här är klockan 18.16. Har gjort min italienska uppsats. då var det bara business å engelska till imorgon kvar då? Nämen sesåroligt man kan ha det en måndag kväll! Första dagen i skolan efter ett höstlov, det känns inte som det har gått en vecka ens. men det var tydligen ett helt lov. Igår kom jag hem från gudföräldrarna. Tränade spinning pump i en timme, konstant cyklande och kände mig fett duktig! Sen gick jag promenad i två timmar, fridhemsplan fram och tillbaka med gabbie, var helt slut i kroppen. Har fått andra boken av hungerspelen, borde läsa den men tyvärrligt nog är det inte en tillräckligt bra ursäkta att skjuta upp plugget. I lördags fick jag även äta massa goda kakor hos mormor, och jätte god middag! Nu ska jag se klart på Harry Potter 6 och skriva lite om revenue och elasticity, skoj. Det är mörkt ute. Det är mysigt. Jag vill ha färgglatt. Jo idag gick jag runt i klackar, se så bra man är på att träna då!

Tumblr_kzui3610hg1qb7kyso1_500_large


.

Been down this sling so many times before and I told myself I would do it no more now I’m back on the same road again.

fjärde november

Lever ett bra liv. Har redan inhandlat en julklapp! Hittade en jätte söt klänning faktiskt, för er information. Har läst klart första hungerspels boken. Varit på stan.. eller vad dom nu kallar det, hela dagen å letat skor men nu tänker jag behålla mina andra trotsallt. Folket lagar mat. Solen gick ner klockan fyra. Nu ska jag ta å läsa frankenstein och ta fler iPad bilder, vilket är något av det roligaste som finns!!!

Some people they say, just think about tomorrow you won´t sacrifice today, but I say that's wrong I will celebrate today and the future it can wait, because we only live once so don´t blow it, take a chance to do everything you´ve dreamt, because we live and we die I´ll do what ever I like, life is now so let's try to not let it pass by.

I’m caught between the lines of hello and goodbye

Godmorgon! Hittills av Veckan har gått fort men har hunnit träffa flera människor och fixa osv så det är nice. I måndags när jag träffa Kattis hann vi först vara på stan och kolla på massamassaskor å även köpte, på bara två timmar. Sen hann vi bestämma att vi skulle se på In time, och på en kvart hann vi springa till två olika affärer och handla + köpa mat på burgerking, duktiga tjejer? filmen var riktigt bra! Nu när det är lov sover jag inte mer än vanliga fall, super liksom! Igår jag gick till och med upp klockan åtta, åkte till farmor, träffa amanda, träffa Hanna och tränade och på kvällen blev det middag och film hos Hanna med Saskia, Charlotte.  Ska bege mig mot gudföräldrarna nu och stanna där till på söndag. Är så sjukligt trött på Sverige så det inte finns. Mamma är helt inställd på att vi ska flytta också så idag har målare varit här och fixat i badrummet och sådär. Har läst lite mer än hälften av hungerspelen ivarjefall! Har fastnat lite för Ipaden här hemma också.


RSS 2.0