upp och iväg

Då går vi mot mörkare tider igen, lite deprimerande men vi har ju hela sommaren kvar!
Midsommar firade vi hos mormor med massa god mat och tårta, trevlígt :) sen fick jag köra hem, första gången jag körde mer i stan och jag klarade de svåra korsningarna x)

Igår fyllda pappa år, det kom lite plötsligt så vi var lite oplanerade men sprang iväg på bio och efter det tog vi en sen lunch/tidig middag ;)
Efter det åkte jag ut till Sofias land och vi gick en lång promenad, riktigt härligt om man bortser från alla mygg! Vi gick vilse men Sofia lotsades som att allt var under kontroll och det gick ju bra hela vägen fram till vattnet då hon plötsligt försvinner, se upp för hala berg! Spelade kort, även med bröderna och lyssnade på ngt konstigt som var så flummigt så det blev kul ;)
Idag när jag åkte hem fick jag köra hela vägen och vi tog mest mindre vägar men jag var bra ändå! Vi tog vägen förbi nacka forum och inhandlade saker till p&l som är imrn redan.
Ska alltså upp rätt tidigt imrn och jag har ännu inte packat ner ngt men det löser sig nog :P så en vecka av sömnlöshet och kanske frysa ihjäl på natten, riktig lyxmat, bo i talt på lera i regnt, nej det låter ju inte så nice men det blir säkert kul ändå, iaf en upplevelse.



Godnatt nu :)

alla dagar av sommar

Tänkte blogga om alla dagar på sommaren hittills, mest för min egen skull för att minnas ;)
Sist jag bloggade var ett tag sen, 

13/6 Onsdag; då träffade jag som sagt Matilda och Lisa, vi såg på film och åt muffins som jag bakade tidigare på dagen. Gick promenad på kvällen.

14/6 Torsdag; Första gympadagen, spännande att testa att vara tränare och helt okej var det men inte helt underbart. Massa stationer som man gick runt och så fick man vara med olika gymnaster hela tiden, de var 5-8 år eller ngt sånt ;) Var jättetrött när jag kom hem men gick en promenad med mamma innan jag somnade.

15/6 Fredag; Gympa hela dagen och denna dag var det mycket roligare. Körde även lite själv på luftgolvet och sen så fick jag och cecilia vara med på RG och vifta med band :P
Efter gympan åkte jag hem och sov lite kort innan jag mötte upp Charlotte och Lukas. Vi åkte till Josse och körde bridge, åt och såg fotboll fast jag fick lära mig hur man löser en rubiks kub så jag var inte så insatt i matchen ;) Sen körde vi lite mer kort innan vi åkte hem.

16/6 Lördag; Övningskörde med pappa på ett öde industriområde, hade lite svårt för starterna men det var ett bra ställe att övningsköra på, Martin Olssons industi. Efter det skjutsade pappa mig till Josses nya lägenhet där en leverans från ikea precis hade kommit. Vi mötte upp Alexandra och gick till ÖB för att köpa godis. Därefter monterade vi ihop en byrå och en pall ;) Efter det åt vi och även Josse sushi, bra jobbat!! ;D
Vi spelade lite kort innan Alexandra fick med oss till medis för att gå in på ngn bar elr ngt men jag kom ju inte in så då gick jag och Josse hem till mig och var kreativa nog att komma på hur man körde tvåmannabridge, det gick riktigt bra! :P Vi hade rätt party den lördagskvällen med alla våra vänner! ;) När kl var mer än halv 11 (typ två) gick vi och la oss.

17/6 Söndag; Efter vi vaknat fortsatte vi spelandet tills det var dags att gå till ängen där Daniel bor och där spelade vi mer seriöst och jag och Josse gav allt, det var vinna eller försvinna så vi bjöd högre än väntat men det gick faktiskt hem många ggr :)) alla fattar x)
När vi var klara där, lite senare än tänkt, åkte vi hem.
Jag och pappa övningskörde idag igen och mamma följde med. Det gick bättre och jag kom på knepet med starterna: man ska hålla i både koppling och gas ett tag innan man börjar släppa kopplingen och lägga på mer gas, alltså hålla in båda längre ;) så nu sitter det rätt bra :P Vi fikade lite i solen efter.
På vägen hem så tog vi upp Charlotte och åkte till söder där vi mötte upp Selma, Saskia och Matilda. Vi gick en liten promenad innan jag gick hem. Pratade med Sofia en "liten" stund innan jag somnade och batteriet i mobilen tog slut ;)

18/6 Måndag; Gympa, och denna gång var även Sofia tränare fast för AG och där var ju aldrig jag men jag hade iaf ngn att åka tåg med dit och hem och sitta med på lunchen ;) under några pass var jag ute i en park och lekte med barnen, det var kul, dom var gulliga! När jag skulle visa en typ kullebytta för gymnasterna så hade jag en hårklämma i håret som jag rullade ner på rätt hårt, det gjorde ont och den gick sönder, jag har fortfarande en bula :( och sen när vi skulle plocka undan så drog jag och Sofia en stor tjockmatta och jag gick baklänges så jag såg inget och plötsligt slår ngt jättehårt emot mitt ben och jag faller bakåt över ngt hårt som visar sig vara en bänk, det gjorde ännu ondare :(( När gympan var slut så var det film och jag och Sofia stannade fast vi var helt slut så vi typ sov.
När jag kom hem såg jag på film och segade bara tills jag gick och la mig.

19/6 Tisdag; Gympa igen och det rullade på som vanligt, rätt kul men jag fick ont i axeln. Efter gympan åkte jag igen och övningskörde.

20/6 Onsdag; Sista gympadagen, det var kul tills jag var tvungen att gå iväg med en grupp till en park långt borta och vara där över lunchen också, det var nice väder och skönt men inte speciellt kul. Efter lunchen hade ledarna uppvisning och jag tyckte det var bara lite pinsamt när alla körde rondat flickis salto och jag kom där och körde handvolt fast dom gymnasterna jag var med tyckte jag var helt fantastisk och jättebra så då blev jag glad! ;) Vid fruktstunden blev det glass :D Vi stannade en stund under filmen och lärde oss lite ryska men sen gick vi och Sofia följde med en stund hem till mig och spelade lite kort innan hon skulle gå.
På kvällen åkte jag med min familj till en sjö och hade picknick medan solen gick ned. Efter det fick jag övningsköra, återigen på lite större vägar, det är kul! :)
Detta var dagen då Lea kom tillbaka till Sverige!!!! :DD

21/6 Torsdag; Jag var seg men kom tillslut till Waldemarsudde där Sofia, Lea, Josse och Lina redan var! Vi hade midsommarpicknick och firade Leas återkomst. När vi satt där som bäst och spelade kort kom det massa typ japaner och tog kort på oss, det var bara lite random :P Alexandra kom även lite senare och efter ett tag bestämde vi oss för att bege oss då Josses pollen inte mådde så bra. Vi gick hem till Sofia. Jag och Sofia satt på en varm, solig balkong och upplevde sommaren medan de andra satt inne med sina mobiler. Vi spelade cluedo en gång innan det var dags att gå. Folk handlade på coop innan det var dags för ett snabbt farväl. Nu kommer man inte träffa många av dessa på länge :,(



Inte så intressant inlägg som ni ser man det var inte meningen ;)
Nu får ni ha en superbra midsommar med mycket sol och jordgubbar! :P

sommarkänslor

Det är tredje dagen på sommarlovet, panik! Man måste typ ta vara på tiden fast jag vet inte vad jag ska göra och jag antar att det är okej att göra ingenting också men dagarna blir så sega om man bara sitter inne! Min sommarkänsla är stressad, men jag vänjer mig nog snart.

Igår gick jag till Sofia där Josse var. Vi spelade kort typ hela kvällen och det känns som man blev lite bättre även om jag inte är bra på att minnas kort till skillnad från josse som har ngt sorts superminne och minns alla kort och kan räkna ut allt, jaja det blir väl lite mer övning inför festivalen (bridge) som kommer i slutet av juli ;) Efter lite nattmat så fixade vi sängar och Josse läste massa norgevitsar, det var kul xD det var två ordspråk som var roligast men jag minns dom inte så bra så vi tar det en annan gång! Jag var iaf trött så jag kunde inte sluta skratta och jag var ensam för dom andra sov (ville sova) :))

Vi gick upp relativt tidigt och gick efter frukost. Det blev inte så många timmars sömn så vi får alla kämpa så vi inte somnar! :) Ska sova tidigt idag för imrn, på torsdag och måndag-onsdag så ska jag gå upp halv 8 för att vara gympatränare! Lite tidigt för att vara sommarlov men jag hoppas det blir skoj ;)

Känner för att baka idag så det kanske jag gör, sen ska jag och matilda träffa lisa en stund innan matilda träffar haff x)


Bilder från ca två år sen, ni kanske blir taggade på att klättra i berg eller varför inte chilla på en brygga med sin lillebror (vi fiskade krabbor) :)

Nu är detta läsår slut

Igår var det alltså slut på skolan och dags för sommarlov! Det känns ganska konstigt, jag har inte insett det och vet inte om det känns så bra ;) Vi hade så som skolar alltid har, lite sång i aulan och en träff med mentorn då även en lärare diskuterades men vi fick en bra lösning på problemet. Jag gick och sa farväl till min franskalärare och blev lite ledsen men hon blev glad.

Efter det bestämde sig klassen, 14 av oss iaf (det är bra för att vara vår klass), för att gå och äta. Det blev Jensens böfhus, första gången för mig vad jag vet, men det var gott och billigt luncherbjudande! Vi åt även glassbuffé, iaf jag och Sofia med hjälp av ngra snyltare ;) det var gott, mjukglass med massa strössel och sås x)

När maten var uppäten begav sig lina, josse, sofia och Hanna till djurgården där de chillade i solen och spelade kort. Sen var det väldigt bråttom därifrån och det gillade inte jag för om vi skulle hem, vad skulle jag gör där? Vi sprang och jag lyckades springa i mina skor :)) följde med josse och sofia för att hämta saker sofia behövde för att senare se fotboll hos josse. Vi åkte bana på tvären till pendeln som jag tog hem.

Hemma hade jag tråkigt och väntade på att lina och alexandra med pojkvän skulle anlända. Detta anländande skedde vid halv nio och nio satt vi på bussen till apberget. När vi var framme där insåg vi hur fotbollsintresserade många människor är för vi var först där förutom ett antal 95or. Vi gick till vattnet i tanto och chillade.
När klockan närmade sig elva så återvände jag och lina till berget men då dissade alexandra och därav mathias. Folk hade börjat komma och lite senare kom ngra från klassen och det var riktigt packat med folk för att vara ett uteställe!

Det var väl allt som allt en nice kväll och halv tre så började vi röra oss hemåt. Lina och jag var trötta så det blev att dra fram en madrass och genast falla i sömn.

Vid ca 12 vaknade vi och jag var ashungrig så jag nästan inte kunde smsa så jag drog fram en jättefrukost och åt lite av allt jag kunde hitta så jag nästan sprängdes. Efter några minuter scooby doo begav sig lina hem. Av denna dag har jag bokstavligen inte gjort ngt alls av, sov lite mer och orkade inte gå upp ur sängen förren två timmar sedan elr ngt. Nu har jag iaf duschat och klätt på mig, väntar på att jag ska få mat men ingen visar minsta tecken på att det kommer ske.


Fina flickor!


Jag och Josse var glade :)


'
Lina snor glass när ingen ser x)

Klassen:


släpp allt och känn hur vi lättar

Känns som att jag flänger och far hela tiden, knappt varit hemma mer än när jag sovit sen i Onsdags. I onsdags vare beerpong&tårtkrig&mammafest som gällde och självklart efterfest på donken för dem som kände för det (saskia, charlotte, joben och niklas). Medans vi andra gick hem och sov i några timmar. Hade ett fint prov att se fram emot sådär på torsdagen. Senare blev det kvällspromenad runt i stockholmsstad och träffade på lite roligt fullamänniskor eller något. Fredagen var jag i stan med kära lindsey och kollade på alla hypade studenter och på kvällen var jag på torranorras avslutning och någon råliskrök med södralatinare. Lördagen var jag hos mitt kusinbarn och firade hans student med mat, glasstårta och släktingar och på lördagkvällen fick jag träffa&krama RMK och blev LYCKLIG!! Sedan åkte jag och Olivia på något som liknade en spelning och alla var fett musikaliska och sedan raggade vi upp några killar som gick förbi och var helt grymma på parkour. Söndagen var det rixfm med sjukt duktiga artister (James morrison!!!) och därefter tjejkväll hos hanna med selma&kim. Idag var mitt sista prov i hela tvåan och imorgon är det sommarlov! Om två timmar befinnar jag mig hos Anna (som förövrigt just nu åker flak och skriker som en galning, där hade jag också fått vara om jag inte haft prov.) och därefter är det Kärrtorp avslutning med roliga människor förhoppningsvis!! Fin bild av selma och därefter av estet (en duktig rappare han också!)


för ikväll så är vi hjältar, staden är vår

dofter utav av sommaren känns i luften som sveper förbi,
 och jag försöker njuta av det medans jag kan,
 inga mål bara gatorna som leder oss fram



tillsammans kan vi gå mot rött

Godmorgon! Måndagmorgon och jag skulle varit på sportsday idag men det skulle regna sa dom så jag tänkte studera istället. En sak jag insåg igår när jag skulle lägga över kontakter från gamla till nyare mobilen, man sitter där och känner sig jätte smart när man lagt in en kontakt som något helt oförståligt namn för att ingen ska förstå vem det är, problemet kommer när man inte själv vet vem det är. Bara för er information. I veckan har väl inte mycket hänt, fått betyg och pluggat mest och rmk har släppt ny skiva upptäckte jag!!!! I fredags jobbade jag och träffade Gabbie och Simon, åt blåbärspaj och försökte lära oss att rappa.. gick sådär. Den fina regninga lördagen, som var kallare än på julafton, då fick jag min första sovmorgon (utan alarm) sen i höstas. Jag och mamma gick till långholmen och såg stå-upp komiker i ungefär en timme men vi missade Al pitcher. Vi gick hem och drack varmchoklad när det blev alldeles för kallt. Medans familjen gick på restaurang med gamla vänner så fick jag ta Lindsey på bio och se "The cabin in the woods", en bra skräck även men lite förvirrande. Därefter åkte jag hem till Kim vid halvtolv tiden och träffade saskia, charlotte, selma och några killar som kom och gick lite som dom ville. Vi spelade kort och andra lekar, man känner sig så liten när dom alla killar är 20+ och man sitter där och vill säga förlåt för att man inte fyllt 18 än. Men de var trevliga och inte så dryga som man förväntar sig att alla äldre ska vara. Men när de sista tre killarna kom och bara kim var kvar, då gick jag och la mig vid halv fyra och fick sova lite halvt om halvt och vaknade vid tjugo i tio och begav mig till farmor i huset bredvid. Hittade massa fina smycken och hennes förlovnings/giftelseringar. Pappa och jag spinnade på eftermiddagen, jobbade och sen solade jag med Saskia. Det var i stortsätt min helg.


RSS 2.0