Lov lov lov

Hejsan nu är det dags för ett inlägg! Matilda åkte till sälen igår och ska vara där en vecka så det blir nog mest jag som får stå för bloggningen!

Igår, söndag så var jag hos min kära vän sofia! Det var kul som alltid! Vi spelade kort, såg på solsidan, åt lyxig mat och kollade på filmen "Parfymen" som var lite konstig. Man hejjade liksom inte på huvudpersonen som man i vanliga fall brukar utan man ville liksom slå till honom, så jag vet inte om den var så bra fast inte jättedålig eller jag vet inte. Sen spionerade vi på hennes grannar, det var bra utsikt så perfekt läge om det bodde ngn snygging där höhö. Sen var jag tvungen att gå tråkigt nog men det måste man ju, och vid min port står en läskig gubbe och typ försöker komma in så jag typ står en bit bort och väntar på att han ska gå och folk typ undrade varför jag stod där men jag ville liksom inte släppa in ngn uteliggare hos mig! Han gick tillslut så jag fick komma hem!

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har pratat lite med Sofia som strax sitter på ett flyg till kanarieöarna, hon är aningen flygrädd kan jag nog påstå och värsta platsen tyckte hon var längst bak och nu skulle dom tydligen få sitta ganska långt bak men det kommer gå bra! Fick ett jättesött sms så gulligt! Kommer sakna dig också Sofia! Tråkigt att folk ska vara borta hela veckan men jag får ta mig i kragen och hitta på roliga saker jag också!
Tråkigt nog har min kära broder fått feber och kanske halsfluss, vi skulle ju åkt till romme imrn men vi får se hur det blir med den saken. Antingen åker typ mamma och jag upp själva eller så åker vi bara ngn dag senare.

Nu ska jag strax gå och klippa mig, jag vill men ändå inte. Långt hår är fint och därför vill jag ju inte klippa mig men jag måste för det är jobbigt och slitet! Hoppas det blir bra och inte för kort!
Höres senare! Shasha :)

bon jovi

Lördag idag, den dagen man brukar sova länge! Men nej, jag vaknade runt nio av att någon bankar i taket! Först trodde jag det var min brorsa som ville va lite jobbig och bankade på min dörr men det var typ barnen ovanför som kastade saker i marken eller typ studsboll, intresseklubben antecknar inte ens :( Jag försökte somna om för att jag ville sova mer än 7 timmar! Det gick såklart inte, jag kommer typ bli trött idag inte kul! Men ngt bra var att jag fick frukost på sängen! :)
Kl 3 är det akrobatik, tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska man vara lite duktig och städa sitt rum! Eller inte.. vi får se. Det är inte bra att blogga när man inte har ngt intressant att skriva för då blir det som nu, jättetråkigt! Förmodligen kommer jag blogga massa på lovet men dessvärre kommer dom typ vara som detta.
Jag har inga planer för lovet direkt, på tisdag och onsdag kommer jag och min familj troligen åka skidor så det ska bli kul! :)
Au revoir!!!!!!!!!!!

Fredag och lov!!!!! <3

Hej igen! Nu ska jag berätta om min dag.
Den började med att jag typ vaknade innan min klocka ringde :S vi började väldigt tidigt så det var konstigt. På tåget möts jag av en resväska, det var inte marianne, det var josse haha så innan lektinen gick vi och lämnade den på väskdagiset. Vi hade engelska, matte, svenska sen lunch. Efter lunchen var det idrott och vi körde boxning, det var faktiskt väldigt kul. Man fick liksom kämpa och slå ut sin ilska fast det var jobbigt också och man kunde typ inte slå så hårt man ville för det gick ej och min handled typ sprack men jag kämpade på! Jag var med lea och hon kämpade nog hårdast av alla där :) även om hon missade slagkudden så tog hon i lika mycket det spelade liksom ingen roll och när man kollade på andra var det kul så man skrattade men det var ju bara bra, liksom träning för magen också ;) Allt ska man se positivt!
Efter lektionen var vi såklart kvar lite till och typ körde lite ringar och så, skojigt det. Sen efter att vi var sega på att byta om drog vi iväg för att fika. Vi hade också lånat stockholm fikarbok eller vad den nu hette så vi hade kollat upp var det fanns och lite oeniga var vi kanske till en början men vi kom till café string tillslut. Där kunde man köpa allt bokstavligen xD heheheh Jag åt äppelpaj med vaniljsås, mmmmm det var var verkligen gott och man fick värsta stora biten (...föda). Där satt vi ett tag och det var väldigt trevligt! Sen gick vi till skrapan och kollade lite i intersport och där gjorde jag misstaget att försöka lyfta ett 20kg´s klot, för jag var helt svag i armarna efter boxningen så jag orkade nästan inte få upp den på hyllan igen, det var lite frustrerande.
Efter det gjorde vi inte så mycket mer, vi åkte hem och jag somnade direkt, trött som jag var! När jag vaknade var det middag och det blev thaimat! Min favvomat!! :P
Sen har jag varit trött i hjärnan och kroppen så jag har inte orkat göra ngt alls. Ska nog sova snart om ngn timme kanske.
Imrn är det akrobatik! Tagga!! ;)


Jättefina vänner! <3


Vad är dethär? Är Lea sjuk i huvudet? Där ser ni survival of the fittest, min mobil! <3


Vacker, fina bilder på Sofia men det vill man ju inte säga eftersom egot själv säger det.
man behöver liksom inte påpeka det igen. <3


Så himla söt tjej, verkligen vacker, tror inte jag sett någon snyggare! sofia mobbade mig och tog fula bilder! Därför har jag gjort om dom lite som:

Jag = ondskan

Mindre än tre, det är bra det! Det gillar vi <3 god natt!
Jag drabbas mer och mer av naturarsjukan, för varje dag som går, men det är inte mitt fel, det är en arbetsskada!

Min mobil

Måste bara göra ett inlägg som hedring till min mobil!
Min mobil är en trogen vän eller nej okej men saken är att idag så skedde det en olycka!
Vi befann oss på tredje våningen och plötsligt faller något ner till understa våningen (den med stengolv dessutom). Vi upptäcker att det är min mobil men jag blev inte så orolig men jag tänkte att när jag tar upp den och vänder på den kommer skärmen vara krossad och den kommer kanske inte gå att starta. Men till våran stora förvåning fungerade den, inte en repa heller! Det är otroligt! Vilken hjälte ;) (tur att ingen fick den i huvudet för antagligen hade den dött, illa).
Sen utanför klassrummet började andra följa mitt exempel och kasta sina mobiler fast upp istället för ner och så råkade någon slänga sin lite för högt så den landar på våningen över och faller i bitar haha det var väldigt kul men den mobilen höll också. Jag har en samsung btw och det går rykten om att deras nya är typ dom bästa.
En annan väldigt rolig sak som jag skrattar åt än idag var igår när Lea lekte cool och kastade sitt pennskrin upp och ner och fångade det men sen råkade hon kasta aningen för långt så hon fick springa allt vad hon hade men missade den ändå! Det såg iallafall väldigt kul ut, så fail på den coolingen! :)



skola

Hejsan, nu äre svenska i datasalen igen och det betyder: gör vad du vill ;) Den är slut om 5min och om typ 2timmar så slutar vi för dagen xD Inget att skriva så hejdå <3

Kattmat!!?! Du väckte mig för att öppna en idiotisk burk med kattmat?

Eftersom jag varit dålig på att blogga får ni ett extra litet godnattinlägg hehe. Jag ska strax duscha sen sova! Vi börjar 8:15 imrn vilket är lite jobbigt men vi har ingen naturkunskap och idrotten är framflyttad eller bakflyttad, eller vad säger man? Aja vi slutar i alla fall kvart över ett vad jag vet! :) Då ska vi hitta på ngt skojigt! Och läsa i en viss bok kanske? Sen äre ju lov!!! Fett skönt asså det behövs verkligen! xD
En fin bild på ngra randoms som avslutning!



Killen höll sig vaken hela natten för att försöka komma på var solen tog vägen när den gick ned. Till slut så ljusnade det för honom.

Om du ska sova på historielektionerna får du inte snarka så högt att du väcker dina klasskamrater.

Om du visste allt, skulle du inte sova lugnt.

Skratta och hela världen skrattar med dig, snarka och du får sova ensam.

Somliga människor talar i sömnen, till och med när de sover.

Hoppas ni blev lite trötta av detta! Hehe, gonatt! <3

Sanctum

Hejsan! Idag var det torsdag fast det kändes som fredag för vi hade sista provet innan lovet och det känns fett skönt att det är över!
Efter skolan åkte jag, Lea och Sofia till hammarby sjöstad och åt sushi, fett gott! Sen åkte vi hem till Sofia ett kort tag innan vi åkte till sickla och bion. Vi hade lite extratid och då gick vi en låång promenad till ica, man såg den från där man var men det tog en evighet att komma dit, sen spanade vi också in sofias friskisställe och ritade lite i lekhörnan! Vi såg Sanctum i 3D fett coolt! Den var faktiskt bra, man typ satte sig in i den och ba kämpaaa! A jag ska inte avslöja något men vissa delar var lite jobbiga.
Slutsats: idag var en bra dag! :)


It's in the ABC of growing up..

Here's the day you hoped would never come


Something you can never rearrange?

Såbäst röst! LYSSNA
  



Tomorrow I am going to schooool! kollade mitt schedule f1 skoj, vi har någon som kommer och har föredrag så vitt jag förstått på leadership... f1 nice. Jag är trött, tänkte göra science... fast. Jo okej, gotta do it! Sedan kanske jag skulle skicka in idrottsinlämningen.. buhu orkar inte.. MEN jag ska nog sova nu. Jag är trött. fasen vad intressant inlägg, upploading caremode 0.001%.. Nej men okej, tagga sälen i alla fall! PUSS


I made it obvious that I want you too

Jag vill ha pengar så jag skulle kunna beställa hem massa massa saker! Jag skulle vilja ha sommar lite.. fast å ena sidan inte, för då betyder det att man inte får träffa klassen (haha). Fast jag vill ju ha ledighet och att selma, charlotte, saskia komma hemma. Men innan dess måste jag bli klar med första året av gymnasiet.



tänker på sommaren med denna låten


ta inte livet så seriöst

Jag älskar livet. hej positiv tjej! nej men min går kväll var typ fett toppen, var fett glad. Min dag igår förövrigt betydde att jag missade två lektioner.. har missat sex lektioner denhära månaden, men haha jag är lite seg när jag fixar mig och jag har försovit mig, och ja, sen har det hänt att man inte velat gå på lektion. Men förmodligen får jag mitt CSN bidrag denhär månaden ändå! Glad tjej idag å igår ialf, har lärt mig att ta allt postivit, för jag är den som typ alltid hackar upp mig på att något går dåligt eller sådära, men vafasen, man ska istället komma på de bra sakerna! för det man "tar förgivet" och bara bli glad för någon kort minut, typ att man kom i tid till lektionen, eller maten var god, eller att man hittade rätt kläder att ta på sig, eller att folk hälsar på en, eller att någon säger att man är snygg, allt sånt är ändå jävligt gött hörrni och jag vet inte varför men jag kom bara helt plötsligt (typ) på att se allt positivt istället som troligen jag har fått från att mina föräldrar ser väldigt mycket positivt och även min kompis som jag lärde känna i höstas, han ser allt postivit och är aldrig ledsen! Skulle bara berätta det hoho. Hade franskaprov också, gick åt helvete haha men jag och Lindsey åkte och handlade på håltimmen, och jag fick hem fyra nya plagg så  det är ganska nice. & att våran klass samlar pengar till klassresa är också finnemang!

Mer postivit! Jag har bara ett prov kvar denna vecka. Sen har jag lov, hehe ska läsa två böcker, en i engelska och en i svenska, kämpa. Är faktiskt väldigt glad att jag åker bort och åker skidor, trots att jag egentligen har folk att träffa (för jag har aldrig tid pga skolan). Men anyway, börjar planera sommaren lite lätt, för faktiskt så är det inte långt kvar! Fast känns som jag vill göra så mycket så jag inte kommer hinna tyvärr.. men i vilket fall, JA DÅ KOMMER SELMA OCH CHARLOTTE OCH SASKIA HEM ÄNTLIGEN! Jo sedan kommer vi till en viktig punkt, igår hade vi beeptest och massa andra tester på idrotten, jag förbättrade mig i det mesta (i vilket fall på beep) och alla var jätte pushiga och teamwork typ, för när vi sprang läraren bah kom igen nu, och såg han någon slacka efter så pushade han dom ännu mer och sen så pushade alla som inte var var med & sprang och bah kom igen nu. och efter lektionen gick läraren ner på knä och sa att vi var skit grymma och den ända klassen som varit i sån bra standard osv osv, han bah jag menar verkligen dethära, var grymt stolta nu!


onsdagenskola

Hej hej, ingen nyhet att jag är dålig på att uppdatera i såna här skoltider med massa prov och sådant!
Idag tex så gjorde vi matteprov vg-mvg delen i typ flera timmar kändes det som för mesta delan av tiden satt jag typ och kollade i luften för att jag inte fattade hur man skulle göra men när jag trodde att jag hade fattat blev jag glad heh hoppas på det bästa! Vi började dessutom mycket tidigare pga att det var prov så det var ju inte så kul men men, inget att deppa för haha man får ju vara tacksam att man får vara lite extra i skolan ;)
Sen hade vi franska och det har blivit tråkigare sen några ggr, känns som jag är dålig på det men jag ska kämpa!
Och sist var det mitt hatämne: KeMI!! Vi fick tillbaka proven och resultatet för klassen var
8st - IG, 12st - G, 10st - VG, 0st - MVG och jag var helt inställd på att få ig så dåligt som det gick! seriöst jag kan ingen kemi i jämförelse med vad vår sk lärare tror vi kan och vill man ha MVG får man lägga när all sin tid för det krävs mer för det än alla andra ämnen tillsammans och den tiden har man ju inte, asså han tror typ att man kan memorera allt! JAg blev i alla fall glad för jag fick G!!!!
Nu var det då dags att plugga samhällskunskap till imrn! Lite om vad som händer i världen, globalisering och så. Och jag har från nu som mål att sluta skjuta upp allt för nu pluggar jag liksom dagen innan, då blir resultatet sämre. Lite varje dag ska man ju typ plugga!

Nu ska jag vara positiv! Ljusare tider, 2dagar kvar till lov och tiden går fort så snart är det sommar! :D
Bra avslutning på inlägget där tycker jag ;)


Fin utsikt man har från sin bur!

Hejdå!

High five! kadisch burrulurrluuu duut..duut..duut... Hallå?
xD

Before to late

ciggaretter är en farlig drog, sure du kan testa, men testa betyder en gång. inte mer. jäkla skit. jag hatar cigg. den lukten sitter kvar i mig nu haha. så jävla fucking sämst. känner jäkla lukten då å då, fast jag ej röker. skit också. åååh jäkla cepe. hej jag är arg hehe. nerå. Men ska bara förklara för er att cigg är sämst, det suger, hatar det. Ska aldrig mer röka. det är mitt löfte. ett löfte jag fan inte ska bryta. jag vill leva.

roligare saker:
taggar till sälen. och thailand, thailand mest hehe. men nejdå allt kommer inom sinomtid (?)
Taggar till sommaren hehehhehe :)
The script är jätte duktiga!!
Ah vill klippa mig också!!!!!!
såhär är jätte fint, men vet ej om jag vågar haha, ni ser med snesne lugg liksom!: 

the apple doesn't fall far from the tree

Am I better of a quiter?
Fuck skulle ha pluggat idag. faack. kanske ska plugga nu, göra min franska, skolkade franskan idag. okej beginning. kom till skolan, efter jag typ stressa å ej kunde bestämma kläder! panic at the disco typ. Hade civis, grupparbeten igen (fekke). Sedan luuunch, står å minglar med folk i kön. sedan när man ska ta jäkla tomatsås, ja då får man ta sweet n sour sås till pasta, gråtta måtta. sen history, det var en skojig lektion, jag å lindsey satt å ritade på ett papper typ, och vår lärare är lika störd som vanligt. Sedan så satt jag i datasalen å försökte göra idrottsinlämningen istl för franska, ja ingen tänkte gå så jag är inte tillräckligt självständig för att gå dit själv, så blev alltså ingen franska. idrotten. kasst den också. hemåt, såg glee (börjat med den serien nu hoho). Sen såg jag big brother, det var typ dåligt men ska ge det en chans om 45 minuter igen! hoho, andra avsnittet, nu är dom ju i huset ialf. Ja min helg kanske lät tråkig förövrigt, men jag har i vilket fall tatuerat mig.. för er som inte visste.

kalkylator (gissa vem som bloggar)

Hej, länge sen sist jag bloggade, sorry! Nu har jag ätit,mmm. Jag borde plugga lite nu innan Matilda och Kim kommer hit, vi ska se ngn skräckfilm! :) vilken vet vi ej än. Det enda jag ska plugga denna vecka är matte och samhälle har jag bestämt och nu kom jag på att jag måste göra en sam läxa ;( ledsen gubbe. ÅÅÅÅ neeeeeej, får skynda mig men jag förstår inte hur jag ska göra ÄH jag dansar istället såååååå kul. AJAJAJA jag får som straff att inte blogga mer idag så godnatt och höres tidigast imrn om ni har tur i oturen. Sov gott ni som läser bloggen!
<3


Happy baby

TJobresh Häjj! :) (:
Igår var jag som säkert nämnt några ggr på akrobatik, det var skojjjhigt! Sen wii wänt to da hoom och jag inget gjorde, jo jag såg lite på melodifestivalen och åt mig tjock på godis och kikade lite på matten för att jag är en cool naturvän.
Idahså har jag hängt på friskis i hornstull med min vän sofia. Först körde vi yoga och då typ somnade man men sen kom "happy baby" positionen och då kunde vi inte sluta skratta haha :) Efter så hängde vi på gräsmattan utanför och sen gick vi till gymmet och körde inte så hårt, lite stretching och öva på handstående och så. :) Innan vi gick hem övade vi på att fläta och jag måste säga att jag gjort framsteg! Blev riktigt bra, utbakad jä!
Nu ska jag dra till köket för att käka lite, är fet hungrig. Sen får vi se om jag kanske ska plugga lite med mina goa vänner eller se ngn film sådär skoj! :) Hejdåååååå1


keep dreaming stupid

Igår tog jag det lugnt. Akrobatik, och sedan vare en död fest kväll om jag ska vara ärlig. två fester i bromma, men min kompis var sjuk så han kunde ej gå dit m mig, och sedan en på värmdö, men det ligger åt helvete så nejtack. Så jag var hemma, och somnade tidigt tidigt och så på film lite också, började se Dear John, såg 22 minuter, sen sov jag. Ska se lite till på den nu och det var ungefär vad jag har att berätta. Tänkte ungefär såhär att idag ska jag ignorera att det inte är ätar dag, och äta kakor, städa mitt rum, maybebaby gå promenix, och köpa kläder (behövs), åh typ skidkläder, herreminge. och sedan tänkte jag försöka få tag i kim å hanna för att se film ikväll, förhoppningsvis gåre. This week, ser pretty good ut, två prov (franska å science) och inlämningsuppgift på hur mycket jag har tränat de senaste åtta veckorna.. man ska ha tränat sex av sju dagar i veckan.. njaaa. kanske inte riktigt tränat så mycket... i fredags var dagen nice, efter skolan åkte jag å lindsey till sös, och sedan till bowling med olivia å Lindi och spelade, här nedan ser ni en fin bild då olivia ville mörda mig för jag vann (hehe). sedan gick vi å åt på tacooobar!! :D



Här har vi Lindi som har blodsockerfall,
ni vet som man får när man går på konstigt matschema
och typ inte får äta någonting skojigt! :)


Och här ser ni att lindsey blivit gravid,
fast hon ramlade troligen så många ggr så hon tillslut fick missfall.. men ialf!

innan jag går igår

Hejsan! Idag ska jag, matilda och även sofia dra till danscenter och köra lite akrobatik! ;) Sen bör jag plugga hela dagen efter 4a då. Matteprov på onsdag och samhällsprov på torsdag!
Igår var det skola, vi hade vikarie på engelskan, mette g-test och sen svenska i datasalen innan lunch. Efter så hade vi lång rast för vi hade ingen naturkunskap, sen var det idrott och bandy.
Efter skolan gick jag, sofia, lina, lea och josse och fikade i skrapan. Sen gick josse och vi andra åkte hem till sofia och åt tacos, det var gott! Sen spelade vi cluedo, tecknet och 7an det var super skoj! :) Sen typ sov vi lite och lyssnade tre sekunder på massa låtar, sen såg vi lite på harry potter och stretchade ;) Mitt mål är att innan sommaren eller efter, att kunna gå ner i split och spagat. Sen somnade jag och lina nästan i soffan men sofia väckte oss med världens super blixt på hennes kemera, inte kul. Jag och Lina tog oss till tvärbanan där vi fick frysa ett tag sen vid gullmars gick jag av och fick vänta en kvart på 94:an och sen kanske vid innan två kom jag nog hem ;)
Nu måste jag dra och duscha och fixa mig, tråkigt inlägg om typ mina lektioner sorry men ngt roligare kommer när det kommer! HEDDÅ :)

vi har en nice fredag !


Life whats u make it

Min helg. Eller nej min lördag, jag kommer inte ihåg resten, eller var det tvärt om? Vi kör på lördagen ändå, så gott vi kan. Först blev det akrobatik med hanna å Lea ser på, sedan skyndar man sig hem, Olivia kommer hem till mig sisådär kvart i fem kan vi väl säga. Vi fixar oss, äter middag, thaimat. Och sedan beger vi oss mot södra station för att 18.15 möta Jessica där. Vi tar pendeln strax därefter mot Södertälje, och är framme där vid 19 tiden, sedan väntar vi på bussen, som sedan tar oss till Nykvarn, där vi är strax efter 8. Vi möter människor och beger oss mot min&olivias klasskompis. Många har backat ut från festen pga alldess lokaltraffikproblem, men vi kämpar haha. Ja, man hälsar på lite nytt & gammalt folk. Sedan kommer fler, med nästa buss som kommer en timme senare, och sedan ännu många fler en timme efter det. Vi hade faktiskt väldigt kul, dansade, sprang omkring och fotade och ja.. sådant man brukar göra på fester. träffade nice folk och slänga sig i snön utanför. Kvällen går och tiden mellan nio å ett gick väldigt fort om jag får säga det själv.

Sedan drar jag, olivia, Jessi, en annan brud och tre snubbar hemåt vid halv ett, kommer med bussen som går klockan ett, men väl i södertälje var det såååklart förseningar, så ja, jag köpte lite mat, hamburgare hoho.. så åt vi alla, pratade mycket åsådant. Sedan när vi upptäcker att förseningarna är kinda jätte jobbiga vid 02.25 tänker vi, okej bussnästa, och det blir en buss inmot staden. Det var lite skoj, jag låg och halvsov på en kille från festen (haha) längst bak i en buss och ja.. vi var vid medis strax efter halv fyra och hemma vid kvart i fyra ungefär. Jag fick bara sms på morgonen av killarna att de var hemma vid halv fem ungefär, so that's it. Det var min lördag/natt. Puss 

På måndagen blev det "walk of shame", som våran klasskompis såfint kallade det, dock tror jag inte jag fick skämmas lika mycket som andra hoho, jag hade dock råkat bränna jessi.. men annars ingen skada skedd (typ)!

(vi gillar att fota oss själva. Jessi, Ellinor, Johanna, Olivia, jag)


(början)


(snökastning)


(vi gillar fina bilder)



här har ni födelsedagsbarnet å olivia


love skolan, vill gå i grundskolan hoho

Hej våra blogg läsare sänks! :D känns bra, men inte speciellt konstigt, denhära veckan har varit en del enligt mig hehe, 3 redovisningar och ett prov och en inlämning. Man blir skit trött av skolan, och jag kommer hem död, men ja hörrni då ska man plugga t nästa dags uppgifter och sova vid 12. men det kanske inte är så konstigt att jag är trött när sover högst 6 timmar per natt, är uppe 18 timmar och hålla igång hela dagen. det var nog inte så konstigt att jag somnade på gympan haha.. vi hade dock avslapningsövningar in case u wonder. men ialf, haha olivia väckte mig tillslut så det var ju bra, men liksom. ah.. idag hade jag matte prov, hann ej klart, är fett sur för att vi inte har tillräckligt mycket tid. ah jo hade bara två lektioner idag.. eller tre, men första lektionen hann jag inte till för jag var inte färdig fixad haha.. Kinda min dag. ska plugga science och försöka skriva på svenskan, är tyvärr skit trött dock, och vill bara sova. tänkte till å med skriva godnatt. jaja skoj puss.

Ah jo kan även säga, se The town! den var jätte bra, ska berätta om min helg i nästa inlägg tänkte jag nu hehe *ignorera skolan*


Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes


-svagaord-

Du kommer alltid vara maktlös,
livet är så ofattbart bräckligt.
Ett litet snesteg,
ett ögonblick av tvivel,
kan tillintetgöra allt.
Man håller andan,
hoppas att man klarar det.
Klarar framtiden.
Men kom ihåg, du blir aldrig osäkrare,
än i nästa andetag.
Och hur du än gör,
kommer någon att förlora
Frågan är om det är du eller de andra,
som kommer falla.

en dag en dag

Nu ska jag blogga om några dagara men vi tar det kort!

Söndag: Gjorde inte mycket, tränade friskis (gym), kollade på tv. Blev nog inte så mycket plugg.

Måndag: Skola, bra engelska lektion så jag blev glad då! Alla hjärtans dag fast inget speciellt. Och sen lite andra halvroliga lektioner. Hem och typ trött eller ja orkade typ inte plugga för att ju längre fram i boken (asså matte dårå) jag kom desto mindre förstog jag.

Tisdag: Skola, inga jobbiga lektioner så det gick snabbt, slutade ett. Gjorde något tal i matte sådära sen tränade jag friskis (medel jympa) sen hem och åt och ringde till friskis för tydligen hade jag tappat mitt kort. Sen gjorde jag franska innan jag sprang iväg och mötte matilda och vi sprang/åkte till stan där vi mötte Kim. Köpte biljetter (vi såg The Town). Sen sprang vi runt i cirklar och kom sen till ica. Där köpte vi popcorn och hade en bra idé för dom hade en micro så då gjorde vi egna popcorn ;) Sen sprang vi tillbaka till bion och såg på filmen. Den var bra. Efter var det helt dött i bion, läskigt. Sen var det hem och sova :)



Onsdag: Skola, tråkig matte, rolig franska, tråkig kemi. Pluggade lite matte i skolan innan jag åkte till friskis för att hemta mitt kort som en vänlig själ hade lämnat in (jag hade tappat det vid bussen), så tack till den!! Efter det åkte jag hem och gjorde inget vettigt, asså jag har typ bara suttit och inte lyckats få min hjärna att tänka matte alls! :(
Nu ska jag ta tag i matten för en timme och plugga stenhårt sen sova så jag är pigg imrn! Godnatt! :)



otroligt sant.

No one is afraid of heights, they are afraid of the fall.
No one is afraid to play, they are afraid to lose.
No one is afraid of the dark, they are afraid of what's in it.
No one is afraid to say "I love you", they are afraid of the response.

the town.

stressinlägg. Jag hanna å kim ska åka in t stan och se the town nu (troligtvis) ska bara äta pannkakor först, är tyvärr dock sjukt trött.. så trött att jag somnade på idrotten.. men ialf, nu ska jag springa. puss


v-day

Ska berätta om min helg i nästa inlägg men nu vill jag bara snacka om min dag, eller ah skriva. Den var go å gla kexchoklad, fast jag och olivia fick skämmas lite och några av dem vi träffade i lördags skrattade åt oss (way to go!). men inte hela världen liksom!!!!! Ja annars för er som av någon underlig anledning missat det så äre valentine's day. inget speciellt. eller typ. nja.

sånna hära (som på bilden ↓) fanns det på lite platser i skolan: typ kiss & hug!
och sedan hade de satt upp ordspråk och några röda ballonger å hjärtan.

Dagen var nice ialf, var inte trött på franskan (vilket jag alltid är) och historian har jag bra
team-members så vi fixade redovisningen typ. Annars så har inte hänt ngt mer än ah pinsamt
nog så vare en snubbe som frågade om jag vill träffa honom idag, och när jag sa att jag behövde
plugga (vilket är supersant!) så blev han typ sur, så nu ska jag bara försöka undgå att träffa
honom i skolan, men det löser sig säkert hehe! hej på alla hjärtansdag.


glömde rubriken

hhHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjJJ
eller hur man börjar ett inlägg ;)
Idag var det ju lördag :) idag var jag och Matilda och även Lea på akrobatik :) Det var kul liksom göra ngt man en gång i tiden gjorde! Så nu och varje lördag är det akrobatik som gäller mellan 3-4!  :)  Sen efter så väntade jag med lea lite för hon skulle träffa en med samma namn som jag. Sen gick jag hem. Jag städade mitt rum och inte mycket mer typ åt och såg på tv. :) Nu ska jag snart sova säger vi och vi kan hitta på att jag ska plugga också, ja men guvva kul xD Så då seses vi imrn kanske kanske. jä.


akrobater

Hej, nu är det Hanna här igen! Länge sen man hade tid med bloggen, har liksom pluggat iallafall ett bra försök (inte gå in på datan). Hade verkligen konstigaste kemiprovet i torsdag, asså det är väldigt irreterande med kemi. Man förstår inget av lektionerna och då lär man sig allt via boken och tror att det ska räcka men när man kommer på provet undrar man om man inte fått typ kemi B´s prov men jag hoppas jag får G för högre är jag säker på att det är omöjligt! A det var det jobbigaste den här veckan så ni har inte missat ngt! Veckan gick snabbt, tror inte ngt speciellt hände de dagarna så räcker om jag skriver om idag + bilder xD

Idag dårå som ingen har missat så var det ju aningen snökaos och när jag satt på tåget dit (som gick som vanligt) såg jag ingen från min klass, jag menar det tåget är ju det alla brukar ta men sen såg jag pantea och vi var typ 5 där. I skolan var vi 8 personer som var i tid till första lektionen. Sen under de två första lektionerna kom typ ganska många ändå.
På matten fick vi en föreläsning, dels om vad som händer när man äter i klassrummet och om hur det är om man packar ihop sina saker när man slutar (men enligt honom innan lektionen börjat :S) och lite annat. Svenskan var inget, jag satt på en stol i datasalen och typ stirrade i luften, de flesta spelade spel och några jobbade kanske men han bryr sig inte och kan inte säga till vad jag har märk det senaste halvåret, hur kommer svenska betyget och min svenskakunskap se ut? Aja fast det är inte aja men aja.
Sen vare lunch, jag satt själv och åt men det gjorde Börje också, han passade också på att smyga runt med salladslådan (väldigt diskret när den är typ en kubikmeter, asså stor för er som inte går natur). Sen var det naturkunskapslektionen själv, alla fick gå utom dom som inte var klara dvs min grupp bla. vår gruppdynamik var aldrig bra men vi lyckades lämna in ett rymndskepp tillslut.
Efter det var det akrobatisering som gällde. Man skulle typ lyfta varandra på olika sätt, det var faktiskt ganska kul fast jag trodde det skulle vara lite annorlundare och lite roligare. Efter lektionen så fortsatte vi att typ klättra på väggen eller a sitta i luften ;)


Någon sorts mask, men skulle sitta ihop och vända hela ledet på mage, typ haha :)

Pyramid jä, fast jag typ mördade lite folk när jag gjorde min bergsbestigning och orsakade några fritt fall ;)

Sittande i luften :P

ursäkta minen hehe

Haha lilla lea ville också vara med! xD

Sen gjorde jag min egen lilla sak så om man vänder på bilden ser det ut som jag står fast att jag är en tjock korv (pinsamt) men det såg lite roligt ut .

Hitta Lea hehe såklart ville hon vara med även här! :D

Sen drog jag, Lea och Sofia till Waynes coffee där jag och Lea delade på en kladdkakekvadrat och naturare som vi är var vi då tvungna att räkna ut hypotenusan av den (för er som undrar är den ju roten ur två x-kvadrat). Där blev vi sittande x antal timmar ;) Det var super trevligt jä! <3


Mmmmm gott ;)

fika fika fika osv :)

Vi drack H2O :)

Avslutningsvis en fin vinterbild på KÄRrtorp :)

heart



To handle yourself, use your head. To handle others, use your heart.


now you're in the world

Just nu. lyssnar jag på your song. sommar. minnen. nu. livet. vännerna.
"Take me as I am or
watch me as I go"

Nyttnyttnytt.
baraordbaraordbaraord.
tankar.

skulle nog vilja hinna mera.
hinna mera, och inte se livet pasera.
fan..
jag kan inte ta skolan före vännerna.
det går inte. då missar jag ju allt istället.



Your song


skolan tar mitt liv

Kändes som en sån bra och härlig sommardag idag! Alla var i skolan, sommarklädda och allt var varmt! .. ah fast nä. 13 pers kom till klassen idag, alltså 20 st hemma pga tunnelbanorna, bussarna, pendel knaset. Man fick ta sig framåt i snökaos, men jag menar såhär. när vi hade våran andra lektion, kl halv tolv, då sa våran science lärare "those who aren't here have had a long time to go to school even though the tunnelbana is not working well" så han menade, snökaos, so what, ni ska fortf komma till skolan. Jag menar fattar ni grejen eller, vissa skolor hade stängt idag, men inte vår skola inte, "so what snö? ni har fortf en plikt." amen hejdå. & ja som ett bevis på att de i min skola tar plugget helt på liv å död, så ska ni få se en bild:



Japp, såhär kom en kille in i matsalen, å alla börjar klappa händerna,
då tänker man vadå? vad är grejen, jo grejen är att han har skidor med sig
alltså han har åkt SKIDOR till skolan för att snökaoset har stoppat lokaltraffiken.
abitiös eller vadå?

Jo men annars var det jag lindsey lindi i skolan å pluggade, går ju utomordentligt dåligt för mig, känns bra!
Nästa vecka är väldigt chill, vilket känns bra. bara 253 uppgifter till nästa vecka.
tror jag förstod fel när dom sa "ni får en dag i veckan äta vad ni vill på och inte träna, ni ska alltså träna sex dagar i veckan och äta nyttigt" dom sa nog "ni får en dag i veckan då ni får göra vad ni vill, ni ska alltså plugga sex dagar i veckan och 24 timmar om dygnet såklart!"

Jag hade ett liv, sen började jag på IEGS.

Nej men nästa vecka är det bara science, engelska och historia redovisning.
Och svenska inlämning. Och matte prov. Och franska läxor, och italienska juste.
Veckan efter är det franska och science PROV och juste vi ska ha civics prov snart.
Okej göra svenska nu. taggad för veckan liksom!



torsdag

Igår åkte jag ju skidor, så var det två små barn som liksom gick uppåt i backen (troligen för de åkt ner i fel nerfart, typ tog den svarta istl för den gröna) så satt vi i sittliften och såg det och då ropar emil "FEL HÅLL!!". det var så jäkla roligt haha, så jag var tvungen att berätta det. ikväll ska jag testa dans. och plugga behövs.


"En gång i tiden var jag aldrig hemma på fredagar och lördagar. eller söndagar.
men sen så började jag i IEGS."


I got my head among the clouds and I will never be free - ROMME DAG MED SKOLAN

JAG ÄLSKAR DEN HÄR DAGEN.
Bäst dag! skiddag med skolan! alltså jag är skit glad! Börjar med att man går upp 04.10, fixar sig, matsäck osv. möter alva 06.15. går till skolan möter resten. skyndar sig till bussen så jag såklart ramlar inför alla hoho, sedan fuskar vi och byter buss med gustav och ramtin när alla sitter tysta på bussen och deras namn ropas upp säger vi "we changed seats with them". "well, u can't, u gotta change" så kommer en lärare och hämtar oss liksom.. hehe ahh. segar ner hela resan, tja! jaja. Lyssan musik, äta, sova i bussen. Väl framme  i Romme = skidor.
ÅKA SKIDOR! wooho fekke.

Sedan åker jag massa liftar  och backar och åker med folk såsom,
Alva & Olivia!

sedan äter vi lunch.

sen åker vi mer skidor, med fler olika, såsom.
Jag, alva, olivia, emil, gustav, ramtin, johan, tim, oliver och jocke, patricia och hennes vän.
Men ramtin tappar vi bort och han hade precis innan åkt in i ett träd och fått lätt hjärnskakning och vi åkte svartbacke när han försvann, så när vi letade, ja då var han ingenstans. men tillslut hittades han och allt var lungnan! Så vi fortsatte att åka massa fina backar till i solljuset som sken på oss.

Vi har roligt på bussen hem och fotar och ser på Ace Ventura
& byter musik & kollar på bilder & äter och pratar. en sjukt bra dag! ♥

run run you'll never make it

Igår var jag ju i skolan såklart. sedan gick jag, olivia, alva, lindsey till Skrapan där vi fikade med Al Pitcher, ni vet komikern? ah precis, han från typ england som är med i Raw (hehe han märkte att vi kände igen honom så han kollade på oss f1 mkt, tufft). Men ah, vi fikade ju i samma byggnad ialf liksom! Sedan gick man direkt hem till gabbie, då klockan var runt 18, så försökte jag göra matte, jag inte bra. Sedan åt vi mat å åkte in till Stan (köpte godis för 64 kr) och såg "Burlesque" med Charlotte Perelli, sångerskan, tufft liksom två känidsar på en dag (alltså CP (haha kom på det precis) var  påsamma bio liksom, samma film). Filmen i vilket fall var faktiskt jätte bra, inte värdens bästa story men typ kärlek, drama, uppfylla sina mål i livet, och jääääätte mycket dans! Men den var underhållande och bra! Sedan idag har inte mycket mer hänt tror jag.. nää typ " jag antecknar det i min icare matilda, har köpt nytt minne för dig nu" tacktacktack. Detta är tjejerna efter gympan:


burlesque



Feeling broken
Barely holding on
But there's just something so strong
Somewhere inside me
And I am down but I'll get up again
Don't count me out just yet


Fekkespråka

Fekkefekkespråkaspråka. alkohol. poliser. dans. strulande par. lättsammanfattning av kvällen. I sin helhet var det än väldigt lyckad kväll. Bara några få idioter där, men de mådde ändå skit (man mår som man förtjänar idiot).

Vi kan säga såhär. Hanna å Sofia är hur sega som helst och jag stressar för att fixa mig, sedan kommer de hem till mig, Hanna äter lite. drickande. springa till pendeln. hitta bussen. kommer in direkt. lämna utekläder. träffar mycket folk man känner, trevlans. dans. dö av ingen luft. dansa igen. hälsa på lite mer folk. Polisen var där ialf, och vakterna höll koll, fast såklart släppte de in fulla folk också. Efter att stått och pratat med fintfolk vid garderoben fick man skjuss hem och var hemma tre.
vaknar med ångest, vaknar med smärta, blandade känslor, tyngd i mitt hjärta.
Dock inte mycket. inte bakis här inte! Sedan har jag ignorerat min mobil, och gick promenad, med musik, ingen som hells lust att träffa någon. Nyatag. Nyatankar blandade med gamla. Går nyaväger, slutar med att jag går tanto-liljeholmen-till årstabron, bortått, kommer till gullmars, går längre, går next to E4an (fast det förstår jag först när jag ser mot GBG). går till telefonplan. åker hem.


Vithaj


life don't make any sense to me

Att säga att jag inte har orken är nog fel. jag har inte viljan.

If I was a mistake, I might have nowhere left to go
But I know that I cannot go home
These words are strapped inside my head
Tell me to run before I'm dead
Chase the rainbows in my mind
And I will try to stay alive


dagen + trisslotter

Kinda äntligen. Är vad jag känner just nu. Äntligen är veckans uppgifter klara, jag menar skickade in min sista uppgift för 30 minuter sedan. Min dag har varit nice, kom till skolan lite tidigare och gjorde klart natural science (intresseklubben antecknar) sedan vare engelska ialf, skrev 250 av ungefär 1000 ord, och man skulle vara helst klar då liksom, ahmen bra jobbat matilda! Sedan natural science, vilket jag hela mitt liv hatat, men nu har vi en bra lärare så det är fett toppen! (hatare inte lika mkt längre). Sedan såg vi Ung utan pung, teater grejen i skolan, den var faktiskt jätte bra, första gången jag går på en sån "amatörteater" som varit så jäkla bra! den var skit rolig, olivia och lindsey satt å skrattade så dom började gråta, den handlar om nätet, de på något sätt driver med alla sidor, youtube, facebook, twitter, bloggar osv, men grejen är att det är HELT sant. Sen var den när de gjorde en del av pjäsen då står det en tjej och spelar psykolog och bah "men det lugnt, du behöver inte skämmas, jag vet att flera i publiken har exakt samma problem här, det är vanligt och inte pinsamt!" Och sen tillslut så vänder sig killen hon pratar om (vi fattar ju inte vad det är för syndrom han har) sen så vänder han sig om och tar fram mobilen och tjejspykologen bah "jag förstår att dethära måste vara psykiskt påfrestande för er att inte fått hålla i eran mobil på 40 minuter, så kom igen nu, ta fram mobilen allesammans och klappa den lite, den måste få kärlek nu!" och sen hon bah "känns det bättre nu?" till killen med syndromen, han bah "ja mycket bättre, nu känner jag mig lättad". Så stört men såå sant!

Efter skolan åkte jag och Lindi till stan och köpte födelsedagspresent till våra pappor (min hade födelsedag idag, asso fredag), blev en skjorta från dressman, sedan väl hemma började man göra sin englishstory, slutade med att jag raderat allt jag skrivit och gjorde om allt & sedan var även familjen på Vapiano och åt, och väl hemma igen, skrev jag klart och skickade in den exakt 00.00.00 (fick bekräftelse på det).
Ja och nu har vi även skrapat våra 190 trisslotter, känns bra!


skillnad på vinnar högen, och förlorar högen eller?


sover du? Nej jag är vaken

Heeeej, Fredag! Skola, hade mitt svenskatal och känns bra att ha det gjort! Sen hade vi också lite oförberedd tal, "han har tendens till orch slakt", Sarahs handstil är lite svårläst. Det var kul, mest nu i efterhand skrattar jag åt det fast alla ba eh va.. Sen hade vi naturkunskap, det var kul att kasta pappersflygplan från fönstret, det ska jag göra igen hhaaha vad tråkigt jag har. Sist vare idrott, inte kul , handboll :( Fast efter hjulade vi skojigt aa. Sen åkte jag, josse och såfia till götgatsbacken och fikade på waynes coffee det var trevligt, sen var josse tvungen att gå så vi andra åkte till muffinsfabriken det var gott även om man efter mådde lite illa. På vägen hem träffade jag en trevlig gumma, vi pratade lite vid övergångsstället, tror det var ulla hon såg. Hemma åt jag pizza och så värsta tjockisssss jah é :) Imrn blire skojigt fekke liksom! Nu är jag trött, sova kanske? Bör plugga rejält dessa dagar för att undvika ig i kemi, yey jäjj det gillar vi. Nä godnatt! ----<@ 

Love taught me to cry


Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball


10 + 1 .




1. jag vill ha sommar.
2. hej fjortis.
3. här är mina ögon.
4. jag är sur för mitt inlägg försvann
5. annars är jag glad
6. nej juste måste ju göra massa val
7. mean girls 2 har släppts
8. ska t thailand snart ialf
9. & romme med skolan på onsdag
10. och fekkefekke i helgen
(sofia, eftersom hanna är retardé så ja, min väns biljett säljs t dig, tror jag i vilket fall whoop!)
11. gjort news presentation (antagligen mest glad)

"Jag antecknar det i min Icare, fan din mapp är full matilda.."


No one else can speak the words on your lips

amen skjut mig. skrev världens längsta inlägg. ja då raderades allt. skit blogg. ska plugga nu.
bara två assignments kvar denna vecka.

okej korthet.
Måndag. Historia prov som man pluggat 3 dygn till.
Tisdag. Svenska inlämning.
Onsdag. Alva hjälper mig och olivia med newspresentation, tar 4timmar.
Torsdag. D-day, unwritten rules pratar vi om på leadership.
No snitching, copy from each other, coverups, no confrontation.
jag förstod inte först å då säger han till klassen:
"are u still going to pretend that u don't understand what I am talking about?"
jag förstår fortf inte. sedan sa han att han tkr vi ska ändra våran
unwritten law, help each other, but don't copy, be respectfull and
do your own assignments on time, don't let anybody else do them for you,
or suffer for what you haven't done (like in group projects).
jag fattar, men, jag vet inte, vissa unwrittenrules är bra ibland..
typ som när man ej hunnit plugga till ett prov eller så.
Hade i vilket fall newspresentation (stor rädsla innan, nervositeten som ej går bort)
men den genomfördes, och det blev en discusion om våran fråga
"should really a convicted person for child abuse be able to open a free school?"
different oppinions och flera räkte upp handen (vilket ej ofta händer på newspresentations).
Läraren sa att det var bra.
(tacktacktacktack, han är våran mördarlärare som blivit misshandlad som barn,
och tkr att det var rätt. alltså han är gjord av typ stål och skiter i att vi mår dåligt av
hans likgiltiga uttryck, och att han är skit sträng och mördar en med blicken)

0.3% oanmäld frånvaro från förstaring, en lektions skolk asso (hihi stolt!)
94.1% (exakt samma som lindsey) närvaro från första ring, (5.6% anmäld)

Den tiden, jag spenderat i skolan, i mitt liv, alltså 21 terminer, nästan 11 år snart,
är 6216 timmar, men ja då räknar jag sen sexårs, men utlämnad alltid man spenderat
i skolan såsom raster, luncher, hålltimmar, alltså mycket mer egentligen. död.

sommar. jatack.
Tumblr_leib8nyyfc1qf1jubo1_400_large


now I'm walking that lonely road again.

Asso sebastian krantz, herregud, han kan verkligen sjunga. dör.
Jag hade det ganska gött i skolan idag, men ja, matten, min älsklings lektion
(japp, faktiskt utom typ leadarship) gick bra ! så första ordentliga jobblektionen på veckor.
Har ätit mackor idag, det var ju inte speciellt bra, men hanna å jag shoppade på willys
och fikade liksom i liljeholmen.
"Det löliga lantisarna lantas i liljeholmen" eller ngt kom vi på.
ah sen så har jag försökt göra civics och övertala folk att börja dansa
1. går skit. 2. går skit.
tjohlahopp. lyssna på låten kvinnor.

jo en tuff grej, pappa hittade trisslotter han fick förra året,
kan ta kort på dem sen, för det var över 100 st. JA på riktigt.
 maybe we will become richbitches?


leva livet jä

Hejsan hejsan, idag har jag och matilda levt livet i liljeholmen! Det är mysigt där...eller? :) Ja men lite picknick sådär. Sen har vi skrivit brev till våran kära vän selma!!! Bilder säger väl mer än ord så här har ni livet i liljeholmen:

Vadå industriområde? :O Betong är mysigt!

Fängelse och sån där fin vit snö :)

Jag och bÄttan Jä :)

Godmorgon!

Hejsan! Idag hade vi tydligen ingen svenska, skönt! :D Börjar 11.25 med enda lektionen idag, bild! Slutar ett! xD Så borde alla dagar vara! Ja jag fick lite tid över nu på morgonen, det är något som aldrig har hänt tidigare så det känns lite annorlunda. Har ju inte så mycket att berätta om idag eftersom dagen inte riktigt börjat.
kan ju få någon bild från igår sådär ;)


Lea leker cool ;) Fiin bild på Josse! <3

Vi spelade kort på rasten, det var kul för jag var bäst xD

RSS 2.0