vem vill inte ha sommar

Hej jag vill att det ska vara vecka 22!
Vill ni veta varför? Vi säger så.
Det är typ perfekta tiden då! Den jobbiga tiden med alla prov kommer vara över och typ inget kvar att göra i skolan och vi kommer typ vara lediga nästan hela den veckan förutom två lektioner. Dels är det kristihimmelfärd(?) och sen ska våra lärare på kurs xD Det kommer säkert vara varmt och soligt och väldigt nice för det är nära sommarlovet och man har bara bra saker framför sig :D
Då kan jag visa ett par sommarskor som jag köpte i Frankrike :)


Jag förstod typ lite på kemin idag för första gången på väldigt länge

Hej på er! Jag har inte bloggat mycket jag vet men det är inte så att jag inte vill utan bara så att man typ inte har tid och jag försöker att plugga inte idag dock men men ska ju bara öva inför ett idrottsprov till imrn (teori).
Jag gillar inte den här tiden på terminen, det är för många saker på en gång! Jag måste typ sitta hemma efter skolan imrn på en fredag för att plugga! Det som gäller nu är KEMI!!! ;( Hur kan man hata ett sånt roligt ämne...nooooooooooooooooot Men jag måste få G och det skulle vara kul om jag helt plötsligt bara fattade allt och fick VG men det är inte möjligt tyvär. Åh nej jag börjar bli trött, det märker man när det blir ointressant men vi slutade liksom 20 i fem och hade kemi två ggr och jag trodde att jag skulle redovisa på samhällen så jag oroade mig och var nervös i onödan :/ (anledning till trötthet).
Imrn funderade jag på att träna innan skolan bara för att vara lite cool, det skulle vara kul men jag är inte en morgonmänniska! Vi får se hur det blir med den saken.
Vill ni veta ngt mer intressant?  Jo pjäxa och kötta är fula ord!

Shhiitt hur mycket liv får man ha som skriver ett sådanthära inlägg?

H E J D Å !

barely no makeup, just that fake smile.

Idag var dagen segare än någonsin, segare än en vanlig torsdag ivilketfall. men jag är ganska duktig på att spela tycker jag ibland, borde nog gå i drama klass, vad sägs om det? Är hungrig också. har ingen lust att äta så det ignorerar vi väl. nu ska jag plugga. går jag till skolan imorgon så gör jag väl det. får se vad som händer. och jag är hemma från thailand för er som inte vet det, förlåt att jag inte ringer, snart tar jag mig tid för det också!

until I bleed.

världens sämsta morgon start. och sen. vafan är världen på väg? ärligt talat. jävla skit äckel grej. nu ska jag snart till skolan. har ont i huvudet. men hörrni, det är bara att spela.

bring you up

mitt humör har varit upp och ner. hej jag är super lycklig! och hej jag vill bara glömma allt. ja ungefär så. sov sju igårkväll och gick upp fem imorse. träffa Gabbie klockan sju och gick promenad med henne på morgonen och sedan blev det ivägkörning till skolan. Det var kult att vara tillbaka och folk vara skit söta och sa att jag hade klippt mig fint och att jag såg jätte annorlunda ut. men sen på håltimmen blev det mer prat om typ "fattar ni att om vi inte klarar bra betyg i denhär skolan så kommer hela framtiden vara förstörd?" och ja. jag tror ingen fattar vilken press vi har i skolan. södralatin är mer chill och den är en av svergies svåraste typ. skit också. fel val - check! Slutade med att jag gick hem på grund av trötthet och huvudverk och sa saker som typ "ska gå till mitt rum nu" när jag menade administration. duktigt. sedan blev det väl internet som gällde fast jag absolut inte har tid med det. ska slänga i mig något att äta och sen sova. orkar inte äta mycket längre, men det är ju bra, slipper man tänka på vikten. oj jäklar kom precis på att jag inte ätit sen lunch klockan elva, och igår åt jag inget heller typ. ahja. nu ska jag sova. man måste ju passa på att få sova i en riktig säng när man tänker att mitt framtida jobb kommer inte existera utan får sova på gatan så. godnatt.


one reason

528863-7-1301245657711_large


starbbbbbbuuuuucks

Vem kom på den här dumma ordet med att man måste prioritera egentligen? Kan man inte bara få göra allt? Jag ville ju leva nu liksom. Springa och vara ute. Men nej, det är klart. Måste ju prioritera, ser ni? där kom detdära dumma ordet igen. Måste förstöra allting. Nu har man bara att vara glad för att man har fått köpa sina nya kläder. cool tröja eller vadå? (ojhej Sofia om du läser! jag letade faktiskt efter din johnnyd tröja igår men då hitta jag ingen, förlåt!) & att faktiskt om sju veckor är jag i England med Hanna. Ska man ta och återgå till den vanliga vardagen nu eller? förövrigt är jag trött. vill sova. men nejnej det får man inte. måste vara vaken till klockan sex. ska försöka få sova klockan fem. om jag går upp tidigt imorgon kanske man kan gå promenad. (oj satsare tänker ni då - ja förstår ni man har ju sina idéer, fast klockan halv fem på morgonen, är det hälsosamt att vara ute då?)


.

något som framkallar ångest. är när man kommer hem till svergie, från att varmt land som thailand och upptäcker att man inte är ett dugg jävla brunare än alla idiot svenskar som tvunget måste haft bra väder under den perioden. att man har svårt för att bli brun är inte heller bättre. kommer faktiskt inte förvåna mig om folk frågar om vi stannade i svergie och faktiskt inte åkte på semester. seriöst . det kommer inte förvåna mig. hejdå. dumma svenskar.

ingenting

Tänkte visa några fler bilder från paris eftersom bilderna från det andra inlägget var från lilla kameran där det inte fanns lika många och bra bilder men tyvär så ville inte min dator sammarbeta med just det minneskortet men dom andra funkade :S Aja här är två bilder i alla fall från dag 5:


Centre Pompidou


En kyrka nära shoppingstället och ett huvud av sten

Intressant.
Hur gick det med pluggandet idag då Hanna?
Inte så bra av olika anledningar, har tagit det lugnt idag typ halvsovit för att jag inte orkat ngt annat och det gjorde min hjärna seg. Jag läste de två första kapitlerna i kemiboken, grattis dom var helt onödiga för det stod inget viktigt inför provet. Jag hade i alla fall en tanke om att läsa hela boken eller från början till dit där vi är.
Det skulle vara bra om jag gick upp tidigt imrgon men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig, jobbigt läge.
Ingen mer blogg för idag i alla fall, god natt!

tjaaaaa

Tjaaaaaaaaaaaaa gissa vad som händer i Thai ? Vi packar jao. Problemet är väl att vi handlat lite mycket och imorgon ska jag och pappa shopppa loss också fast alla klagar på att vi handlar för mycket, handlat en ny resvãska ialf så vi norden väl få plats :) jo förresten, har fått hotelser om att familjen ska räkna ihop mina utgifter denna resan, vilket betyder hej jag är pank inom några minuter :( nu måste jag packa imorgon blir det hemgång, kl sju imorgon svensk tid vetni då sitter jag på planet hem. Pusspussopsouss

non je ne regrette rien

Hej igen!
Tänkte blogga ett vanligt inlägg också, inte långt om paris.
Igår så gick jag ut och skulle jogga, då insåg jag hur dåligt jag låg till! Inte bra, jag sprang till tanto men sen mådde jag illa och gick hem. Att gå är mycket skönare! Det är ju så himla skönt väder nu så man vill bara vara ute egentligen! :) Mitt långsiktiga mål är att få bra kondition så jag kan springa typ hur långt som helst utan att bli så ansträngd. Typ som pappa, han springar ganska ofta och väldigt långt utan att tycka det är jobbigt.
Mitt kortsiktiga mål är att jogga en gång i veckan eller ngt.
Mer igår då, jo jag städade mitt rum och packade upp allt och pratade med Sofia i tele. Vid sex så kom farmor, mormor och moster. Vi åt god mat och fikade och hade trevligt. Dom gick ganska sent.
På kvällen gick det en film om edith piaf, lite passande när jag precis varit i frankrike ;) Såg lite i slutet bara.
Inte kul natt.
Idag då? Fint väder men jag sitter inne. Har bara suttit vid datorn och inte orkat klä på mig ens. Idag ska bli en pluggdag för jag har mycket att göra.
Imorgon ska vi typ besöka lite andra släktingar på dagen sen får jag se om jag träffar Lea också :) Kanske ut och  plugga ;)

Paris

Nu tänkte jag skriva om min frankrikeresa annars kommer det inte bli av.

Dag 1.
Resan började för en vecka sedan på söndagen. Vi åkte från arlanda till tyskland för att där byta flyg. Så onödigt men så var det. Där bytte vi till ett tyskt flyg men det var mycket bättre än sas (nyare och bättre service). Vi landade ganska sent i Paris, Charles de Gaulle. Det var en ganska cool flygplats med typ rör som man åkte i och fina tunnlar. Sen tog vi taxi till vårt lilla hotell som låg lite utanför det som var mest centrum. 


Dag 2.
Dagen började med en klassisk fransk frukost, baguette, croissant, te och juice (samma frukost varje dag).
 
Sen bar det av till notre dame och kollade på den (en fin kyrka för er som inte vet).
 
Vi var i det området väldigt länge, åt baguetter i solen till lunch, shoppade lite och kollade runt i de fina kvarteren, det är väldigt fint i Paris må jag säga. Vi tog sedan en båt som åkte på floden seine, det var lite jobbigt för det var typ för varmt.
 
Vi åkte inte så länge så det var fett onödigt. Vi hoppade av nära champs elysée, den stora fina gatan framför triumfbågen. Längs den gick vi. Vi såg dansare som uppträdde och dom var fett coola med sina volter och grejer ;) Vi gick upp i triumfbågen och där var det jättemysigt för solen var liksom lagom varm och fin utsikt!


Efter det var vi trötta men vi skulle äta middag först men ingen orkade gå till någon fin restaurang så det blev en snabb donken innan vi gick hem och sov. :)

Dag 3.
Efter frukosten åkte vi tunnelbana mot eiffeltornet. Deras tunnelbanesystem är mycket större än vårat men man klarade det faktiskt bra och deras tåg var verkligen olika, vissa kunde vara gammla så man trodde dom skulle gå sönder medan andra var helt nya och fina, det fanns också dom med två våningar ;)

Eiffeltornet var i alla fall mycket coolare än jag trodde, så stort och fint!! Tråkigt nog var det såklart jättelånga köer så det tog typ tre timmar för att komma in och där inne var vi typ en timme. Men i kön så åt vi återigen baguette och glass så vi överlevde ;) Såklart var det fin utsikt och man såg typ hela staden, vi var enda högst upp.
 
Man såg inte alls hela 50 meter utan mycket mer, det var en i vår franska som klantade sig lite, tror det var ngt sånt han råkade säga men han är rolig han. Det som jag tyckte var bäst var faktiskt när vi gick ner (vi tog hissen upp) för det var så coolt med alla stålbalkar och pinnar, det såg ut som en djungel för dom hade ett nät också. Hehe jag var cool och stod på händer också här (på triumf också). Sen åkte vi till montmartre som var hur mysigt som helst. Först såg vi moulin rouge och åt, sen köpte vi med oss fika och gick upp till sacre coeur som är en stor fin kyrka med fin utsikt.
 
Där satte vi oss i gräset och hade picknick med massa andra. Sen gick vi runt lite mer i dom områdena och kollade på folk som målade och gjorde porträtt av folk.
 
Efter det tror jag allt att vi rullade hem.

Dag 4.
Vi åkte till en större tågstation för att sedan ta ett tåg till monets trädgård. Vi hade verkligen flyt och hann precis med tåget och sen när vi var framme sprang mamma och jag till närmsta matställe och köpte med oss föda medan Rasmus och pappa sprang till bussen. När vi var klara hade det blivit jättelånga köer till matstället och till bussen men vi fick gå före ;) I den där trädgården var det tusentals olika blommar, väldigt fint!

Det var lite skönt att komma ut på "landet" för ett tag och vädret var som alla dagar fett hett nä men sommarvärme och strålande sol! :D 
 
Det kändes nästan som en djungel i ena delen apropå inget men var inne i hans hus också, skulle inte banga på att ha landställe där :)
 
Efter det åkte vi in till staden igen

, till La Grande Arche som ligger i ett kontorsområde men det var rätt så coola hus där och en tumme. 

Jag åt glass. Sen åkte vi till Louvren där vi satte oss och badade fötterna i fontänen.
 
Därefter drog vi oss in i finare kvarter men först över någon bro där folk satt och hade trevlig, jag gillar att det finns massa platser i Paris i staden där folk hänger och chillar, inte då som att sitta i plattan här hemma i stan. Men på den bron i alla fall så hade folk hängt massa hänglås, det var lite roligt. Vi åt på en mysig restaurang och gick runt lite bara för att. Åt creps gjorde vi också innan vi for hem.

Dag 5.
Åkte till centre pompidou och kollade på den, ett museum men vi orkade inte gå in för det var köööö! Jag och mamma gick istället runt i stan och shoppade en hel del vi var också i ett stort shoppingcenter som var väldigt stort men dom höll typ på att bygga ut det ännu mer! Vi åt pizza till lunch och såg en kyrka och ett huvud (skulptur av sten). Sen shoppade vi ännu mer.
 
Jag tror mamma blev lite trött på mig för jag typ kollade på allt och var fett seg och sen när mamma istället kollade orkade jag typ inte vänta en minut. Det jobbiga var att dom hade så mycket fina saker så man typ ville köpa allt, kändes lite jobbigt då när man köpte mycket men inte betalade själv. Jag måste börja tjäna egna pengar. Sen satte vi oss på plattan framför pompidou och väntade på de andra. Sen åt vi på en fin och väldigt mysig restaurang.


Dag 6.
Efter frukosten packade vi ihop och gick ut. Först till ett nagelställa för att få mina naglar fina. Först sa dom att det skulle ta 20 minuter men det tog nästan en timme. Resultatet blev inte som jag hade tänkt, jag ville ha liksom naturlig fransk manikyr bara så men istället blev det naturligt naturligt asså så det ser ut som riktiga naglar utan lack, dom kunde inte engelska så det blev väl ngn miss där. Annars ser dom väl ut som dom ska egentligen fast jag tycker dom blev för breda och platta men jaja jag har vant mig.
 
Efter det så åkte vi till samma stora shoppingställe som dagen innan för att dom andra ville köpa saker som jag inte fattade vad, vi typ sprang runt och hittade inte och gick typ vilse, lite jobbigt sådär :) Därefter tog vi vårt pick och pack och åkte till flygplatsen. Handlade lite i taxfreen, åkte till tyskland och sen hem! Vi landade vid tio på kvällen.

Hemma!

Heej alla! Nu är jag hemma från Frankrike! Synd det för det var verkligen supernice där! Jag vill tillbaka och typ bo där när jag blir stor. Paris är typ den finaste och mysigaste staden! :) Vi hade också sommarvärme och sol varje dag och det gjorde det ju bara ännu bättre! :D Jag har gjort mycket och jag ska skriva om allt + bilder sen när jag fixat in dom. Nu hade jag faktiskt tänkt att gå ut i solen en stund innan jag fixar allt. Ikväll blir det påskmiddag med nära och kära, nice det med! :P puss så länge och glad påsk på er! <3

Onödigt nödvändigt (gästblogg)

Ne men tjeeenare. Medan lilla Matildatjejen hänger nere i Thailandet var det ju tänkt att jag skulle kika in här lite. I alla fall, jag är Olivia. Har skrivit här någon gång innan om jag inte minns fel. Men min hjärna funkar inte riktigt som vanligt, det är ju lov och sånt då kopplar man bort alla smartenheter i hjärnan (inte för att jag brukar ha såna, så går ryktet iallafall). Men kära barn man ska inte lyssna på rykten. Ne nu tappade jag bort mig, brukar ofta hända att jag bara babblar på och vet inte vad jag pratade om från början och då tröttnar alla på mig och ingen vill lyssna... Och sen blir folk sura när jag försöker säga vad jag skulle sagt från början och bara ber om en liten ynka sekunds uppmärksamhet men förgäves... Då är det försent och jag är dömd till evig tystnad. Och nu har jag gjort det igen! Matilda hänger som sagt i Thailand och det är tomt här hemma utan lillskiten. Kom hem! Annars så är det ju lov dårå. Jag jobbar på. Och i helgen såg jag black swan. Herregud jag tror aldrig jag har varit så tagen av en film på bio förut. Och så rädd! Jevlar anamma, fy sjutton vad obehaglig den var. Men jäkligt bra. Det var ungefär allt jag har att säga för stunden. Ypperligt intressant. /Olivia

Thai

Heeej, thailand calling. Druckit äkta chai te nu. Och köpt världens finaste klackar ( här ignorerar vi faktumet att jag inte kan gå i klackskor). Har även handlat annat såklart o blivit brun, problemet är att jah mer bränt mig å att solen tagit mycket sämre än tidigarecår. Dock är det ändå bäst Fast har blivit biten av en myra :/ men jaja, snart blir det bangkok m mer shopping men nu ska d bli stekande sol, ljusblått hav och fruktshakar och fler undeerbara sandstränder. Pusspussspussssssss. ( förresten skulle du inte gästblogga olivia?!!!!!!)

farväl

Tjenare!
Idag har varit en mysig dag :) Jag sov inte bort all tid innan akrobatiken för en gångs skull. Jag och min kära moder åkte till sickla för att köpa skor till oss. Jag köpte två par skor, dels ett par coola reebok som har sån där funktion att man tränar ben och rumpa när man går och dels ett par mer vanliga tygskor :)
På akrobatiken hade vi vikarie och det var tråkigare än vanligt, lektionen kändes kort och vi gjorde mest massa konstiga rullningar som såg coola ut när han gjorde men när jag gjorde slängde jag mig bara på ngt konstigt sätt på min stackars axel som gjorde ont!
Efter akrobatiken blev det roligt. Jag träffade mina kära klasskamrater, Lina, Lea, Alexandra och Sofia. Vi handlade lite fika och begav oss till tanto. Där satte vi oss på en filt och åt och såklart spelade lite kort. Sen gick Sofia men vi andra satt kvar och pratade och hade mysigt tills solen började försvinna och det blev kallt. Men för att försöka rädda oss så sprang jag och Lina och köpte varm choklad som vi värmde oss på och klarade oss på ett tag till (Lea du är skyldig mig 20:- btw). Efter det begav vi oss till ett fik för att gå på toa men vissa av oss fikade också ;) Sen tänkte vi åka hem till mig men mina föräldrar gillar att vara emot mig så inprinsip utan anledning sa dom att vi inte skulle bli insläppta så då blev alla tvugna att åka hem :/




Hemma har jag gått i mina skor och gått och handlat pizza och lekt cool.
Jag hade perfekta planen för mittt pluggande och nu blev jag lite ledsen för att jag inte följt den fast nää jag hade en toppendag så det så.





Imorgon bär det som sagt av till La France och det ska bli skitnice! Jag ska sova nu strax för jag är sååååååå trött! Det kommer nog inga fler inlägg förrens nästa lördag så Hejdå alla och ha det bäst i vilket land ni än befinner er i!! :D <3 

godnattinlägg

Ska nog sova snart för det är bra att sova tidigt även om det är helg och är man trött så är man :)
Jag har inte riktigt insett att det är lov men det kommer väl. Imrn är det lördag, förrförra lördagen försökte jag lura pappa att jag hade sovmorgon men den gick han inte på då det aldrig är skola på helger men då var jag så trött när jag skulle gå upp och fira.
Denna lördag ska jag sova ut lite mer men ändå försöka gå upp ganska tidigt och då ska jag packa eller plugga innan det är akrobatik. Efter akrobatiken ska vi vänner ses! Hoppas det är fint väder för då är jag as taggad för picknick eller bara chilla i solen! :D
Sov gott nu alla fina! <3

Så som alla dagar borde vara

Tjetjetjenare bloggen! Fradag fredag :)
Idag började vi tidigt och det var inte bra för det gjorde att man var trött hela dagen så på första rasten gick vi ned i ljushallen och försökte sova ;) Lektionerna var som vanligt, ganska bra det. Jag var hos skolsyster och snackade om livet, hur man liksom mår som bäst och det såg väldigt bra ut nästan för bra (jag förfinade det lite). Jag fick också mäta och väga, det var kul fast jag är en kortis men jag hade i alla fall vuxit sen sist :P
Ingen idrott så vi slutade tidigt och därmed LOV!! :D Passande nog var det strålande väder! Jag, Lea, Josse och Sofia åkte in till stan och gick runt, åt glass och var i solen, riktigt nice. Vi spelade även lite kort på ett bibliotek och prövade massa solglasögon! Sen åt vi också på pizza hut och jag fick världens största sallad men den var god! :)
Efter det var det biodags! Jag, Josse och Sofia såg Black Swan. Det var en riktigt konstig film, jag tyckte den var bra och så till en början men sen blev den lite förvirrande så jag vet inte om jag tyckte den var bra eller dålig men se den ni om ni vill ;)
Slutsats: Dagen var kanon!! Riktigt bra! Fem av fem toasters! :D <3



Min kamera hade inge batteri så det blev inga bilder för min del tyvär :/

gullviva

Hejsan Bloggen med stort B!
Jag sitter nu och dricker te och jobbar på min samhällskunskapsredovisning. Jag ska skriva om historia och konsekvenser om konflikterna i Algeriet. Jag sitter och försöker få ihop ngt av mina anteckningar från filmen och lotsas att det är jättebra historia. Jag är lite ledsen för jag kommer inte ihåg vad den där bra sidan hette där dom förklarade bra, tror pappret är i skolan.
Mitt rum är kallt för elementet vill inte fungera så här sitter jag med tjockiskläder men det är mysigt. Jag börjar bli trött nu och det är bra, kanske kan få sova normal sömn inatt ;) Vi börjar tidigt imrn, onödigt men vi har ingen idrott däremot så vi slutar tidigt :D tummen upp på den.
Juste sen är det ju lov men det känns inte bra. Ska till frankrike och det ska bli kul men det är så mycket plugg som måste göras som jag redan nu vet att jag inte kommer göra :/ typiskt. Imrn ska jag till skolsyster och samtala lite och få reda på längd och vikt, roligt roligt.
Klant jag är eller just var, skulle dricka te men liksom det kom allt på en gång så mina kläder fick en liten dusch men japp kul inlägg detta.
Jag tycker ni ska sova gott så gör det! Hejdå! <3


sova drömma vakna drömma

Tjenare människor! Jag bloggar igen! Efter jag hade bloggat var jag väldigt trött och skulle vila lite,.. Jag sov till typ 9 eller lite efter! :/ jag kommer inte kunna somna nu ikväll. Vi har sovmorgon imrn så det är skönt!
Jag kommer faktiskt ihåg min dröm men det konstiga var att drömmen var så kort men ändå gick det typ fyra timmar! Jag sov liksom lite från och till så det kanske bara var den sista drömmen jag minns och jag var medvetande när den började och medveten när den tog slut.
Drömmen: Jag var i Paris och uppe på ett hus och kollade ut över staden. Någon sa att det bodde en arkitekt i ett hus man inte såg men så zoomades det in och det var ett coolt hus. Sen kom en vattenrutschbana in i bilden och rösten sa: den här har han också gjort, den är designad för allas bästa och så helt plötsligt började jag åka i den. Allt var bra tills... allt helt plötsligt blev mörkt och jag sögs in i en tunnel. Jag kunde inte ta mig tillbaka så jag började gå in i tunneln åt ena hållet. Jag såg absolut ingenting. Det var djupt vatten och inte så mycket luft så jag hade typ panik och trödde jag skulle drunkna (här började jag bli mer medveten). Jag gick så långt jag kunde och det blev mindre och mindre luft och sen kom jag längst in, det var en återvändsgränd. Jag åkte ut från rutschkanan i skolan där alla var som vanligt. Sen var det slut.
Det var lite läskigt sådär men jag är oskadd :P
Nu ska jag duscha i två timmar och sen plugga lite tills jag somnar. Fick tips på sömnmedel; kemiboken men skulle det inte funka finns det starkare grejer som fysik B. God Natt nu om jag inte har tråkigt och bloggar igen ;)

 Sov gott = dröm inte om vattenrutschbanor för det kan sluta illa även om dom ser bra ut till en början! :)

virreverrirvirrvarrarerirerr

Hej bloggisen! Ibland blir det bara så att jag inte går in på datorn eller jo men blogga har jag inte gjort på ett tag. Den här veckan är ganska konstig, jag är liksom virrig känner jag eller jag blir förvirrad över vilken veckodag det är, tror jag ligger ett eller flera steg i förväg och när jag tänker något som jag ska skriva blir det inte rätt, typ blandarom bokstäverna (som inför kemin okej skriv väteklorid: CHl ...bra försök), sen tror jag också att jag har tappat bort min mobil och lagt den på konstiga ställen fast jag har den i handen eller liknande. Nu typ snurrar hjärnan, ska sova tidigt, kanske en bra idé :)

Har kollat vad vi har för prov och veckor innan sommaren och det är ju inte sådär jättelångt kvar men hittills är det 11 större saker typ prov i skolan :)
Idag hade vi mattetest, typ roligare än vanliga lektioner då det alltid är genomgång. Sen var det lunch och vi åt lax lax lax xD  Efter det hade vi franske och där skedde det såklart ngt, denna gång skrek marianne till på ett mycket märkligt sätt, jag blev verkligen rädd och ba vad håller hon på med/vad hände? Men hon hade försökt skrämma en stackars elev som satt längst fram och hade hicka. Om det hade varit jag så hade jag nog dött, typ hjärtattack! Sen var det i alla fall kemi och vi fick tillbaka våra fina prov, ja jag fick i alla fall G, mina krav är inte så höga i kemi och ja jag har inte satsat så hårt som jag ångrar lite nu men men.

Okej nog om tråk! Två dagar kvar till lovet! :D På söndagen bär det av till Frankrike, har faktiskt aldrig varit där så det ska bli superkul! :D

Nu håller jag på att somna så ska kanske vila lite, skrivs! ;)

hoppa högt


Jag förstår inte hur han lyckas haha men kan verkar ju nöjd ändå ;)

Tagen från linas blogg men dom är roliga när man är trött

Tycker synd om hunden!


Flyga!

Dom här var bara söta:

at thaiairport

Heeeeeeeej kvinnor, sitter just nu på Bangkok flygplats och väntar på flyget som tar oss till Chiang mai. För första gången jag varit i Thai känner jag hemlängtan eller ah längtar efter alla människor ialf! Blogger igen någon gång för ska kolla affärerna lite nu bara och kunde inte sova på planet men äh jag klarar mig. Puss

Hanna tipsar

Tänkte tipsa er om hur man får jämna fina lockar naturlig väg ;)

Det är inget som är säkert att det alltid funkar och jag kan garantera att det inte funkar för er med naturligt spikrakt. Men har man som jag lite halvlockigt så funkar det ;)
Man blöter håret, snurrar det. Ju hårdare ju mindra blir lockarna. Sen sover men med det och på morgonen delar man håret och där har man lockarna, sen får man väl ta hårspray för att det ska hålla :P
Ni kanske redan visste att om man sover med blött hår blir det lockigt när man vaknar men detta var bara en ren händelse att det blev hehe :)

say something

Lyssnar på konstig musik och tänker för att jag är trött. När jag är trött så börjar jag typ sova vaken, asså typ tänka fast drömma som sömn i vaket tillstånd. Bra att veta. Jag gillar att det ser ut som sommarkväll när jag kollar ut. Jag vill gå ut, göra ngt fast samtidigt är jag så trött.

Jag har inte bloggat på länge, förlåt för det, inte för att jag tror ngn lidigt av det.
Veckan som gått trodde jag skulle bli riktigt jobbig men den har varit lite rolig, lite jobbig, lite blandad. Kemiprov yes yes, där klarställde jag nog att jag inte har kapasitet till högre om ens g men dagan innan var typ första gången jag tyckte kemi var kul, tack vare lina som förklarade på min nivå, tack Lina! :)
Igår var jag med matilda och kim. Vi lagade mat, varför kokar inte vattnet? Testa och sätt på plattan hehe det var kul. Vi såg också sveriges sämsta skräckfilm. Det var en skräckfilm på svenska för ovanlighetens skull, vi tänkte att det skulle va kul men nej nej nej den var inte det minsta bra. Vi varnar er för psalm 21! Sen var det gruppen för mig och matilda där vi träffade massa söta människor! :)

Idag det var en fredag. Jag kommer typ inte ihåg vad vi gjorde för det enda jag tänkte på var typ idrotten. Jag och Sofia höll i en gymnastiklektion, det var så mycket jobbigare än vad man trodde eller jag märkte efteråt hur trött jag blev. Under lektionen kände man liksom att man inte kunde få alla att lyssna och många hade dålig inställning och var jobbiga som småungar haha fast det var lite kul ibland hehe typ skratta åt folk, ond jag är :) Men vi gjorde iallafall en riktigt bra analys efter så det var kanonbrajää.
Sen drog vi oss till stan och drack te på waynes med tea och lea men sen hem, trött jag äro nu.


Bild från förra veckan efter idrotten, då var Benjamin med oss, kanonkul! :D

tried to hold on

Jag vill sova: men det får jag inte. Jag ska göra dethär nu, jag har ju i vilketfall börjat. Så nu ska jag göra det. Jag måste. No options. Jag sitter iallafall uppe till ett. Man måste offra lite sovtid för att få träffa människor eller hur? Ja. Ni kan få veta att jag och Hanna nu ska till Torquay, bokning - check! & på valborg blir det småland, enligt planering i vilket fall.


pluggaa

dagens upptäckt: man kan bli hur glad som helst för ett betyg, alltså, hur glad som helst så man nästan börjar gråta. Ohyes yooooooooooou heard me. Nej men usch vad töntigt att men satsar på science alltså! (har ju i förut  fattat nada, och hatat det, men nejdå, gonna make it! fast okej snart äre bara slutprovet kvar (alltså allt man lärt sig under denna terminen - prov) tagga. Ah jo juste, redovisa, eller nej jag menar KUNNA UTANTILL om DEN ARABISKA REVOLUTIONEN ELLER SKOLANS KULTUR PÅ FRANSKA I 7 - 10 MINUTER. FAN VAD ROLIGT! nej men en dag kvar i skolan, sedan sååå soooooooo loooooooong !!!! Nu ska jag göra tredje uppsatsen för veckan, historia, reformationen, aaaaaaah vad roligt, jag dör så kul jag ska ha det.


now everybody, shoot me through the head.

Nu måste jag bara säghär. Jag tror inte ni fattar hur sjukt snyggt jag tycker hennes hår är! Och hur mycket jag vill ha det. & att jag velat ha hennes hår i över ett år, två år tror jag faktiskt. Men nu går ju såklart massa emot mig "du kommer inte passa i det..". fudge. men jag vill ju passa i det! dumma människor. jag funderar på att trotsa alla, eller om jag ska bara vara halvtråkig & köra snelugg (och fyfan där kom min oinspererade fantasilösa tråkiga sida fram. dö). BLINKANDE LAMPA! JAG FICK EN IDÉ! jag ska göra hälften sne lugg men mer åt helsne lugg (som hon har). ah okej. lite sämst är väl att jag tror blondiner passar bättre i detta. och det finns inte på världskartan att jag blonderar mig satt eh ah. hejdå

men ska du gå, säg mig vadå, ska vi ta sällskap?

"Vi tar det soft och blundar för det är sommar tider". Jag tycker sommaren är påväg, jag menar skinnjacka hallå? Ja, sommaren är påväg. That's it. & jag vill ha en typ underbar sommar. Jag hoppas på allt. Men om en vecka, vet ni vad jag gör då? Jo jag badar i havet, och steker i solen. Jag ska ladda ner in massa låter i ipoden. Det ska jag - (plugga) . Har lite för ont i halsen just nu bara. Fick vara kvar på idrotten för att skrika (eh japp, hehe tycker inte om idrott). Annars var det dagen bra, trots att jag fastnar på annat i min tankar. puss.
Tumblr_lijk6vxdys1qak4jbo1_500_large 

Den här ÄR sommar. Varning för svenskrapp (lindsey).


som att andas utan att känna luften i lungorna

Hur kan man tappa orken att andas?
Jag hatar känslan av att känna mig blind.
Som att vara där utan att se
Det kom som en chock och på samma gång,
var det nästan väntat.
Jag förstår nu,
jag förstår vad orden du skrev faktiskt betydde.
Jag blundar och håller andan lite till,
Hjärtat stannar.

46327_1261432229_large

nothing but a lie


sommar

Pizza. det ger mig sjuka sommar känslor. får bara minnen från strax efter kollo, jag var i liljeholmen och åt pizza där med gamla kompisar. och sedan när Hanna, jag och fyra andra tjejkollovänner lyckades gå till Stadion och där satt vi och åt pizza i gräset och planerade återträffen. Jag dör lite av hur mycket jag vill tillbaka dit.


-

åh fyfan. ska jag skriva bara för att underhålla er eller. jo det blir nog därför jag skriver nu ialf. nej jag orkar faktiskt inte. brist på kraft. Man ska inte springa iväg för verkligenheten hinner ikapp. men det skiter jag i just nu. Jag vill bara att selma saskia och charlotte ska komma hem. förresten. läs inte gamla inlägg i era bloggar. sånt är inte bra ibland.
eller i andras, för den delen.


• • •

"never let the fear of striking out
keep you from playing the game"


poppis

Om tre timmar är jag troligen i Mälarhöjden, om inte påväg dit. Ska träffa the girls at Olivia's place. Skulle hyra film, yeah juste. Våran planering av Ef är ju fixad i vilket fall. Så blire Torquay för mig och Hanna dåra! Straight to England. Förresten känns lite coolt att man fått vänner på ef hemsida hehe, varit medlem i en halvtimme kanske?  btw en ny danskkompis på facebook (lite cool som känner tre danskar totalt faktiskt). Åh vad jag skryter. nej men snart har jag två vänner på mitt ef konto (liksom hanna och någon jag inte känner). f1 tufft! Nej men kvinnor, nu ska jag göra mer history, och reformation - fan vad roligt liksom, tre uppsatser och 8 loggar denna veckan, men vadå det ska väl klaras av? ajde peace då som vi säger på söder. (hoppas ingen människa jag inte känner läser detta nu för dåååååå kommer de tycka jag är totalt efterbliven. stackars mig)  

 history ya know.
Enhanced-buzz-19468-1297223204-2_large


you can see the look on my face, it just tears me apart

heartbeat. | Flickr - Fotosharing!


hej

En grupp är inte komplett utan alla dess medlemmar.
Djuptjej.
Jag har spenderat min friedday genom att läsa bloggar.
För det kändes tråkigt att plugga renässansen.
Jo nu vill jag kalla mig duktig, jag äter alltid. alltså. även om jag inte är hungrig.
det är liksom vad man längtar efter när man sitter på skolans lektioner,
snart är det lunch eller snart får jag gå hem och äta!
Men igår, då lyckades jag bara äta frukost, lunch och middag
och idag åt jag nyttig efterrätt istället för mat, liksom frukt.
fast sen ville jag ha macka och då åt jag det (ni antecknar va?)
men åt inte båda mackorna, för alltså, var tvungen att ha saltsmör.
Smör med extrasalt måste vara det äckligaste som har uppfunnits.
Alltså, svenska folket. köp inte saltsmör. det är äckligt.
jag kom på att jag låter som ett anorexiabarn, men det är jag icke
en vanlig dag för mig är typ, jag är inte hungrig men whut the hell
en macka är bra för mig (sen är det så gott så  jag brukar äta sju till
och sen middag och sen lite senare lite mer mat.
och jag äter mycke lunch på dagen också & frukost hehe.
Matvanor vetni. Nu ska jag se Luftslottet som sprängdes.
SKulle ju pluggat men sedan såg jag film och sen pratade jag med fina lindiwe.

aprillo

1. Lindsey säger att hon ska flytta till Frankrike. detta gås inte på!
2. Alva berättar att hon röker (detta tror inte folk på trots att det är sant)
3. Lindi skriver ett sms till mig och jag blir jätte rädd - ett aprilskämt jag faktiskt gick på liksom.
4. Jag ringer mamma och berättar att jag är gravid. snacka om att hon blev rädd.

Lyckades lura någon idag ialf! :) Nä men liksom, it's friday! it's friday, gotta get down on friday, everybody's looking forward to the weekend weekend. Ska ta å hämta te nu sedan ska det pluggas. hej. 

RED said


RSS 2.0