james morrison.

Föräldrarna har lämnat mig för att de skulle gå på polarpriset. och min brorsa spelar golf. själv sitter man hemma. ingen riktig ork att göra någonting. min hals gör ont. och jag har ångest. beslut. jag hatar det. kan man inte få välja allt? jag vill gå ut, men borde vänta till människorna är hemma hos mig igen. har dock haft en riktigt bra dag i skolan. skolan börjar nog nu. tyvärr. har dock business iår, gillart! konstig matte lärare dock. på idrotten fick alla gå omkring och se konstiga ut. hejdå.


tystnad

"Det var då pojken med de blå ögonen plötsligt berättade det, 
och det var då den fräkniga pojken blev så tyst att han hörde sina andetag för första gången i sitt liv.
Har du någonsin undrat vilken den värsta tystnaden är? 
Det är den som uppstår sekunderna efter att ens bästa vän berättar att den vill dö, när man egentligen inte vet vad man ska säga men måste välja precis rätt ord,
innan det är för sent." - svagaord.


har du varit där någongång? för det har jag.

Going to grandma's

Nu ska jag åka till farmor med syster Matildis, ska bli rolit! Vi ses nästa vecka :) <3


Tänker tillbaka. Sommaren var underbar...

Sometimes, it takes a good fall to really know where you stand.


Running from your problems is a race you'll never win.

Varit på en lektion denna vecka, har dock bara gått tre riktiga dagar. Har varit hemma resten av tiden. Sett på 90210, men nu har jag sett alla säsonger klart så lite sorgligt. Har varit hos läkarn, han visste vad det var, men troligen inget farligt. Min hosta är dock jobbig. Börjar bli blek, hemskt. Har inte mycket att säga, börjar bli trött på människor tror jag, usch vad hemskt, ingen lust att gå till skolan, vill ha sommarlov och vill att allt ska vara som jag vill att det ska vara. Men jag ska inte klaga antar jag.
Mc9_tqrnopruiq-saa_large

vatten i örat

Tja blogg!
Idag var det vanligt shcema i skolan. 08.00 satt jag i B204, lite nervöst var det, jag själv med massa nya franskamänniskor men sent kom sarah. Vi arbetade mest med en gammal låt och det var blev ändå en bra lektion, man kom ut glad, antingen för att det var en skoj lektion eller för att man var lättad att den var slut ;)
Sen ny lärare i fysik, vikarie, sen får vi tillbaka den där andra.. :,( Jag har ännu inte tappat hoppet om fysik för det verkade ändå rätt intressant och vi ska till GRÖNAN och labba lite hehe xD
Sen engelska, ny lärare som alltid, skrev ett brev om mig osv.
Efter skolan och lite lunch åkte jag med sofia, lina, tea, alexandra, sarah och josse till åkeshov och badade! Det var roligt! :)
Efter det åkte jag hem och köpte en kalender för det behöver man, jag är bäst. Sen åkte jag hem till selma en stund och fest hos mange med chalotte och saskia :) Sen hem och jag är bäst igen och lagade mat, gott igen vill säga ;) jag lagade typ biff.
Juste jag har fortfarande vatten i örat och det är hur jobbigt som helst!! jag hör inte så bra :/ Nu ska jag tagga sova om typ en timme säker, utvilad vill jag vara nån gång!


Med S & C :D

Nu är jag hemma hos mej med Saskia och Charlotte, jag har visat dom Fest hos Mange videon och dom var fett fascinerande! Träffade dom igår också med Matilda, alltid trevligt att träffa dåmm!

Dom första dagarna i skolan har varit jättebra, idag hade vi dom första lektionerna, gillar verkligen min sam-lärare, he is scottish!!!! <3

Foto från i fredags, jättebra kväll, tack alla för den!!!!!!!! Förutom att jag inte hittade min väska när vi skulle gå :(


jag tänkte på en bra dag


Dagen

Idag var det sommarlov, imorgon med och alla andra dagar.

Nej men okej jag började faktiskt skolan idag :(((((
Det var inte så jobbigt just idag för jag hade en bra dag men jag vet ju att det kommer bli jobbigt sen men det tar vi då.
Vi möttes vid stationen jag och min vänner och traskade i gråvädret till den gråaktiga byggnaden som trädde fram (vår skola). Alla barnen återförenades med sina vänner och var glade. Några människor pratade i aulan men om vad får ni fråga dom.
Min s'kallade klass gick till samma rum som för ett år sedan, denna gång med en dementor mindre.
Fyra fäjjor var nya, nio saknades (?).
Vi fick ngra lappar med tidtabeller etc.
Lennert talte att vi slutade fast fel av honom. Det skulle bli grå sörja till lunch så vi gick lite veligt fram och tillbaka i skolan tills jag tea, alexandra och sarah tog våra skallar till skaft och åkte tåg långt bort ifrån allt med skolan, till ett ställe som kallas fridhemsplan. Där irra vi efter mat och hitta buffét som vi åt oss mer än mätta på, det var en trevlig stund det! Sen åkte vi tåg igen, tillbaka till det gråa.
Vi fick genomgång av årets idrottslektioner osv, var där ett tag, sparkade på en boll, sen drog jag och två till.
Hem tog halva timmen. Jag drog rätt snart. Träffade Alexandri och hennes pojke och åkte till farsta, vi gymmade :) skoj var det.
Hemma var jag så duktig så! Jag lagade middag till min kära familj helt själv! Det blev återigen supergott!! :D

Imorgon är jag så lyckligt lottad att jag börjat 08.05 med franska!! (fekke) och sen fysik (party) och engelska (kalas).
Efter skolan som slutar så sent som halv ett ska jag och ngra vänner sådär dra och bada/simma, hoppas på skojj!

Godnatt, ska sova bra! <3


min helg

Min helg var ganska nice asså börjat topp och trappar ner för hur firade jag min sista lovdag igår då? Nej inte alls.
I fredags så träffade jag gabbie tidigt (för att vara lov) och drog till stan och köpte present till matilda och sen handla mat och lagade mat, det är bra att man bor så nära för då var det liksom "okej jag har ingen vitpeppar, går du och hämtar den hos dig gabbie". och vi dukade och faxade och fixade oss och sen vid halv 6 sex så kom selma, saskia och charlotte och sen också sofia. Sen har matilda berättat resten men vi åt en väldans god middag måste jag faktiskt säga, vi lyckades riktigt bra och så bra hade jag inte trott :D Det var väldigt trevligt och sen drog vi ut, jag stördes faktiskt inte så mycket av att det regnade för sen åkte vi till tove och det var faktiskt nice :) Bäst kväll ha!

I lördags var jag lite här och där vaknade hos gabbie, hemma, hos gabbie, hos matilda, hemma sen ut till kungsan och såg lite olika artister som danny, petter, chris mm och det var kul att höra dom :) Och igår då chillade jag mest ba, kort och gott.


födelsedags firande

Hade bara sådär en sjukligt bra fredag. Så himla glad!!!!! Vi börjar från kvällen. Prova massa kläder och när klockan blivit sju gick jag hem till hanna å träffade henne å gabbie med varsitt drink glas i handen. Då hoppar Selma, Charlotte, Saskia och Sofia fram bakom sofforna. Jäääätte söta! Vi satt å pratade lite om vad som hänt å deras utbytes år och annat. De bjöd mig på middag, Hanna&gabbie hade lagat potatisgratäng med rostbiff och herregud vad gott det var! Sen fick jag egengjord chokladtårta med daimbitar, stört gott! Så fick jag ericsaades skiva, hårinpackning, bakispiller & drinkmixarflaska! Sen begav vi oss ut i regnet, träffade simon, lindi, lindsey. Det skulle ha varit krök med annat folk men nu spöregnade det. Alla utom lindi å lindsey drog oss på fest i skarpnäck istl, med folk från förraklassen å deras vänner osv. trots lite trassel blev det en väldigt lyckad kväll som var jätte bra. Vid ett åkte jag hanna sofia gabbie simon alexi charlotte och erik hem. Sov hos gabbie. Jätte lyckad kväll!


IEGS :)

Har haft mina två första dagar på Internationella Engelska Gymnasiet. Första intrycket var bra, rektorn pratade om att vi var som gäss (alltså gåsar) och klassen var väldigt trevlig! Det enda dåliga är att vi bara har en kille i klassen, och han verkar inte så jätteglad över att vara enda killen. Och skolmaten är inte toppen, en tjej i min klass hittade en fluga i sin mat första dan :P
Har fåttnågra snela vänner men har ännu inte pratat med alla i klassen än, det får jag göra på måndag! Och då kommer också alla 2or och 3or så det ska bli kul att träffa dom :)
Snart ska jag gå och möta min syster Boa och så ska jag följa med henne på valpkurs med Eco :D
Bye!

Hittade min affär när jag var i Motala, hehe road :)


18 augusti, lyckans dag.

Går upp halv elva, då folk ringer för att väcka. gick väl lite halv bra. Hemma hos Gabbie å träffa Saskia, Selma, Hanna. Gabbie å Jag åt mat. Saskia & Selma berätta om deras första dag i skolan. Selma har ju börjat IEGS NU!!!! Saskia gick. Vi andra följde Gabbie till sitt jobb. Sen handla vi andra frukt å gjorde smoothie. Sedan åkte jag å mötte Lindsey & Lindi i stan. OCH FICK SE RMK!!!!!!!! DET ÄR LYCKA FÖR MIG!!!!!! Sedan åkte vi hem till Lindi och träffade våra pojkvänner påvägen hem, nu minns jag inte namnet på dem men ialf! De var sju stycken typ, så vi fick några var.

sommaren är kort, det mesta regnar bort, den är inte här länge till

Klagomål på bloggen, men det är ju sommar och man lever livet, eller?
Sist ngn blogga var matilda när vi hade sovit hos gabban och kollat gamla bilder :) Igår lekte jag och sofia bagare och bagade både bröd och kakor, degen var också god! :P
Idag har jag träffa ngra friends i "centrum", vi gick omkring, prövade tex hattar och skor och fikade :)



Idag dagen till ära fyller vår kära vän Charlotte år!!! :D ett stort GRATTIS till henne!!! <3<3<3<33

17 Augusti 2010.

364 dagar sedan


.

Tumblr_lhpd5slkt61qfs2kko1_500_large


miss the days when life was simple

(killar är idioter - alltså alla, någon som säger emot? någon? hallå någon? any takers? inte??? nähä, trodde inte det heller. må dina hårddiskar förevigt alltid krasha. bara inom parantes såhär).
Lördagen var det hemma hos Emma, hon bodde jätte högt upp, så på taket egentligen, så vi satt på balkongen och spelade kort. Hennes styvbröder hade roligt och spelade skjutspel på tvn, det lät som att man var på ett krigsfält, så sjuktligt högt ljud de hade på. Hanna och jag gick hem från Fridhemsplan, och tog en promenad vid årstaviken. På kvällen såg vi fish tank, inte speciellt bra film.
Söndagen kom och vi lagade mat, köttfärssås och pasta, blev faktiskt riktigt stolt! Sedan gick vi promenad till liljeholmen och satt vid vattnet och badade.. och sen åkte vi till fruängen och mötta gabbie, åkte tillbaka till söder och gick en promenad och satte oss vid årstaviken och pratade. Sen hem till mig och åt bullar, så kom Selma. Vi gjorde ingenting speciellt, läste om ett ganska stort bråk typ. Senare kom Lindsey och efter att inte träffat folk från förra klassen på ett år så gick jag Gabbie Hanna Lindsey till Albins kolonilott och träffade fyra fem killar där typ, vi gjorde ingeting speciellt, var där i några timmar bara. Och det var den helgen. 
  


trettonde augusti.

Godmorgon, här väntar på helt klar på att hanna ska fixa sig. vi skulle vara på fridhemsplan klockan ett, förvånar det er att hon vaknar tjugo över tolv när jag ringer? skulle inte tro det va. Nu svarar hon inte alls heller. Och jag bara väntar. Har städat mitt rum, halvt vuxen poäng. Igår var jag på bio dejt med Lindsey och såg Bridesmaides, den var faktiskt skit bra och väldigt rolig. Lindsey dog lite ibland. Vet ni vem vi träffade (eller ja nästan) NEMO!!!! jag tyckte det var jätte pinsamt att stå i kö när han stod i kassan bredvid och jobbade där, vet inte ens varför men yes. Har lyckats ladda över alla gamla bilder, musik och videos från förra mobilen till datorn, och laddat över musik till min nya. Mamma vill jätte mycket flytta just nu, ångest innebär det för mig. Familjen ska till landet i varjefall. Ska träffa Hanna å Emma (från torquay) på dagen och sedan ska jag träffa Gabbie. PUSS.
(en bild på snygga människor barar sådär)

true love doesn't have to have a happy ending
because true love never ends,
letting go is just one way of saying I love you.

*

Goddag. Dagens händelse har varit att träffa Jennipher som jag inte träffats sen jullovet. för att vi är bäst på att träffas, märks inte det? vi gick runt i stan och hade inga pengar. Sedan skulle jag på tjejmiddag. fast så blev det icke. Nu sitter jag här, ska kanske strax dra ut menmen innan ska jag börja se på hereafter. här är jag på husbilssemester. med håret uppsat.. jajamen. selma är i en båt på götakanal därför uppdaterar icke människan. och trots allting nu tror jag icke hanna å jag kommer åka till Gbg. (lite pga mina skulder..). Kim leker livet i Afrika, jag vill också åka till ett varmtland. och min kompis ska bara ha åtta barn, tror han. och nu ska man göra det sista av sommarlovet underbart. pusssss


finaste tjejerna. (observera mina bruna ben!)


min tisdag

Ännu en dag har jag gått. Även denna ganska bra, som ni sett så kom matilda till mig ngn gång på morgonen då jag inte hunnit gå upp hehe så då fick ju hon lite kul vid datan när jag duschade och fixade mig ;)
Jag var också duktig och lagade lunch till oss och det gick faktiskt bra. Sen gick vi ut lite och gick och sen hem till matilda och då kom gabban. Vi åt och kollade i matildas rum, så skoj som man kan ha det. Jag har snabb reaktion på reaktionstestet,, not. xD
Jag och matilda gick på bio, vi såg HARRY POTTER!!! :O WOW så coola är vi och jag tyckte den var bra och slutet var så kul hahah :) Det som var bra var att jag fattade utan att ha läst böckerna!


Jag träffade sötaste katterna i danmark, dom gick alltid sida vid sida haha :)
Andra djur jag träffade i danmark:


Nu är jag trött, jag blir alltid trött vid 12-tiden nu på senare dagar hmm godnatt :) sova ett det är rätt

goes around


alla som känner hanna vet att hennes "jag skyndar mig, där om fem" betyder "jag kommer kanske om en kvart" och sen får man vänta lite till innan hon kommer springandes. och när hon då halv två precis gått upp och nu vid tre ska duscha och fixa sig, ja då är det inte så konstigt att man får vänta lite. så nu sitter jag å lyssnar på musik.


rmk.

GOOOOOOODMORGON! Hanna&matilda här. Igår träffade jag Anna och sedan blev jag kidnappad av lindsey, lindi, alva och olivia till mosebacke typ, fick gå runt med ögonbindel (!) åt kakor och massa mys. Hanna var med Sofia och Josse som vi sprang på och sedan åkte vi hem till Olivia och nu har jag lyckats med (ett av mina) mål i livet, övertala Justin bieber att han inte är kass, vi såg på hans film och nu är faktiskt lindi, lindsey & alva övertagna till den goda sidan och förstår varför vi tycker om honom!!!!!! (YES!!!). Nu sitter jag hemma hos hanna och vi har kollat på biljetter till gbg ditt vi ska på måndag. Sen blev vi lyckliga när vi upptäckte att nästa vecka är det massa artister på ung08. Jag dog. Rmk spelar på torsdag. Riktig Lycka. Även Ison & fille spelar!

glad tjej

Idag var en riktigt bra dag.
Var med josse och sofia hela den braiga dagen.
Som bäst var kvällen, underbart glad man kan bli ibland och det är inte så mycket som kräva, vi var på grönan och såg Christian Waltz och var lite geek men whatever liksom :D:D:D:D
Orkar inte blogga som ni märker men kanske en annan dag om ni har tur

<3


hemma igen

Shasha, förlåt att jag inte bloggat men det är svårt utan data och internet så det är svaret och sen då när jag var hemme tänkte jag att jag skulle vänta tills jag lagt in alla bilderna men det gjorde jag aldrig men men. Efter tre veckor i england var jag hemma nästan två veckor innan jag åkte ivag igen till småland och danmark sen kom jag hem för några dagar sen. Gjorde inte mycket första dagen, sen träffade jag gabbie och paddlade kajak och badade och igår åkte jag till mina kusiners land men är hemma igen ;) inga bilder än så ni får hålla ut.


eftersom ingen annan uppdaterar.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag har ont i huvudet, Ska snart äta mat. Har varit på Ullared idag. Var där för två dagar sedan också. Igår var min sjutton års dag, jag börjar bli gammal. Hade en bra födelsedag. Och var glad för mina grattis! Nu ska jag hjälpa familjen. Är i Räftele, i Småland. Pussssssssssssssssssssss.

RSS 2.0