Gul tisdag.

(vänner  som älskar att plugga matte på lunchrasten)


Besöksrekord dagligen, ser man på, ser man på! Efter hannas inlägg där hon visar 569 bilder får ni er ett vanligt tråkigt inlägg (variation är viktigt här i livet). Hade min näst längsta dag idag 08.30 - 15.40. Vi börjar med engelska speech (dock var inte hälften av klassen där), alla som redovisar har fett mycket confidence, och jag förstår inte hur fan dom kan ha det?! Så alla som redovisade var typ bäst (man skulle förbreda ett eget tal och läsa upp, eller inte ens läsa man ska ju helst kunna det utantill med inlevelse, budskap osv) och alla var typ bäst och man blev inspererad! jag ska skriva om rökning, och idag när jag ska försöka diskutera det med lite klassfolk är alla emot mig och bah dubbelmoral matilda, du kan inte snacka om att man inte ska röka när du röker, OCH jag gör INTE DET! jag har efterblivna kompisar, fan vad nice! Sedan hade vi idrott, och eftersom det var flera sjuka och många trodde att det var fitnesstest så var mindre än hälften av klassen med på idrotten pga våran dödande - ex militär - lärare, men vi hade basket istäl (mitt lag förlorade, men jag försökte ändå) . Sen efter lunch vare matte, jag tröttnade lite och jag och Lindsey gick för att hämta mina hörlurar i skåpet så då mötte vi kattis och stod och pratade med henne. Sen hade vi svenska, jag jobbade på hur bra som helst  med facebook, jag hann facerapa Hassan också, och på typ mindre än tre minuter var det 9 gillningar och kommentarer osv, sedan chattade jag med någon av hans kompis kompis och drev med henne, skoj! det var vad min lektion gick ut på. Alltså, ingen som helst riktigt försök till att göra utkasstet till svenska talet. På historian redovisade sista gruppen om Rom sen snackade vi om the middle ages typ.  Och nu hemma har jag gjort min leadarship läxa, den tog tre timmar att göra, effektivt. Men nu är jag klar ialf och stolt att jag gjorde läxan, dock är ju denhär lektionen bra för han kan ju vad han snackar om, han vet hur livet ser ut när det är som värst och han vet både hur bra och dåligt det kan gå (vår leadership lärare är föredetta drog och alkohol missbrukare, och han är helt klart bäst!)


(Historia lektions redovisning, vår lärare är han som ligger längst bak i randig tröja och sover.
nejdå, han som sitter längst fram är våran lärare, men det är ju bra att han lyssnar ialf)

Godennatten ♥


absolut v.

Shitt asså idag var det 15 läsare!! Rekord igen! Tror att vi blir en riktig storblogg snart! ;)
Det var ju ett tag sen jag bloggade så vad har jag gjort den tiden då? Jo jag har ätit middag, gjort lite matte, A-uppgifterna på s. 206 och sen lyssnar jag på musik! :P Har ju typ inte gjort ngt aja det är väl kul det med.
Idag när jag vaknade orkade jag inte gå till svenskan så jag sov lite längre men sen hade vi ändå ingen svenska fast det förvånade mig inte ;) Tänkte strunta i svenskan och engelskan nästa fredag, då börjar jag 12.40! Asså vi har inte alls mycket saker till nästa vecka, bara franska prov, matte nationella, powerpoint inl, och engelska redovisning!!!!! :O Och då missar jag engelska redovisningen om jag på fredagen tar ut lite sovmorgon ;) Jag kommer seriöst inte orka/ klara det annars! :S Jag ska i alla fall ha redovisning om Scotland :( och jag hatar att redovisa fast vem gör inte det och sen på engelska också, jag borde verkligen inte klaga! Matilda ni vet hon här på bloggen, hon har det ju sjukt mycket värre, stackarn! :/
Byt ämne!
Imrn är det första december och det betyder snart jul och lov! :D Fast man blir ändå inte glad.
Nu ska jag plugga! Goodnight! <3

fortsättning av min dag

Efter lunch hade vi kemi :P


Vår klass, kul att alla är vända åt fel håll haha


Jag, väldigt glad för vi fick tillbaka våra kemiprov! A jag kan visa hur det gick för mig:

A ni ser ju kanske att jag försökt ändra lite men tror inte det funkade hehe men jag fick i alla fall en fin liten kommentar uppe i ena hörnet! Kan ju visa den också:

Och sen ville sofia visa sitt resultat också, det är irriterande att hon blir sur för att hon inte fick mvg och så sitter man där och är glad att man ens fick g

Men det var ett svårt prov och det var bara en som fick mvg och det var lina, så vi får vara stolta över henne och kanske plugga lite mer till nästa prov, ska nog börja med en annan taktik än; plugga inget, inget, inget och sen allt dagen innan ;)

Det är ju alltid kul att stanna kvar lite extra efter lektionen! Fast av lite olika anledning, de lite duktigare står ju och diskuterar med läraren men det tycker jag verkar ganska tråkigt så varför inte rita på tavlan:

Denna fina bild har jag ritat och man ser också folk som försökt skriva sofia på olika sätt :S


Sofia skriver sitt namn så stort hon kan på tavlan! Bra jobbat, nu lägger manfred säkert märke till dig!


Oj vad är det här för bild? Kan i alla fall säga att det var svårt att koncentrera sig på att rita en rak linje när man är något drogad :/ Vi hade btw en enkät om droger som vi skulle fylla i på kemin också, men vita lögner är okej!
Sen var det i alla fall "hänga gubbe" som det heter som gällde och jag hade bästa ordet och vann! :D

Var tvungen att skriva upp hela alfabetet eftersom vissa inte kan det, då tänker jag inte alls på ngn specifik :)

Efter skolan åkte jag, sofia och josse till stan för att köpa block och pennor, jag är så duktig så jag har ju skrivit ut min mattebok! ;) Men först sprang vi runt typ hela skolan för att leta efter pantea men inte fanns hon där inte, hon hade lämnat oss :/  och det blev jättekonstigt för jag fattade ingenting och sen var alla förvirrade och sura men hoppas vissa är på bättre humör imrn! <3

sista november

Har haft med min kamera idag igen så kan ju ta min tag i bilder!
Btw så vill jag inte ha ngt sällskap om det är dåligt sällskap, alltså på tunnelbanan! haha fast idag var det kanske inte lika farligt som förrs gången ;)
Dagen började med engelska:

Fin bild...
När sofia fick hålla i kameran så var det jag som var i centrum så volá moi:


Jag var fett stolt över hur långt jag hade kommit i boken som vi skulle ha läst ut i fredags xD


Har jag inte sagt att jag är cool?! Det var många fler bilder man jag rederade dom fulaste!


Såg inte det då men se vad duktig lina är! Fett fint alltså :D


Vi skulle i alla fall jobba med våra grupparbeten på engelskan så vi gick till bibblan :P
Här är min grupp + sofia som btw gästbloggade där/här ;)


Efter det var det lunch:


Fina bilder det där, tagna av sofia. Såg mitt offer idag i matsalen men där är det frizon ;) Tänkte ta kort på honom men nej det hade varit lite konstigt heheheheehe
Idag åt vi pasta och kycklig, gott gott :)



Visst är jag bra på att ta fina bilder på folk när dom äter!! xD Hade faktiskt tillåtelse att lägga upp dom ;)

Tror jag delar upp dagen så det kommer ett till inlägg snart! :P
Vi kan avsluta med sista bilden från matsalen som var på lea :)
 

:) see u soon :)


Gästblogg

snape är bäst!!! alla soom säger emot har storA MENTALA PROBLEM!!! enligt sarah men nej deet är såå fel!!!!

ÄÖLKJHGFDSA ÅPOIUYTREWQ
KJLKJ

Sofia:
Hej hej!
Hanna är generös nog att låta oss gästblogga lite. Mycket roligt! Känns lite fel att blogga här, det känns inte riktigt hemma... Jag vet inte riktigt vad vi ska skriva. Alla står och drar i mig nu och säger att vi ska gå och äta, så det är väl bäst att lyssna på dem.

Hejdå (tråkigt inlägg...)

/Sofia


änengång

Det blev jättekonstigt när jag publicerade mitt förra inlägg, det ser ut som jag skrev det kl8. Jag vet vad det beror på men orkar inte ändra, hehe så ni vet, men ni kan liksom läsa det! Det är mycket bra av er som läser, keep on reading! Och ni får inte glömma att det finns en bra funktion så man kan kommentara inlägget! Skriv gärna frågor, vi kan ju ha frågestund, jaaaa, fast näää, ingen kommer skriva ngt och då blire lite pinsamt, aja ska sova om en timme öl med te är ganska gott, visst? Ja men eller hur? Kanske är mitt svar, har ej provat men faktiskt, varför inte?! :)

gråmåndag

Hanna har fått sina vänner att läsa våran blogg och hon använder även bilder i bloggen. Men hon kan liksom ta bilder i skolan. Skulle jag göra det då skulle folk bah "vänta ska du ta kort på vår korridor eller?" ja, jag använder dock mobilen och tar kort med, en annan femma är att jag inte orkar lägga in bilderna på datorn. Dagens dag var ju typ okej, jag kom försent, för jag duschade en timme och sedan ska man ju fixa sminket, kläder, håret och alla böcker och frukost på en halvtimme, man hinner inte på en halvtimme men japp, kom bara några minuter försent! Först går jag fel och knackar på och en lärare kommer ut, då fattar jag att jag gått fel, och eftersom jag inte kan snacka engelska så kollade jag typ bara på honom och vända mig om och stack, han måste ju tro att jag är störd, men vadå, är man efterbliven så är man! Hade bild ialf, jobbade på fett duktigt (ja okej, visst det var vår förra uppgift som skulle vara klar för några veckor sen, men jag jobbade ialf). Sedan lunch och sen matte, jag fattade inte riktigt och lektionen försvann så sen hade jag franska. Vår idiot lärare tror att vi ska kunna göra en redovisning på franska, utantill i fem minuter, (till er kärrtorpbarn) tänk er att stå inför er franska grupp och redovisa om något helt ointressant och kunna det utantill på franska när den nivån man ligger på är "Hej, jag heter Matilda". Det som är ännu bättre är att när man berättar det för mamma är reaktionen "och?" VADÅ OCH?!?!? JAG KOMMER DÖ!?



Efter skolan kom lindi, Alva och Lindsey hem till mig, vi hade teparty (vadå vi går i engelsk skola, engelska traditioner får man ju inte glömma?) vi borde ha high afternoon tea i skolan också med massa kakor! Jo men vi pratade om typ skolan, armbrytning, och djupa saker, och typ världshändelser (eller vad man nu ska kalla det) dock är jag väldigt intresserad men inte så insatt så lite korkad kanske man framstår som! sedan är jag taskig och kör ut mina vänner för jag fick ont i magen och blev stressad över engelskan, vi ska ha speech och jag försöker plugga nu, har gjort mer än tidigare ialf! keep it up (typ)!


livet är ett spel

Jag går runt året om med min skottsäkra väst
jag balanserar mina sinnen för jag vet vad som är bäst
jag dricker upp mitt glas, se där ramla jag omkull
jag var inte särskilt snäll
jag var blind, jag var dum

imcool

Har kollat på ung och bortskämd, det är kul :) Fastnade vid tv:n så det blev inget plugg idag heller. Tänkte äta glass men jag fick inte för mamma, hon sa att jag var för fet :/ Jag ska börja träna jag lovar men inte just nu, jag är för lat för att orka träna :/ Ska plugga också men inte just nu är för trött och har ingen lust, inte för att man nån gång har de ;)
Ska försöka sova tidigt idag för då kanske jag blir smart!
Har inget att skriva men jag kan visa en bild på mina pärlplattor från i torsdags!

Fin, finare, fulast + en till som matilda fick i julklapp förra året, den var vacker.
Nu mina vänner tror jag allt att jag ska sätta på radion, det är ju snart nyheterna!
ching é ling brä, see u soooon, mooooooon ;) fyndigt.

Jag kan berätta att vi har seriöst den sjukaste människan i vår klass! Idag på samhällskunskapen så började alla helt plötsligt skratta as mycket och jag ba men så kul var det inte, trodde det var åt vad ngn sagt som var lite kul men så vänder jag mig om så har människan tagit av sig mössan. Asså seriöst, han har klippt typ munkfrilla, det finns inga ord men en vanlig människa skulle aldrig göra så frivilligt! Han gjorde det för 100:- men han går ju sen runt med det?!?! :O Aja det visar ju bara att man är ganska så mer normal själv! :)

Nu sitter jag och dricker . . . O´boy ;) Kul, jag kommer inte kunna somna idag igen, har ju värsta sockerkick nu bre macka. Gott. Om man inte vill tänka att det är måndag och långt kvar till helgen kan man tänka såhär: Det är snart tisdag och då är det bara 3dagar kvar! :P Nice aight?

En fin bild för att avsluta dagen på att bra sätt:

Dröm inga mardrömmar nu, det är bara sofia (hon åt inte upp lina, även om det ser ut så, jag lovar).

GodNatt! <3

måndagen dårå

Berättade aldrig klart om min dag ;)
Efter lunch så hade vi samhälle, undra vad vi gjorde då?

Jag blev i alla fall ganska fascinerad av snöflingorna utanför fönstret, liksom dom ser olika ut och vissa åker typ upp istället för ner, ganska coolt faktiskt ;)


Alexandra och Lea, <3

Sen hade vi idrott och jag som trodde det var skridskor men nej, det var ändrat och ingen hade meddelat mig! :O jag vet att jag är mobbad och inte har ngra vänner i klassen men det vore ju kul att bli informerad ändå.
Vi hade i alla fall dans, bugg och salsa, det ena roligare än det andra och det berodde väl också på vem man dansade med för man bytte partner efter dans. Men det var ändå helt okej :)

Sen gick vi hem och vi slutade fyra men då var det redan mörkt:

Hejdå skolan, saknar dig redan, tur att man fått med sig massa läxor hem, hur skulle jag annars klara mig? men vi ses ju imrn, längtar! Hehehehehehe .... eller inte


På vägen hem, pantea och ... ngn random <3


Visst är det mysigt med lite julkänsla på sin väg mot tåget och för er som inte förstår så syftar jag inte på busshållplats stolpen som skärpan ställde in sig på, ni förstår jag går i natur och inte media om ni fattar grejen, jag är inte bäst på att ta kort men det är kul ändå ;)

Ni är dåliga på att kommentera och att överhuvudtaget läsa, jag kräver en förbättring! Tack på förhand, vänliga hälsningar Hanna på fyra trappor.

29-11-2010

En bild säger mer än 1000 ord.



Nej men idag hade vi bla franska och då inträffade en liten incident när jag skulle läsa en fråga, asså vi förhöde typ läxan och så fick man en lapp med en fråga, typ: vad heter det här på svenska etc. Så läser jag lappen på bilden och jag vet inte vad det var jag tänkte med men inte var det hjärnan i alla fall, asså grejen var att jag läste allt på franska, även det som stod på svenska och jag trodde väl bara ett det var ngt konstigt som jag inte hade lärt mig (hade inte gjort läxen) så när sofia inte fattade vad jag sa så sa jag det igen och bakstaverade det tills jag insåg vad det var jag sa. Asså haha det var kul då men för er som inte var där, ni förstår nog inte xD och det var mycket viktigt för sofia att alla skulle veta det, jag "hej jag är efterbliven".

På lunchen hade jag världens bästa tillfälle på killergame att döda min person men jag fegade ur asså känns ju fett pinsamt att skrika "last man standing" och springa genom korridoren! Men imrn ska jag försöka vara lite modigare haha han såg ju oss för alla försökte typ knuffa fram mig för att jag skulle göra, så om han inte fattade att det var killergame så tror han nog att jag har en crush på honom eller vad det heter ;)
Sen ut och leka i snön:


Har aldrig tänkt på att det står karl på trädet, så ni vet!


Sofia och Lina, bilden är tagen inifrån för jag tänkte inte gå ut först.


Men jag och alexandra gick ut ändå och kollade på sofia och linas "snöbollskrig", är ledsen för jag fick inte med när sofia halkade haha :) hon började blöda näsblod sen, stackarn!


De tre vännerna och ... Hanna ..! ?  :D


after eight

Vid middgen diskuterade vi ngt om det kunde vara 4e advent på julafton eller om det måste vara innan, så säger min brorsa alvarligt "vi får nog fråga tomten" haha och det var bara jag som tyckte det var kul :/
Sen pratade dom asså mina föräldrar om ngt annat och jag fattade inte så frågade jag och förklaringen var "datorer" alltså borde jag inte förstå, haha alltså jag är så oteknisk så om det är ngt med datorer så kan jag inte förstå så det är ingen idé att försöka ;)
Om någon har ett tips på hur man kan bli trött och somna så säg till! Börjar tidigt imrn och jag vill inte komma sent till matten igen så måste kunna komma upp ur sängen, men då måste jag vara utvilad och då måste jag sova typ nu egentligen men är ju inte alls trött, har liksom varit uppe i snart 8 timmar och i vanliga fall brukar man ju vara uppe typ dubbelt så länge eller i alla fall ett antal timmar till. Kan ju dygna och typ sova direkt efter skolan imrn och sen går jag upp tidigt på tisdag och pluggar då ;) fast hur kommer jag vara imrn då, inte fokuserad i alla fall hehe, får se hur jag gör men om jag skulle dygna så kommer det nog bli lite flera inlägg ;)



Så känner jag inte just nu i alla fall men antagligen imrn :/

Nov. 28, 2010 Helgen .

Kan berätta lite snabbt. I fredags hade jag två lektioner och sedan åkte jag Olivia och Linda till Kärrtorp, där redan minst sju stycken från vår klass redan var. Det var basket match min skola (internationella engelska) mot hannas skola (kärrtorp), där såklart mitt gymnasium vann. 59 mot 49, vi ledde hela matchen och sen vann, och kommentatoren snackade även på engelska för vår skull! Sedan såg jag flera jag träffat osv och typ hälsade lite lätt bara. Sedan förklarade Alva, Lindi, Bella fred med oss (det var egentligrn tänkt att vi skulle t mig direkt efter skolan och dricka t med scones, men olivia och jag ville t kärrtorp och se matchen eftersom vi känner folk där) men i vilket fall så åkte jag olivia och Ellie (olivias bff) t medis och mötte upp alva, Lindi och Bella och gick sedan hem t mig och åt scones med te, och hade d jäätte mysigt !



Sedan gick dom klockan sju. Och sen åt jag lite tacos och det bestämdes att jag skulle t mickis, så jag fixade mig och åkte till henne vid tio och sedan skulle vi på en fest, och när vi kommit till fridhemsplan och skulle ta en buss så ville inte mickis längre, så jag drog hem istället. Sov vid halv två och gick upp på lördagen kvart över åtta. Så åkte jag,  min brorsa och pappa och kollade på vår travhäst som pappa är delägare i. Väl hemma igen tog jag d lugnt och bakade kladdkaka (som för en gång skull blev fett lyckad!!) sen så kom mina gudföräldrar, vi käkade och umgicks hela kvällen typ. Sedan på söndagen var jag hemma, fixade mat och sen åkte jag lite till farmor. OCh nu ser jag på beck - den svaga länken. En tjej har blivit mördad påväg hem från en fest och d kan ju liksom hända vem som helst, när som helst, hemskt.

Goodnattt.

Första advent

Idag är det söndag och första advent, har inte gjort ngt speciellt åt saken. Vaknade kl 3 i morse eller eftermiddags kanske det heter så kommer inte kunna sova ikväll! :/ Ilands problem på hög nivå! Nej men idag är jag fett seg men vad ska man göra åt saken, gå ut och leka i snön? nej inte direkt. Imorgon är det skola som alltid på måndagar :/ Vi ska ha skridskor på idrotten så jag funderar på att ta min tjockisjacka eftersom det kanske kan bli lite kyligt när det är minus ute och man har en läderjacka som sofia säger men det är ju typ plast, asså "skinnjacka".
Ska vi inte ta och köra en dagens outfit? Jo man jag tycker det. Jag har på mig mörkblå mjukisar från gucci sen en t-shirt från dolce gabbana och en munkjacka från fred perry, lite lodis men vad spelar det för roll när man ändå bara är hemma?!


But then again, I don't remeber you


godnatt*

Ganska tråkig dag men nu är den slut :/ Ska sova strax. Har inget att skriva så godnatt på er! <3

städat

Har varit riktigt duktig idag! Har städat hela rummet, inte dammsugit och så men tagit bort alla kläder från golvet och lärt mig hur man sätter på tvättmaskinen! Har typ sorterat hela garderoben nästan och tagit bort lite kläder som jag typ aldrig använder! Dagen har gått väldigt snabbt för jag har typ inte gjort ngt :/
Ska nog kolla vad det finns att välja som individuella val, vi ska typ ha valt de senast 5/12.
Har satt upp en julstjärna i mitt rum också ;)



Hittade kamerasladden så nu är jag glad, eller inte :)


lördagsmorgon

Godmorgon! Sovit gott? A faktiskt men blev väckt av att min brorsa som var i mitt rum och letade efter ngt typ min ipod och sen kunde jag inte somna om, måste typ skaffa rullgardin för persienner hjälper inte, det blir ljust i alla fall! Fast det behövs ju bara på helgerna för annars vaknar man ju när det är mörkt mitt i natten!
Imorgon är det första advent! Redan liksom :S ;)
Har inga planer för helgen men vill typ bara va hemma och tare lugnt, liksom kan ju inte gå ut med värsta quasimodoögat. Teet hjälpte kanske även om mina ögon går att öppna olika mycket och det är fortfarande rött, men det kanske hade blivit värre annars ;)


te-in =)

Gokväll, har druckit te nu och haft lite i ögat också, hoppas det hjälpte! Mina händer var alldeles torra så dom hade typ spruckigt okej det låter inte så nice men ni ville nog veta det ;) Jag ska sova men jag kommer mig inte för med det, ska sova läääääängee imrn! Skönt med helg ibland alltså! Jag hittar inte min kamerasladd till datorn så jag får inte in ngra bilder och kan inte ta ngra heller så det är jobbigt! :( Okej jag har inget att skriva så jag går och lägger mig nu, godnatt igen (vi hade 11 läsare btw igår) ! <3


kul dag fredag

Besöksrekord!!! xD 10st wow ;)

Nu ska jag gå igenom min dag i detalj:
Först hade vi matte och då kom jag och några lite sent och då skulle han gå igenom om att man slösar bort tid och massa saker och sen frågar han mig vad vi håller på med och så hade jag precis hört ngn säga det så jag svarade och var fett stold men sen skulle han fortsätta fråga om vad det var ockå och jag visste ju inte det hehe mycket bra och sen skulle vi räkna ut ngt på miniräknaren så hade jag inga saker med mig alls så han ställer sig framför mig och lina och är typ fett sur, asså jag tror att han älskar mig, jag är liksom A-barn som alltid kommer i tid, har med mig material och hänger med ordentligt!
Sen hade vi matteprov i aulan :/ sen luch, då hämtade vi ut våra lappar på offer hehe vi ska köra killer-game i vår skola :P Efter det var det samhälle och vi fick tillbaka våra läxförhör och jag fick 5,5 av 10 utan att ha pluggat/läst ngt så det tycker jag ändå var helt okej med tanke på att vissa som hade läst fick sämre ;)
Sen hade vi kemi där jag kände mig väldigt delaktig i vårt grupparbete och det kändes inte bra och sen var det djupa tankar om skolan och framtiden och då blev man deprimearad, antar att det inte var ngn ljus framtid jag såg men det gick över sen.
Nu till det lite roligare som jag gjorde efter skolan! Först åkte jag, lea, lina, sofia och josse till hammarby sjöstad och åt sushi, det var gott! :D sen åkte vi hem till lina i gröndal där vi mötte upp pantea. Vi bakade pepparkakor och lussebullar och hade riktigt roligt enligt mig :D vi såg också idol och jag tyckte inte linnea skulle åka :/ Men jag hade iallafall en väldigt lyckad kväll, riktigt mysigt så det måste absolut göras om! ;) Tack alla roliga, glada människor :P
Nu är jag hemma och är väldigt trött, har ont i huvudet och mitt öga har blivit rött igen, det blir typ det iblan utan anledning och förra året svullnade det upp också, det var inte kul kan jag säga! Kanske håller på att bli sjuk eller ngt, vad vet jag, nu fick jag ont i halsen också :/ ska gå och göra te som inte blev av härom dagarna! Ska väl också göra som tea tipsar om te på ögat för att det sla bli bättre, det funkadetyp förra gången eller jag vet inte ;)

GodNatt alla 10! <3

pärlplattor

!Hola! Idag var jag och Matilda på gruppen, det var kul hehe vi gjorde pärlplattor och åt bullar :D Jag gjorde 4a st pärlplattor och dom blev ganska bra, en blev ful så den ska jag ge i julklapp! ;) Jag klarade att "steka" pärlplattorna helt själv utan att bränna mig och sen fick jag till och med hjälpa Matilda och Marcus. Har inte mycket att säga, det är snö ute om ni inte märkt det och jag accepterar att det snart är jul nu men när det fanns reklam om jul redan i september blev man lite deprimerad. Nu ska jag sova så godnatt alla fina läsare! pussss <3

to night, this day will end


(King house på songcompetition, som vi  förövrigt också vann)

Förresten så vann mitt house (king house) pga mig på basketmatchen igår! hehe inte riktigt, men igår på min håltimme stack jag och amanda och julia iväg och då köpte jag med mig en redbull t min klasskompis Noshin, för hon behövde den innan basketmatchen, och det första jag fick höra imorse var " vi vann pågrund av dig matilda, alla i laget smakade på redbullen och sen vann vi!!" såå fett nice, dom vann pga mig! (okej inte bara pga mig, men ändå!)


Har 333 vänner på facebook nu (funderar på att radera ännu flera hehe x) )

Ikväll är det gruuuupp, läääängtaaaa ♥

25 novemeber, ganska så bra dag

Jag ska äta pannkakor med lax och gräslök och cremefräsh nu, det är fett gott faktiskt, åt det för första gången i thailand där fick man det på frukosten! idag har varit en fett grym dag. Det började nog igårkväll då jag planerade att plugga och göra mitt engelska speech (skulle typ vara klar idag, och hade inte ens valt ämne) men helt plötsligt var klockan sex och då tänkte jag att jag skulle vila, klart att jag somnar då liksom? blev väckt två ggr för mat, men jag orkade inte gå upp och sen sov jag hela natten igenom, förstår ni? från klockan halv sju till sex ? nästan tolv timmar! fan vad bäst! Dock gjorde jag ju inte läxorna men det är en annan femma. Sen när jag kom till skolan hade jag historia redovisning, jag dör på redovisningar, det är typ det hemskaste som uppstått (?) så jag var fett darrig på rösten och skit, blää. Men efteråt vare först olivia som bah men det där var ju jätte bra! och jag bah "fan heller, märkte du vad hemskt jag tkte det var?" och då kommer ramtin och fredrik och bah "nej matilda du var jätte duktig, man hörde dig ända hit" (dom satt längst bak) och sen fick jag en highfive av hassan, och gaby som också var i min grupp sa att det gick jätte bra! så min slutsats är att min klass är så jävla gullig som alltid stöttar än!! Sen satt jag och olivia och Adrin och snackade resten av lektionen medans de andra redovisade.
Sen hade jag engelska, och jag som sov istället för att plugga igår var fett duktig idag. Det var första gången någonsin jag pluggade på engelskalektionen och jag var fett stolt över mig själv för jag kom på vad jag ska skriva om, rökning och sen fick jag Alva att vilja sluta röka, den ända som fått henne att faktiskt vilja sluta, (okej lite dubbelmoral då jag var den som fixade två paket cigg till henne förra veckan, men aah, hellre dubbelmoral en ingen moral). Och jag får redovisa i liten grupp med fyra tjejer till bara så efter den lektionen var jag skit glad! sen hade jag lunch och snackade med patricia om att imrn åka till kärrtorp för basketmatchen imorgon! Och sedan snackade jag med Kattis (en tvåa som går i vår klass halvt) och sen hade jag matte och emil hjälpte mig med den ända frågan som jag lyckades göra (alla tkr jag är fett konstig som faktiskt gillar matte, dom undrar varför jag inte valde natur, men hallå?! natur ? aldrig i livet. ) Sen hade vi civics, och jag snackade med läraren om mitt betyg, så berättade att g delen inte var jätte bra men vg delen var jätte bra typ, så fick g+ och då blev jag fett glad, för han är strängaste läraren (som kallas katla - av mig och olivia - för han är liksom som dödande draken, dödar en med blicken ). Sen pratade jag, olivia och adrin resten av lektionen och katta och adrin (kärleksparet) satt och kasta skit på varandra typ, precis som de gjort på matten också så alla började garva åt dom, för dom skämtar ju bara, men dom är fett roliga/elaka. Tillsist visade det sig att jag och Hassan fick exakt samma utvärdering på civicsprovet, G+ med 23 poäng och båda hade gjort bättre på vg delen än g delen. 
 

(har inget med saken att göra men aah..)


Sofia

Hej bloggen, sitter i datasalen och jobbar med excel! Sofa ville ha ett inlägg om sig så okej.
Sofia har ett armband. Hon har också en blogg. Det var allt. Nej men Sofia är snäll och duktig, hon hjälper mig att bära mina saker och när jag inte fattar förklarar hon ibland :) Hon kan vara elak ibland, tex rivas och säga elaka saker men det är lugnt vi gillar henne ändå! :D

Hon till höger!

lea

Jag gick inte och lade(?) mig trots allt. Jag tänkte kanske dricka te men först ska jag göra ett inlägg om Lea!
Vem är hen? Inte vet jag
Nej jag skojar bara! Lea är en pojke i min parallellskola. Han är snäll och har sagt hej till mig en gång vad jag kan minnas! Han har en blå jacka och gröna skor. Han gillar att spela tv-spel och brukar nightgibba med hens väninna.

Nej men nu börjar jag bli trött! Och det var inte seriöst, dumt av mig, vi börjar om!

Lea är en knasig tjeje på 16åt som går i min klass, hon gillar dans och idol och festa och träffa vänner och ha kul vad jag vet :D Hon är snäll, en bra vän!
Hon har också en blogg: http://blackkey.webblogg.se/

Här är hon!


migräään oh nooooooooooooooooo

Inte nice! Har ont i huvudet ;( fett ful
Jag ska nog sova för jag ska ju upp tidigt... nej juste ja jag börjar ju 12!!!! lite avis kanske?!?!?
Vissa andra som eh typ sofia och lina ska jobba på gymnasiemässan och börjar 9.00 ha ha ha, lite skadeglad måste man ju vara!
Jag har fått sofia och pantea att skaffa blogg så det visar ju att jag är ganska så bäst eh a!
Deras blogg heter: http://sunnycloudy.blogg.se/



En låt liksom för att man ska bli glad :D


onice onsdag

Godmorgon! Idag var jag i skolan. Inte kul.

Så skulle man kunna förklara min dag utan en allt för utdragen text. Men bara för att, kan jag skriva lite mer ;)
Började tidigare idag för att vi skulle ha matte prov, jag lyckas såklart komma sent... inte bra, den tiden provet började befann jag mig i medis, men det var inte bara jag som var sen och när tåget var framme sprang vi, asså det var riktigt ansträngande! Skolan är inte värd det ansträngandet och den energin man lägger ner.

Btw, tänk på en person som ni verkligen inte vill träffa, och sen gissa vem som går på samma tåg som mig och sätter sig bredvid mig!?!? A asså det gjorde inte min morgon speciellt mycket bättre och när jag sen sitter och ska göra provet är det uppgifter som jag verkligen inte kan förstå mig på, asså sitter typ och gissar mig till hur man löser talen och skriver ngra siffror, bra! verkligen bra, för matten tar ju slut nu till jul också, men liksom vad är det för fel på att vara städare ?

Nej men sen hade vi lunch och sen franska, inte så farligt faktiskt, trodde det skulle bli as jobbigt när man inte gjort ngra läxor men jag klarade mig (med lite hjälp av sofia) och sen hade vi ingen svenska! :D och vi har ingen svenska imrn heller så jag börjar 12.00 :D
Sista lektionen var kemi och då var det bara att stå...ut, hehe satt bara och väntade på att lektionen skulle sluta, minns ärligt talat inte ngt av vad han sa, typ ngt om lapprapport.

Nu är jag hemma, har ont i huvudet, är as trött och har inte släckt lampan i hallen. aja livet rullar på och första terminen på gymnasiet har typ gått snart, bara massa prov först :/

Hade ganska tråkigt nyss och roade mig med att sminka mig och jag passar ikke in smink.

Adios amigos (spanska)


Gud räkna mina andetag

En cigg förkortar livet med fem minuter.
Denna träningsverk som jag har haft idag är sjuk, hade föredetta-militär lärare igår på idrotten.
Idag var det inte bara jag som hade grym träningsverk, 
träningsverk i magen, hela benen, rumpan, axlar & överarmar,
det kändes när man gick i trapporna och satte sig ner och ställde sig upp vill jag säga.
Min mobil togs även in av bildläraren idag, och hon sa att jag skulle hämta den när jag slutat,
tre timmar senare, hur fan ska jag klara mig utan mobilen så länge?
Men sen så bah "please, I only used it because Katta was outside and she called.."
hon bah "well fine, but this is the only time I accept this, I have seen you used it more then once"
Sedan fick jag ta hennes böcker till Administration, fuck her, hon kan väl göra något själv? -.-


Här är en bild från i somras, jag vill ha sommar,
fast det är sjukt mysigt med snön och mörkret just nu,
men skolan är ju rena döden.




bara du vet hur mycket tid vi har kvar

Har kommit på att Hanna skriver mycket intressantare än jag, för att det är kortare texter, så ska fatta mig kort. Började 08.10 slutade 16.30, 6h och 20 min skola idag. jobbade inte speciellt bra idag heller, utom på italienska. Jag tycker om italienska fett mycket, för det är lättare då jag gått på det i 2 år och nu går om kursen med treor (som bara går för att få gå ut trean). En kille som går där är sjukt lik min gamla kompis, han är lika högljud, orädd och social så det inte finns. Han kommer in i klassrummet skit högt skrattandes medans han snackar om hur rolig någon lärare är och medans alla väntar på italienskaläraren går han runt i klassrummet och sjunger för sig själv och frågar "varför är ni så jäkla tysta och läser i boken? har ni inte gjort läxan eller? är jag så jävla bra så jag är den ända som gjort läxan?!" (alltså han driver ju, klart han inte skulle anstränga sig en sekund för att ens försöka göra läxan.) Det är så jäkla skönt med italienskan, ingen press för alla ofokuserade och ointresserade och går bara där tvångsmässigt, och gillar det för då slipper man ha press! Så jag satt och snackade med två tjejer ur trean och dendära snubben ur trean stora delar av lektionen! Sedan när jag skulle läsa högt en mening på italienska sa en tjej " kan inte du läsa allt i stället, du är ju fan grym!" och sen frågade killen jag precis berättat om "är du halv italienare eller?" Den andra kommentaren jag fick idag var av min kompis " du är ju speciell.." jag - " meeeh blää på dig" han " vem sa att det var illa menat? :P " Alltså kan säga att den människan älskar att driva med mig.

Litauen 09. gör ngt konstigt med munen dock x)


grattis

Grattis på namnsdagen i efterskott Cecilia, asså matilda ;)
Hade tråkigt så vad gör man inte då om inte en skillad paint bild till sin bf för att den hade namnsdag igår :D



Mycket vackert om jag får säga det själv!
Fast såklart var den mycket vacker redan innan!
Adjö mina kära läsare! Time to study.

<3


skoj

Om vi skulle radera alla ointressanta inlägg här i bloggen, hur många tror ni skulle återstå? inte speciellt många tror jag nog, man kunde nog radera hälften iallafall, men det är lugnt, vi satsar inte på någon storbloggskariär, jag ska bli hemmafru för jag hatar skolan och hanna vet jag faktiskt inte vad hon har tänkt sig här i livet, något skoj måste det väl vara!

Det händer inget roligt på dagarna, eller jo det gör det nog, men om jag skulle beskriva det skulle ni nog inte förstå, en rolig grej är väl att min kompis är ganska skojig, eller nja. Men typsåhär, vi är i klassrummet, Olivia förstår inte frågan så hon frågar Ramtin och Fredrik, hur gör man på denhär frågan? Dom hjälper henne så förstår hon, sedan försöker Fredrik förklara något mer för henne, på ett annat sätt hon kan tänka på. Då är Ramtins naturliga reaktion "nej fredrik, säg inget mer, hon är blond, hon kommer bara bli förvirrad". Alltså dom är väldigt roliga ibland. Skrattar ganska mycket åt killarna i klassen, även fast deras skämt är lite väl elaka då och då. Men idag försökte Ramtin ta min väska medans vi alla väntade på att en dator skulle kopplas in och då tar jag min väska från min stol och lägger den bredvid mig istället (längre bort från honom) då säger Ozan "hahah matilda, lova att du tänkte att fan nu kommer en svart snubbe och ska sno min väska" (alltså nej, jag är inte rasist och dom drev faktiskt bara, det är det roliga, för dom har faktiskt humor och kan driva om sig själv). Typ som ni vet dagen efter parlamentvalet var gjort och SD kom in i riksdagen, då gick ungefär hela skolan runt " ah hejdå, vi ses på arlanda kompis! " för att de skulle bli utskickade ur landet.

Här kommer min dag:

På första lektionen (engelska) sitter jag och Olivia och funderar på om vi ska skippa idrotten och plugga engelska istället, (ja vi funderar istället för att plugga) . Sedan bestämmer vi oss för att väl gå på gympan, och vi har en gammal militär som vikarie för vår pappalediga idrottslärare just nu, så han är plågar oss så mycket det går och kör jobbigaste uppgifterna (ett idrottspass i skolan har aldrig varit så tufft som det är nu). Vi får göra massa muskelövningar och sedan måste vi gå skottkärra med varandra och göra armhävningar samtidigt, springa runt med varanda på ryggan, göra knäböj med varandra på ryggen. Olivia ska alltid heja så hon säger "bra matilda! du klarar det, kom igen nu!!" så man börjar skratta och det slutar med att man faller ihop efter hälften och går resten av biten, inte nog med det fuskar vi hela tiden så när Olivia igen säger " kom igen nu!!! VI LEDER! SKYNDA DU KLARAR DET!" blir det bara för mycket eftersom man inte kämpat direkt utan bara börjar garva. Sen har man armhövning med handskakning samtidigt vilket gör att man börjar skratta igen och faller ihop för man är så jäkla dålig. Och tillslut när lektionen är slut sitter vi döda i omklädningsrummet och jag tror att jag ska spy för jag har inte ätit någonting alls och inte tränat på fyra år. Efter lunchen har man matte, och det är roligt så då gör jag mina uppgifter (det påminner mig, fick matteläxa, har inte gjort en ända matteläxa i denhär skolan..), sen har man svenska, ska gör tal (igen, vi gör talpå varenda jäkla lektion typ), och sedan har man Historia, då tar det 35 minuter för de att få igång dator och resten går runt och pratar vilket är jätte trevligt! sen gick jag hemåt och såg på veronica mars. Ohyes. Puss

Det finns alltid mer bakom en person än vad man tror, hur lyckliga de än ser ut.

Det finns vissa låtar, som inte kan bli dåliga, jo om man lyssnar på dom tusentals gånger, sedan blir de lite uttjatade, men vissa kommer tillbaka efter några år och är fortf jätte bra. Bara för information. Det var min namnsdag igår, det var lite roligt, två hela personer kom ihåg det?! (okej, det var mitt mellannamn, men vadåda?) Jag tycker faktiskt bloggen är rolig, men det är bara för jag förstår mina egna inlägg och Hannas, trotts att hennes är lätt(?) förvirrade. Sen får man väl bara hoppas på att ni andra fattar, ah nej just, det är bara Hanna och jag som läser bloggen, kom på det nu, vi brukade ha fyra läsare till, tre stycken har ju lämnat oss för landsresor och den sista tappade vi nog på vägen när vi blev för förvirrade. såg på facebook att kärrtorp (hannas skola) ska ha match mot internationella engelska skolan (min skola) ska ha basket match mot varandra, dom får nog akta sig lite för de två matcher vi hittills har spelat (utifrån de lag vi har i skolan) har båda vunnits av mitt house! JUSTE FETT COOLT! min vän olivia henne bästis går också i kärrtorp, bara så ni fattar grejen. I helgen har jag jätte mycket att se fram emot, shit jag hoppas ni blir avundsjuka nu, för det är så himla roligt, alltså jag är så grymt taggad! ni kan inte förstå, herre min ge, det är så himla himla roligt, shit alltså jag bara läängtar så sjukt mycket, det ska bli som himla roligt! vill ni veta eller?! ha?! ha?! vill ni verkligen veta vad jag ska göra i helgen som är så sjukt jäkla underbart roligt?! okej.. svaret är plugga! shiit, förstår ni? värsta helgen heeeeeelt totalt fullproppad av planer, shit vad roligt jag ska ha det!


Galet, funderar på att avsluta inlägget. lite ointressant om jag ska vara ärlig. Vår blogg handlar om 1. skola. 2. skola . 3. skola. 4. skola. och jag tror bestämt det var något jag missade 5. PLUGGA.




----<@

Bara för att jag inte vill plugga och inte bloggat på länge så gör jag ngra fler inlägg! Vad ska det här handla om då? Jag tycker ni läsare är lite dåliga på att kommentera! Vad vill ni att vi ska skriva om? Haha asså det var ett skämt för vi har typ inga läsare! :( kollade statestiken och det var typ mellan 1-3 läsare per dag! Inte alls fail men vi har bloggen för våran skull. Dom i min klass som vet att jag har blogg undrar varför jag inte säger vad den heter fast jag vet inte varför jag inte säger för liksom vad spelar det för roll hhaha det kanske är en anledning till vår låga läsarsiffra ;) ingen vet att bloggen finns och ingen vet vad den heter. Aja jag kan säga det här och nu, "jag har en blogg och den heter selmahannamatilda.blogg.se" så nu vet alla de, känns liksom skönt att komma ut ur garderoben. Skulle gärna länka den också men jag är oteknisk och datorer är komplicerade, sorry :/ Kom att tänka på en sak, det är ju inställt vem som inlägget är skrivet av och det är tur att min kommer automatiskt för annars skulle det se ut som att jag aldrig skrev ngt ;)
Varför skriver jag alltid, verkligen alltid så ointressanta saker?!? det är nog också en anledning att ingen läser! Jag ska bättra mig till nästa inlägg!!! :D

Dessa tre människor är saknade!!! då menar jag inte hedwig längst till vänster och inte matilda längst till höger för dom befinner sig i sverige. Fotona är från deras avskedsfest! Då var det sommar, nu har det gått ca 3månader och det är typ 7 månader kvar!! :O Tiden går fort men långsamt! Vill träffa er nu!! <3

liv? eh... nej

hhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej i helgen ska jag kanske ha s.o.r. maratoon med  mina geeks till "vänner" asså nice men nej, typ 9h tråkig film men jag kommer döööööö, fasr kul ändå att hitta på ngt skulle va kul med skrek som vissa stavar det.

Min favvo låt ?.?.?.?. yes i´m cool.

sorry facerape or bloggrape, asså av mig själv min hjärna funkar inte........... asså jag gör saker av mig själv utan att jag hänger med, liksom jag ligger ngra steg bakom mig själv, tiden går fort och det händer saker och ändå inte och man ba är och det låter ju ganska normalt tycker ni, jag vet.

Läsarfråga: tycker ni också att det är kul att ha en diskussion med sig själv för det tycker jag, a jag vet, visst är det.

Kuul a men eller hur, ni som läst det här inlägget, har ni inget liv eller, det här är sååå inte värt att läasa.

Ooooccchhhhh matte är såååååååå hiimla kul asså ni förstår inte, jag borde ju inte förespråka det men liksom jag har feta brillor och checked skirt så vad ska jag säga....

Säg inte att ni fortsätte att läsa detta inlägg, sorry men ni borde nog fundera lite på om eran hjärna fungerar som den ska för det gör inte min :(

alla älskar skolan ..?

Hej bloggen! Idag hade jag inte en enda lektion, fett nice men ändå känns det som det har varit en vanlig skoldag för jag har pluggat matte!! Vi har nämnligen prov imrn. Såhär var min dag: Jag vaknade, kände att jag lika gärna kunde fortsätta sova och strunta i skolan men jag kämpade och precis innan jag skulle gå såg jag att jag fått sms om att vi inte hade ngn svenska, skönt då började jag kl 10 ist. När jag är på tåget ringer Lea och är förvirrad för folk åker hem och säger att vi inte har engelska eller att man bara behöver säga att man är där. Så när alla kommer till skolan får man reda på att det inte är ngn kemi, men engelskan då? vår lärare är ju lite virrig men säger att vi inte ska ha lektion men sen hade vi ändå typ 20min genomgång om vad som kommer komma på vårt oförberedda prov på fredag. Jag och ngra sitter iallafall och pluggar matte ett tag innan vi åt lunch. Efter lunchen gick typ alla men jag och Lea var duktiga och forsatte med lite kemi (lapprapport till imrn :S) sen matte matte matte till typ kl 3, ändå känns det som jag inte kommit ngn vart :O aja, vi var ändå duktiga!! :D
Nu ska jag antagligen förtsätta med matte eller göra franska för där ligger jag lite efter, har inte gjort ngra läxor sen tre veckor tillbaka + lektionsuppgift från förra onsdagen du jag pratade i tele istället för att jobba ;) Men jag tycker ändå att jag är duktig, vi hade liksom kemi prov igår fast det gick ju åt skogen som man säger :( fast det gick bra på matte G-testet hehe fick "=-"! om ni fattar ;)
Asså det är massa prov nu i slutet och det är ganska så jobbigt kan man ju säga! :/
Alla klagar på skolan så vad är det den inte förstår haha kan den inte ta kritik eller ?!!? :O

<3


.

Jag vill inte gå och lägga mig, för det betyder att jag måste sova,
 och det betyder att det snart är skola.



Skolan, du tar mitt liv ifrån mig.

Kan man inte få flera lediga dagar, då man har mer tid att plugga, varför inte tre dagar i veckan ledighet och fem dagar skola? nej jag ser inga problem med det, inga alls. Varför kan inte skolan vara effektivare, och låta oss slippa läxor, vi lär ju inte oss på de, eller tror dom att det är så vi ska lära oss på det sättet? ja men varför ska vi ens gå till skolan då, för att få instruktioner? Ledsen men här är sanningen, samhället har utvecklats och gått vidare, ni kan skicka oss uppgifterna på internet! det påminner mig! måste kolla schoolsoft! det var helt dött där, har haft utvecklingsamtal i vilket fall, i fredags, det gick bra, jag har mycket redovisningar och plugga dock. Kan vi få ha flera lov eller?

I helgen har det varit nja, kan inte beskriva det, men fick ialf träffa min älskade Jennipher och hennes pojkvän plus massa av deras vänner i fredags, sen sprang jag på en gammal kompis i stan också. Jo sen har jag även sett på HarryPotter, ohyes premiären med Kim och Hanna (dock i onsdags) . Den är grym så jag hoppas att ni ser den. Börjar få ont i magen för skolan nu, det är för mycket, för mycket jag inte gör, men borde göra. Skolan tar ju kål på en, vet dom ens hur mycket dom ger oss? hur mycket vi måste göra? förresten är mina lärare efterblivna, i tre månader klagade jag om att jag inte vill ha franska utan italienska, " varför går du till läraren och snackar om italienska hela tiden, har dom inte fixat detdär ÄN?! " sa mina vänner hela tiden, så äntligen fick jag italienska, har utvecklingssamtal "jag ser att din kursplan inte är fullständig, men jag löser det och fixar ett ämne till, det löser sig!" (nästa dag på mailen) " matilda, jag har fixat din kursplan och la till franska 4 så du behöver inte oroa dig mera!" MEEEEEEEEEEEEEEEN VADFAN ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR?! jag klarar inte av att ta tag i dethär IGEN! shit, vad är problemet EGENTLIGEN?!

Imorgon har jag nog Historia redovisning, måste kämpa på engelskan och idrotten, sedan har jag matematik och svenska, skojig dag om inte annat.

Sedan ska jag inom de närmaste veckorna ha, svenska redovisning, so muntligt förhör (en och en med läraren, såklart på engelska), franska redovisning, engelska speech, matteprov.
Ja, jag hatar skolan.


until then .

" Ge mig ett mirakel,
känslan av att vara villig att sluta andas.
För vet du?
Det som gör livet värt att leva,
är sakerna värda att dö för. "


flippade

Hej jag heter hanna och är 16 år! Matilda är min vän, hon är också 16 år, vi går i skolan. Vi ska skaffa oss en orm, och nej bara mickis och vi två vet vad det egentligen betyder heheheheh , fett taggade !!!!!!!!! Just nu är vi hos hanna, vi ska träffa mickis typ lite senare tyyp , BTW ELD ÄR TYP DET FINASTE SOM FINNS!!!!!!!!!!!! galet, snart ska vi tagga ur, pussssss älsklingar


I will stand by you forever

Jag är i mälarhöjden, har varit här en gång förut i mitt liv, det var i somras, då var jag skit rädd för min kompis skrämde upp mig medans vi väntade på några killar. Men denna gången är jag hemma hos Olivia men Alva, Bella och Lindsey, vi väntar även på Lindi, och har ätit risgrynsgrötpudding, forreal. Igår var jag med Anna efter att inte har träffat henne på månader. Sedan på kvällen mötte jag och Hanna upp Amanda, Linda, Teresa, Maud och massa av Lindas vänner, vi skulle på två fester typ, men efter att vi väntat en timme och sedan förstod att det inte var så välplanerat som vi trodde drog alla utom Linda och hennes vänner hem istället. Sedan träffade jag och Hanna mickis och åt lite mat vid elva tiden, och jag blev chockad, jätte chockad faktiskt, fjortisar existerar fortfarande, ursäkta men FORTFARANDE?! jag trodde verkligen inte det, usch, sedan fick jag skämmas jätte mycket hehe så vi drog däirfrån och hanna å jag såg lite film och sedan sov vi. Idag pluggade jag, sen förstod jag att det gick åt helvete och åkte till Olivia och min redovisning kommer gå åt helvete. Jag hatar det här , fyfan . puss


Svart

Jag sitter framför datorn. Med historia dokumentet framför mig, har läst alla bloggar som kan vara något och har varit inne på facebook där inget  händer. Spotify har jag stängt ner så jag ska kunna koncentrera mig. Men ändå går det inte, känns som jag måste göra något, man borde nog börja träna, det är ju bara bra och då blir man mer koncentrerad på skolan! Jag ska till Hanna om en timme så nu ska det faktiskt bli så att jag ska vara helt sjukt fokuserad i minst 45 minuter, sen ska jag fixa mina grejer och dra. Okej skolan is fuckedup och too much, men det löser sig , it always does. Puss

Daniel Adams-Ray Svart



12/11 - 10

"hej jag är aldrig hemma på helgerna"
"nääääääääää det menar du inte?"

det är mina föräldrar och jag hehe,
nästa helg får jag inte vara hemma för då ska
mina föräldrar ha fest har dom sagt, great m8.

massa drama i klassen har uppstått också, lite överdrivet och crazy.

Mina närmaste dagar ser ut typsåhär;
Fredag (idag): Hanna ville ha hjälp med sin ipod, så ska kanske strax dit och ikväll (om det fungerar) ska jag och Hanna träffa kim och vi ska ha film maraton och sådära.
Lördag: träffa Anna och på kvällen var jag bjuden på en fest, men njae jag vet inte, känner mig inte speciellt taggad just nu, måste måste plugga.
Söndag: IDAG MÅSTE JAG PLUGGA historia, ska ha redovisning fuckit. Sen hem till olivia med tjejmiddag för lindi, lindsey, mig, olivia och alva och bellam och sova dära.
Måndag: ingen skola, plugga, yeah!
Tisdag: 08.30 - 15.40. troligen beeptest också. redovisning om inte torsdag.
Onsdag: 08.10 - 13.00. Harry P biopremiär med hanna å kim!
Torsdag: 08.30 - 13.00. redovisning om den ej varit. Läkare och sedan grupp!
Fredag: ingen skola . men utvecklingsamtal halv två sedan vet jag icke.
Lördag: får inte vara hemma x) 


Gud lättar mina andetag bara du vet hur mycket tid vi har, kvar.

Tiden tick-tick-tickar på, tänker fort dagarna går
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år
Allting går så jävla fort känns som om det var igår
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då
Jag är mitt eget resultat utav egna keffa val
Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man har


våra brister, gör oss till människor.

    LYCKA! 


JAG HAR FÅTT BÖRJA PÅ ITALIENSKA OCH ÄR FETTTT GLAAAAAAAAD ♥
Och Daniel Adams-Ray är fett duktig tycker jag så han gör mig glad!
Och min kompis hjälpte mig lite med min historia, för han vet allt.
Och sen så frågar han mig såhär;
 - kan du något om satsdelar?
 - södermalm, östermalm, norrmalm
 - va?
 - det är vad jag vet att de heter, man jag kanske har fel.
 - HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA MEN MATILDA ! satsdelar inte stadsdelar.


*eeeeeeeh vadå efterbliven? vad snackar ni om?!*

alltså jag kan inte sluta le justnu! Jag är skit glad! weeeeeeeiiiho!
Jag ska kanske få träffa Anna i helgen också, och har en liten plan om fika på lördag kväll eller fest, dock är jag inte ett dugg taggad på fest och det är nog bra. Och ska ha middag med vänner på fredag eller söndag OCH jag är ledig på måndag och slutar klockan ett både onsdag, torsdag och fredag. faaaattta niiiice!


Daniel Adams-Ray, just nu älskar jag hans musik, dunderbar och jag kan inte sluta le!


it´s a hard thing faking a smile when i´m feel like i´m falling apart inside

Orkar inte vara glad. inte övernågonting. min kompis fick mig att skratta idag när jag inte kände för det. fast jag tror inte han visste det. men i vilketfall så är det så . hatar skolan förresten, den suger livet ur än, den är helvetiskt svår och bara bullshit all the way through. Kollar lite lätt på andra skolor, upptäcker att det är fler och fler i min klass som tydligen vill byta skola, för den är så jäkla pressande, alla är så grymt duktiga (inte för att de tänker så, utan de tänker på lärarnas betygsättning) medans jag är sämst i klassen . otroligt roligt. jävla skit skola. välj inte internationella engelska skolan, eller gör det om ni är skit duktiga i skolan, och orkar kämpa.

Igår var allt likgiltigt.
I helgen, var jag skit glad, för ingenting speciellt, för livet, jag vet inte.
Sedan kom skolan, helvetesskolan och man är sämst i hela skolan.
och sen börjar ens vänners liv brytas ner igen, och allt går åt helvete.

det är fan inte ens värt att gå till skolan längre.

stockholm

Hej, idag har jag varit i stockholm! Det var kul! Igår skulle jag och matilda på fest med mickis, och vad hon nu hette och massa andra men vi blev bedragna! djup sorg, nej men vi hade kul ändå, vi gick flera kilometer för att komma till huset och när vi kom dit var det ingen där, och matilda gick barfota! mickis hade höga klackar på sig och fick ont i fötterna så hon tänkte åka hem men du lånade matilda ut sina skor för att få mickis att följa med men ingen annan fick på sig mickis skor för dom var små!
Sen tänkte vi träffa august men vi pratade med honom i telefon istället! Det var as kul för jag lurade honom massa saker och jag sov hos matilda. Haha den där matilda är en ganska konstig tjej, man vet aldrig vad hon kan hitta på, men vi gillar henne ändå! (asså jag och august)!
Idag vaknade vi, sen var vi trötta och sega men sen gick vi hem och fixade oss!
Kl 4 eller lite senare träffade vi Lina och Lea från min klass. Vi drack chai latte i stan på ett café, as gott faktiskt, sen drog vi till sergelbion men det fanns typ inget bra att se så vi tänkte smita in bakvägen och det gjorde vi men vi satte oss bara i trappan och åt brända mandlar och drack redbull, iallafall jag. (och matilda). Sen tog vi tuben till hässelby strand för vi kände för att tågluffa lite. Där pantade jag min burk och fick en krona, score! Sen singlade vi sland och kom till en fett rolig park där vi lekte lite, typ gungade i handikapp gungor och jag cyklade. Efter det tog vi tuben tillbaka till alvik, vi roade oss med att på varje station springa mellan dörrarna för att se om man hann och sen skulle jag testa att ha kvar min hand när dörren stängdes men det bör ni inte testa kan jag säga för det gjorde ont och på vägen dit sprang jag på tåget rakt in i en stolpe och det gjorde as ont och gör det fortfarande :(
När vi kom till alvik tog vi tvärbanan som går tvärs igenom staden. Vi åkte dock bara till liljeholmen där vi gick till fruktparken och snurrade, asså vi är bra på att roa oss! Sen åkte vi hem för jag och matilda skulle träffa kim men det gjorde vi ikke. Nu ska jag deppa lite för att lovet är slut och att skolan börjar och för att det kommer bli jobbigt eftersom jag inte pluggat ngt :/ lite synd :/
HAre Bra! varm choklad! fast det rimmade typ inte men aja :D <3


london

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAA!


hejsan, jag är hemma. kom hem igår kväll vid tio i tolv. planet var två timmar försenat. sedan vare meningen jag skulle träffa ngra människor från klassen men det blev inget. haft det bra ialf. varit på madame t. och sett musikalen queen, bäääääääääääääääääääääääääääst. åkt london eye och varit inne i hur många tusentals affärer som helst . och gått flera mil. och åkte buss och subway osv. det var i vilket fall skit mysigt och varmare än sverige, typ 15-17 grader! och det var jätte skönt att få komma bort. Nu är jag i vilket fall med Hanna som älskar att driva med sina vänner så hon smsar runt lite. Sedan ska vi på fest ikväll, problemet är bara att tjejen som bjudit oss inte kan möta oss förens 23 för hon jobbar, men vi får se. det kanske finns något roligare som vi hittar innan. anyway, vet icke hur taggade vi är . i vilket fall är vi hungriga. ska äta liiiiiiiiiiiiiite . puuuuusssss ♥



bonjour

Hej bloggen. Livet leker.. eller inte,
Matilda är i London, det är därför det inte är så bra uppdatering! Tycker för övrigt att hon kan komma hem! :)
Vad har jag haft för mig då? Igår var jag på 17års kalas, för anna fyllde år! det var massa folk där jag inte kände eller bara Lelle, Corre och Danne hehe :)
Idag har jag kollat lite på film sen träffade jag Lea, Alexandra, Lina och Panthea, vi åt på tacobar, det var gott ;)
sen gick vi hem till mig och såg på film. Vi såg "Från andra sidan" som skulle vara en skräckfilm men den var inte så bra. Sen skulle va se en annan film men så spelade vi rapparkalja istället, det var kul :P
Nu har dom gått för ett tag sen och jag sitter bara här vid datan och lyssnar på musik, ska nog kolla klart på filmen jag började kolla på imorse, troja ;)
Juste ja, i måndags klippte jag håret, det syns typ inte så mycket skillnad bara att det är fulare :/ asså det här lovet har typ varit fett depp, jag har typ inte gjort ngt alls.

Marabou är gott :P
Godnatt
<3


tråkigt lov

Har inte bloggat på länge men har inte haft tid och jag skriver ändå inget kul.
Har hittills haft ett jäkligt tråkigt lov!! :( har inte gjort ngt alls men ioför sig var det typ det jag ville innan lovet men nej, det är inte kul. Igår såg jag på film med matilda, barnhemmet, det var väl kul. ;)
Idag var typ en ganska misslyckad dag men får väl försöka göra det bästa av den...
Ska klippa mig idag. Ska klippa kortare än till axlarna, sen lugg och färga vitt, skit snyggt eller hur? X) Nej men seriöst vad kan man göra som är kul egentligen? :O haha hej jag har inget liv =)

Såhär ser mitt hår ut just nu ;)


RSS 2.0