Skoj!

Försöker skriva ett mail till min mamma (den franska) men det går inte så bra... Och min yngsta storasyster (den franska) skriver till mej på Facebook men jag förstår inte vad hon skriver. Jag sätter in det hon skrivit på Google Översätt men det funkar verkligen inte...

Snart ska jag kolla på Vänner med min syster Matilda. Har också kollat på det på franska, ibland när dom pratar franska och ibland utan ljud och med fransk text. Det går inte att göra båda samtidigt för det de dubbat är helt olikt textremsan, det dom säger passar liksom in exakt på deras munrörelser. Komplicerat det där...

Har köpt en fransk grammatikbok också, och en kortlek med franska och svenska fraser på. Nu vet jag till exempel vad bankomat heter!!!

Så då vet ni! Bye bye!

31 JULI

in tha housecar right now. today,  har jag varit i kristineberg och är just nu på en golfbana. Jag har pratat i telefon med Elsa å gabbie, och det kommer troligen inte bli av men ska egentligen snacka med fem pers till hehe, vi får se vad som häänder helt enkelt. En kompis t mig är fett konstig på sms, han verkar ha rökt på eller ngt, känns inte så olikt honom iof men ändå. Sedan har inte så mycket hänt, eller okej det har det visst men det kan jag inte ta upp in tha blog! :))) nu märker jag att jag börjar få tråkigt hehe så jag ska skippa datorn lite och vänta på telefonsamtal, föräldrarna spelar golf och bror försvann iväg någonstans.. ah det var väl allt för nu. JO JUSTE ! saskia lämnade sverige imorse, FÖR USA! och hon ska vara utanför europa i 10 månader, huuuuuur ska människa klara sig?! :O vettefasen asso, hum vi får se vad som hääänder. nu hoppas jag bara allt går som planerat när jag kommer hem till stockholm igen !


VET NI VAD SOM HÄNDER IMRN FÖÖÖÖÖÖRRESTEN?! MAAH BIRTHDAY IS TOMORROW ! :)
PUSS ! / matilda


Hej då Saskia <3

Idag träffade jag Saskia. Imorgon, 31 juli, åker hon till USA så idag var sista gången jag får träffa henne på tio månader. men vi ska höras på facebook och på Skype så jag är inte ledsen! Jo det var sorgligt... Men du kommer att ha det superbäst i USA Saskia, puss puss! :) <3

Jag och Saskia har ett vad (?) som börjar 1 oktober när hon varit i USA i två månader och jag varit i Frankrike i en månad. Vi bestämde att jag skulle kyssa en fransman (bara för att dom är underbara) och Saskia skulle gå på drive-in bio (bara för att det är så coolt!) och den som först gör sin sak får 50 kr av den andra. Ska jobba hårt på att vinna! Men tror Saskia vinner ändå :P

En inte så vacker bild på två vackra människor. Oj vad lamt men aja ni fattar...

AH HATA!!!

Usch han är så obehaglig!!! Alla har ju sett den men ville bara att ni skulle veta min åsikt om den här killen.


Aja nu ska jag ut på stan och köpa ett par shorts och sen ska jag hem till pappa! Älskar vädret förresten, regn är så mysigt! När jag är ledsen så blir jag ännu ledsnare av regn men nu blir jag glad av det :D

28 juli

hejsan bloggen. nuuu börjar mitt liv reda ut sig och det är underbart faktiskt. jag har börjat våga tänka igen, låter helt stört men så är det, har inte orkat konfrontera allting som snörrar i mitt huvud, därför har jag behövt göra något HELA tiden under en liten tid. helt sjukt hur dåligt jag har mått men nu är jag nog ganska nöjd med livet igen, hoppas inte bara det kommer någon ny skit jag ska börja kämpa mig igenom, men jag låter tiden lösa problemen och hoppas på det bästa. jag har vänner som jag har kunnat pratat med ialf, dom som brytt sig. tack för det! Äh vi glömmer skiten nu , sitter just nu i typ mitten av sverige och det som hittills hänt på vägen är inte mycket, vi har åkt runt och träffat folk och spelat golf typ. Det blir troligen till att se Tusen bröder nu. puss .

Matilda Broström 
har förtillfället ingen bättre bild att lägga upp,
men det bra är att folk börjar komma hem från sina små resplatser
och jag ska kanske få komma hem en vecka tidigare så jag
får träffa människor jag behöver hehe. puss.

btw Grattis till Hampus & Lova som fyller år idag hehe.

Saker som hänt de senaste dagarna

Dåliga saker som hänt de senaste dagarna:

Min franska familj svarar inte på mailet som jag skickade till dom för en vecka sen och dom svarar alltid jättefort annars när jag skriver till dom! :(

Min brevvän Emma som var i Frankrike förra året svara inte heller längre. Varför???

Lite panik för att jag ska lämna Sverige men det går nog över snart.

Bra saker som hänt de senaste dagarna:


Det är sommar och jag mår bra! Det har i och för sej varit sommar länge men jag har inte mått bra varje dag på senaste tiden. Men nu gör jag det!

Har några underbara vänner som jag förstått att jag älskar jättemycket, bland annat dom två som också skriver den här bloggen. Älskar er <3

Såg Eclipse igår. AAAH! Älskar filmen men mest av allt älskar jag Taylor Lautner! <3 Bästa repliken var när dom var i tältet och Taylor sa: "Let's face it, I am hotter than you." Han hade så rätt.

Läste ut sista Harry Potter-boken idag! Vet att jag är sist i världen men jag tyckte att den var rätt långtråkig så det tog lång tid. Men slutet var jättebra i alla fall. Superskönt också för nu behöver jag aldrig mer säga: "Nej prata inte om den sista Harry Potter-boken, jag har inte läst ut den LALALALALALALA (asså jag håller för öronen när jag säger LALALALALA)!"

Jag ska åka till Frankrike om en månad och tre dagar! Det är helt sjukt overkligt fantastiskt roligt läskigt otroligt bäst!

<3


Längtar bort.

Snart är det en månad kvar till jag åker till Morgat i Frankrike. Längtar efter att få åka iväg härifrån och längtar efter min franska familj som verkar underbar.

Men kommer sakna Sverige också och familjen och kompisarna. Puss på er alla svenska människor <3


21 juni

Så nu har jag snabbare internet! sitter i husbilen med den bärbara datorn och livet leker nästan. Har ont i min hand och tumme, pga att jag använder datorn för mkt och smsar hela tiden, vilket betyder att jag har fått en inflamation, och om jag inte slutar typ smsa osv på ett tag kan det vara för resten av livet, ja ni kanske har hört det dom kallar smstumme? i vilket fall har jag spelat golf nu och är någonstans lite längre upp i sverige och vi ska snart åka vidare. det är 25 grader ute, men nu måste jag sluta skriva och inte förstöra mina händer mer än jag redan gjort. puss ! / matilda


en bild på kära saskia och charlotte, saskia åker till usa om typ en vecka, kommer inte få se henne på ett år typ :'(


20 juli



skrev precis ett långt inlägg som raderades, men jaja . puss

Skoj

Hej! Läste några bloggar och kom på att jag ville blogga. Kom dock inte på vad jag skulle blogga om.

En kille är extremt irriterande. Kan inte nån låsa in alla extremt irriterande killar i en bur och släppa ut dom när jag har dött?

Skoj...

Igår cyklade jag 3,4 mil med pappa. Jobbigt! Snart ska jag cykla från Hötorget till Söder. När jag kommer hem ska jag nog sätta mej framför teven och titta på den. Skoj!!!

Hej då!

lovekiller

DARIN - LOVERKILLER



such a murderer.
Folk som är lite insatta i mitt liv kanske förstår mig lite.
justnu sitter jag på landet. för det första, igår åkte jag t landet efter haft min sista dag med Saskia på 10 månader, jag har fortfarande inte förstått det och kommer troligen inte göra det på ett tag heller. mitt liv är ganska förvirrande just nu, ALLT har hänt på en månad. Livet går upp och ner. I vilket fall jag var ju på grönan igår med saskia, hanna och selma. Charlotte kom till dom när jag och selma åkte hem och sedan åkte jag direkt ut till landet, då mådde jag som sämst, men senare på kvällen löste sig en del och wille ringde och var trevlig. Idag har jag solat och tagit det lugnt och nu tillslut sitter jag här och väntar på att Wille ska ringa mig. Idag fyllde ialf min bror fjortis så han har blivit firad, eller ja.. lite ialf. och imrn åker vi nog snabbt hem till stan, packar ihop allting och drar på semester i tre veckor.

Selma och Hanna, tack för att ni finns i mitt liv. jag älskar er! ♥

HEJ!

Hej Saskia kollar när jag skriver det är irriterande!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Länge sen jag skrev! Har inte orkat, har haft mycket annat för mej! Nej jag är bara lat. Det är sjukt varmt!Vad har hänt i mitt liv då? Jo, jag har varit i LONDON!!! Världens bästa plats! Husen och allt är så fint, alla är så trevliga och snälla, alla pratar så fint och the boys är snygga!!!

Igår var vi på Saskias gård och hade skoj!!! Tog bla en massa bilder som Matilda lägger upp sen! Tycker om er folk!

Har också pratat lite med min familj i Frankrike, dom verkar trevliga tror jag. Ska skriva ett långt brev i kväll! Men nu ska jag, Hanna, Matilda och Saskia till Grönan! Vi väntar på Hanna som vanligt men sen ska vi ut i VÄRMEN!

VM-låten bara för den är bra :P


avslutningsgrej

sho, livet leker, nästan. Själv sitter man nu hemma, kom precis hem från Birka Paradise då min farmor har bjudit 20 gäster på en 24 timmars kryssning för hennes 90-årsdag! det var nice, lite tråkigt för mig å min bror, men farmor var glad vilket var det viktigaste! Kom hem för en timme sen, har duschat och ska nu grilla med Moa, Selma, Saskia, Hanna, Charlotte och Hedwig - skulle varit fler från klassen men alla människor är ju bortresta så.. blää på dom. Så nu ska vi grilla och ha någonslags avslutnings sak för saskia, charlotte å selma som åker utomlands i ett år. NU måste jag springa. puss

dagar av sommarlov

skrev längsta inlägget igår men vafan då, i vilket fall, i förrgår på dagen fick jag äntligen träffa saskia och vara med henne, och när hanna å hon drog till grönan åkte jag till liljeholmen och träffade oliver istl, det var skitnice, för jag behövde verkligen snacka med någon. sen kom jag hem vid halv nio och då skulle jag åkt iväg t rålis och träffa kim, men det blev inte av. Istället var Hanna å saskia hos mig och såg match point, medans jag smsade med jätte trevliga människor, nästan. och fick även prata i telefon lite med Wille (min make, vi gifta oss på kollo förstår ni :D ) och Moa (en annan tjej därifrån).

sen igår, söndag, drog jag å hanna till gabbie och var slöa eftersom det är 32+ grader.. blä, vi gick ialf ut och tog oss en cofécooler på 7elever och sedan åkte vi till liljeholmen å gick omkring och pratade. Sedan åkte vi till Hornstull och träffade Iesha som varit å badat med sin familj, vi typ följde gabbie hem, som idag åkte till elsas land. Sen träffade jag iesha och hanna, olle och tove och bestämde oss för att se bio, eclipse, medans alla andra människor ser fotbolls vm. Gick hem snabbt och åt mat, så upptäckte jag att jag blivit utbytt av mina föräldrar för en fyra årig tjej - eftersom jag aldrig är hemma. Nejdå hehe, dom var bara barnvakter. Sen gick jag ialf på bion och såg Eclipse, helt okej då å då, och sen typ bäst i vissa scener. Efter bion satte jag å hanna oss i en park å snackade och sedan gick vi hemåt.

OM 10 minuter ska selma komma hit, vi ska iväg å leta present till min farmor som fyller år imrn, å då ska vi på kryssning. PUUUSS

 

lördag

Sitter hemma nu men ska väl gå till matilda snart, ska sova där, saskia kommer kanske också. Var med saskia på grönan idag ett tag men vi gick för det var varmt och mycket folk. I morse var jag på någon bilskole sak. Har inte så mycket mer att berätta, äter godis och lyssnar på musik om ni vill veta ;)
Denna låt hörde vi i popexpressen:


/hanna

10 JULI

VI ÄR HEMMA SOM SAGT! :D sorry att vi inte skrivit, det har hänt massa grejer så ja.. livet går upp och ner för mig. men jag överlever och hoppas på det bästa bara. I förrgår som hanna redan berättat var vi i Kristineberg, hanna visste till en början var vi var, men sen så i slutet var hon nog lite borta.. haha. men somsagt (förlåt att jag typ skriver samma sak som hanna) träffade vi underbara människor där och vi var minst 30 personer ialf.

SÅ igår, då på dagen ringde först saskia mig och berättade att hon flyttar till USA om tre veckor, så efter det mådde jag sämst. sedan fixade jag och gabbie lite hemma och sen skulle vi på lokalfest på kvällen, inte lyckat alls eftersom det inte blev något av det eftersom alla var sega och polisen kom osv, inte så nice eftersom vi tagit lokalfesten och dissat en annan fest, plus en annan grillning vi också skulle på.. men kvällen slutade jätte bra ialf, vi åkte ut till liljeholmen och var med oliver, jag hanna och gabbie, och gabbie var jätte rolig haha :) och sen tillslut kom vi hem och sov.

Idag vaknade jag vid tolv, och gick upp och var seg som vanligt. duschat har jag gjort och ska nog fixa lunch nu, sen ska jag få träffa SASKIA Å HANNA och säkert någon mer kanske. PUSS

BILDEN ÄR INTE FRÅN NU, UTAN FÖR NÅGON VECKA SEDAN;

tillbaka

Hej bloggen, länge sen ngn skrev men det blir typ så att om man gör saker orkar man inte skriva men om man bara sitter hemma och inte gjort ngt så skriver man. Fast nu har jag gjort något. Jag och matilda har ju varit i italien i fyra dagar och det var as varmt! men det var kul! dom har as god glass och mat och det är jättefint! Vet inte vad jag ska berätta. Ni kan få några bilder:

Vid det här torget bodde vi (vid pantheon).

Jag och Matilda vid fontana di trevi. :)

colosseum

Igår skulle det vara klass träff typ men inte så många från klassen kunde men några var med i alla fall. Vi var först lite vid skinnis men sen åkte vi ngn annan stans, mins inte vad det hette men det var najs där i alla fall och vi träffade massa folk som vi inte kände eller tove kände typ några och jag och matilda träffade några från ett gammalt kollo, alla var i alla fall trevliga. Sen när vi skulle hem hade t-banan slutat gå och vi var typ redan sena hem så vi visste inte vad vi skulle göra men några snälla personer var där och ringde efter taxi, så det åkte vi till söder. Och sen mötte vi upp dom andra som hade hunnit med t-banan och sen gick vi hem. Det var i alla fall kul igår! :P
Nu måste jag fixa mig, har inte borstat håret på länge så det är as trassligt haha så nu vet ni de. ;) Ska träffa matilda och gabbie snart och vi skulle typ på ngn fest ikväll, får se hur de blir :)
/ hanna

It burns!!!

Idag var Selma i Farsta strand och badade med mor, Boa, Ulli, Åke och hans barn. Träffade dom för första gången och det var kul :) Nu är jag hemma och är trött. Och sjukt solbränd. Jag är helt röd, min näsa ser ut som en tomat. Jag kan inte visa mej offentligt. It burns everywhere!!!!!!!!!!! En flaska After sun kommer att behövas. Nu har jag lärt mej en läxa. Och det är att inte sola utan solkräm, jag blir inte brun, eller jo men först blir jag röd och har ont. Orättvist att vissa blir bruna och snygga när jag blir röd!!!

Jag kommer att komma till ett ställe i Frankrike som heter Morgat, precis vid kusten. Det är sjukt fint där, se bilder. Och så kommer jag gå i en privatskola som kostar 60 euro per månad. Snobbigt värre! Och så har min familj en massa djur. Roligt!!!


italien

Imorgon åker jag och matilda till italien och ska vara där i fyra dagar! :D Vi ska va i Rom och det kommer typ bli as varmt! Det ska bli roligt men jobbigt för att jag måste gå upp typ tre i natt!! Nu måste jag bara packa det sista!
Vi kommer hem på onsdag natt och på torsdagen ska vi träffa klassen! :D Ni får ha det bäst! ;) God natt! <3

/ Hanna ♥

iesha gästbloggar :)

Hejje!!!!
Sitter och chillar hos Matilda med Selma och Gabbie och väntar på Hanna för vi ska äta :)))
I onsdags var vi med folk på skinnis och myste och igår fick jag och Gabbie träffa Viktor (Matildas nya boyfriend) för första gången hehe han var söt ;)
Gillar sommarlov!!! Och gillar Matilda, Hanna, Selma och Gabbie dom är vackra <3333
Läs min blogg hehe.
PÖSSSSS!

RSS 2.0