The hard part isn't choosing, it's living with the choice you make.

Och där tryckte jag på spara knappen. En knapp som kan förändra mitt liv, typ. Jaha så då blev det visste Matte C, Italienska och text & communication trotsallt. Får jag ska jag söka retorik också så jag lär mig prata inför grupp eftersom jag avskyr det så blir allt säkert toppen. Nu ska jag återgå till mina studier om weathering och hoppas att jag inte gjorde ett val som kommer ödelägga min tidigare ljusa framtid. Känns som jag nyss hade legat lite förra alla andra inom matten om jag dragit det ett steg längre och kört på matte D. Men nej, nu utvidgar jag mina vyer och lär mig andra användbara saker. Förhoppningsvis ser mina framtida jobb ansöknings-människor detta som en bra sak, någon som testar lite allt möjligt och inte sitter fast inom ett område. Man kan ju alltid hoppas.

Olivia fick vara med på bloggen. så det inte bara blir jag här liksom.


månen är full men det är jag också, och jorden är knäpp den behöver doktor

Tror att detta är första gången på veckor som jag inte somnat på eftermiddagen. Så grattis! Individuella är blä. Imorgon blir då en rolig dag! På fredag så kommer allt vara över förhoppningsvis och alla hemska val är gjorda och då blir det fest. Och om två dagar och två timmar är selma 18 år. Och där försvann åren som omyndig, snart är det tyvärr min tur.


utan mening att leva, utan orsak att dö


Lindsey och jag i Berlin med snygga mössor.
Känns ganska bra när man inte behöver ställa klockan en måndag morgon, för man vet att man kommer hinna ialf. Vaknade vid tio tiden. Har försökt plugga och ska snart ta mig i skolan för dagens lektion. Måste klippa mig. Imorgon ska individuella valen in. Lutar åt biomedicin och drama, och retorik, jag menar jag älskar ju och stå framför publik och science är ju helt sjukt kul! Exakt därför jag valde den här linjen. Känns så rätt.

tillslut blev det bara smulor på bordet.

Varför är det viktigt att veta hur en sten går sönder har jag inte riktigt klurat ut än, men vänta bara, snart vet jag nog.  Igår var jag med Saskia & charlotte och såg på film och innan dess hemma hos farmor och hjälpte till med tvätten. Tror jag har narkolepsi eller något liknande. Är ständigt trött, utom i skolan. Sover nästan hela tiden. Men har börjat dricka blutsaft, blir det inte bättre får jag väl gå till sjukhuset då. Vi har bokat korea i varje fall, och föräldrarna kände att vi borde börja med en tidig golfsäsong iår, så de kände att hotellet med driving range på taket inte satt så dumt till.. Så då ska man spela golf i korea då, inte så dumt kanske! Hittade gamla bilder från förra året på mammas mobil, vill bli brun igen.


men jag slängde bort dig igen

Min kära fader ska då till Paris imorgon morgon, detta berättar han nu. Sedan är han hemma efter helgen och därefter åker han tillbaka till Paris två veckor senare, kommer hem några dagar senare och åker sedan till St. Petersburg. Hej måste jag gå skolan eller kan jag följa med i alla fall? Men jag tröstar mig med att se på Veronica Mars, världens bästa serie bara. Om tre veckor åker jag till Rom. Känns bra. Lika bra att börja nu;

Before-i-die-inspiration-quote-travel-favim.com-275100_large


kär(rtorp)

Nu dör jag av trötthet igen. Rätt kort skoldag, på franskan spelade vi upp en pjäs men min grupp var sämst och jag kunde inte mina repliker :/ Efter det åkta jag, Lina och Sarah skridskor, först på den stora isen men den var dålig så vi gick till den lilla med tusen barn och ngra från klassen. Vi var duktiga som övade man jag måsta göra det nån mer gång innan fredag, bakåtåkningen måste sitta!
Jag och Lina gjorde lite matte (Lennert blev gla) innan det var middag i skolan och Josse, Sofia och Alexi anlände :)
Öppethus var det och jag visade några runt men stod mest och snodde mat från språkrummet ;) Jag blev glad när dom som jag visat runt blev glada och tackade så mycket och tyckte jag var en jättebra rundvisare! :)

Tagga sovmorgon imrn, äntligen sova!! :D
Okej, ha en bra kväll!

upp, ner, upp, ner

Jag håller på att somna, det var en ansträngande kväll typ hehe fast jag har egentligen inte gjort ngt. Måste göra franska innan jag somnar! Idag var det skola igen efter en rätt trevlig helg med fina vänner! :) Och Selma, jag är verkligen ledsen att jag missade ditt sms, ta det inte personligt din stackare! <3 Lång dag idag och min vän var tillbaka på benet, kul för henne att va tillbaka i skolan som hon har längtat :O Jag skulle dött av jobbighet om jag hade brutit benet! Stannat hemma i en månad och klagat hela tiden! Stackare, man kan inte göra tillräckligt. Bäst för dig att du blir bra snart, men...jag kommer alltid finnas vid din sida när du än behöver!
Efter skolan var jag rätt trött men jag körde step 1 och blev taggad av att träna till en början, det var ok kul ;)
tack så mycket för mackan btw, den satt bra, du är bäst! x) Hemma så åt jag och sen lagade mat och åt och sen åt godis, nice att äta även fast man är mätt (tjockisvarning men inget emot england appropå gamla resor).
Tiden flög iväg när jag pratade med en random i tele och ännu mer random på fb, det var lite jobbigt (tråkigt att få dissen) men mest kul! :D
Jag bör sova snart ska upp tidigt så att jag kan hämta sofia i taxin och hjälpa i skolan! mitt hjärta, sov gott er alla! imrn är det skridskor och öppethus efter skolan, kul :) <3

23 januari

När man ser gamla bilder, så känner man för att strunta i skolan och leva livet. Men icke då, sitter här med ett par fina uppsatser och läxor att skriva. Livet är så roligt! Har haft en bra helg iallafall med film, bowling och fina vänner! Om fyra veckor åker jag till Rom och sedan Sälen och därefter Korea och med lite tur och övertalnings förmåga Thailand i vinter! Jag älskar att resa. Är taggad på att träna men det kommer nog icke bliva av idag, vill sova nu också. Idag har jag fått lära mig mer om Strindberg. Sjukligt intressant där!
 


*

Z218465987_large


livet är bäst.

66 dagar kvar till hungerspelen. ÅÅÅÅH! SJUKT TAGGAD! Idag har jag tränat hemma och sen gått snabb promenad en timme och ätit nyttigt! Har även fått reda på att nästa nyårs resa går till Rom! Och åker även till Rom den 18 Februari! Innan ska jag åka till Romme och på sportlovet ska jag till Sälen. Sen ska familjen till Koreo. Och i sommar ska jag på peace and love och nu vill jag åka till Taize (frankrike) i sommar! Åh är taggad på livet.

395228_309469485756428_100000801386912_800495_1110439220_n_large


Norlie & Kkv

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


Lördagsmys.

Godkvällen! Sitter hemma hos saskia med selma och hanna. Vi dricker te. Vi har sett på gladiatorerna och lekt med datorn. Igårkväll var vi tre plus Challe och Lindi hemma hos oss. Och dansade. Och hade massagetåg. Since Saskia är en nyttig tjej får vi nu efterrätt bestående av äpplen, banan och nötter! :) Pratar om deras utbytesårs ätande. Har lyckats med att steka plast idag också, luktade gott i hela lägenheten därefter! Godnatt. 6004182542_578dc3c313_z_large

varför fredag den 13e?

Att fredag den 13e är en otursdag är kanske ingen myt.
Efter skolan idag skulle jag, Sofia, Josse och Sarah åka skridskor, efter ca 5min på isen händer en olycka. Sofia trillar bakåt och landar illa på sitt ben. Vad gör man när någon ligger och har jätteont? Sarah hade sinne och ringde någon sjukrådgivare eller något men det fick vi inte ut något av så hon ringde ambulansen. Man känner sig så dum när man inte vet vad man ska göra och inte kan hjälpa och få bort smärtan på något sätt. Ambulansen kom och gav smärtstillande, kände på benet och så innan vi åkte till sös. På sös var det väntan, "det kommer någon och hjälper er strax", ja eller hur? och ingen smärtstillande gav dom heller :O seriöst :( Stackars stackars Sofia! Man ville liksom ta ifrån smärtan och hjälpa på något sätt men det gick ju inte :( Man ville inte lämna henne där själv i väntan men hennes mamma kom så jag och josse gick efter ett tag. Jag gick extra försiktigt hem så nu är jag hemma. Jag hoppas allt går bra för min syster för vi vill ha hem henne hel och smärtfri! <3 Jag är inte bra på att hantera såna här situationer, jag höll nästan på att börja gråta själv, nu med och då undrar man ju vem är det egentligen som är skadad. Hennes ben är brytet och dom kanske behöver operera, precis det hon inte ville :( det måste gå bra!
Det här inlägget får bli till min stackars vän som haft den största oturen idag!
Jag älskar dig Sofia och vi kommer hjälpa dig om det blir svårt med kryckorna! 
<3<3<3


Lord Selmington II

Good evening my loved ones! It is Lord Selmington the Second writing (that's what my sister Boa calls me, I don't know why...). Today was an excellent day, and so was yesterday. And I garantee that tomorrow will be fantastic as well! I'm just kidding, tomorrow will probably suck!

I had trouble sleeping last night so I fell asleep at five o'clock this morning and then I got up two hours later. Even though I had not slept a lot I was not very tired today (except during the Natural Science lesson when Mr. Foster talked about cells for more than one hour). Now I have to go do a little bit of homework before we eat :)


Photo taken when I was taking a walk with Matilda :)


vad ska det bli av mig

Shooooooheeej bloggen! Idag var det första dagen i skolan efter lovet och jag är glad! Kul med skola :D Vi ska få nytt schema nästa vecka och då anar jag att det inte blir lika kul men ok vecka denna iaf. Idag dansade vi på idrotten och min grupp var halva klassen och hade en bra dans med inslag av friskis ;) jag kom hem men dansen satt kvar så jag har dansat lite i mitt rum, själv, fast inte samma som i skolan men jag måste typ springa lite för jag är jättetrött i hjärnan men har spring i benen så jag ska dra till friskis snart så att jag kan däcka tidigt ikväll. Lite jobbigt var det i natt när man låg där vid fyra och ba jahapp ska upp om fyra timmar, kan jag inte somna snart men alla hade samma problem som jag, skönt att man inte är ensam? :/ :)


Kul på fb jag såg, bara för att jag inte insett det innan ;)

Och sen kollade jag igenom lite bilder från när jag var liten och så såg jag att det här med träning har alltid legat mig varmt om hjärtat:



Sha vi ses!


hej hej

För att jag ska minnas mina dagar, fast egentligen kollar man bara på bilderna då men jag har inga bilder :(

Tisdag:
Familjedag, gick en lång promenad med mina föräldrar, shoppade lite med mamma, såg på bio med pappa och bror, the girl with the dragon tattoo, den var bra och det var en bra dag :)


Onsdag:
Seg dag, läste min bok lite för insåg att den ska tillbaka snart, minns inte riktigt vad jag gjorde. På kvällen åkte jag till Sofia och hon lärde mig bridge men jag är inte så säker på om det sitter som en smäck dock ;) vi såg också source code.



Torsdag:
Idag så träffade jag matilda som kommit tillbaka från tyskland med ny hårfärg, det passade henne bra! Selma och saskiia också, vi åkte till liljeholmen och kollade på kläder, matilda och selma köpte samma byxor. Vi åkte hem och jag har sett på några avsnitt av house season 1 och sen började jag kolla på massa annat som gick på tvn.


Dagarna är så korta, det blir mörkt innan man hunnit vakna och sen är man uppe ngra timmar innan man ska sova igen. Jobbigt läge och lovet är snart slut :(

2012

Tjatja bloggen!

Har inte varit inne på en dator på typ två veckor. OMG! Har försökt skriva ett par blogginlägg från min nya iPhone 4s (!!!) men det har tyvärr inte fungerat :(. Tycker i alla fall att jag haft ett mycket bra jullov så här långt, fast det är ju JÄTTEMYCKET kvar liksom! Har tagit det lugnt och träffat kompisar och umgåtts med min syster Boa som kom till Stockholm från Gävle och bara haft de bra! Nyår med Hanna, Saskia och Charlotte var också najs, och har kommit på en massa nyårslöften som jag ska försöka hålla! Bland annat ska jag år 2012 vara snäll, stressa mindre och inte snacka skit. Men nu ska jag börja på en argumeterande uppsats i svenska som ska vara klar veckan när vi börjar.  På eftermiddan ska jag träffa Matilda och Hanna och Saskia och Charlotte. Roligt roligt :)


Vännerna på Urban Coffee i Centralen <3


första måndagen på året

Vaknade vid 12, rätt tidigt fast jag vill börja gå upp tidigare för man blir så seg! Jag köpte busskort idag för terminen och sen sprang jag konstant hela vägen till mariatorget och ner på perrongen meeeeeeeeen så ser jag precis mitt tåg åka iväg och då blev jag väldigt sur för det var en riktig kraftansträngning jag hade lagt ner på att hinna men så hann jag inte och så var det inte typ 2 utan 5 min till nästa tåg (intressant anar jag). Två bekanta ansikten klev på tåget i tc så jag åkte med dom till universitetet och gick på naturhistoriskariksmuseet, jag hade inte så kul sist jag var där men jag hade det nu med Josse och Sofia :)
Vid fyra såg vi bio i 3D om havets monster och det var lite jobbigt för man typ kollade i kors och så var det mörkt och kallt men lite coolt, visst? Tja.
Efter den ååh så häftiga upplevelsen så drog vi till mariat. och träffade Alexandra, vi åt macka på fotöljen och spelade kort men sen fick vi inte det så vi gick till slussen. Vi bestämde oss för att åka till bromma där josse bor men en av oss var inte så nöjd med den idén och inte med ngn annan heller. Vi kom dit iaf :) Där hade vi superskoj tyckte jag, vi körde ett partyspel (:
Nu är jag hemma och trött fast jag inte varit uppe så länge. Imrn vill jag träna fast jag kommer nog vara för lat för det :/

<3

Hemma

Potsdamer platz, ungefär där vi bodde. Känner att jag vill vara i Berlin istället.
Stockholm känns inte som the place to be än. Kom hem vid tio imorse, då fick vi julklappar av kusiner och en god frukost. Sov inte så mycket på bussen så är trött nu men ska ta mig ner till Ica och handla mat snart. Vill egentligen ha starbucks. Och macka med ost som man köper på tbane stationerna i Berlin.
5596311894_a7de6421b9_b_large


nytt år

2011 är nu slut och det var ett rätt bra år, årets bästa var Paris, riktigt nice! :)

Igår på nyårsafton så var jag, charlotte och saskia hemma hos selma och fixade mat, de hade köpt typ tio ostar som skulle stekas, det var ngt nytt men det var gott iaf. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra men i väntan på att gå ut chillade vi lite.
Ut kom vi vid halv 12 och då var det inte långt kvar men vi hann till skinnis där vi kollade ut över hela stan och det var riktigt fint med alla smällare!! Massa folk var det men vi lyckades hitta marcus ibland men sen var han borta, när vi kom till mariatorget så mötte vi honom och massa andra som också skulle till en fest. Det var typ 1000000 pers som skulle in i en lägenhet men vi pressade oss in. Där fanns det lite random personer som man hälsade på men ingen visste vem som bodde där. Det var rätt nice ändå :)
Sen blev det mindre nice för hon som bodde därs föräldrar kom hem och alla 100000 var tvugna att gå. Vi stod utanför hennes hus massa folk och väntade på att ngn skulle veta nån fest men efter ett bra tag så tröttnade vi för man frös ihjäl.
Vid zinken mötte vi ett gäng 20+are som var väldigt dryga dom flesta men ngra var trevliga, dom skulle till en fest på östermalm och vi övervägde att följa med men så blev det inte. Vi träffade istället ngra töntar i hornstull innan vi tog bussen hem.
Så allt som allt var det en ok kväll man nog minns, den kunde varit bättre men vi hade kul iaf :)

Första dagen på det nya året börjades med att sova till typ två och vid tre gå hem till selma och träffa saskia och charlotte, dricka te och äta crepe med nutella :) Sen pratade jag med Sofia i ngra timmar när jag kom hem, alltid lika roligt :) Sen blev det lite tv och data och plötsligt blev klockan över 12 och ny dag, jag börjar dagen med att sova ;) god natt och gott nytt år!


RSS 2.0