nytt år

2011 är nu slut och det var ett rätt bra år, årets bästa var Paris, riktigt nice! :)

Igår på nyårsafton så var jag, charlotte och saskia hemma hos selma och fixade mat, de hade köpt typ tio ostar som skulle stekas, det var ngt nytt men det var gott iaf. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra men i väntan på att gå ut chillade vi lite.
Ut kom vi vid halv 12 och då var det inte långt kvar men vi hann till skinnis där vi kollade ut över hela stan och det var riktigt fint med alla smällare!! Massa folk var det men vi lyckades hitta marcus ibland men sen var han borta, när vi kom till mariatorget så mötte vi honom och massa andra som också skulle till en fest. Det var typ 1000000 pers som skulle in i en lägenhet men vi pressade oss in. Där fanns det lite random personer som man hälsade på men ingen visste vem som bodde där. Det var rätt nice ändå :)
Sen blev det mindre nice för hon som bodde därs föräldrar kom hem och alla 100000 var tvugna att gå. Vi stod utanför hennes hus massa folk och väntade på att ngn skulle veta nån fest men efter ett bra tag så tröttnade vi för man frös ihjäl.
Vid zinken mötte vi ett gäng 20+are som var väldigt dryga dom flesta men ngra var trevliga, dom skulle till en fest på östermalm och vi övervägde att följa med men så blev det inte. Vi träffade istället ngra töntar i hornstull innan vi tog bussen hem.
Så allt som allt var det en ok kväll man nog minns, den kunde varit bättre men vi hade kul iaf :)

Första dagen på det nya året börjades med att sova till typ två och vid tre gå hem till selma och träffa saskia och charlotte, dricka te och äta crepe med nutella :) Sen pratade jag med Sofia i ngra timmar när jag kom hem, alltid lika roligt :) Sen blev det lite tv och data och plötsligt blev klockan över 12 och ny dag, jag börjar dagen med att sova ;) god natt och gott nytt år!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Keep blogging! :D

2012-01-02 @ 00:23:49
URL: http://skullduggery.blogg.se/
Postat av: Hanna

I'll try (:

2012-01-02 @ 00:34:21
URL: http://selmahannamatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0