baby you'r a firework

Typ kär i låten ♥


Jag är hemma. Jag ska snart packa lite kläder. Imorgon åker jag till London. Och kommer hem på fredag så kanske jag ska åka till någon fin människa på kvällen, det beror på om någon lyckas lura ut ens föräldrar från sin lägenhet/villa. I vilket fall så är jag förkyld, otroligt roligt, så igårkväll kände jag det och imorse kunde jag inte prata. Det som är roligt är ändå att när jag vaknade upp (eftersom i fredags pluggade jag bara och sen sov klockan 12 och sen igår somnade jag tolv också för jag var sjuk) så när man vaknade i lördagsmorse hade jag två missade samtal, fem sms, och en komihåg grej. Och idag när jag vaknade att jag ett sms och fem missade samtal. Men sådant är livet när jag sover x) och resten av människorna vill / är på fest. idag fick man ju även dra tillbaka klockan en timme! fett nice! och så har jag sett på tv och vill gå på bio idag och se paranormal acitivity, har även hunnit med att prata i telefon med jennipher och hon tycker att jag ska se Barnhemmet. Japp. Puss


@ mickis



är hemma hos en söt flicka vid namn michaela, eller om du känner henne kanske hon heter andrea för dig. i vilket fall ser hon på tv medans hon tuggar på sina p piller och halv sover. hon är jätte trött för hon har haft en gaaalen natt. vi funderar på kvällen, åsa och johanna bad mig komma t bromma och träffa dom runt halv fem men det kommer jag ine hinna. Idag gick jag upp kvart i nio, fixade mig och gick till skanstull där jag träffade Lindi, Lindsey, Olivia, Alva och Bella och Lukas (lindis pojkvän) och gick till café string och åt brunch där, det var skit mysigt och vi pratade jäätte mycket  så det var trevligt. Sedan gick vi därifrån halv två och då åkte jag hem till michaela. Som nu har lite damp för jag ville sminka henne fint men hon vägrar för hon inte har sovit något inatt och är jätte trött men då började vi spruta parfym på varandra istället så vi stinker. Och så vill hon att jag ska göra oboy till henne nu. pusssssss


telefonförsäljare kan vara underhållande att prata med!

Vill ni veta vad som precis hände?
En telefonförsäljare ringde mig (mitt mobilnummer) och han kom från Göteborg, och jag trodde att det var någon som drev för att han snackade göteborska, liksom varför skulle en götebörsk telefonförsäljare ringa till Stockholm? så jag började bara skratta åt hans dialekt och bah men jag tror dig inte, varför skulle du ringa hit liksom? Så typ började han garva också och bah "men jo jag lovar dig! varför tror du mig inte, jag kommer från ett elbolag och vill sälja el! "

Jag - amen jo förstår, här i stockholm har vi ju ingen el
Han - Nej precis så tänkte jag också, ni bor ju i skogen
Jag - aaah absolut, stockholms innerstad precis!
Han - nej men kan jag få ditt hemnummer eller föräldrars telefonnummer?
Jag - nej det kan du inte för jag tror dig inte *börjar skratta*
Han - *börjar skratta igen* Men jo jag varför inte! matilda eller vad du nu hette, jag ringer från *lalala* elbolag!
Jag - men nej varför ringer du mig då, jag bor i stockholm inte göteborg? *börjar skratta* Dom är ändå inte intresserade av att köpa el!
Han - men vill du prata med min kollega eller chef?  jag lovar dig.

* ger luren till sin kollega*
(jag tror han ger telefonen till sin kompis typ)

Kollega - hejsan, jag fick precis luren från min kollega här och vad är det om?
Jag - alltså sluta driva jag tror er inte *skrattar*.
Kollega - *skrattar* men vi är från ett elbolag från götebrog och vill sälja el, varför tror du oss inte?
Jag - ahmen åh.

Kollegan ger luren till nästa person

Chefen - hejsan jag är chef här på "lalala" elbolag och vad är det?

(min brorsa pratar med mig i bakgrund och han säger hela tiden men lägg på istället,
och sen säger han vem är det? jag bah "något jävla elbolag säger dom")

Chefen - hörru jag hörde det där, vi är inget jävla elbolag.
Jag - men varför ringer ett elbolag från göteborg till mig i Stockholm?
Chefen - för vi vet att ni har jävligt kassa elpriser.
Jag - aha
Chefen - Ja, kan jag få din pappas telefonnummer?
Jag - jag vet att dom ändå inte är intresserade
Chefen - det får han säga till mig istället och då ska jag lämna er ifred.
Jag - okej då **********
Chefen - Okej tack. Ha en underbar dag!
Jag - Ha en underbar dag du också!
Chefen - och kör inte på för hårt imrn!
Jag - nej ska inte festa för mycket imorgon! Hare gött!
Chefen - Va?
Jag - Hare gött!
Chefen - Tack så mycket! du får ha det jävligt gött du också! Hejdå.
Jag - haha hejdå!


experience + film

3 doors down är duktiga. bara så ni vet.

Jag sitter och lyssnar på musik och läste precis lite om eminem för jag typ kände för det.
Jag är hemma från skolan, känner mig lite duktig som skrev lite dagbok igår, vilket jag inte gjort på evigheter, alltså månader. I Lördags drog jag och hanna till stan. Jag köpte en tröja och ett par höst/vinter skor. Som inte är högklackade jag inte kan gå i, utan istl bara liten klack. Är ganska duktig på att köpa skor jag inte kan gå i förstår ni. Sedan ringde Amanda mig och frågade om jag ville på chillkrök hos hennes kompis och att jag skulle ringa Olivia också. Men olivia skulle vara med en kompis istället, och då drog jag med hanna och mickis till Experience, hej fjortisar! Vi stod i kö i två timmar, fram till klockan 23 alltså och det var ju sjukt roligt, absolut... men när vi kom in så vare lite tråkigt, träffade dock fyra tjejer från min klass. Och stod iof med mickis kompisar i kön, men hon hälsade ju också på varannan person där inne som man kom aldrig någonstans.. har ni bråttom någonstans typ i stan eller så! var inte med mickis, för då kommer ni aldrig hinna i tid eller så x) ! bara för eran information liksom. Sen träffade vi en kille från min förra skola, och sedan en kille i Hannas skola, som vi träffade utomhus en gång, och han mindes mig trotts att han var skit full nu! så det var fett nice hehe (a)♥ . Sedan drog väl allt igång vid tolv, så då dansade vi fett mycket, och träffade en killkompis som går i min skola + hans två vänner, och hannas tre vänner från sin skola som vi var mycket med! så det var ändå lyckat. sen träffade jag en kille från min brors klass så han kände ju såklart igen mig menmen. Det var en lyckad kväll och sen kom vi hem tjugo i tre och somnade.
Blev väckta vid ett tiden och åt två mackor, sedan gick dagen och jag tog det bara lugnt hemma och hanna pluggade hos sig. Sedan träffade vi Kim och såg på "the last song" den var faktiskt jätte bra!



when I am gone

Jag ska vara glad för det jag har.



Have you ever loved somebody so much you'd give an arm for?
Not the expression, no, litteraly give an arm for.


lööördag

AAAAAAAAAAHLÅÅÅÅÅÅHAAAAAAAAAA! :D

så svarar jag i telefon, fast inte lika utdraget.
Veckan har varit lite lång, pluggat äckel engelska fett mkt, skickade in essayn igår 00.01 så den kanske inte gills :O och skickade även in gammal engelska som var för tre veckor sen igår 00.03 typ. heheh. jag suger som inte gör inlämningarna ordentligt. Funderar på att byta, IEGS är jävligt svår. och folk tkr jag ska kämpa, men vafan är meningen när det går åt helvete. Igår var jag och hanna och mötte Åsa och Johanna, vi åt på Chokladfabriken, sen åkte vi in till stan och sen letade vi skor och sen gick vi och åt på tacobar och satt där i nästan tre timmar och pratade. Sedan åkte alla hem, och sen kunde vi följt med t några killar i Alvik, men hanna och jag var jävligt trötta och inte så pepp. så vi var hemma. och jag gjorde klart helvetes engelskan.
I veckan har jag även haft franska prov, gick åt helvete och sen hade jag matte prov, det gick bra! och fått vg på svenskan. Sen så har vi civics (so) prov nästa vecka, vilket jag ska börja plugga på senare i veckan. Hanna vaknade för 8 minuter sen och nu ska vi börja fixa oss och sen åka in till stan och sen har vi en liten plan för ikväll men jag vet inte om det blir vanlig fest istl. Nu ska jag få pengar av mamma och sen ska jag springa. PUSS

JO det är sjukt att det snöade igår , och nu är det fan 6 graader ute. OCH DET ÄR OKTOBER

.

ens liv kan rasa på mindre än en minut. påriktigt. fan. man ska aldrig någonsin bli en offentligperson. usch vad hemskt. aldrig.


ja, just nu sitter jag och charlotte och snackar, okejdå chatter eftersom hon bor i tyskland..
om hela denhära paow, hugo, nemo dramat. okej vi är skit töntiga som är uppdaterade.
men fyfan för alltdetdär, inte så menat, utan för att ett liv, som kunde vara det underbart
på grund av ett misstag rasar. men ska inte bara köra. men ska tänka.
tyvärr.
helvetes vardagar. grejen är att inte för att någon som helst bryr sig, så tänker jag ändå skriva
lite om hur jag tkr. eller okej några meningar får ni stå ut med. grejen är att jag förstår paulina, jag förstår henne mycket, om hur hon känner nu. har själv inte varit med om detmen jag känner folk som har det " Jag vill, på riktigt, dö Vad fan har jag att leva för nu?" som hon själv skrivit. dom orden har jag själv fått höra. och är man
inte insatt då tror jag heller inte man förstår innebörden i de orden. dom är som exakt vilka andra ord som helst om man inte kännermänniskansom "råkat" ut får det. har man inte gått igenom det där själv då kan man inte förstå.  det går inte. det gör det faktsikt inte. men jag vill bara säga att jag skulle fakstikt förstå paulina om hon skulle försvinna, inte så jag är helt emot det, men fortf jag skulle förstå  jag skulle kunna se varför hon inte orkade längre.

Nu lät jag hemsk antar jag. och jag ska återgå till annat nu
men mitt hopp som faktiskt har börjat komma tillbaka om att kärlek finns
det försvann ju,
om kärlek finns. då finns den. men . det är ALLTID någon som kommer att bli sårad
och den känslan när man är så sårad och mår så dåligt.
den känslan vill inte jag ha, den känslan vill jag aldrig ha.
därför försöker jag inte heller hitta någon.
för det slutar ändå alltid dåligt för någon, om inte båda.
så kärlek är kasst.


hej igen

nu när jag är så inne i att blogga kan jag skriva ett inlägg till och det får bli mitt sista för idag! Har haft ont i huvudet hela kvällen och det är jobbigt, kändes som feber men vill ikke bli sjuk!!!! Blev förresten glad idag, det var Leas förtjänst, så grattis till henne! Är pepp inför helgen och man ska inte se ner bara för att det är måndag! Tänk possetivt och det bästa


                                                                carpe diem!!!!!!!!!





Godnatt söta läsare, dvs Gabbie och kanske någon mer?? <333

Bra personer just nu: Matilda och Gabbie, så ni vet det liksom!!

I<3U

arg

Asså shiet vad jag och Gabbie är arga just nu! hur kan man bli så sur och arg på en person asså den människan förstörde min dag!!!! SÅ här med hatar vi honom eller gabbie gjorde väl det innan!
och apropå personer man hatar så hatar jag en annan person också, som är en jäkligt jobbig unge som matilda också hatar, haha känns bra att inte hata ngt ensam! Och ni som jag hater ni vet vilka ni är!!


:(

hej jag är efterbliven

hej jag är inte efterbliven eller jo lite kanske men det är ett internskämt och ganska kul faktiskt. Jag kom på att jag är väldigt dålig på att vara djup fast det behöver man inte vara tycker jag eller jag har ingen åsikt. Den senaste tiden har min hjärna inte riktigt varit sig själv eller typ sen skolan började haha asså just nu är det mycket plugg och det är kanske därför. Gillar min skola på sitt sätt, det är bra lärare och man gillar typ ämnena fast jag är inte bra men det känns ändå som det är mer itressant nu än i grundskolan .. :) fast klassen.. vet inte riktigt vad jag tycker där.. hehe
Jag gillar inte datan, jag gillar inte facebook, liksom vad är grejen eller okej ibland äre kul och väldigt bra att hitta folk för att hålla kontakt men asså om jag är på bra humör kan jag bli depp när jag sitter vid datan av typ ingen anledning men nu är jag glad ändå för jag lyssnar på musik och det är nice, måste plugga men bara för att jag inte har tre prov denna vecka (hade tre prov i rad förra veckan!) så känns det som att det är lugnt liksom, läxorna kan man skippa men jag kan säga att det blir desto jobbigare sen, proven måste man liksom göra och har man gjort sina läxor kan man det mesta men om inte sitter man där kvällen innan och blir frustrerad för att man inte kan. 
asså apropå inget, jag tappar ord hela tiden!! det är as jobbigt, jag måste ju typ ha ngn sjukdom, typ senildemens eller vad det heter, jag går ju natur så borde ju kunna sånt fast det har kanske inget att göra med kemi som är det enda no-ämnet jag läser just nu :P men det hände precis och det hände nyss men då kom matilda på vilket ord det var haha bäst.
Ja, nu sitter jag här och tänkar på allt och ingenting. Jag måste plugga, det är så mycket tjat om att man har så mycket plugg och oj vad jobbigt det är men cschieätt ta tag i det bara, om du slutar gnälla och jobbar istället skulle det bli mycket skönare! du får liksom tiden du bara sitter vid datan och inte gör ngt utan bara klagar den tiden kan du plugga på och så är du fri sen!!!! Visst låter det smart men varför gör jag inte så då? det var ju min tankte? dumma människor asså. Igår var jag faktiskt bra, jag pluggade utan att tänka så mycket (även fast jag hade hela dagen började jag plugga först på kvällen men men) och sen gjorde jag annant fast mins typ inte vad jag gjorde hehe, jo målade naglarna - fransk manikyr - nice nice.
Imorgon ska jag träna med gabbie, spinning, har hört att det är as jobbigt men jag måste träna!! har liksom köpt ett kort så nu måste jag använda det! har tränat 2ggr liksom :O
Har kommit på att vi i genomsnitt har 7 läxor per vecka som man egentligen bör göra men det är typ hälften av dom man gör, så denna vecka då jag inte har ngra prov ska jag plugga ikapp det jag missat och jag har gjort det lite, det är mest bara matte jag ligger lååååååååångt efter i.
Ignorera att det är ointressant, det är ju trots allt ett inlägg så var glada :D

BLoggar

Varning för kommande lång och tråkigt inlägg!! haha ;D

.

Dom här är fina är liksom en del av anledningen varför jag går till skolan.
Plus iof sju stycken till som också är väldigt söta,
men dessa tre är ändå dom jag umgås mest med så.




FUCK SKOLAN

ohyes, sitter och känner inte en dugg press på mig att jag ska ha gjort klart typ hela engelska essayn imrn.
VAD ÄR MITT PROBLEM?! Själv förstår jag det inte, så jag blir fett irreterad att jag inte pluggar. Fast ändå inte för det är fett jobbigt att plugga. By the way tycker jag om min fina klass, då flera kom fram t mig idag och bah " men du ska väl inte sluta matilda? det får du inte " för mitt logginlägg på facebook där jag skrivit att jag tror jag valt helt fel skola. Så mina klasskamrater är fett med söta! Men njae, hatar alla krävande lektioner, och de av mina vänner som icke går i min skola undrar varför jag valt den, och eftersom mitt svar är " jag vet inte " känns det som jag valt lite fel kanske. Är lite duktig som gjorde min franska läxa förra veckan, för de som inte gjorde den ska få skriva en helt A4 sida på FRANSKA där dom ska be om ursäkt och förklara varför dom inte gjorde läxan. kanske lite sjukt men så är det. Idag har jag haft Bild då jag och Olivia (som förövrigt är sämst i klassen) försöker komma ikapp alla andra, för bilden ska vara klar snart och snacka om att läraren börjar tracka oss med att vi måste skynda oss. suck. En ny elev, en skånsk tjej började i vår klass idag också, plus en annan tjej (fast henne pratade jag inte med), den skånska tjejen har bott i Usa i ett år ialf men nu kommit tbx till svergie och flyttat upp till Stockholm. Så på Lunchen satt jag Olivia och Hassan och snackade med henne. Sen hade jag matte lektion, har prov på torsdag så mjo lite halvkul.. och tillslut franska då han även berättade att vi ska göra en muntlig redovisning för hela klassen på franska, själv. JAG VET FAN INTE HUR LÄRARNA TÄNKER. FUCK THEM! ALDRIG ATT JAG VILL GÖRA DET! ALDRIG! FAAAAAAAAAAAAN!

Sen gick jag hem och pratade med Gabbie om att byta klasser med varandra, så nu vet alla hennes läxor, och hon vet mina, våra läxor och prov scheman är ju fan förjävliga.

Nu ska jag försöka göra lite engelska. yeaaah right. PUSS


Just follow me all over the world.
Cause time is running out of here.


text by Mick to the is

Min efterblivna kompis♥ (MICKIS BLOGG) är ganska så bra på att skriva texter ;


"Låt mig va sur, jag kommer bli glad igen.
Låt mig trilla, jag kommer resa mig upp igen.
Låt mig göra mina misstag, jag lär mig av dem.
Låt mig få IG, jag kommer inte vilja ha det igen.
Låt mig skrika, jag kommer tystna snart.
Låt mig sova hela dagen, jag kommer vakna.
Låt mig spela hög musik, jag kommer tröttna.
Låt mig prata i telefon hela nätterna, det är jag som kommer vara trött.
Låt mig vara tonåring, jag kommer också bli vuxen."


17 oktober

Olalala ! jag sitter hemma och önskar lite lätt att jag inte hade några läxor, dom tycker jag ganska så inte mycket om. Hanna är typ ganska lycklig för hon hittat sin andra tändare! och det är ju fett nice, min tändare är död så jaja, fett intressant jag vet! jorå, jag sitter hemma och ska plugga som sagt, fuck skolan alltså, jag har ju valt fel liksom, inte med tanke på människorna utan med tanke på helvetes plugget, vet inte hur jag tänkte alltså. Anyway, funderar på att försöka göra engelskan skit snabbt och sen dra iväg, är lite taggad på fest, men så måste man vänta en helvetes lång vecka för att komma dit. Söta Lindi ringde även mig idag, det var lite trevligt haha :) aah och igår pratade jag med fina Jennipher och jagvetinte, borde plugga typ. Usch, fett intressant allt är. Har inget roligt att berätta. Puss

vi går mot hösttider nu. kalla hösttider. hejdå.


You keep letting down, but I am not giving you up.
I hope you still remeber.



vill ha sommar :/



hemma lördag :O

Just nu sitter jag och lyssnar på när Gabbie sitter och sjunger i hörlurarna, så det är nice. Smsar även med min KOMPIS! haha någon människa jag var på typ krök hos för två veckor sen, men han är trevlig så det är nice! Sen så är jag hemma första lördagen på veckor. Haha, jag är aldrig hemma fredag eller lördag kvällar. Igår, i fredags drog jag först till Mickis men fick sött förslag om att åka hem till en kompis, eller aah han har jag också bara träffat en gång men ialf, så skulle jag träffa lite folk med honom typ, men så blev det inte eftersom jag drog t mickis med hanna. och träffade hennes kompis Mella där. Sen skulle vi på fest men det failade ju för vi hamnade först i en typ knarkarkvart typ där dom kände människor. men sen kom vi till "festen" tolv, men då ville dom dra direkt och så sen drog åkte vi bara t mickis, hanna å jag hämtade våra grejer och åkte hem. sedan fick jag höra lite om Gabbies klass fest, vill nog också ha klassfest, fast nä, skulle skämma ut mig x)

Jo men nu ska jag övertala någon att se en bra film med mig och fortsätta smsa med min kompis hihi. och ska äta glass och popcorn och te! fett nice , lite taggad alltså. 

Imrn ska jag plugga som en galning, och kanske träffa Hanna å Kim och vill träffa Gabbie, vi får se hur det blir . Troligen sitta hemma och plugga som in i helvete :(

Pusspåer ! <3

 
(från Inter House Competion i Onsdags, alltså bara på king house - mitt house )


livet är till för att levas

Ångra aldrig något som fått dig att le


låt ja..

Och allt jag vet är att man måste ta sig upp för att kunna falla ner
Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen.
Det kanske är meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen.

Hör du hur jag håller andan, kan du ta mig dit igen
Bara en gång till.
Och jag ville be dig stanna.
Kan du ta mig dit igen.

Allt vi haft är dött.
Det har slutat vara vi så jag har slutat vara jag.




två väldigt fina tjejer! ♥

Bild 1. Togs för 1,5 vecka sen och Bild 2. Togs för 2,5 veckor sen.
Bild 1.
Vi var hemma hos mickis och sedan åkte vi in till stan och träffade massa killar plus Linda som jag och Mickis träffat en gång innan för det är min kompiskompis, kvällen avslutades ändå med att jag och Mickis åkte hem igen till henne och sedan stack vi till hennes kompis som hade en fest hemma hos sig, men där var vi inte så länge utan istl drog vi hem med tre människor som fick sova över med oss...
Bild 2. Efter en dag med jävligt mycket tjaffs med både Gabbies och min mamma fick vi tillslut tillgång att åka iväg på en fest, är hur jäkla glad som helst för att den kvällen genomfördes för träffade sådant underbart och snällt folk så det var sjukt, skulle lätt göra om den. åh alltså den kvällen var bäst.


jag har en bra idag

JAG ÄR SJUKT JÄVLA GLAD FAKTISKT.

SJUKT. Jag har hittat en jävligt vädligt underbar person som typ ah jag vet inte är underbar och så snäll, aldrig träffat en som han faktiskt. nu låter jag kär. det är inte grejen. men bara så ni vet. fett underbart faktiskt.

Jag är hemma från skolan, idag hade vi INTER HOUSE COMPETION. och vem tror ni vann?! KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING HOOOOOOUSE ! (mitt hus)

WHICH HOUSE?! KIIIING HOUUUUUSE !!!!!!!!!!!!!!
sådär håller vi på, alltså sån jävla skolanda vi har, jag älskar denhär skolan i stortsett! folk är jävligt underbara, folk är så angagerade och jag tycker verkligen om min klass! så underbara människor man träffat! Jo men det är väldigtväldigt nice!

Förresten idag så efter franska och leadarship lektionen (som vi på en del av den sjöng på)
vänta jag tar det från början;

Började dagen med att jag blivit en liten tidsoptimist och bara tar mindre och mindre tid t mig på morgonen, iof sover jag längre men ändå, jag kom till skolan och hade franska, det gick ändå bra, men jag och min klasskompis gjorde en liten bluff och skrev samma meningar som vi sedan fortstod att vi måste lämna in, så jag fick göra nya men det var okej! efter hade vi leadarship, men då fick vi istl gå t aulan och öva på att sjunga lite, men vi övade bara två ggr sen gick vi till lektionen och såg på film, den är bra och heter "Good will hunting". Sedan hade vi lunch och sen gick jag, olivia, alva och lindsey och Lindi hem till mig och backade kladdkaka och jag bytte om till röda/vita/svarta kläder plus min kinghouse slips som jag fick köpa idag! och alla har dendära fina slipsen så det är väldigt nice! vår kladdkaka blev lite väl rinnig men den var god ändå, så sen sprang vi tillbaka till skolan och efter några minuters väntan gick vi till Åsö och snodde deras Aula och där blev jag fett nervös haha, men sen så när vi sjöng som tredje huset, och man stod uppe med 195 andra människor på scenen så vare lugnt. Vi sjöng "don't stop beliving" och i slutet så vann vi allt. sjukt jäkla glad blev jag då, och sen när jag promenerade hem började jag snacka med tre tjejer från min parallellklass och dom var trevliga så det var också jätte mysigt.  nu väntar jag på att underbara jennipher ska ringa mig och att jag ska fixa glass & te!



Selma är ju somsagt borta i Frankrike så hon uppdaterar inte vi vet, Och Hanna och jag vet jag faktiskt inte varför vi inte uppdaterar, men vi känner inte för det riktigt och så glömmer vi men i vilket fall så i det vi har gjort på helgerna är bara fest/chillkrök, skit nice och hittat väldigt trevliga människor så kärlek till dom, i helgen blir det typ sammasak, men jag har matte och franska prov nästa vecka så måste plugga lite, och en essay (uppsats) inlämning så jag måste egentligen börja nu, för imrn ska vi ha gjort ett utkasst på allt.. jag har inte börjat... fett kasst.. menmen ! man lever livet. PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSS





Alva, Olivia, Lindsey och Lindi ♥


skola

Hej bloggen! Nu sitter jag i skolan och har lunch, vi typ över inför datakunskaps provet.. eller inte hehe ;) jag och lea bloggar och det är kul!
Idag är jag glad men det är jobbigt att det är måndag :/ Hittade precis en skrivbok och där står det vad jag måste göra: Att göra idag 
– Be att få byta plats där jag sitter
– Ordna schema
– Ringa Ivana
A nu vet ni, strax ska jag ha sam sen idrott och då ska vi köra basket och det är ju min favoritsport! :( <3

10/10/10/10/10/10

Hej bloggen, andra gången idag! hehe fett bra jag är då
är hemma och försökte plugga men somnade hela tiden när jag skulle läsa om typ sveriges lagar och grejer så det gick inte så bra, asså gör typ allt för att undvika att plugga, det är ju inte jätte bra. Orkar liksom inte med det man måste göra, imorgon skulle jag kunna bara gå utan att man måste någon stans istället för att gå till skolan haha jobbigt läge. Det finns inte mycket ord men massa tankar så det blir lite svårt att blogga, varför bloggar vi? det kan ju vara ngt att tänka på för liksom det här är inte intressant, ingen läser, det är typ jobbigt fast kul ibland kanske.. Just nu känner jag mig negativ men jag är ju optimist..?! eller? Ah det här blev ju inte alls lika konstigt som inlägget innan men nu ska jag plugga låtsas vi, godnatt! <3

fånga dagen - carpe diem

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLOGGEN !

Hanna och Matilda här !
vi är hemma hós mickis, ja hörrni, det var längesen visst, men ja hörrni vi vet inte hur mkt bloggen är rolig längre hehhee´. anyway, vi är hos mickis med johannes, felix, och danne och aah ätit frukost bara, jo men livet leker faktiskt. vi har hittat fester varje helg och träffat underbart folk, problemet är bara att det inte är bra för levern, lär er! och rökning dödar btw... Jaja, jag matilda är pessimist som tänker positivt och hanna är optimist som tänker negativt (fattar ni grejen?) anyway, vi borde plugga idag, hanna har fem prov i veckan och åtta läxor, men man skjuter ju upp plugget om fest existerar! så gör vi jämt tyvärr, och det är inte bra för levern, och rökning dödar btw... nej men ärligt asso jag är seriös. Hehe, igår blev det en lite sen kväll men mysigt folk som lyckas liva upp stämningen och tänka positivt , och lever i nuet. CAPRE DIEM - FÅNGA DAGEN .. (tror vi) ! nej men hörrni, vi har haft en mysig helg, och den mysigaste helgen var iof för två veckor sen då vi träffade väldigt underbart folk i bromma :) skit nice! men nej asso nu svamlar vi . puss älsklingar (alltså vi har redan älsklingar men ni kan få räknas lite också....)

skön fredag

hej bloggen, vi har fått klagomål på att vi är dåliga på att uppdatera hehe.
idag är det fredag och jag har varit ledig, fett nice!! :D sov till typ 12 och har typ inte gjort ngt, kollat tv och varit inne på datan men vid typ halv 5 åkte jag och matilda iväg men now we´r back ;)
vet inte vad jag ska göra nu men kommer nog träffa matilda och gabbie ikväll och vi får se vad vi hittar på :P

RSS 2.0