Nattvandraren - rasmus seebach

Nu ska jag göra lite so och sen sova. Godnatt ♥

(vet att låten är på danska haha, men jag som flera andra tydligen har jag fastnat)


Never say never - J. bieb.

Lyssna bara, SEN kan ni komma med era kommentarer -.-


i will fight til forever

Förstår helt klart selmas fustration eller vad du vill kalla det, Katja kan var väldigt bitchig om hon vill, och som sagt säga att vi inte är bättre än någon annan i engelska i nian (trotts att vi går i engelskaklass och lär oss mera), hörde för bara två veckor sen en tjej i nian fråga om man sa she was eller were, och sen kom fram till att om det är dåtid säger man were - MAN BAH WHAT?! det är alltid she was, för erat som inte lärt er detta än!

Idag hände en väldigt tråkig sak .. Mitt lila armband gick sönder, men ni ska inte behöva lida länge! jag ska försöka fixat ett nytt armband med de pärlor som inte tappades bort.

Idag kom pappa hem också, från turkiet och jag fick ett armband och han sa att det fans värsta shoppinggatan, värre än bangkok (thailands huvudstad) galet !

Otroligt bra bilder blir det ju men camen..



vill köpa en systemkamera & måste köpa en digital innan nästa torsdag, förslag på bra digitalkamera skulle uppskattas! Puss/matilda


Ska jag behålla?

Ska jag behålla en klänning som jag har köpt på Gina Tricot? Köpte den för att ha något att ha på avslutningen. Den är superfin och färgglad och rutig men när jag sätter på mig den så ser det ut som att jag har på mig en stor och färgglad och rutig gardin. Fast å andra sidan så är den jättefin.......

/Selma

Hello Stockholm!

Japp alla vet ju att hela Stockholm läser den här bloggen, plus några till utspridda i landet. Vi har cirka fyra miljoner läsare per dag alltså, och självklart jobbar vi på nio miljoner per dag!

Idag har varit en lugn dag, vi har inte gjort så himla mycket känns det som och det har varit skönt! Vi fick ju redovisa på svenskan om en epok ur litteraturhistorien. Det gick bra tills Katja avbröt mej efter halva redovisningen för att vi inte hade tid med mer men sen fick de andra redovisa länge. Nä, henne gillar vi inte! Hon höll ett tal en lektion där hon sa typ att vår klass faktiskt inte var ett dugg bra även fast vi trodde det och att ingen i klassen förtjänade sitt betyg och att hon skulle vela sänka hela klassens betyg men det kunde hon ju inte för det var ju sista terminen! Hon sa kanske inte exakt detta, men observera "typ".

Aaaaaaaand, dance awaaaaay!

/Selma


Privatliv eller?

Är det bara jag eller har många "kändisar" blivit mycket för realtioner med tonåringar som är deras fan? Helt ärligt, en klass kompis har haft kontakt med Alexander Ryback, smsat mycket åsådära har dom gjort, ialf förut, och detta pratade några i klassen om senast idag och då fick jag reda på att han bjudit upp henne på sitt hotellrum (säg till om jag inte fick säga det) + jag hörde att fler har haft sådan kontakt med honom, smsat åsådära. Och nu läser jag en blogg, där en tjej i min ålder skriver om att hon haft bra kontakt med Rabih då han bodde på hotellet när han var med på idol och hon kom dit jämt för hon var ett stort fan, och tydligen har hon träffat honom för ett tag sen, strax innan Hurricane låten släpptes med Rabih & Eddie, och tydligen hade då Rabih dragit henne åt sidan och spelat upp låten BARA för henne, och det var ju en sak som skulle hållas hemligt så han sa till henne att hon inte fick säga något alls. Tycker det är lite läskigt att kändisarna gärna börjar dra in sina fan i sitt privatliv? Denna tjejen har även träffat Nicklas Hocker (som jag förstår det) två gånger iår. Min kompis har även träffat Danny och typ gått på enskild träff med honom. Jag fattar det med Niklas & Danny, men tycker Ryback verkar lätt läskig efter detta..



nya kategorier

Nu har jag fixat så ni fått kategorier på sidan;

Hanna's inlägg
Matilda's inlägg
Selma's inlägg

så ni får se vem som skriver vad
eller bara vill läsa just selmas,
mina eller hannas inlägg.


Selma skriver!

Ja usch det är inte kul för oss tre tjejer nu som måste göra svenska dagen innan uppgiften ska vara inlämnad och i ska göra en redovisning! Fast det är ju vårat fel i och för sej :P Är typ klar nu i alla fall, måste bara komma på vad jagska säga imorron när jag ska redovisa. Gillar verkligen inte att redovisa, men bara för att alla vet att jag inte gillar det så brukar folk säga att jag var duktig och då blir jag glad :D

Gillade att Deutschland vann i alla fall, hon var bra och har sjungit på låten hela dagen. Blev dock sjukt deppig när min söta brittiska pojke kom sist i hela tävlingen! Han ägde ju fan!

Jag tänkte på det som hanna skrev, att snart är skolan slut. Tänk att jag gått till samma byggnad i tio år, det är mer än två tredjedelar av mitt liv! Det är sjukt länge. Och ändå vet jag inte hur mycket jag kommer sakna skolan, tror inte jag kommer sakna den alls faktiskt. Klassen kommer jag kanske sakna lite (asså jag är inte en person som saknar folk, så tro inte att jag inte gillar er!) men jag kommer sakna gruppen som vi går till på onsdagskvällar, kändes sjukt konstigt när jag träffade dom förra veckan att det var sista gången på ett år.

Juste slog datorn på
gomoku på 42 drag! Jag är smartare än en dator! Okej det är bara jag som bryr mej om det spelet och jag kommer att fortsätta uppdatera er om hur det går för mej och mitt favoritspel!

See you later!

Grillning på taket med ungdomsgruppen :(

morsdag

Idag är det morsdag för er som inte visste det! Grattis mamma!! ;) Blev lurad att det var morsdag för några veckor sen så då hade jag köpt några hårklämmor men innan jag hann ge dom så fick jag veta att det var senare, haha tur de. Men istället så gav jag dom nu, visst är jag snäll?! Det här får nog bli mitt enda inlägg idag för jag håller på och jobbar på en svenska uppgift som ska vara inlämnad i morgon och jag är seg så är inte klar, borde börjat tidigare men men. Imorgon är det måndag och vanlig vecka, jobbigt fast sen är det bara TRE dagar kvar innan SOMMARLOVet och då är hela nian och högstadiet och grundskolan slut!! Känns väldigt konstigt och sorgligt att sluta!! Men nu har jag inte tid att tänka på det, måste PLUGGA!!!

   / hanna

eurov. / matilda

Jag har räknat ut att första dagen skrev vi ett inlägg, sen har vi som minst skrivet fem och som mest elva på en dag. Ganska duktigt vill jag ju bara påstå? Jag sitter och pluggar Svenska och testar balkläder, har precis duschat och ska snart äta. Är lite avundsjuk på pappa, som är i turkiet och har 30 graders värme med bad och sol.

Igår då, jo då kom selma och hanna hit och vi såg Eurovision. Visste redan att Tyskland skulle vinna eftersom mamma berättade det för mig för en månad sen ungefär, dock tyckte jag att det var sjukt konstigt att Cypern inte kom bättre till dom kom typ näst sist, och united kingdom som kom sist - det är ju sjukt att folk röstade på spanien och serbien som sög, och påtal om, azerbajan att dom kom i topp fem? galet för dom var inte speciellt bra, och armenien med sin apricot stone var ju dåliga dom med. Dock röstade ni riktigt bra med tanke på att Turkiet var grymma och dom kom väl tvåa, det var toppen!

Jag tycker det finns jätte söta människor i världen, har hört jätte många fina kommenterar av folk dom är senaste dagarna så det är jag glad för! Men en hemsk sak är att jag hör/får veta att fler och fler går på begravningar och fler dör just nu, det förstår jag inte, verkar nästan vara som ett virus eller nåt?

Och jag är fortf kär i cyperns bidrag, och älskar fortf turkiets ♥ men helt okej att Lena vann.


30 maj

måste måste måste måste jag plugga, jag var bara tvungen att visa er dethära skämtet;

En blondins årsbok;

Mars:
Blev riktigt glad. Lyckades lägga ett pussel på 6 månader fast det stod 2-4 år på kartongen!


HAHA älskaren ;) 

/matilda 

dagens matilda

DAGENS MATILDA


Selma äger dej i fem i rad

42 drag på gomoku.se! Var tvungen att berätta det! Nu ska jag nog börja packa för att gå till Matilda, ska ju sova där. Hon vill att jag ska gå dit och hjälpa henne bära en madrass och ja ba nä tack liksom! Hehe jo men det ska jag göra snart. Taggar inför Eurovision song Contest nu i alla fall, haha det är det enda jag skriver om :D

Juste mamma tog med sej godis som ser ut som stenar hem idag. Det var sjukt läskigt att äta dom men dom var goda, dom smakade lakrits :) hehe intressesmurfarna antecknar.

Och förresten, DET ÄR NORMALT ATT SKRIVA MED PEKFINGRARNA PÅ TANGENTBORDET!!!!!!!!!!!


29 maj

Cyperns låt går på replay här hemma. Som sagt, shopping dag, jag skulle köpt skor å balklänning, tror ni det blev så? nej, men jag fick hem två tröjor, en tubtopp och en bh, blev lite kär i ett armband också men det kostade 100 kronor, känns onödigt dyrt. Är nog ändå ganska hundra på vilka skor jag ska ha! Nu har jag precis sett wildkids, jätte töntigt men underbart, älskare. puss / matilda

ännu en bild från lettland&litauen (tror vi blev lite lätt kära i den resan)


cypern i mitt hjärta / matilda

Jag är kär i låten, rösta på cypern ikv
ge låten tre minuter av ditt liv ♥


Time changes everything,
Even you and I have changed
The rain the winters bring
has made us fade away...

I still remember everything,
That old December, the fears, the cold,
I really wonder how you feel
On these nights, all alone...

I hope some day you'll see me...
I hope some day you'll spot me in the crowd...
Take my hand and kiss me
I hope some day you'll say my name out loud...

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
And make me immortal with a kiss

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
We know it's over, so tell me it's over
and life will be better in spring.

Time changes everything,
But this feeling, it still remains...
The sweetness of the lips I kissed
Will always be the same.

I hope some day you'll see me...
I hope some day you'll spot me in the crowd...
Smile and say you miss me
I hope some day you'll say my name out loud...

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
And make me immortal with a kiss

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
We know it's over, so tell me it's over
and life will be better in spring.

Shoppat idag också

Hej bloggen! Nu har jag shoppat idag igen! Hittade faktiskt en klänning i globen till avslutningen men jag skulle också pröva en klänning som matilda har, så får se vilken jag tar. Köpate massa andra saker också men orkar inte skriva allt. Juste jag fick ett läppglans av Selma, tack så mycket!! :D Sen hade jag också köpt ett eget läppglans och sen på bikbok så fick jag ett också haha. Nu är jag hemma men ikväll drar jag till Matilda och ser melodifestivalen med Selma och där ska vi sova också ;) Nu ska jag prova mina kläder men vi hörs senare! :)
/ Hanna

Han är cool.

Jag vill vara som Alex Schulman. Han är cool. Och superbra på att skriva en blogg. Och så har han en supersöt dotter. Hon har ett unisex-namn, Charlie. Det är coolt.

/Selma Fredrika Strandberg


Howdy from Selma

Jag, Hanna och Matilda har varit ute hela dagen idag och letat kläder till balen och avslutningen. Det blev mest andra grejer för H och M men jag köpte faktiskt en superfin klänning från Gina Tricot, den var rutig och färgglad. Tror jag ska ha den på avslutningen. Nu är jag hemma i alla fall, superblöt för det regnade väldigt mycket. Nu tror jag jag ska fortsätta skriva på den j*vla svenkauppgiften, eller så gör jag inte det och spelar fem-i-rad istället på: gomoku.se. Det går inte att slå datorn (säger vi) men slå 36 drag om du kan!

I kväll ska jag och hanna i alla fall gå till Matilda och kolla på Eurovision, and I can't wait!!!

Jag och Saskia ser ut som nallebjörnar. Tagen igår när jag och hon var på grönan på kvällen. Här i Bäckfisken hehe :)

godnatt

Jag är glad! lite lycklig, vi kallar det lycklig ialf. Just nu kollar jag på 27 dresses, skulle till grönan men blev inte av på grund av lite olika anledningar. Nu ska jag nog sova. puss&godnatt/matilda ♥


shoppat

Tycker vi är riktigt duktiga på att uppdatera faktiskt!
Åkte iväg till skärholmens köpcentrum och kollade på klänningar och prövade massa kläder! Hittade faktiskt några klänningar och köpte typ tre men ska pröva dom hemma och se vilka jag ska ha fast ingen av dom passar så bra till avslutningen. Jag har hittat en ny favoritaffär också!! New Yorker, vi gick in där och hittade massa fina kläder och köpte två klänningar och två tröjor. Har aldrig handlat där förut, tror inte ens att jag varit i den affären haha. Måste bara köpa skor nu, hittade några fina på dinsko faktiskt. har kollat där förut men tyckt dom haft tråkiga skor.
På vägen hem köpte vi jordgubbar och vindruvor vid södrastation och dom var faktiskt jätte goda! :) Har också testat nya marabou kokos:



, den var helt okej fast jag föredrar dom vanliga sorterna. fast den nya sorten marabou polka är god! Nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är jätte trött! så det här blir mitt sista inlägg för idag <3
// Hanna

första dagen i 7an

Sitter och pratar lite med trevliga människor, och jag kom på, det är ju helt sjukt hur man kan ha gått till skolan varje dag i tre års tid på högstadiet, träffat samma människor och man vet typ ingenting om dem, och det är ju hemskt att man ska sluta om åtta dagar och typ inte veta ngt om klassvännerna. men på avslutningen ska tjejerna iallafall grilla och sen får man hålla kontakten så gott det går! Kommer ialf ihåg första dagen, då jag träffade charlotte och kände igen henne så jag frågade om hon skulle gå i engelska klassen och sedan gick vi tillsammans till där alla möttes, kommer ihåg att vi sedan satt utanför på skolgården och pratade, Hedwig, Moa, Olivia väntade hela tiden på att Gabbie skulle komma och sedan gick Hedwig och Elsa å badade på eriksdalsbadet. Och när jag kom hem på kvällen kommer jag ihåg att jag skrev " alla var värsto snälla <3 " på msn, det var tider det.  

klassbild en engelska lektion ♥

/matilda

Eurovision / matilda

Och nu när ändå selma håller på ska jag det också!
united kingdom har hon redan lagt in så ni får dessa!


Georgien - Shine


Turkiet - We could be the same


Cypern - Life looks better in spring


Och när jag ändå är i farten...

...så kan jag ju passa på att lägga in några bra låtar från Melodifestivalen som ni kommer att höra i morgon klockan nio. Matilda lärde mig hur man gör! Yay!

Mitt land, Frankrike

 

United Kingdom


Tyskland

:)

Hello!

Kände för att skriva ett inlägg i vår superroliga blogg haha. Jag behöver ju inte upprepa det som dom andra just sagt, jag har ju gjort exakt samma saker idag förutom att jag missade bussen. Så jag kan ju berätta att jag ätit en näve chips istället! Det var Svenska Lantchips faktiskt, min favoritsort. Och alla som känner mej vet att jag inte kan få nog av chips, aj löööv dem! Kul! Nä men kommer faktiskt inte på något att skriva så här kommer några bilder från idag!

Xoxo, Selmagirl :)

Me with friends



Johanna som badade


Hela klassen typ


28 maj

Melodifestivalen först och främst; sverige kom inte med, inte konstigt när vi sökte in med ett dåligt bidrag. Cypern, gorgien och turkiet gick i varje fall vidare och dom var duktiga. Gillar som selma United Kingdoms bidrag men tyskland kommer troligen vinna eftersom dom är unika i år.

Började dagen i skolan med att se våra bilder vi tog i tisdags, tycker vi borde vunnit helt klart, vi hade faktiskt tagit fina bilder, vi vann nog inte men vi fick fyra guldstjärnor (alltså kom vi inte sist). Vi åkte till Hellas med klassen och grillade kykling med pita bröd som faktiskt var gott och somsagt johanna och hedwig badade och jag åt fem bullar + lite rulltårta (folk blev inte så glada då hehe) och sen så körde alla tjejer maffia i solvärmen och jag kom med den tidiga bussen hem även fast jag inte hade busskort. Kändes bra! ska städa mitt rum nu och fixa lite, saskia övertalar lite att man ska med till grönan. puss ♥ /matilda

vi älskar att lägga upp härliga sommarbilder från lettland&litauen, märks det?


.

Hon bryr sig verkligen inte om när hon sårar någon.
Fyfan vilka falsk människa hon är.


inlägg

Har inget liv så jag kan skriva ett till inlägg ;) mamma skulle typ komma hem strax och då ska vi dra iväg och kolla på klänning i ... minns inte ens vad det hette aja, har faktiskt hittat en klänning som man kan ha på avslutningen fast från bikbok... det kanske funkar får kolla på den. Ses om ett tag, hejdå ♥
// Hannaa :)

Rubrik?

Hej! Vet faktiskt inte vad jag ska skriva men vi kommer kanske få några nya läsare här på bloggen för vi avslöjade vårt bloggnamn idag i skolan, fast Moa trodde oss inte men nu ser hon att vi inte lurades haha. Vi hade utflykt idag till hellasgården, det var dåligt väder i början och typ regnade men ändå så badade både Hedvig och Johanna, konstiga människor de dära. Sen gjorde vi typ ingenting, väntade på att maten skulle bli klar (grillad kyckling). Det fanns en liten, konstig tjej där (andra skolor hade typ orientering) men hon stod typ och stirrade på oss och hon påminde om en liten tjej som vi träffade i typ lettland. Då hade vi precis kommit fram till ett ställe med bilen och direkt kommer hon fram till bilen med typ sin brorsa och knackar på rutorna och sen när vi gick ut ur bilen började hon typ knuffa oss och när vi gick in i bilen igen så klättrade hon upp där framme på vindrutetorkarna!! Hon var faktiskt läskig!
Men i alla fall efter vi hade ätit så blev det fint väder och då körde vi maffia (en lek) och åt bullar och rulltårta! :) Sen åkte vi hem och typ hälften av klassen missade bussen, men jag kom med och de är huvudsaken haha så nu är jag hemma! Nu är jag faktiskt as trött men ska kanske plugga eller kolla på klänning om jag orkar. Vi har typ "bal" eller avslutningsfest för niorna på torsdag och sen skolavslutning på onsdagen efter så jag måste köpa både klänningar och skor, jobbigt att hitta!!
  / hanna


Fredag!!!

Hej alla bloggläsare (Hanna och Matilda)!

Orsakerna till att jag inte är lika aktiv att skriva på den här bloggen är:
1. Jag har inte tid (svenska och annat ni vet).
2. Jag har inget intressant att skriva så då skriver jag inte alls.

Men nu skriver jag i alla fall eftersom att jag fick lite tid över nu på morgonen! Igår var det ju Melodifestivalen och jag tyckte inte att så många av låtarna var bra. Lettland (den första låten där dom drog av sej byxorna) var bra och nåt annat land som jag inte kommer på var bra. När det var bra låtar dansade jag framför teven, vilket var lite irriterande för alla. Och när dom skulle läsa upp vilka som gick vidare till finalen var jag sjukt nervös. Dom låtarna som jag gillar mest är i alla fall Frankrike, United Kingdom (vet inte om det är England eller Storbritannien :S) och Tyskland. Skulle velat lägga in Youtube-videor men vet inte hur man gör :P

Nu måste jag fixa klart för att gå till skolan! Puss puss!

Bild från Lettland/Litauen-resan. Jag är den jobbiga som hoppar, under mej står Elsa (vars blogg finns under Länkar) och i bakgrunden står Stina, Elsas storasyster.


kärlek till armband

mitt otroligt snygga armband jag gjorde idag, som jag bara kan älska !
Jag vet hur sjukt intresserade ni är av mina små texter så jag bara måste skriva då.


 

/matilda


♥ / matilda

appreciate people while they're still alive

hemskt

Hatar dig, okej nej. tvungen att skriva det. fyfan, känner mig inte på humör, jag har inte många här i livet jag kan lite på det har jag ju i alla fall kommit på, fan alltså, hur orkar man hålla igång på dagarna alltså. Lyssnar just nu på en underbar låt ♥
 
Nu har jag hört låten tre gånger och helt klart fast.

/matilda

27 maj

Känns som att det just nu är bara jag och Hanna som uppdaterar bloggen. Jo för alla er som inte förstår alla namnen som Hanna skrev om, om ungdomsgruppen igår, det var iallafall människor som går där, och nej det var inte roligt att blir nerdränkt i oboy på jeansen, men vi överlevde och stannade ändå till tjugo i tolv ungefär. Idag har jag fått veta hur det är att gå i bildklass, inte riktigt, men iallafall så hade vi ju bild hela dagen (fattar inte riktigt varför man har det ämnet då det bara handlar om talang som man inte kan utveckla efter man fötts!) Jag är sämst på estetiska ämnen helt klart. Men jag jobbade tillslut iallafall och gjorde mig ett eget armband haha. Jag ska börja göra mina svenska nu och ikväll är det Melodifestivalen, semifinal 2 och Anna Bergendahl ska vara med, hoppas sverige går vidare även fast jag hellre hade velat ha eric saade, salem al fakir eller Darin i finalen. Förresten har Sverige aldrig inte varit med i finalen, utom ett år då vi själva valde att inte ställa upp. Som sagt var det bad idag och lika så imorgon, ska åka iväg någonstans med grillning tror jag . Puss /matilda

från början av åttan tror jag :)

/matilda


torsdag

Känner för att skriva ett inlägg bara för att jag egentligen måste plugga! Idag var vi i bildsalen hela dan och jobbade på vår bilduppgift, att designa påsar till en egen affär. Efter lunchen kunde man gått och badat om man ville men jag orkade inte och jag hade ändå inga badkläder med mig så då satt jag kvar på bilden med dom andra och jobbade istället. Nu måste jag göra svenska, alla är typ jätte stressade över svenskan att dom inte kommer hinna. jag har typ tänkt, aja jag hinner. fast jag kommer inte ens hinna läsa klart min bok, men jag får skriva uppgiften ändå. Vi har också so, spanska, franska, musik och no (typ frivilligt :S). En bra sak är i alla fall att jag inte har lika ont i ryggen ;)

       / hanna

hemma

Nu har jag precis kommit hem. Vi var på gruppen och grillade på taket, de var trevligt men de blev kallt! Sen skulle vi gå in och dricka te och o´boy, det var inte lika trevligt eller jo de var de förutom att de första jag gjorde var att spilla ut hela min kopp med choklad över mig och matilda!! asså fatta vad bäst jag är (fast vi kan säga att det var elsas fel)! haha sen fanns det av någon anledning massa madrasser där så vi satt där tills Aiman kom och förstörde allt och skulle välta hela högen!! sen kvävde dom peter som la sig underst men vi hade ganska trevligt ändå även fast alla typ pratade om spel och jag fattade ingenting. jag lyckades också tappa bort min mobil 2ggr, ena gången låg den i o´boy påsen och andra gången under Mikael. Jag har också lyckats få ont i ryggen, inte bra! och juste när vi var på taket var det jätte kul när vi skulle sjunga en blomstertid nu kommer och alla stod i en ring och sjöng jätte falsk haha ;) nu är jag trött så jag ska sova, i  morgon skulle det tydligen vara bad, typ inne i eriksdalsbadet. Aja god natt!! <3


// hanna

sunny day

Sitter nu vid datorn och har försökt ladda in alla bilder från vår lettlands resa, jag är seg på sånt men när jag äntligen gör det så funkar det inte..ååh!! Har städat lite i mitt rum men är inte klar hehe jag är typ världens segaste. men jag har faktiskt blivit bättre på att svara i mobilen när jag är hemma, i alla fall enligt mig själv :) Snart ska vi som sagt iväg till gruppen som är varje onsdagskväll och idag är det avslutning så då är det grillning på ett tak ut över slussen så de kommer bli mysigt och tur att det är soligt också! Nu måste jag gå och duscha eftersom jag inte hunnit de än! ;)




// Hanna


26 maj, matilda uppdaterar hehe

Jag uppdaterar mycket nu för det är skoj, och dom andra två människorna inte gör det.
Jag försöker läsa barnsagor så jag ska kunna utföra min svenska uppgift just nu och smsar med charlotte, och eftersom detta är världens coolaste blogg måste ni ju bara få en till bild från älskade lett/litau resan;


'Detta var på båten hem vid två sisodär på natten'

Och ikväll är sista grupp gången tills efter sommaren, sista gruppen tills hösten 2011 för selma, eftersom hon så tydligt redan skrivit ska till frankrike! jag ska försöka övertala henne att skriva i denna bloggen då men vi får se hur det går.

Jag vill ha en systemkamera har jag kommit på också, verkar dock så sjukt jobbigt att släpa på men blir så fina bilder. Nu ska jag byta min facebook profilbild och sen ska jag fixa mig. Pussis/ Matilda ♥


26 maj, 180658

Alltså det måste ju vara något fel? jag tycker det luktar rök överallt, inte överallt, men ofta, allt började efter lettland&litauen då man fick i sig mycket rök haha, icke bra. Nu har jag ialf städat lite i mitt hem, även solat lite och ätit mat. Hade tänkt dra till grönan men blev ej av då Selma typ inte orkade och Hanna var seg människa. En sak ni ska veta om Hanna är nog att om hon är hemma då svarar hon nästan aldrig i mobilen, och detta har även selma börjat göra de sista dagarna, ett dåligt vana helt enkelt. Lyssnar på musik just nu, svensk rapp, fult det låter men det är något jag älskar, bra låtar som svenska osignerade ungdomar gjort själva! Inte många som vet att jag tycker om den sortens musik men. Kärlek.


RMK ft bella - Det kommer dagar ♥


/Matilda

26 maj

Fyfan vad jag hatar det när man skriver världens längst inlägg och allt raderas.
Jag skrev iförsig om inte otroligt viktiga saker men vafan åh! (ska sluta svära ..)
Idag ska jag ialf fixa hemåt inte bara lyssna på vännersvänners youtubeklipp där dom sjunger otroligt bra, ska inte vara ledsen för att jag inte kan sjunga heller, jag föddes helt enkelt inte med den talangen. Ska dock lära mig spela Bella's Lullaby och vill helt klart lära mig spela piano & gitarr men vill inte börja på det och ta lektioner, verkar så tråkigt, det är ju bara roligt när man kan spela själv. Jag vill dock stoppa tiden, för den är nog som bäst nu, man har knappt något att tänka på, man ska inte behöva sakna människorna i skolan än, och sommarvädret är på gång. Idag ska jag städa hemma som sagt så jag får in mina 200 kronor till välgörenheten, som vi har en gång om året och ger pengar till behövande.

Nu ska jag kolla in alla 300 (seriöst) nya bilderna som är upplagda från Lettland&Litauen resan!


Sommarvärme i lettland (vi fick värmen innan sverige HA) ♥



/Matilda

Selma's writing!

Hej alla läsare (hehe)!

Jag är ju den person som står först i vårat bloggnamn dårå, and it's fabulous! Som Matilda skrev så är det nog första gången som hon går med på att inte få det som hon vill. Bra jobbat Matilda! :)

I alla fall, nu sitter jag hemma hos min pappa som bor vid Hötorget. Jag bor hemma hos min mamma på Söder men brukar åka till pappa och sova här typ en gång i veckan. Jag kan ju berätta vad jag ska göra idag på Operation Dagsverke-dagen. Snart ska jag ut på en promenad med pappa. Vid ett ska jag åka tillbaka till Söder och prata med en kvinna som ska ha hand om mej när jag ska sommarjobba på Södersjukhuset i sommar. Sedan går jag till skolan och lämnar in mina 200 kr som går till välgörenhet. Jobba för att "tjäna ihop" pengarna ska jag göra i sommar tror jag.

Men gissa vad jag ska göra med sommarjobbs-pengarna som jag fått. Jo jag ska ta med dom till FRANKRIKE dit jag åker i slutet på augusti och kommer hem nio månader senare! Jag ska alltså åka som utbytesstudent till FRANKRIKE och bo hos en familj och gå i skolan i FRANKRIKE. Var i FRANKRIKE jag kommer hamna vet jag inte och det är sjukt pirrigt. Jag älskar FRANKRIKE!

Mer om mej och allt som har med mej att göra får ni veta en annan dag. Au revoir, mes amis!

Jag på dagis. Ser exakt likadan ut nu faktiskt!

Presentation, 25 maj

Tänkte att det behövdes en liten presentation av oss,
bara så ni har någon aning om vilka vi är;


- Vi går alla i klass nio i eriksdalsskolan, men slutar om drygt två veckor. Vi är tre brunetter (selma egentligen blondin) och vi lever våra liv i Stockholms innerstad, på den bästa platsen som finns - Söder. Vi umgås vanligtvis varje dag och har gjort det sen slutet av sjuan. Hanna och Matilda har känt varandra sen sexårs, alltså i tio år och selma har vi känt sen sjuan. Vi går inte på någon sport men Hanna och Matilda har gått på gymnastik och vi har alla testat på dans, men bara Hanna som gick på streetdance i en termin. Nu när sommaren är på gång har vi tillbringat en del tid på gröna lund och över Kristihimmelsfärd var vi i Lettland&Litauen med ungdomsgruppen. Jo okej det är våran fritids intresse kan man väl kalla det, ungdomsgruppen, vi tre är konfirmerade så efter det fick man gå i en grupp där vi träffas varje onsdag och bara myser och fikar och umgås (alltså detta har ingenting med Gud osv att göra, hälften av dom som är där tror inte på någonting som ens har med gud att göra, så det är bara ett umgängesplats för oss lite speciellare haha) Har inte mycket mer att säga om oss men om vi nu fortsätter att uppdatera bloggen kommer ni nog snart upptäcka mer om oss. Puss




h

Hej bloggen, första gången jag skriver någonsin! Dom andra har ju haft blogg innan men inte jag, men de går nog bra ändå ;) Eftersom vi typ alltid är med varandra, gör vi samma saker så jag vet inte vad jag ska skriva men jag kan verkligen hålla med matilda om att vi såg världens sötaste par idag i skolan!!
Bakade precis scons faktiskt, de är jätte enkelt ;) Nu måste jag typ städa mitt rum och i morgon ska jag städa nåt skåp och grejer här hemma eftersom vi har operation dagsverket, inte så kul men man slipper i alla fall skolan!


// Hanna <3


25 maj, vi går inte mot solsken längre.

nu är jag så otroligt glad! bloggen slutade fungera för att hotmailadressen slutade fungera och jag behövde göra en ny tydligen så stod det att den inte existerade som mail adress, och sen helt plötsligt att den gjorde det. Det är svårt att förklara, men nu har jag äntligen fått detta att fungera och jag är så sjukt glad, nu kan man blogga här igen!

Idag var det tisdag, andra dagen på temaveckan, började med att jag vaknade åtta, duschade och allt och visste från början att jag inte skulle bli klar till nio, men kom kvart över till skolan då de flesta satt och spånade idéer till newyork temat. Vi började fixa lite hus och taxi bilar mm. som ska ingå i vårt new york tema, som ska vara temat på vårt klass bord på balen. Sen hade vi lunch och sedan gick jag hanna selma saskia och charlotte en lite promenad för att ta kort på olika humör, jag var lite emot allt till en början men det löste sig och vi hittade sötaste paret i skolan som vi hade med på ett kort, min kompis och en klasskompis ex som tydligen blivit tillsammans haha.

Nu ska jag gå till jobbet (mammas å pappas) och jobba där och tjäna in pengar till operation dagsverk och sedan är jag ledig imrn! pusspuss så länge nu ska jag smsa hanna och selma så dom vet att bloggen existerar igen.

halvdann bild på våran klass, (spexfoto dåda) för att bara visa.


/matilda ♥


Första inlägget, 24 Maj

Acceptera läget och gå vidare. Kände att jag var tvungen att skriva det, för det är min älsklings fras och detta är första inlägget, oh yes matilda inviger bloggen! Nu är alltså denna nya bloggen gjord och det kan jag bara säga "äntligen" till. Om ni vetat hur länge vi har tjaffsat om bloggnamnet, jag gav mig tillslut (högst olikt mig) och nu väntar jag på att hanna ska komma inom fem minuter. Vi alla ska försöka uppdatera denna så gott som möjligt, hur bra det nu blir får vi se senare.

Skolavslutningen närmar sig och lika så balen, om två veckor har vi gått ut grundskolan, det är riktigt sjukt! Våra liv består inte av mycket annat än skolan nu och grönalund. Sommar planerna börjar byggas upp och sommar vädret är på väg.

Matilda Broström


/Matilda ♥

RSS 2.0