where you were meant to be


yooh broh! chillar i sängen och väntar på bättre tider. Nejdå jag har de bästa tiderna!!!! Idag är det söndag. Spenderade lite tid i Sollentuna för att äta tårta och kakor och se lite på limitless. Ifredags var detta klassparty, vilket faktiskt var skojigt. Lite hemlagade bröd, cider, beerpong och foton på sig själv. Partytimes. Första gången klassen umgås på fritiden och det var skoj i en villa i Täby. Pojken hämtade sedan upp än i mörby centrum och åkte till honom. Förövrigt gick fredagen i ett, var ett fint barnbarn som följde med farmor till sjukhuset, sedan fick jag lite bullar och iväg till skolan för lite projekt arbete och sedan leka på stan med Gabbie. Mysig helg. Och om 9 dagar är jag i Turkiet, swhooooop.

You could walk straight through hell with a smile

Goderafton! Nu är det inte riktigt afton men jag tänkte vara generös och skriva det ändå. Sitter är med min chailatte och ska börja skriva på en vacker uppsats här framför mig. Whoop. Livet är faktiskt väääldigt fint! JAG ÄR GLAD IDAG!!! WOHOO! Okej så slut på det roliga. Nej men jag har världens finaste pojkvän, som av ingen anledning köper spa dag/natt eller vad det heter till mig och honom helt utan anledning. Jag är en såndära snål människa som inte gör av med pengar om jag inte måste ungefär. och så har han kommit här och gör av med pengar åt mig. fungerar prima skinka ska jag säga er! Han gjorde middag till oss igår också medan pappa och han drev om hur efterbliven jag är. Kul att de kommer överrens då. Jag är mest ivägen för jordens befolkning menar dem. Fast jag tycker att jag bidrar med ganska mycket som individ. Typ. Kanske. Lite? Vi kan ju alltid hoppas. Jag tror faktiskt dom tycker om mig egentligen, men har lite svårt att erkänna det bara. 

partypeeps

Är lite sådär jätte trött. sov i en och en halvtimme när jag kom hem. men inte gjorde det saken bättre. så jag sitter och pluggar nu. är så glad att trean är det värsta året, det finns verkligen inte en dag över till annat, inte en enda dag, jo okej, pluggar oftast inte på lördagar men annars whooop party plugg! Jag har haft en underbar helg och sen sist jag skrev också har allt varit nice. Livet är gr8 m8. In tha weekend fyllde kära Kim 21 så vi firade hos henne med tjejmys + nype party. Vi gav lite jelloshots, vilket är något som jag inte kan rekomendera pga dess konsitens, det är som fast-gegga, en klump. wäh. men det smakade som gummibjörnar. fast jag tycker ju inte om godis. Det är som alltid as roligt att dansa på le club ivarjefall, men eftersom min mage krampade i sisådär totalt fem timmar så kändes det inte jätte bra så det blev efterparty på mcdonalds med charlotte hanna lucas där vi träffade på en man som hade fina ideer om relationen till sina barn. Låg sedan i sängen hela söndagen och myste med min pojke. Jag ska bli en liten såndär nyttigare människa, jag kommer ståfast vid att popcorn och bullar är nyttigt men jag kanske borde gå ut och röra lite på mig också tänkte jag. 

RSS 2.0