Med Charlotte, Saskia och Matilda <3

Är hos Charlotte med de tre vännerna, tyvärr är inte Hanna här för hon har bättre saker för sej :( Nu ska vi äta KLADDKAKA som min klassHU1D har kommit på att det bara är för ensamma människor utan pojkvän och man ska ju inte skryta men jag stämmer ganska bra in på det! KLADDKAKA till alla!!!! <3

don't just be a part of the system.

Det är tisdag kväll. Dagen kändes lite utdragen, men bra ändå, part of it anyway. Hade idrott, andra gången jag är med denna terminen, grattis till mig själv, tyckte om min klass då. Senare engelska och lunch och science, leadership - mest utvärdering av hur man är som person och business fick vi gå ifrån så jag och lindi begav oss hem till mig, i åtanke att vi skulle plugga. gick ju lite halvbra, vi planerade livet ialf. och drack smoothie och hade det mysigt. Lämnade ansökan till ica och mötte träffade sedan gabbie i lite mer än en timme och sen hemåt för mat och ett försök till plugg. Vet inte vad jag ser fram emot riktigt längre, men imorgon börjar jag halv elva och slutar kvart i ett, känns ganska bra faktiskt. Puss

Quotes-311_large


veronica maggio

Har kommit i en period där jag är antingen riktigt taggad på livet, eller hatar livet. I vanliga fall är jag manodepresiv, men det här är ju överdrivet. Större delen har jag varit någon ganska deppig inställd till livet och det är för det mesta blivit på kvällarna jag har blivit taggad på livet igen. Har varit sjuk i fyra veckor nu, lyckas aldrig frisk, har dock fått träffa underbara människor under de här veckorna som jag saknat. I torsdagskväll var hanna och jag på gruppen, det var min bästa kväll på jag vet inte på hur länge, var så jävla glad, ska kanske få åka till Italien och allt var typ underbart. Humöret gick ut över fredagen och swish så var skolan slut redan halv tolv. Lindsey olivia och jag såg på The island och sedan begav vi oss mot grönan och träffade Lindseys vänner. Vi kom dit fem och ca halv sju ställde sig folk upp och rusade mot scenen, det var ett ganska jobbigt tryck och de sista tio minutrarna gav vi upp och backade bakåt. Vi fick dock bra platser och allt var superduper, fast fick lite ålderspanik.. senare åkte jag olivia selma kim och ett antal killar och några tjejer till, till vitan och mötte saskia å charlotte, + 50 people there. Det var dock massa 95or.. helt okej dock för senare träffade man folk man faktiskt kände som var i vår ålder. Kvällen slutade alltså bra och var hemma vid halv ett.

S-33_167399916_large


Min mobil är stulen...

Fett surt. Min mobil blev stulen igår när jag var i Slussen, en gubbe gick in i mej jättehårt och jag blev väldigt irriterad. Sen kollade jag i fickan på min tjocktröja och då var min mobil stulen. Det var i för sej bara en väldigt gammal mobil som jag fått av min faster och hade typ 40 kr kvar att ringa för, men ändå. Det var sorgligt för jag hade så himla mycket på den, typ 40 anteckningar med olika grejer, och alla kontakter. Jag känner mej helt efterbliven utan mobil, asså man kan ju inte göra nånting för man får ju inte tag på folk. Okej jag är ju inte som Matilda som sms:ar 24/7 ( älskar dej ändå <3 ) men det känns ändå inte så kuuul.

Den här helgen har vart lite skum i allmänhet. Men idag ska jag iallafall träffa Hanna och Matilda och Kim som kommit hem från Afrika och som jag inte träffat än. Det ska bli kul, det ska bli jättekul, att få träffa henne igen! :D

Bild från spexfotot i nian, där alla körde på olika teman. Känns som att det var jättelängesen nu...


you can't play on broken strings

Once broken, always broken.

they don't care as long as I keep smiling


Är trött på att människor ska ha sånna upfackade liv hela tiden och är trött på människor i allmänhet. det är ganska kasst. I fredags fyllde min fästmö Lindsey år, då firade jag Olivia Lindi Bella Jennie Nora Kicki och Ebba henne och åt middag hos henne. Vid elva tiden var vi på apberget och träffade väldigt nice folk! Lindsey åkte hem tidigare men vid halvtvå är jag olivia och lindi påväg hem till Lindsey, vi kom dit först klockan fyra och då hade vi väntat i alvik i en timme och bara suttit och ville sova och väl framme i brommaplan tog vi taxi sista biten.



Lördagen gick väldigt fort och jag somnade vid tio tiden, höll på att kollapsa redan vid sextiden för att jag var så trött. Söndagen gick ut på att fikaplugga med Olivia och Alva och sedan gick jag hem till Gabbie och fixade i hennes rum. Var irreterad större delen av helgen och hela veckan har gått ut på ungefär samma sak. Bara massa tjaffs.



Dock livades min gårdag upp på kvällen, så gick man runt i slussen i regnet (fast det gjorde inget), hemma tolv och somnade först vid halv två så sov inte mycket inatt. Dagen var bra, hade mattequiz och var i skrapan med tjejerna på lunchen, slutade efter klassråd och gods twilight vad alla är trött på varann, våran klass är lite splittrat just nu känns det som, okej kanske inte som förra klassen då en av våra lektioner gick ut på att ena sidan satt killarna på och andra sidan satt tjejerna på och ja typ sa hur mycket man hatade varandra. Nu är det mest dryga kommentarer och folk är irreterade på varann, tror definitivt att vi behöver ett längre lov ifrån varandra, eller varför inte byta ut lite folk i livet?







17år idag!!!!!!!

Min älskade bästis fyller idag 17 år gammal så Grattis finaste! ♥


gråter bara i regnet

Tumblr_lqqtbj07q31qj065bo1_500_large


I still repeat the things you said to me in my head

:D

Heej!

Skolan har börjat igen, efter tre dagars helg. Det var riktigt skönt! I söndags gick jag och såg Submarine, den var helt okej, huvudpersonen var söt men tjejen han var kär i var irriterande. Fast det var skoj! Och igår så hade jag ont i halsen på morgonen så stannade hemma hela dan och kollade på film. Och på kvällen så sa min mamma "Såg ni den där fullisen som låg i trapphuset?" och jag och min syster bara "Nä, asså vi har inte gått ut idag..."

IEGS är en skum skola, men gillar verkligen min klass, har jätteroligt med dom. Speciellt när alla är trötta som är typ hela tiden.

Och en sak till...

Electropop, dags att vi gör Electropop!!!!! :D


taggad på livet.

Varför är det alltid såhär?! man kommer hem och sover vid tre, man vaknar vid åtta nio å är super pigg men ligger kvar ändå för det finns inget bättre å göra så man somnar om. När man går upp vid tolv är man super pigg fortf och sen går det två timmar och man är såå jädrans trött. Igår hade jag en typ underbar gårkväll, den var skit nice! Kom hem till Gabbie vid strax efter nio, där Iesha, Sofia, Elsa, Kattis var. Så åt vi tårta (choklad som gabbie bakat själv, självklart). Så fick hon fina presenter. Vid elva åkte alla, jag åkte till långholmen och mötte upp Charlotte å Saskia så gick vi till Apberget och mötte Olivia och ett antal människor, så jävla nice kväll, jätte mysig och älskar att träffa nytt folk!!!! Tagga nästa helg! (om det nu blir ngt men förhoppningsvis). Det var i vilketfall någonkille som fyllde år, skojigaste var att det var två tyskar där, som hamnat där av en slump för de var på roadtrip, så niiiiice! I vilketfall var kvällen jätte super. Kom hem vid tretiden någongång och nu är jag lite trött, men sånt är livet. PUSSPUSS

Och här är världens vackraste som fyllde år igår! ♥

all that counts is here and now.


jag vill ha tillbaka torquay tiden. jag saknar människorna, massor.


södrasidan

Torsdag, torsdag, torsdag yeeeeeeeah, it's torsdag, torsdag, torsdag yeah. (lite feeling här). Började med italienska idag, lycka (lite jatack ja). Matte B, känns nice för jag fattar! (hittills) Science B (ja fast nejtack). That's it. Det regnar ute. Jag orkar inte röra på mig. Borde plugga lite. man borde så mycket. Jag vill ha helg, det är helg imrn. omfg. det är helg imrn!!!!! Jag hade en jätte bra dag idag förövrigt, seriöst jätte bra!!! Jag olivia Lindsey såg lika dana ut, för vi är lite wild n crazy så idag tänkte vi FÄRG! så blev det svarta jeans och vit tröja! då tänker ni herregud vad flippat hur vågar ni och jag kan bara säga. för vi är vi. På lunchen så sitter vi och chillar med livet, spelar mobilspel och har en väldigt socialklass, killarna sitter och spela mobilspel, tjejerna pluggar, okej nu kanske jag blev inräknad som kille. Olivia är för övrigt en väldigt djup kvinna som har kommit på en smart sak att folk man inte är intresserade av har en tendens att gilla än och dem är mycket lättare att ha och göra med. Jo nu har två stycken treor frågat mig om när jag fyller år för att deras studentskiva är snart liksom!! (men jag är bara sjuttondå,hejskjutmig).


RSS 2.0