Sommartider hejhej!

Min kära vän Olivia tyckte att det var dags för mig att börja skriva igen. Insåg att sista inläggen här är över ett år gamla typ. Det var roligt att blogga förut, när jag läser igenom det kommer jag ihåg. Borde skriva dagbok, fett jobbigt, skrev det varje dag i sex år typ. Insåg att jag missade så många dagar att jag inte orkade sen, blev på speciella tillfällen. Typ kollo. Jag saknar kollo. Massor. Men tydligen för inte gamla människor som jag åka på kollo. Hepp. Kan kalla mig själv gammal men får ingen ålders noja längre, glömde till och med bort att det var min födelsedag så när jag fick ett grattis undrade jag vad jag hade gjort för bra nudå som jag blev gratulerad för.
 
Jahapp, jag har inget att skriva men ändå endel. För det första, folk åker utomlands, tar tag i sina liv och lever det när de är unga. Jag sitter på ett kontor. Hemma i Stockholm, där jag alltid varit. Jag vill också leva on the edge och våga åka till Usa och bo själv i ett år?! eller till Australien eller Asien eller jorden runt. Åh. Min tanke de senaste två åren har varit "efter skolan blir det Italien - då ska jag lära mig språket flytande och träffa roliga människor!". Men jag fastnade, eller stannade kvar är kanske bättre formulerat, trots allt är det mitt eget val. Så nu sitter jag här med alla släktingar som ständigt frågar "när åker du då?". Jag vet inte? Folk blir arga om man säger pga sin pojkvän, typ "men vadå ni klarar er utan varandra?", "det är ju ditt liv", "du kommer ångra dig". Jo man tackar. Blir stressad av såntdär, fast sanningen är att för ett år sen hade jag sagt samma sak till någon annan. Bläh.
 
Ja något roligare då, i Torsdags fyllde jag år och det var även min och Lucas ett års dag. Vi sparar pengar till Spanien och tänkte, inget slösande av pengar här inte! Men jag blev överraskad med Blommor och diamtårta ändå. Vi fick en fin middag också = kebab i soffan framför Dexter. På Fredagen begav vi oss till Gnesta, Lucas fick köra flyg i luften, han var asglad för att få köra loopar och styra själv. Efter 30 minuter var detta klart, och jag var stolt som lyckats ge en bra present för en gångs skull! Våra familjer tog oss med till en badplats där vi badade och hoppade från 5 meters höjd och åt smörgås tårta och diam tårta (två på en dag hehe!). Vi tog oss hemåt och mötte Olivia på en mini-utgång på Sommar där det var fullsmockat med människor som firade nyår, det var mysigt! Så på lördagen blev det frukost på café och sedan kolla på pride, orkade tillslut in räkna hur många killar som raggade på Lucas, men en av dem slog till honom med piska ialf..
 

RSS 2.0