vissa dagar

Varje gång jag lyssnar på låten släpper en bit till av texten och jag förstår mer för varje rad.


30 Maj måndag

Hej!
Igår såg jag Pirates 4a med Matilda och Lisa, den var bra hehe :)
Idag åkte jag till skolan där jag mötte sofia, vi jobbade lite på bilden och pratade med vår engelska lärare och åt lunch ;) Sen åkte vi till tc där vi mötte josse och lina. Vi tog bussen till tekniska museet där vi gick runt och bilder finns nedan :P Vi såg 4D bio för vi är coola och det var kul att testa xD
Det var ju soligt och fett varmt sen så vi åkte till kungsan och åt glass (:
När jag kom hem bakade jag bröd som blev fett gott =) Sen skulle jag och matilda träna för att dom på friskis hade sagt att man under hela maj fick ta med sig en vän men tydligen så gällde det bara till den 21a så då fick jag träna själv :/ jag körde core och det var lite konstigt, jag undrade om jag hade hamnat rätt men det var inte så ansträngande i alla fall men jag missade kanske uppvärmningen.

  

the lazy song

Bloggens header ska ändras. Jag ska förbreda engelska intervju frågor. Jag har spelat upp pjäs för klassen & gjort det största science provet (jag kommer förövrigt döda någon om jag inte får mvg i slutbetyg - så var förbredda, för det får jag säker inte).

Om vi börjar med headern, efter våran sista akrobatik lektion för denna terminen så tog jag mig tre timmar på mig att fixa mig och sedan gå hem till Hanna, där försöker vi göra en ny header, men det blev inte så bra, mest bilder med rutor på dom vi inte ville ha med på header, och då tänkte vi, nää det blir nog inte så bra dethär. Sen orkade vi inte längre utan fixade oss för att gå ut. Herregudars skymning, egentligen var det inte så fail, mer mysigt och faktiskt så är inte 12 grader speciellt kallt. & jag typ tycker jätte mycket om när folk är snälla och vill skjuta upp saker för mig så jag också får vara med ! :D och när folk säger förlåt och ska försöka bevisa saker så jag inte ska vara sur. boooooooyaaaaaah! Så jag var ändå väldans glad igår, fast kändes som allt skulle bli fett pinsamt för hanna & jag skulle träffa folk från förra klassen, men så blev det inte så, men vi hade kul ändå faktiskt!

Eftersom jag i torsdags satt uppe och pluggade mellan halv två på dagen till ett på natten (plus hela veckan innan), kände jag att fredagen skulle man ignorera skolan, så Alva, Olivia & Lindsey var här hos mig och sov över, vi såg skräckfilmer (jag somnade tillslut men ialf), och pratade & bakade kladdkaka (detta tog tyvärr tretimmar att göra något som går på 15 minuter att göra). Hoppas ni förstår min svenska för tydligen är mina svenska uppgifter åt helvete numera så ingen fattar vad jag försöker säga, så G i svenska here we go! Har nästan uppfyllt alla Ig kriterier i Historia också, och även engelska (ig = intellektuellt godkänt, mycket bättre än MVG tyvärr är det bara jag och Alva i klassen som kan åtsadkomma intellektuellt godkänt). Det är sol ute, jag ska vara inne. Nu ska jag läsa igenom en sex sidor uppsats på svenska som jag ska kunna förklara på engelska imrn. skoj.  Puss.

Här är min mannen i mitt liv, min förlovning (det heter så nu).


.

Tumblr_lfdl3vuupv1qfnqtlo1_1280_large

fredag fredag

Morsning!
Veckan har gått snabbt och den här dagen var lite konstig eller egentligen inte men det gick snabbt bara.
På matten hade vi datakunskap, svenskan skulle vi skriva men jag hann inte så mycket; först råkade jag sätta en ring på Sofias finger som inte gick av (jag råkade inte men jag visste inte att den skulle fastna) så då gick vi iväg för att ta bort den vilket tog en liten tid, fingret blev helt blått och svullet, det gjorde säkert jätteont, förlåt sofia! Sen när vi kom tillbaka så hade ngn snott mitt penna så jag kunde inte skriva men jag skrev lite ändå (sebbe var tjuven -.-). Naturkunskapen är alltid kortare än den ska och vi gick bara igenom frågor. Idrotten var typ catch the flag, mitt lag förlorade men jag tyckte ändå att vi var bra. Efter så var jag och ganska många kvar och spelade fotboll, jag är inte bra på det kan jag säga, kände mig mest ivägen men försökte väl lite men sen råkade jag slå till Camran jättehårt i ansiktet hehe tror att jag är bra på att göra illa folk ibland. Sen åkte jag och sofia hem.
Jag har typ halvsovit hela kvällen vilket inte var så bra.
Detta var ett tråkigt inlägg, kanske mest för mig att jag ska minnas denna ospeciella dag men så kan det vara.

Jag kan tipsa ett shampoo som jag har hemma som är bra :)
       
Det kan ju kännas svårt ibland för att man inte vet vad man ska välja,, eller inte (: Go´natt!

Hehej

Hej jag Heter Hanna och jag bloggar just nu.
Mina dagar har virit bra, relativt bra.
I tisdags var det vanlig men kort skoldag, vi hade bla bild:

Resultat:

Min serie och sofias platsuppg.

Efter skolan åkta jag, sofia och josse till hammarbysjöstad och josse åt eller hon hann knapt äta sin sandymacka innan hon sprang iväg. Jag och sofia åt sushi! :D Det som är så gott!
Vi satt kvar där väldigt länge, pratade och försökte lära mig något som egentligen är helt oviktigt att kunna :)
Bild på den fina personen som var mitt sällskap:

Väldigt vacker! det är min vän det! :D

Efter det gick jag hem och sen på flex som är ett pass på friskis och svettis där man mest stretchar, lite styrka men mest vighet, det gillar jag :)

Onsdagen var ingen bra dag i mitten. Det var osäkert om vi hade matte men jag är lat och orkade inte gå upp så jag struntade i den + att vi inte hade franska. Mamma blev inte så glad fast pappa var på min sida, liksom är man trött ska man väl sova ;) Jag bestämde mig för att gå på kemin trots att det var den enda lektionen. Oturligt nog kom jag lite sent och han vägrade öppna dörren så jag stod där en kvart innan jag fick komma in -.- så irriterande, jag var på väg att gå precis när han öppnade. Lektionen var dessutom väldigt ointressant och jag fattde inget så vad gjorde jag där egentligen? Det var det mindre bra.
När jag var hemma gjorde jag massa naturkunskap, jag var faktiskt duktig och gjorde alla frågor jag missat och så när jag läser om typ olika regn så märker jag hur det verkligen ösregnar ute! Det var mysigt, sitta inne när det regnar ;)

Efter regn kommer solsken, cool himmel var det i alla fall:


och efter det gick jag på flex igen bara för att gillar jag det :)
Sen åt jag ananas


Idag var en mer vanlig skoldag, vi fick tillbaka matte nationella. Jag fick vg+ vilket jag typ räknat med för jag visste att jag missade massa mvg saker, lite jobbigt. Hoppas vekligen man får en andra chans för jag har haft mvg-, vg+ och vg+ intressant. Sen var det samhällskunskap, vi typ utvärderade vår lärare och inte så mycket annat än typ kolla på en sida vilka länder som låg bäst till.
Sen var det hem men jag funderade att gå på labben men orkade inte

Lea hittade bänkar i sin storlek, det var gulligt! :P

Och ni vill säkert veta vad jag gjorde efter skolan också. JJo jag har gjort lite naturkunskap men det gick mycket segare än igår, jag är trött! Jag lyckades också spilla ut mitt glas :/ sen har jag ätit pizza ;)


Nu ska jag fundera på om jag vill träna imrn på morgonen med alexandra, vi får väl se, skönt med sovmorgon fast kul att träna :)
Hehej!


GRATTIS BLOGGEN ETT ÅR

Allt kunde jag inte veta att jag skulle sitta här nu, just i dethära läget, för ett år sen. Jag har tre grattis att utropa. Två av dem är för två stycken i klassen, som båda är arton nu. Men det viktigaste grattiset kommer nu. GRATTIS PÅ ETT ÅRSDAGEN BLOGGEN! GRATTISGRATTISGRATTIS! SKA FIRA LITE HÄR.
För ett år sen och en timme sen (minus 8 sekunder) startades denhär bloggen efter att valet av namn till bloggen tagit femton veckor ungefär. Eftersom jag och Selma är två väldigt envisa personer så vägrade vi båda två att ha våra namn sist i bloggnamnet, men den matchen slutade med att jag gav upp (typ för första gången i mitt liv). & Nu sitter jag här, ett år senare, och pluggar skriver en civics uppsats medans jag kände att jag behövde uppdatera bloggen på ett årsdagen liksom. Grattis igen kära blogg! (störigt ointressant)


Bonjour!

Coucou! Det säger man när man ser sina vänner pa morgonen, det tyckte jag var lite konstigt i början för det säger man ju när man leker den där leken med sma barn när man sätter händerna för ansiktet och sen tar bort dom och säger "Coucou!". Fast nu älskar jag att säga "Coucou" sa kommer säga det i hela mitt liv! Typ tre dagar innan jag akte hit sa fragade nan mej hur man sa "Hej" pa franska sa da sa jag "Bonjour" och da sa hon "Nä men det är ju god morgon eller god dag!" Och sa larde hon mej att man skulle säga "Salut". Det hade inte Eva lärt oss i Eriksdalsskolan. Nu vet jag hur man säger nästan allt pa franska, och om jag kollar pa en film pa franska sa förstar jag vad dom säger. Coolt!

Je trouve que Hanna et Matilda sont très gentilles et mignonnes! Elles me manque, mais je les verrais très bientôt! :D

Här kan man kolla om man är bra pa franska eller inte: www.francaisfacile.com , om ni är intresserade!

Gick inte till skolan idag eftersom vi bara skulle ha en lektion typ, sa kunde sova länge, fett najs!


Alla utbytesstudenter som var med pa Lyon-resan. Det var helt underbart roligt hihihihi!!!

Puss puss <3 /Selma Strandberg


Hanna & Lea på gröna lund

Heeej! Jag kommer somna när som helst. Lea kom som sagt hit hem till mig och åt innan vi drog till grönan. Tyvär så gick inte bussen av ngn anledning för att dom bygger så vi gick till slussen och där tog vi färjan. Det var så fint för det var typ solnedgång :) På grönan skulle ju Familjen spela men inte var det någon där (på stora scenen). Då gick vi till lilla och där stod folk packade. Vi var inte där så länge och kollade för lea var för kort så hon såg inte och dom var typ inte så bra just då i alla fall så vi åkte saker istället! :D Lea vågade åka insane för första gånge ;)
Vi var inte där jättelänge heller utan gick vid halv 10.
Nu är jag hemma och troligen lea också. Ska sova snart :)


Blev inte superbra bilder men det får duga ;)
Godnatt! <3

jag vill sova.

Är något fel när man spenderat hela kvällen att räkna ut hur länge man levt, sitt bmi, hur mycket man borde väga, hur mycket procent av kroppen består av fett? Är något fel då? För i sådantfall har jag det felet. Jag skulle vilja se mig själv genom någon annans ögon, finns det något sätt att göra det på? Annars vill jag nog uppfinna det sättet. I vilket fall har jag knappt pluggat någon matte alls, inget annat heller för den delen. Mitt huvud bara dunkar och jag är hungrig. Funderar på att sova men måste tyvärr plugga. Orkar inte gå till skolan heller för den delen, men det måste jag nog. Skjut mig. Hejdå.

Här var sista gången jag såg Charlotte innan hon åkte till tyskland.
Selma kommer hem den 10 Juni och Charlotte den 3 Juli och Saskia ännu senare.
Ingen av dem lyssnar tydligen på när jag faktiskt vill att dom ska komma hem.  


samma plats

Jag hatar ångesten man får när man ångrar att man gjort eller sagt för mycket till någon.
Jag hatar jag den känslan, när man kommer på att man inte vill mer.

Vi är på samma plats i alla fall ett tag
du är på samma blad men på en annan rad
du är inte samma som jag, så du gör andra val.

5547542289_d2971e0c16_z_large


dagarna

Snart är det sommar!
Inte mycket skola kvar nu! :D
Idag hade vi samällskunskapsprov men jag hade verkligen inte hört att han sagt det så jag tog det inte så seriöst och pluggade inte alls så jag hoppas att han inte kollar på dom!!! Lite onödigt att man inte satsar när det är så lita kvar. Vi har bara en franska lektion, fett nice det.
Jag bloggade ngn gång men det försvann och jag orkade inte göra om, därför ingen bloggning från mig.

I fredag togs lite bilder

Vi var i skolan

och ute

och träffade kameler


Efter skolan fikade jag, josse och sarah på ett fik i kärrtorp i några timmar men det var trevligt! ;)
och lea och lina var med också men gick nån gång :P

I lördags var det akrobatik och städa rummet bla


Inga mer bilder men igår var jag med lea och alexandra :)
Vi var ute i solen och det var mysigt, varmt till en början fast det blåste så senare åkte vi hem till lea och åt kladdkaka och kollade på film! :D
Sen skulle jag pluggat och det gjorde jag faktiskt delvis men så visade det sig (för jag gjorde naturkunskapsfrågar) att frågorna jag jobbat med skulle vi inte ens ha så jag kunde ha gjort dom andra så hade jag varit klar -.-

Idag struntade jag i engelskan som man kunde gjort ett extraprov på men vem vill inte ha sovmorgon hehe ;)
Franskan var helt okej, hade gjort halva läxan och så fick jag svara på en fråga där jag hade gjort fel typiskt fast kråkan blev inte så arg.
På naturkunskapen, föutom att gå igenom frågorna såg vi en dokumentär om vår lärare som har typ 1000 olika djur hemma hos sig, mest ormar och älghuvuden. Det är ju kanske inte så normalt fast jag tycker han är bra lärare, vi får alltid gå tidigare och det är skönt! :)

Tror jag ska gå ut och ta kort på en plats till bilduppgiften nu och sen får jag se om lilla Lea kommer hit och äter för att sedan dra till grönan! ;)

Trevlig kväll, ha det bra, tack tack, detsamma, ja tack!

Flyga och komma bort från det som e min verklighet

"Jag stänger mina ögon ba lyfter upp mina vingar
Vettefan var jag ska vill bara bort härifrån
Förvandlas till en fågel och ba sväva genom moln
Tittar ner på allihopa när jag flyger mot nåt bättre
Jag hittar mitt paradis och lämnar detta häkte"

"Låt mig flyga iväg långt bort från skyarnas värld
Vill se nåt annat för en stund och ba förnya min själ"

"Jag tar ett djupt andetag flyger iväg och drar
Mår inte längre bra måste ba få ge mig av
Försvinner bort från verkligheten fastnar här i drömmen"


CHA CHA BLOGGEEEEN

heeeeeeeeeeej allihopa!!!!!
DET ÄR OLIVIA HÄÄÄÄR WOHOOOO!!!!!!!!!!! SAY WEHOO!
nej men man ska vara glad hörrni! WOOP WOOP! inte deppa.!

Men ibland är det ju så att man kan inte vara båda glad och ledsen. Eller det ena.
Nej juste! MATILDA KAAAAAN! jag har nämligen kommit på att hon är manodeppresiv. Okej kanske inget att skoja om. Men det är lite roligt. Så här kan det låta:

M-"Asså åh jag orkar inte med livet, så himla jobbigt. Och engelskan asså herregud jag tror jag går och dör nu, skolan tar livet av mig. Och alla andra. Olivia jag vill ha en lila och vit kista på min begravning okej? Det ska representera Justin. Och sen får ni bara spela hans låtar."

O-"Ehh.. Matilda?"

M-"Bra då har vi klarat ut det! Hejdå då."

Två minuter senare...

M-"Asså Olivia jag är såååå himla glad allt är så jävla bäst! Åh älskar livet! Wohoo hahaha jag är bäst tjohoo!"

O-"Jahaa...."


Ungefär så. Känns bra.


här har vi mongot herself. Så gölli. <3

fas

Nu blev jag sur. Fick mail från stockholms stad om att jag inte fick något sommarjobb, det visste jag redan men sen ska dom försöka vara så trevliga i mailen men vad hjälper det liksom haha.
Jaha vad ska jag nu göra andra hälften av sommaren?
Det är läskigt att tiden går så jäkla snabbt. Jag orkar typ inte hänga med. Första året av gymnasiet är ju slut alldeles strax. För ett år sen gick vi i nian, vi hade precis varit på lettland/litauen resen och allt var nice. Nu är det jobbigt. Jag är trött.
Ska träna eller a Yoga 2 med alexandra strax så det är väl dax att gå snart :)
Jag gillar naturkunskap för det är den enda ämnet som inte är över  min kunskapsgräns, vi hade labb idag haha det var väl ganska kul :)
Idag har jag varit på konstigt humör, typ jobbig, trött fast jag sov fett länge. Måste ju berätta hur duktig jag är som gick och la mig vid 10 och sen sov till halv nio fast jag skulle gått upp tidigare! ;) Vi kan ju då ignorera att jag gick och la mig vid halv tre tre i söndags :P

Jajjja aj Hejd!

vad onödigt det kan bli

Jag börjar bli irreterad på mig själv. jag har blivit påverkad av att ni vet att man inte får sjunga svenska nationallsången på avslutningen, eller vara i kyrkan, för det anses kränkande mot vissa. Nu började jag läsa en blogg som lagt upp massa "hej vi älskar svergie" låtar. och jag blev först irreterad, men sen fattar jag ju, vafan är problemet med dom låtarna liksom?! folk får ha hej vi älskar rysland, eller ukraina eller vad som helst, men vi får inte?! nu är irreterad. faktiskt. och jag vet inte varför bara kände för att skriva det så ni vet liksom. fyfan vad tråkigt liv.

Idaaag var en bra dag, idag vare braaaaaa! Matte nationella - check. Sen gick dagen ganska långsamt typ, var nog bara irreterade för massa saker men yeaaaaaaah. Förövrigt kom Tabs24x7 till svergie idag! och det är sjukt coolt, hennes musikvideo ska spelas in här!

NP

svensk rapp battle + matte ♥
"men snubben här ser ut som han tagit sin pappas bil och kört massa mil ifrån attraktiv"

Här är dock en bra låt, som inte alla borde lyssna på iof, men då vet du isåntfall de.
Tumblr_ll6xtotdy31qzmz71o1_500_large


hemmafrukurserna har börjat

Måste bara få berätta att jag&pappa just nu lär oss att laga ris!!!!!!


kriteeeeeeerier

yeeees! har snart uppfyllt alla ig-kriterier i historia, har bara ig6 kvar, men det är ganska svår har alva sagt, men får hoppats på det bästa! Hade civics prov, economy, pluggade minst 8 timmar i söndags så jag hoppas på det bästa. Sedan gick vi och frågade om hjälp med matten, ibland tycker jag om min skola så stört mycket för det finns verkligen hjälp om man behöver det. Hade ny lärare på historian (dock denna var svensk och precis tagit examen som lärare på svenska...) men äh jag är glad så länge vi slipper le pedophile. Ska bli skit roligt att göra orale test in history om tre veckor också, helt underbart, pluggar sjukt mycket nu så jag lyckas fylla Ig6 kriterien så håll tummarna! Tycker lite synd om Gabbie förövrigt som precis har fått träffa sin franska elev som ska bo hos henne i en vecka nu. yeaaaaaaah nu blir det pluggning, puss. fan vad intressant, ni antecknade allt va?

Tumblr_lehccg1d7l1qal0peo1_500_large


those better days

Åh herre himlans gud! Nostalgi typ. Jag började läsa gamla inlägg från förra årets skolavslutning. Herregud. Världens bästa tid hade jag nog då. Allt gick så fort men var sjukt underbart fast förvirrat. Jag måste bara få berätta det, men det spelar ju ingen roll hur mycket man drömmer sig tillbaka det kommer ju aldrig igen. usch. Jag som inte ville leva i nuet. Kan jag få gå i nian igen? kan jag få åka tillbaka till 365 dagar sen? (då var det nio dagar kvar till denna blogg grundades faktiskt). Jävla nostalgi skit. Det är allt ofta jag vill åka tillbaka till de där dagarna för 365 dagar sen, jo du tack, man kan ju allt önska.



Hej det är Selma!

Hej det är Selma! Ni vet hon som vart i Frankrike sedan förra sommarn! Jag hade inget för mej så då tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg till er!

Jag har haft ett superbra år i Frankrike! Har upplevt så mycket och lärt mej mycket om mej själv under det här året. Jag tycker att jag har mognat och jag är mer självständig än innan jag åkte (och mer filosofisk!) Och så är jag fett stolt över att jag vågat åka på det här utbytesåret, och så är det fett kul att jag pratar flytande franska (typ, det är faktiskt ett av dom svåraste språken att lära sej)!

Men nu ska det bli riktigt kul att komma hem igen, saknar Sverige! Saknar Hanna och Matilda! Tror att den här sommaren kommer bli riktigt bra, hoppas bara att Hanna och Matilda inte är för upptagna så att dom inte kan träffa mej!



Bisous, je vous aime! <3

människor är bra på att göra mig besviken, de lyckas varje dag


like a satalite

Hej bloggen! Måste bara säga att min Fredag den trettonde var trotsallt en jäkligt bra dag! sjukt bra om man så får säga! Började iof med att jag fick reda på att jag är skyldig 8000 kronor & att jag kom en och en halv timme för tidigt till skolan, men då tog jag och Olivia oss en promenix och gick till min gamla Eriksdalsskolan och drack älskade café cooler!

Sedan blev det science och svenska lektion, dramauppspel som vanligt dåda. & så fick vi även reda på att våran historia lärare (han som skällde ut mig inför klassen, att han kunde anmäla mig för trakasserier osv nu är avstängd från skolan, han var på rättegång igår faktiskt!) Efter skolan fick jag även min culture betyg, fett glatt! 

Sedan blev det att åka till farmor. Och efter övertalning tog jag, Hanna och Kim oss till Gröna lund, här missade vi bussen, glömde trycka på stopp, åkte fel, sprang till nästa buss osv (dagens otur typ). Men som Kim säger, vi hade inte alla molekylerna (hjärncellerna heter så i hennes värld) på plats! Sedan blev vi höga på livet och fick se Johnossi på grönan, det var grymt! Jag = starstruck! Jag kramade JOHN! Herregud, det förgyllde min vecka! Sedan åkte vi twister (nya bergodalbanan, den var jätteläskig i sitt första stup, men det var väldigt roligt faktiskt!) Sen älskade popexpressen och även frittfall! lyckad dag!


Love makes you stupid

she wanted someone thats perfect
well okay, but can you tell me who is?

Tumblr_ll752lnbtx1qk4g95o1_400_large


:D <3

Sha sha, är trött så ska ta det kort. Dagen har varit ganska kanon alltså, här tror man inte på otur fredag den 13e. Kvällen har verkligen varit superbra!! "Hög på livet" som matilda sa, ja lite så kanke ;) Grönan äger och jag, kim och matilda såg Johnossi och var på topp! Shit vad nice det var och man blev så pepp, jag har saknat grönan eller jag märke väl att jag uppskattade den nu :P Vi åkte den nya bergodalbanan och jag hade inga förväntningar men.. den var faktiskt bra!!! :D Vi fick även krama John och det gjorde det hela bara ännu bättre xD Skitnice kväll men nu ska jag sova!
Puss på eer och sov gott!

we bitch about bitches being bitches.

LYYYYYYYYYYYYCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Eric saade i final, dethär är lycka, vi ska vinna, vi måste vinna! (eller komma högt upp ialf!). Nu ska jag fixa mig en  macka och sova, har somnat varje dag efter skolan och vaknat framåt sju, åtta så dom tror att jag måste till sjukhuset eller något konstigt för jag är trött hela tiden, kan bero på att jag inte orkar att äta iof. Imorgon ska jag försöka överleva dagen och få vara glad, åka till grönan och träffa Kim & Hanna å se Johnossi! Nu är jag typ halvgalet trött och vet inte vad jag ska ha för kläder imorgon, fast det ska vara sämre väder än tidigare. godennatten.


jag bor på venus, ifall ni undrar


Vädret är ju trots allt ganska chill, även fast  bilden är från igår.
Idag lyckades jag göra bort mig på science, frågan är vilken planet vi bor?
- Venus! (här tänker jag att jag menade Tellus men kom inte på namnet)
folk fick en rolig skrattstund ialf, och tydligen att jag inte ska få glömma att jag sagt fel liksom.
Sen blev det housephoton, och hem och sova, sov mellan fyra och åtta.
Nu vill jag gå ut tror jag, men är trött. puss


freedom - is more my thing

Tumblr_ljtqckrvti1qefo55o1_500_large


alltid lika klyftig

- läser om Taize, vem som skapade allt osv,
en plats jag, Hanna & Kim kanske ska till i sommar.
kyrkläger ungefär för hela världens ungdomar -

"Men alltså broder Johan är ju inte broder Roger?"
"nej..? läser du ens? Broder Roger är död"
"aha, men då är Johan hans son?"
"matilda..?"
"aha, eh hans sonson?"
"Matilda, han är MUNK!"
"jaaaaahaaaaaaaaaaaa"
"du borde nog söka till bigbrother, där borde du nog göra succé"

trodde veckan var över men den hade knappt börjat

Heeeeeej!
Jag har ont i huvudet och grannarna borrar så det låter som dom står i mitt rum! INTE kul! :(
Idag fick man vakna extra tidigt pga nationella och jag har somnat till flera ggr sen jag kom hem.
Jag mår inte bra, tror det kallas sömnbrist men jag vet inte.
Jag tänkte att jag inte skulle säga ngnt om skolan, bara annat fast det finns inte mycket att säga.
EFmöte igår, riktigt skoj..
Nä inte kul det här med blogg, just nu sitter jag bara och taggar fett inför franskanationella och skolan i allmänhet ;(

Jag tycket alla ska gå ut i solen och äta glass, det har jag gjort :D

precis som det alltid borde vara

Hade en riktigt nice kväll trotsallt, kan inte beskriva det lika bra som Lindi. Men, jag träffade Lindi, Lindsey, Alva, vi går ute, i Stockholm, där det är vår, varmt och vackert. Vi pratar om failade prov & annat smått och gott och skrattar, för det är vad man gör när allt är bra. Senare kommer Gabbie vid elva tiden och då sitter vi på Mcdonald's och äter. Halvtolv försvinner tre av fem personer och Gabbie och jag fortsätter och besöker förraårets älskade sommarplatser, dock gick en svartkatt över vägen så vi var var ganska uppskrämda att bli typ våldtagna när vi gått en liten bit på långholmen med mest skog runt oss.. alltid ska det ju hända något liksom. Ett är man hemma. Jag tycker allt om Stockholm ibland.


om sanningen ska fram


Jag tycker dethär var en ganska bra sommarplåga faktiskt, om den nu blir det.


Let go when there's nothing worth to hold onto.

det med deppmode, det är ganska sämst faktiskt. men då ska man tänka positivt vet ni. jag är lätt stressad, ignorerar, ja. en sak jag är oroliga för, det är nog ord, ord kan ju bara var just det - ord, inget annat, ord. Ljud vi uttrar. inget mer. men det kanske inte är så, orden kanske har en innebörd ivilketfall. vill hitta en mening. det vill jag. Men då ska man väl bege sig iväg mot något nytt då, bara att välja väg.

walk the path of destiny.

(bli inte sura att det är JB nu)

jag grät dina tårar så du inte skulle slösa dem på någon som inte var värd dem.

"Never ignore somebody who really cares for you,
because someday you may realize that you have
lost a diamond while you were busy collecting stones"
- bara liksom för att.
Det är lördag, morgon.
Igår blev det hemgång till Lindi efter skolan, blev fem tjejer och två killar.
Sedan rullade kvällen på, den slutade iof inte alls som planerat men ja.
Människor är fina, ibland ialf.
Nu borde jag nog hjälpa till och städa,
fulla människor är bra att ställa till med en ganska stor röra.
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

kungligt

Heeeeeeeej alla goa och glada!
Idag har det varit en nice dag!
Igår var också ganska nice, kemin var väldigt bra för en gångs skull! Vi fick tillbaka ett matteprov som jag seriöst trodde totalfailat men det blev ändå ett VG+, så det är bara att kötta inför nationella! ;) Samhällsredovisning sen, mindre bra eller responsen kommer sen liksom men ja. Sen åkte jag lite tåg med min kära vän Sofia, vi köpte ny mattebok (asful färg på min så alla vet!) och duktig som jag ska bli så köpte jag en mapp för papper!!
Tillbax till idag då! Skolan var ganska bra idag med. Ingen engelska! Fick tillbaka svenskaprovet som kanske inte var på topp direkt men man vet ju aldrig om man har en chans ändå, den läraren pratar inte klarspråk så kanske kanske var det ett VG men han kom med en ursäkt åt mig om att man kanske gjorde sämre för att man var nervös.. Naturkunskap var väl kul, det är skönt för det ämnet är lite lågstadie-nivå på :) Sen var det idrott och det är väl alltid kul att röra på sig! ;)
Efter skoln åkta jag, Lea, Josse och Kemi till brommaplan och handlade mat och sen åkte vi till drottningholm och satt där ett bra tag men det var väldigt mysigt! Lite gymnastik också, det gillar vi! :)
Vi såg många kråkor där och appropå det så är våran franskalärare väldigt lik en kråka och det råkade jag säga precis när hon gick förbi men vi hoppas på att kråkor har dålig hörsel! Hon hade redan gått förbi så många gånger så jag trodde ju inte att hon skulle komma en gång till men aja.
Lite bilder från idag men det kommer fler imrn och på fb så ni vet!!

Vi är cool!
Och viga..


Nu ska jag sova, höres imrn jä. SOv gott! <3

shshsha

Sha Sha
Idag var jag i skolan, gick till skåpet två ggr öppnade det och stängde. Stod i kö i matsalen. Sen träffade jag en person och gick typ 500 meter, fett skoj. Sen stod jag i mitt rum och nu är jag här.
Detta inlägg är tillägnat elzza bara för hon älskar att läsa sånahära inlägg.

Nu ska jag sova, hare gött!

GRÄÄÄÄÄÄÄÄJT MÄÄIGHT!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLOGGEN! JAG ÄR JÄTTE GLAD LIKSOM! JAG SKA PÅ GRUPP IKVÄLL OCH HELA DAGEN HAR JAG PRATAT MED EN GAMLA KOMPIS. OCH SEDAN ÄR FOLK JÄTTE GULLIGA, OCH JAG FICK EN JÄTTE FIN TEXT FRÅN OLIVIA OCH SEDAN FICK JAG ETT SÖTT SMS OCH SEDAN VAR FOLK ALLMÄNT FINA & BRYR SIG OCH JAG TYCKER OM DEN HÄR DAGEN SUPER MYCKET OCH JAG BARA TYCKER ALLT ÄR UNDERBART! VILL BARA ATT NI SKA VETA DET!

JAG TYCKER OM HELGER. & ER. och Imorgon hoppas vi på det bästa! puss


ingenting jag säger spelar längre någon roll

Hej jag har precis sätt lyxfällan, jag är bortskämd, ja okej, jag vet. En annan grej, lyckas bli lite irreterad att folk i fett chill skolor inte försöker när dom inte behöver göra något för att få mvg. Fast nu blev jag glad för jag fick mail från klasskompis "Omg, it's the Natural Science project version 2.0 :O change anything you like!" & taggar till morgondagen. Tyckte jag var skoj, ah jo förresten, Olivia ska få en överraskning snart också! hohojaja. Nu ska jag översätta min franska och plugga, för jag inser lite att jag kommer dö ung, av poverty typ. så liksom japp. hejdå.

förövrigt, veronica maggio ♥


tjuuuuu

Ska även jag blogga dåda! Imorgon ska jag gå upp vid typ fem! vet inte, har ingen aning om vilka kläder jag ska ha på mig förstår ni, så jag har lätt panik. eller ah typ. Okej. I helgen var jag i Västervik. Kan väl berätta mera sen men måste sova strax. Jo idag var jag även med Gabbie, vi åt även pizza, för vi är coola. Sedan såg jag Desperate Housewives. Jo även har nationella imrn. skoj. och hörrni! Veronica Maggio är grym (hennes sista skiiva herregud), har aldrig tkt om henne förr men nu så hörrni. Lyssna massa nu. Min helg är ungefär planerad också, så för tillfället rullar det på igen! puss

Lindsey, västervikare, jag.


thetimeofmylife

När man inte har ngt annat att säga då pratar man om vädret. Det är synd att det är kallt och typ regnigt! För en vecka sen elller senast i fredags så var det soligt och varmt!!

Förra måndagen var jag hos släktingar ute i dom trakterna där josse bor fast inte hos dom på samma gata ;)

Igår, jag skulle gå in i porten och jag måste typ ha halvsovit för jag tog fram busskortet för undermedvetet tänkte jag att det var den jag skulle ha och så stod jag där fett länge och kollade på något annat men så ba varför öppnas den inte och jag försökte igen. Det var pinsamt och det är inte första gången!

Imrn börjar jag och alla andra förstaklassare kl 8.00 :D kul! Engelskanationella! Sen är det håltimme så man kan plugga franska till testet som är nästa lektion. Sist så har vi kemi<3 Men efter skolan så ska jag och alexandra träna så det är kul i alla fall :)
Nu ska jag gå och sova kl 10 igen hoppas jag! :P 

!jeh

Det känns som jag varit lite off och i min egen lilla värld några dagar nu! Kemi var ju då anledningen då vi hade kursprov igår i 3 timmar!

Dagarna som gått:
Fredags:
Jag gick upp extra tidigt frivilligt! :O Jo jag tränade innan skolan för vi hade ingen engelska så ja jag gick upp kl6 låter lite satsigt (alltså inte så likt mig) men det var väl lite kul att testa :)
Det var fett fint med sol i köket som det var den tiden på dygnet som jag typ aldrig ser:

Sen var det vanlig skoldag med idrottsprov som egentligen var fEt lEt men jag typ skrev lite bara, det kändes ikke bra och helt plötsligt var jag själv kvar förutom Sarah, alltså på provet (tiden går snabbt när man har roligt) och sen kollade han (läraren inte sarah) på mitt prov på en fråga som jag sa var svår och han ba ja men det här är ju rätt och så sa han svaret men jag såg ju att det var inte det jag hade skrivit åååh haha.
Efter skolan åkte jag, lea, josse och sofia till ett ställe med massa fina träd och fikade och det var jättemyys! Men sen sprang sofia och josse iväg och jag rullade hem!

Lördag:
Akrobatik och vi hade vikarie men det var kul ändå fast vi körde mest lätta saker bara. Annars gick ju då helgen ut på kemi :(

Söndag:
Också kemi, åkte till Lea i försök till att typ diskutera lite kemi men det gick inte så jättebra så jag var inte där så länge.

Måndag:
Engelska sen franska fast jag struntade i den i ett sista hopp om att lära mig ngn mer till kemiprovet, man kan ju inte få skolk för att man pluggar! Sen var det då prov och jag gjorde det låååångsamt och jag gjorde inte alla frågor yeyy. Aja nu är det över och det är skönt faktiskt!
Sen på kvällen ville jag köra yoga och det fanns ett pass kl 8 så jag sprang dit i kylan men sen när jag kom dit så ba 40/40 alltså fullt -.- Jag gick direkt därifrån fast jag tror inte klockan var efter 10 i och efter 10 i släpps platserna för dom som bokat! klant jag é men men. Jag var trött och somnade för en gångs skull tidigt!! Kl 10, det ska jag börja med varje dag!

Tisdag:
Vaknade av mig själv helt utvilad! Det händer inte ofta. Jag vaknade innan klockan ringde fast den tänkte inte ens ringa :/ min klocka är lite elak ibland.
Kort dag, inga prov, skönt.
Har suttit vid datorn för en gångs skull och inte gjort ngn vettigt tyvär.. Jo lite matte men jag orkade inte så länge.

Nu ska jag gå och äta, shasha!

.

Jag kom på en grej, om alla människor nu sviker, vad är det för mening med att ens hoppas? vad är meningen? jag är den som direkt jag får upp hoppet om något, vad som helst, klart ska världen bevisa motsatsen. jämt.

RSS 2.0