Sommardagar

Efter Italien var jag inte hemma länge innan jag åkte 8 timmars buss i nordlig riktning, jag besökte Josse. Det var väldigt fint där uppe och vi hade det kul med rodd och picknick till sjöss, bär, svamp och blomplockning, film, kort och cykling. Här är lite bilder:
 Internpris ;)
 Att ro är inte lika lätt som det set ut  
 
Hem kom jag i fredags och i lördags träffade jag först Selma och Kim en kortis innan jag åkte till bagarmossen där jag mötte Lea och Alexandra. Vi bakade cookies efter Leas USAiska recept ;) det såg inte bra ut till en början men det blev faktiskt gott! :P Sen sprang vi ut i lekparken en stund så att vi fick snurra av oss innan det var dags för film. Jag minns inte vad den hette men det var en halvskräckis som var lagom läskig och mer spännande än vissa där det typ handlar om slakt av människor. När filmen var klar fick jag ett sms av Sofia som hade åkt fyrhjuling och skurit upp sitt ben så hon blev tvungen att sy. Det var inte kul att höra, det var ju en olyckshändelse men var försiktig, klump! Och ungefär där så åkte vi även hem jag och Lea. Lite bilder från detta:
 
På söndagen var det fint väder och då åkte jag och min familj ut i skärgården till en fin liten ö som heter Möja. Jag fick köra hela vägen dit, det var kul (och halva hem). Där cyklade vi runt och badade och åt riktigt god middag bestående av fisk. Jag åt rökt sik vilket jag starkt kan rekomendera och till efterrätt marängsviss och lite jordgubbspaj ;) Pratade i tele med min syster så hon fick förklara sin händelse och det var en väldig tur att det inte hände ngt ännu värre om hon inte vänt sig om i tid.
Vi sov på Möja men dagen efter var det inte fint väder så vi åkte hem rätt tidigt. Jag var väldigt trött när jag kom hem så jag somnade.
 
 
Igår, tisdag, så gick jag först till doktorn, såklart var det kö... Träffade Alexandra och Sarah i farsta centrum, vi handlade picknick och gick till en typ brygga vid vattnet, Sarahs specialplats säkert. Där matade hon iaf sina vänner, inte oss utan ankorna men vi åt också. Senare begav vi oss mot stan där vi mötte Lea men Sarah skulle iväg med sin syrra. Vi andra åkte iaf till gamla stan och satt vid vattnet och snackade om allt och inget. När jag senare kom hem så satt jag länge vid datan, fixade bla in bilder osv men så kom jag på att Daniel ringt i sista stund och sagt att vi skulle betala bridgefestivalen senast idag och jag skulle betala för Charlotte också eftersom hon var i Italien och sen ringer Lukas också som är i skärgården och inte heller kan fixa. Och Daniel är världens jobbigaste människa så jag blev sur, fick ingen vidare hjälp så jag tog kontakt med en annan som var trevlig och hjälpte mig så nu är det fixat!
 
Idag är det onsdag och varmt men solen försvann, kl är redan mycket och jag har knappt gått upp men ska väl ta mig ut en liten stund idag iaf ;)

Italien

Saknar värmen och solen i Italien, Venedig.
 
 
 
Muranos färgglada hus :)
 
Det blixtrade rätt mycket vissa kvällar och jag lyckades träffa blixten denna gång istället för att den träffade mig.
 
 
 
 

P&L

Peace and Love
Nu i efterhand så tycker jag det var rätt nica och jag kan tänka mig att åka på ngt sånt här igen ;)
Även om duschar kostar och allt är sunkigt så är det ju ändå värt om det är bra artister då man ser massa konserter för inte så mycket pengar som om man går alla för sig.
Bilder säger ju mer än ord även om det inte blev så många och inte så bra:
 
Frukost :)
 
Massa grannar har man ju och man får inte bo mer än 2 dm ifrån varandra x)
 
Timbuktu
 
Regina Spektor, hon är bra :)
 
Laleh, hon var fin!
 
Melissa Horn var också bra :P
 
Kent i kyla och regn!
 
Superbra bild på Veronica och Petter xD
 
Såhär såg det ut när folk började åka hem ;)
 
Och en annan sak som man inte visste skulle hända var att både jag och matilda gick med paraply då det regnade och plötsligt ser man ett ljus och känner blixten i hela kroppen. Ja vi blev träffade av blixten! :O men vi hade gummistövlar så vi överlevde.
Japp det var det men inte allt, ett smakprov ;)

18 Juli 1994

Mitt kära barn har ett namn men många smeknamn.
Namn: Sofia
Smeknamn: Margit, Maggan, Göran, Arabförbundet, TantTeamet, Syster, Min vän, Min ängel och Klump.
De flesta är mest interna men dom är.
 
18 år sägs vara stort men du är redan stor och självständig, du tar ansvar och är som vi konstaterat lill vuxen/gammal fast ändå barn. Även om du idag fyllt vuxen tycker jag att du ska behålla lite barnslighet, men ska ju vara barn så länge man kan ;)
 
Du fyller 18 den 18e, lite coolt. Såklart är du på landet så vi inte kan fira dig, iaf inte just idag :P Men ett litet inlägg är du mer än värd!
Det jag vill säga med detta inlägg är: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINA, FANTASTISKA, UNDERBARA, HELT OTROLIGA SYSTER!!! Hoppas du får en hejdundrande dag eller lugnt och fridfull därute på landet kanske. I vilket fall hoppas jag du mår bra och är glad! Jag längtar tills vi ses så dröj inte för länge.
 
Jag minns första dagen vi träffades dock minns jag inte dig. Jag började minnas dig dagen då du började på franskan och räddade mig ifrån Sarah som var jättebra på franska och tyckte jag var jättejobbig som inte kunde ngt. Franska blev ett väldigt roligt ämne och jag hittade en ny vän, en väldigt väldigt bra en också! Jag vill aldrig förlora dig min vän för du är så bra och det ska du veta!
Stort grattis till dig min älskade vän!

borta bra

Hej!
 
Nu är jag hemma igen. Efter p&l så var jag hemma nästan en vecka, gjorde inte så mycket, träffade farmor, körde lite bil, träffade Alexandra två gånger och vi grillade fryst kyckling med sofia bla, inget att rekomendera! ;) fast den fredagskvällen var ändå väldigt nice tycker jag, vi var hos lukas vars villa hade ca 294595 rum och 3245 toaletter :P
dagen efter var inte lika nice, stod i kö till incheckningen på arlanda och så började allt bli svart. Jaja det blev en mycket trevlig vecka i Italien iaf! Venedig heter staden vi besökte två dagar, riktigt fin! Till er som gillar Rom så kommer ni också gilla Venedig. Har solat och badat, riktigt nice med värmen när man vant sig :)
Kom hem i lördags och har bara varit hemma och tagit det lugnt fast idag åkta vi till mormor och jag fick köra xD
 
Direkt på nästa lilla resa är det då jag imrn ska åka buss i flera timmar upp till Josse i norr, bestämdes precis och bussen jag ska ta går 08.20 imrn, kul att gå upp tidigt fast jag får väl sova på bussen ;) skönt att komma ifrån stan faktiskt även om jag precis kom tillbaka :P Kommer hem på fredag och då ska vi ses Alexandra!!!!!! :D (och Lea!?!)
 
Hoppas alla ni därute har en skön sommar så hörs vi snart igen! <3

hög hastighet

Sommarparadis. Om ni går ut nu är det i stortsätt lika varmt utomhus som inomhus. Med tanke på värmen har jag teoretiskt sätt inte haft behov av någon som värmer mig på nätterna, men jag fick det ändå och det var mysigt, i vilketfall för två fina helgnätter, tog oss knappt ur sängen på söndagen, utom när jag skulle äta glass. Har lagat mat lördagkväll med lucas (pasta&bacon) efter att jag ätit thaimat på dagen med anna och idag lyckades jag och min vän oscar att laga till nudlar med corn så fick vi känna oss lite speciella medans vi funderade på vad vårat matprogram ska heta. Har sett på många filmer denna helg men har varit ute idag och solat lite och därefter ätit mer glass. Efter dagens middag tog jag mig till Älvsjö där jag blev skjussad runt på cykel i sommarnatten och njöt av livet, medans vi hoppades att vi inte skulle dö skrattade vi åt bussen som kanske inte var superglad att vi körde framför honom, men det var varmt ute och livet var nice. Missar saker som händer utomlands men borde istället vara glad och andas ut för det är mitt sista sommarlov och hittills har det varit toppen! Förra måndags och tisdags träffade jag och Olivia Aaron också och såg på film och hade shoppingtur, i slutet fick jag vara klädexpertsrådgivare och kände mig ganska duktig faktiskt. Resten av förra veckan spenderadesmed lucas och jennipher och hans vänner någon kväll och såg på äckligskräckfilm. Mest för att informera om att livet flyter på och resten av världen åkt till italien och grekland. Godnatt.
 
 

Peace and love.

Peace and love. Kära peace and love, väl tillbaka förstår man varför människor står ut att vara på sånna tillställningar. En fin vecka fast man inte uppskattar den tillräckligt mycket när man där. Nu ligger man sjuk hemma med en hosta som inte vill gå bort men det ska ju inte hindra en när det är mitt sista sommarlov någonsin. Sommaren är ju kort fast det bara gått två veckor och jag känner att det här är nog en av de bästa somrarna jag haft om inte den bästa, hittills vill säga. Peace and love sju dagar av stormkök som vi nästan eldade upp, fulla människor överallt och alkohol i överflöd och äckliga toaletter och mysiga människor. Iskalla nätter och stekheta morgonar i tält, ligga på golv i köpcenter och ladda mobilen och göra armband. Sett ett stort antal artister uppträda på scen bara några meter bort och skrika fast man redan har så ont i halsen så man egentligen inte orkar. Äta mackor med philadelphiaost och nudlar med currysmak. Regn och gummistövlar till shorts och en blixt som kände för att smälla ner i paraplyet man höll i. Träffade på gamla vänner och mötte nya människor, många vallfärdningar mellan camping & festivalområde och köpcenter. En bra vecka där alla blev förkylda och påvägen hem åker man en femtiopers buss där alla är knäpptysta och sover. Sov femtontimmar första natten och igår fick jag & Olivia träffa saknade Aaron och se på film och höra historier och därefter var jag på tjejkväll hos Selma. Godmorgon!
 

RSS 2.0