Årstaviken

Hej!
Idag var det verkligen en fin dag med sommarvärme! Jag ställde klockan på nio och lyckades ta mig upp fast än jag var trött (nu är det dags att ställa om sig till mer normala tider). Efter frukost så cyklade jag iväg till skanstull och solade i ca 20 min för att Sarah var sen. När hon sen kom påbörjade vi en lång vandring runt årstaviken som slutade med att vi hittade en ministrand där vi satt och pratade tills min rygg blev stel, trevligt. När vi var tillbaka i skanstull cyklade jag direkt hem för då var jag riktigt hungrig!
Nu vet jag inte vad jag ska göra för plötsligt blev klockan mycket och jag ville träna... får se hur jag löser det.
 
 
 
 
 

Livet som arbetslös

Hej gamla bloggen!
Studenten tog vi och sommaren levde vi ut ordentligt men nu är det typ höst för jag fyller år om mindre än en vecka... fredag den 13e.....
Man kan ju fråga sig vad man gör såhär efter gymnasielivet och svaret för min del är att jag faktiskt inte gör speciallt mycket, jag gör sånt jag tycker är kul när jag inte sitter och söker/mailar i hopp om att få en familj i england (Au Pair vill jag bli).
Anledningen till att jag bloggar var att Lea ville se dom fina bilderna jag tog idag när vi bowlade och så kände jag för att blogga så då blev det två flugor i en smäll som man säger ;) Jag kan ju berätta om dom senaste dagarna men längre tillbaka i tiden minns jag inte. (Jag berättar i bilder)
 
Låt oss börja med Bowlingen; Jag, Lea, Lina och Sarah möttas upp vid fem idag och kastade klot i en timme. Jag gillar bowling, det är skoj och det blev extra skoj när discolamporna sattes igång! ;)
 
Efter bowlingen var det dags för matvandring, vi gick till hemköp för att vi tänkte ha picknick och där köpte jag frukt medan dom andra köpte lite onyttigare alternativ, sen vandrade vi över gullmarsbron i en härlig eftermiddagssol för att Lea är kort och därför kollade vi på utsikten. Vårt nästa mål var Subway där alla utom jag åt macka (jag hade redan ätit subway denna dag). Efter det gick vi till en annan hemköp för att tillfredställa Sarahs godisbehov, och efter det gick vi till McDonalds där vi fick en stor chock... det var som att en bomb slagit ner, det var nästan tomt men varje bort var fullt med skräp och brickor. Lina och Lea hittade en plats bland pappersmuggar och hamburgepapper medan jag och Sarah köade i flera timmar på att beställa torra äckliga mina nuggets aka Chicken McBites (OBS ät ej dessa, inte gott), det var bara två personer framför oss i kön men sammanlagt var det tre personer som jabbade på denna donk. Det kanske inte framgick men det var faktiskt en mycket trevlig kväll! :)
Ovan kan ni se den mindre attraktiva hamburgerestaurangen och nedan ser ni min (kanske inte heller så attraktiva) lunch men desto finare utsikt :P
 
Om vi kollar på vad jag gjort tidigare dagar så tränade jag faktiskt igår med Lea; spinning intervall - riktigt svettigt men också kul, jag gillade det mycket mer än vanlig spinning för nu vågade man verkligen ge allt under de korta intervallen för man visste att man skulle få vila och hämta andan innan nästa ansträngning! Det kan jag alltså rekommendera, skulle gått på det fler gånger om jag haft kort på friskis.
Dagen innan det var det torsdag och då var jag på Grönan med Charlotte och några av hennes vänner. Vi åkte kärlekstunnel och såg på Petra Marklund (september), hon är bra. 
Såhär coola var vi när vi åkte kärlekstunnel (riktiga badass).
 
I onsdags så firade vi att det var lilllördag....
T1 och T2,
 
Vi drog till ett stureP-ställe där folk var allmänt stela och "överklass" så jag frågade vakten om jag fick dansa på bordet för att liva upp stämningen men han så såklart nej så jag och Charlotte fick nöja oss med att nästan helt själva dansa natten lång på det tomma dansgolvet. Det kom några Tyskar som inte förstod bättre än att joina oss xD
 
Men när jag inte hänger med sköna människor så är dagarna ganska lugna vilket man märker på mina frukostar som blir mer och mer avancerade för att jag har så mycket tid att göra dom ;)
Fin solnedgång från en inte så ofta förekommande joggingtur. Imorgon blir det en morgonpromenad runt denna sjö med Sarah, skoj.
 
Kan avsluta detta inlägg med att jag skarpt ogillar Mac!!! Det tog mig ungefär 23231 ggr längre tid att fixa in bilderna för att den vägrar koppla sig samman med min samsungmobil....
 
 
 

RSS 2.0