livet är nice

Taggad på livet, ja! Har haft superbra dagar även fast jag är halv förkyld. Början med torsdag förra veckan var jag på Hungerspelspremiären med tjejerna och den var bara så där superbra!!! Vill se den igen nu faktiskt. Dagen därefter var jag hemma hos Veronica, vi lagade italienskpasta, gick promenad och åt massa choklad och vindruvor medans vi såg på Easy A. Lördags var jag hemma hos farmor och på kvällen åkte jag Saskia, Kim och hennes vän till en utflyttningfest på Odenplan, kunde nog inte varit snobbigare och alla var ju runt 20 - 30 år, så yngst var man allt. Lärde mig trick på hur man ska göra så folk kommer ihåg än när man presenterar sig, äldre har sina smartasidor ju! Det var ett snyggt hem ialf! Efter att vi börjat tjaffsa en del med några tjejer om jackor och pengar och vin åkte vi hem. Idag fick vi projektvecka där vi ska konstruera ett spel och marknadsföra, as nice! Har en bra grupp, känner mig ouppfinningsrik men det kanske jag tar igen senare i livet och lär mig att få mer fantasi!
Ska snart ta mig tillbaka till skolan och se på dancecompetition och då jäklar ska king house vinna!! Sen hoppas jag på att få gå på High school musical uppspel på kungsholmen ikväll och därefter ungdomsgruppen. IMORGON ÅKER JAG OCH LINDI TILL ULLARED WIIIIHOOOO! Justin har släppt sin nya singel som är superduper!


finaste bästa underbaraste

Min vän ska åka iväg den här veckan, stackars oss!
Jag fick ett halsband av min syster igår, det var alldeles för fint men tacka det måste jag göra!!

Du betyder mycket för mig.

hjahhjah

Shoooooooooooo,
Snabbt går tiden, nyss var det fysik-måndag och romme-tisdag men den vanliga onsdagen ba försvann och den långa torsdagen var typ inte så lång.
Ja vi var ju i romme i tisdags och det var ju på tiden för snön smälte medan vi var där och försökte åka, men det var kul ändå! Allt förutom att jag fick sitta bredvid en jättenice kille på vägen dit och jag försökte sitta så nära fönstret som det bara gick men han hade en tendens att luta sig åt mitt håll mer och mer när han sov :(( Ja jag överlevde. Trodde jag skulle få träningsvärk för vi åkte hemvägen och då fick man ta i för att komma fram ;) men biff som jag är så känner jag inget.
Idag följde jag med Josse till stan för hon hade det jobbiga uppdraget att köpa present till sin bror men det gick hur snabbt och smärtfritt som helst :P Vi hittade dessutom supercoola pennor på ÖB hehe :)
Jag sitter här och har bildat en lång lista med allt jag kunde komma på att göra inom skolan, läxor osv, ser inte så kul ut :/
Ska väl träffa mina kära vänner och dra till gruppen ikväll kanske, hörde att det skulle bakas x)
Imrn ska vi ha samarbetsövningar på idrotten, är lagom pepp på att binda fast min högerfot med alla andras och springa runt i en cirkel ;) sen äre också biologilabb i vetenskapens hus så vi kommer sluta senare imrn också -.-
Men på lördag blir det skoj, hungerspelen och kanske lax :P:P:P:PP
Ja det var allt för nu för mig för nu ska jag äta! x)


To appreciate the sun, you got to know what rain is.

Jag har fått äta grekisk mat. Jag har fått se min brorsa försöka göra korttrick, som failade varje gång och sen har han immeterat mina vänner som nyss var här och studerade business med mig. Eftersom jag skulle blogga gör jag nu det. Har provet kläder. Ville vara lite estetik så där på kvällen och vill ha sommar, det snöade igår liksom. Juste jag kanske ska åka till rhodos i sommar, efter jag varit på peace and love. Livet leker. Har haft en bra vecka (sen kom jag på att det bara gått två dagar!) PÅ TORSDAG SKA JAG PÅ HUNGERSPELEN PREMIÄR: KÄNNS HELT OKEJ! 2 h och 22 min. Och de enda bilderna jag har på weheartit är typ sommarbilder.


hur trött kan man va

Ja, jag är trött, orkar inte anstränga hjärnan så inget plugg idag, försökte mig dock på lite fysik men sen sa hjärnan att det är skönt att gå och lägga sig och det var det :P
Matteprov idag, kändes bra men sen insåg jag fler och fler missar :/ Sen var det matte igen, jag och sofia löste värsta kluringen i ankeborg (björnligan hade varit i farten) fett snabbt men sen skulle vi renskriva och det tog rätt lång tid, ni vet välja färg på pennan, typsnitt osv ;) Sen var det svenska och jag var trött men vi såg bara på hamlet, "att vara eller icke vara det är frågan", så bra var den.
För er nördar där ute: Grattis på pi-dagen, 3.14 (vad det nu ska va bra för?)


Imrn har jag franska sen lite mer än två timmars hål och jag kommer va helt ensam för resten av klassen börjar 12.40 :(( bara så ni vet.

Och sen kan jag lägga in lite random bilder från mobilen för att göra inlägget lite skoj:

Matilda, sommar!!!


Superskoj biologilabb i skogen!


Kolla vilka jag har träffat! xD


Nyår!


Typiskt svenskan, hehe josse vet inte att denna bild blivit tagen :P typ 25 januari


Alla älskar mig så en bild passar bra, idag var det btw randigt-tema och jag hade randigt men ej denna (har inte randigt så ofta men har ca 14 randiga tröjor, måste rensa!)


Svenskan idag, Sofia bär randigt som sagt! :)

a boy will tell you he loves you, a man will show it.

Försökte blogga i helgen men blev icke så! Såg melodifestivalen och firade saskia ialf hemma hos Selma! Jag har ett diet tips, tycker jag är fett smart, eftersom man tydligen har jätte bra fettförbränning från 0h - 1,5h efter träning så kom jag på att då kan man ju satsa på att bara trycka i sig massa choklad, eller hur? asbra! Är lite glad för medans min broder pluggar kemi inför nationella imorgon vet jag att jag aldrig behöver plugga kemi någonsin (typ!). Har tränat core idag och lite crosstrainer och igår spinning (det är mycket roligare med pulsband). vafanculo har ingen bild att lägga upp just nu så ja... Förresten har jag en jätte stark känsla av att jag kommer tappa bort mina skor på peace and love och jag vet inte varför, har bara en jätte stark känsla av det.



rubrik

Hej!

Att maila formellt med vuxna man inte känner är jobbigt men ja, nu har jag lite planer för nästa lov, hoppas mina föräldrar bokar italien också! :))

Förra veckan var jobbig med dess tre prov! Har matteprov imrn men jag orkar ej plugga, känns som jag har gett upp. Helgen kändes lång för det var ingen skola på fredagen utan KTH-info i kista där man fick gå runt lite. Vid ett bord där dom stod och gjorde glass av flytande kväve tänkte jag: han liknar ngn jag  känner...så var det Aiman ;)
Åkte till torra-norra och skillad som jag är lokaliserade jag Charlottes skåp och vi + lukas och calle drog till ett coolt ställe xD Senare träffade vi saskia och gick hem till mig och matilda kom och äntligen efter för många veckors separation fick jag återse henne!!! <3 Vi chillade.
Lördag blev en snabb visit i stan med selma och hittade present till saskia, hem byta om, hem till selma och middag för saskia och melodifestival med dans och bra vinnare!! ;)
Söndag tränade jag för första gången på en evighet, sen var jag och Challe på kurs ;)

Nu är det ny vecka, idag fick man veta om man kom in på sina individuella val och det gjorde jag! :D
Annars var det en mindre bra dag, fick iaf ingen frånvaro från franskan fast jag bara var med typ 20 min... mådde skiiiiiiiiiit.

é hörs.

och jag saknar det redan.



Matilda här. Har varit i Rom en vecka och haft det underbart och därefter sälen med lite släkt. I korta drag var rom helt fantastiskt och varmt och människorna var super! Hade ångest när jag skulle hem, kände ingen som helst anledning att åka tillbaka till Sverige. När skillnaden, på mindre än ett dygn gick från 20+ till 12- kände jag inte att Sverige var ett så bra val. Men jag åkte skidor i en vecka och umgicks med små kusinbarn och firade mamma och moster så det var mysigt ialf! Kom idag hem från Sälen så då fick jag träffa Selma, Saskia och Kim, som jag har saknat dem!!!! Till en början satt jag och Selma på Baresso och skaffade oss en ny kompis på 28 år, en trevlig och sjukt glad kille! Sen när de andra kom gick vi en promenad på någon timme på söder. Känner mig lite efter nu när jag missat så himla mycket av vad som hänt (det har faktiskt bara gått två veckor hallå!) och ändå har de lyckats hända jätte mycket!!!!!! 


första mars var det här

Dåligt att jag inte pluggar!!! Jag har tömt min bokhylla och garderob så mitt rum ser inte allt för trevligt ut. Jag ska ställa in en byrå så jag kanske äntligen slipper förvara mina kläder i den horisontella garderoben (golvet).


RSS 2.0