Torquay

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sverige! Hanna & jag sitter på babacome road (typ), hemma hos våran kompis emma! Vi arrivade förra måndagen, och träffade våran fina tjocka värdfamilj, MR n MRS Stocks. Vi ska strax hem igen, ta bussen tre stationer (eller gå) men det känns jobbigt att gå, med tanke på att våra matvanor är chips, chips, macka, macka, macka, choklad, choklad. Vi funderar på att köpa rullstol för att då tar man sig runt lättare, det är så jobbigt att gå liksom. Men vi har träffat folk från manymany countries, eller italienare & finskar. Jag har faktiskt översatt när italienare har pratat (de är grymma på  grammatik, men deras uttal är f1 svårt att förstå, men ibland pratar de  italienska och då får jag översätta det jag förstår. Sedan har vi finskarna, alla de som fattar vad vi svenskar säger eftersom de börjar plugga det i sjuan, eller det berättade en kille ialf, men han kan flytande för hans mamma är finsksvensk. Ef organisation är lite jobbigt, ganska oplanerade å så, men annars tycker jag om det. Jag vill inte åka hem ialf, det har jag kommit fram till idag, för ungefär en timme sen typ. Det regnar kinda all the time, men det är chill ändå. Folk har berömt mig för mitt uttal ialf, gladtjej! Ska lära mig lite finska ialf, ikväll ska det komma fler svenskar, ryskar, fransmän och spanjorer. Men livet leker typ, juste har redovisning imorgon, får göra den när jag kommer hem. Hanna bläddrar i en tidning  just nu. Ikväll ska jag spela volleyboll och hanna laserdoooome. Har köpt mycket godis, det är lite jobbigt. Det vi lever på är ungefär 200 g choklad per dag. Men maten hemma består av mycket sallad. Ångest att behöva åka hem snart. Menmen. Människorna är trevliga, men alla kommer typ från skåne eller småland tycker jag! två från norrland..

Il pleut

De senaste dagarna har jag mest varit hemma för mamma opererade hjärtat i torsdags så hon är trött. Och det är jag med. Det är ganska skumt för har typ sovit 12 timmar varje natt.

Hanna och Matilda lever nog ett väldigt exciting life in England :) Synd för dom att det regnar...

Imorgon åker jag till Gävle för att min syter Boa skaffade en valp förra veckan och jag ska vara barnvakt :D Så då ska jag bo där och så ta hand om hunden när hon har sina lektioner på universitetet. Kul! Och hunden är fett gullig!


Hallo

Hej, Selma här igen! Idag träffade jag Saskia, hon har också haft ett jättebra utbytesår :D Vi gick runt på Söder och pratade, det var skoj! Nu är jag riktigt trött och har ont i benen. Dessutom så fungerar inte min mobil typ 50%av tiden, det är ju hopplöst! Har inget mer att skriva, ska sätta mej i soffan och titta på första säsongen av Glee på DVD :)



Poss poss!


Tredje dagen i Sverige

Heeeeej! Selma har kommit tillbaka till Suède, det känns riktigt bra! Fast grät på tåget hem, det kändes så himla hemskt... Men sen var det underbart att träffa hela min familj på kvällen den tionde och sen Hanna och Matilda igår :D Hade saknat dom så mycket! Och idag var jag och träffade släkten och nu sitter jag hos Matilda. Fast det är så konstigt. Det känns inte som att jag varit borta i tio månader, tiden har gått så fort, och nu så känns det som att jag varit hemma jättelänge. Oförklarigt
Har problem med att skriva för i Frankrike så sitter verkligen alla tangenter på andra ställen, så nu tänker jag inte skriva mer, utan umgås med älskade Matilda och Hanna och sen Kim :D <3

Cause everything the world could throw I’ll stand in front, I’ll take the blow, for you.

JAG PACKAR! imorgon är jag på ett plan till England med hanna, känns lite stört, har inte fattat, men jag menar har ju inte förstått att det är Sommarlov heller. Idag har jag varit med min älskade Gabbie. Jag vill inte åka bort faktiskt.. Sen har jag träffat Lindsey & hennes pappa, känner mig lite speciell haha träffat en riktig Irländare liksom! (lindsey är ju bara halvirländare).
Här är den enda bilden jag tog från i fredags: lite snyggare, lite bättre.

ja, det är vi det.

Jo. Det här är vi. Det är vi som kallas slampor. Kul va? Våra egna vänner kallar oss det.
Så det är alltså såhär slampor ser ut, kul, fick höra det igår av min kompis att jag var det
(inte att Gabbie var det, det har hennes vänner redan understrykit åt henne).
Tog sedan inte långt tid för Gabbies killar att poängtera det min kompis redan sagt till mig.


Min kvällsavslutning!!!!

Det var avslutning, jag hade en väldigt bra slut på den dagen! Jag hade avslutnings middag med två av mina favoriter, Lindi & Lindsey. De lagade mat, och jag var väl mest ivägen! Herregudars skymning vad glad jag är att jag har de här tjejerna. Halv elva mötte jag, Lindi, Hanna -  Gabbie och hennes killar. Vi åkte till Rålis, väldans massa folk. Kvällen var väldigt mysig (haha..), nej men ärligt, hade en väldigt lyckad avslutning. Folk började försvinna, och polisen åkte fram & tillbaka hela tiden, när klockan var halv tre (och inga kvar utom jag + två tjejer och tre killar) då åkte vi hem. Lindi sov hos mig och sen gick vi upp vid åtta imorse typ.  Idag har jag&hanna fått träffa selma, första gången efter 10 månader!

(kan inte lägga in den enda bilden jag tog igår, för min kameran är hos selma)
(blir en bild på mina fina istället, vi som klarade första året tillsammans)


- såg The valentine's day idag, jätte bra -


avslutningsbilder: för vi har gått ut ettan, för att vi klarade hela första året.


avslutning,

Jag har ont i huvudet. Det snörrar och jag orkar inte. Började när jag inte kunna sova igår, vaknade sur, men då fick jag ett sms - saskia var hemma! och då blev jag så jävla glad, då kände det som ingeting kunde förstöra denhär dagen. Jag kom till skolan, blev övertalad och använda mina klackskor! Avslutning, människor som dansade helt stört, och folk som sjöng, och vår rektor som gav oss ett riktigt pepptalk om att i tvåan får ni vara beredda på att det är värre än ettan, ni måste var förbredda på det, för det är dethär året som folk hoppar av och inte orkar mer, de går in i vägen osvosv. fick bara ont i magen och dagen allt fortsattes i ungefär samma riktning, just nu sitter jag bara och mår illa, orkar faktiskt inte. Efter skolan tog vi massa kort, hoppas dem blev bra, nu ska jag åka iväg. Får se hur allt blir sen.

(nej negativt inlägg)

Allt handlar om tur.

Jag sitter här och pluggar, imrn kommer det vara nästan tre månader till mina nya uppsatser och prov. Det är helt sjukt stört. Jag kommer känna mig lite lost med att inte ha 45 uppgifter att komma ihåg att göra till nästan dag (kanske inte men ungefär). Men egentligen, betyg handlar om tur tycker jag. Tur, det handlar om vad som händer runt omkring, vilken lärare du har och hur människan lär ut, du kan inte få mvg i ett ämne om din lärare är helt åt helvete, det går inte. Det handlar om tur, det handlar om att kämpa fast att du inte orkar och det handlar om vad som händer runt omkring, går livet du lever skit eller mår de du umges med skit, då kommer du klart inte klara av betygen eller att orka kämpa för alla på en gång. & borde vi verkligen då bli utvärderade under den tiden då allt går åt helvete, när vi samtidigt vet att vi kunnat presetera så mycket bättre? allt handlar om hur mycket man psykiskt sätt klarar av, allt handlar om vart livet för dig, allt handlar om tur. Två dagar innan skolavslutningen sitter jag här, två dagar innan hela mitt första år på gymnasium är klart, två dagar innan jag kommer gå ut från skolan och vara ledig för tre månader, två dagar innan Selma kommer hem, två dagar innan frihet.


betyg

Jag tror folk tänker och tror att betyg är viktigare än vad det är. Mår man bra och har det bra så är det bra, typ det kom jag och tea fram till på tunnelbanan. Man behöver inte vara bäst i skolan för att kunna hålla på med något man gillar :)
Läste en väns blogg och fick inte ngn lust att blogga om dagen som bestod av betygssnack.
Jag är vg-barn men ett vg kan vara så olika. Jag fick reda på tre idag, ett negativt, ett neutralt och ett väldigt positivt.
Jag var verkligen helt inställd på att få g i kemi och tänkte att jag inte behövde prata med honom men det gjorde jag i alla fall och jag fick typ chock när han sa att han tänkte sätta vg!!! :DD Jag blev glad!
Det jobbiga med vissa ämnen är att man fått några VG:n och några MVG:n men flertalet VG:n och då blir det ju vg men man känner att det var så lite kvar som man kanske kunde satsat lite extra men så blev det inte.
Okej skit i betygen nu, det finns fortfarande ämnen kvar att göra saker i.

Jag var i kungsträdgården ett tag med Lea i söndags för att hon lurade mig till tc och sa att det var en cool målning där men det var väl trevligt, det är matfestival så vi gick och kollade på folk som åt. Hittade ba bilderna :)

mellan tårarna ser jag ljuset

Läser om depression.
Jag läser dikter från bloggar. 
& jag lyssnar på lars winnerbäck.
Vad hände?

för det är inte lätt att vara ung och dum.


hell yeah you do, cows go moooooo.

LIVET LEKER! Jag har inte end of term test på civics imrn lalallalalallallalallalalalaaaaaaaaaaa! Det är på torsdag lalalallalallalala, samma dag som history, lalallallalala. har jag börjat plugga history - nej lalaalalalalalalalaaaa! har jag pluggat civics - ja lalallalallalaaaaaaa. har jag gjort mina essays då? nej - lalalallalalalalaaaaaa. Nu kan jag andas lite. lalalallalalalalala. Liveeeeeet leker.

MIN ABSOLUTA FAVORIT LÅT. VILKET JAG TROR LINDSEY KOMMER GILLLAAA!


*

Jag tror aldrig man släpper taget, jag tror bara minnen bleknar,
iallafall för stunden.



det är sol och jag panikar

Hej jag panikar. på hög nivå. jätte hög nivå menar jag. super hög. okej?!??!
1. civics prov, gå och dö, jag måste få mvg, måste.
2. historia prov, jag måste få vg. måste.

Funderar på att gå terapi, då kanske man lär sig någonting liksom? Eller alltså, blir smart, lär hjärnan att bli mer snabbtänkt. Fudge på allt. Jag vill äta choklad nu. ska gå och dränka mig typ. jag fick ett konstigt sms nyss. & pratade med olivia. Jag panikar. Allt bara flyger runt. Snart är denhär veckan över. Imorgon är jag ledig. Då ska jag också plugga. funderar på att ta ett break ikväll och typ jag vet inte, gå ut. det är bra väder ute. men alla pluggar idag (nästan). Det är nationaldagen, det visste ni va?
Jag har varit på landet och solat i tre dagar i sträck nu, minst fyra timmar dagen. Kanske inte, men har blivit brunare, enligt mia madre iof. Har inte haft solkräm så hoppas på att vara brun, fast thaibrännan har hållt i sig ganska bra. Nej okej seriöst. Nu vet jag inte vad. Om fem dagar är selma hemma. herregud, efter ett års tid. Jag får inte svar på sms heller. nej nu borde jag ta tag i mitt liv. hejdå. jag har fått ett par coss hörlurar av min broder också, men dem är nu tillbaka tagna typ. det var så mycket man fick se av den presenten. såg dock ut som en riktig DT enligt min broder, när jag hade coss&adidas liksom.
  



liveeeeeeeeeeeet leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeker

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! livet leker. ska skriva innan jag återgår till min värld av plugg. Gudföräldrarna & mormor i Onsdags, vi var där torsdag och solade & åt tårta och bara hade allmänt mysigt. I fredags var jag hemma strax efter ett åkte därefter med Hanna och Gabbie in till stan och kollade på avslutningskläder, köpte i vilketfall smink och livet lekte. På kvällen åt Gabbie & jag thaimat. Därefter med Hanna till Grönan och såg Petter&september, mötte tess och maud och senare Olivia & Sara! livet lekte lite till, det var ganska varmt.

Klockan blev halv tio eller så och då åkte Jag, Hanna & Gabbie till Rålis och träffade på Gabbies killar, typ sex pers eller ngt. dom var väldigt niceiga faktiskt, trevliga och sådära! :) I rålis var det säkert en 60 pers men alla satt i sina gäng så vi åkte till Vitan. Där möttes vi av typ femtio pers, självklart sociala & fulla människor.
Jo en sak, tänkte bara på en grej, man lyssnar ju på folk när dem säger typ "håll dig undan från honom, han är inget att ha osv", i vilketfall när folk liksom berättar det, för de är ens vänner, men jag kom på en sak, borde man inte ändå ge alla en chans, lära känna dem själv och inte bara lyssna på vad andra säger? Okej, denhär gången lyssnade jag, men det kanske man inte borde göra egentligen? Äh bara något jag kom att tänka på. Jo, det bästa, eller ja typ, det var att Gabbie & Jag hittade en kille som är så stört jävla cepe snygg, så vi dog. Så egentligen dog jag i Fredags ifall ni undrade.

Ett bra lov hittills alltså.
JOOO TOG MITT FÖRSTA DOPP FÖR IÅR IGÅRKVÄLL KLOCKAN 23.15 TYP. COOOL TJEJ


kristihimmelfärd

Tjenare!
Det som är bra med vissa bloggar är att man kan veta vad folk gör på dagarna, andra skrivar bra saker, jag skriver inte bra så vi tar min dag istället ;)
Det som är jobbig är att jag vänt på dygnet som det alltid blir på loven och det känns inte så bra, liksom satt uppe till tre men jag gjorde inget som var värt att sitta uppe för. Jag vaknade då sent idag, skönt att sova i alla fall :P seg morgon som alla andra. Jag och min kära mamma åkte sen och shoppade, det var kul. Jag köpte träningskläder, bikini och några tröjor + massa annat som shampoo, hårinpackning, parfym, hårspännen, toffsar mm.
Nu är jag fett trött. Åt tacos till middag, gott!

VARNING, man ska inte äta grönsaker (framförallt) som är från tyskland för det är tydligen ngn bakterie eller jag vet inte riktigt men den är dödlig och många i tyskland har dött!


Nu ska jag kolla på Hitta Nemo och få lite minnen från vhs-tiden, ska göra ett svenskatal så det är lika bra att få det gjort, om jag inte somnar.
Imrn ska jag träna och det ska jag, har tänkt göra det två dagar i rad nu men typ varit för lat ;) Sen på kvällen blir det kanske grönan med petter och september :)

visst finns det dagar

Jag är, jag var, jag har varit och kommer alltid vara den jag är men den jag är kommer ändras.
Jag är snäll, glöm inte det. Jag är bara lite elak ibland men det är inte så att jag vill såra någon.
Idag var jag hemma hela förmiddagen och chillade ganska galet men sen när jag var klar med det så chillade jag ut i medis där mina chillvänner Lea och Alexandra kom. Vi tog en drink på 7/11, café coler har typ bytt namn men det är gott i alla fall. Leas ord är iallafall. Vi satt och kollade ut över staden men alexi frös så vi chillade vidare. Hem till lea hamnade vi, jag hade i alla fall kul och alexandra också och lea lite fast det var hon som blev utsatt för mobbing. Vi blev tvugna att gå. Jag drack te när jag kom hem. Dagen har lidit mot sitt slut eftersom den är slut. Jag ska sova nu så jag kan vakna pigg för nya äventyr. Godnatt.

sluta säg förlåt för du sliter ut ordet.

Måndag. plugga
Tisdag. Helskoldag & bullar på matten, och betyg.
Onsdag. Sportsday, det har varit en bra dag. Den började dock med att när jag och Alva, Lindi, Bella & Olivia kommer till enskede ip är det BARA lärare där, vi plus lärare, nämen vad roligt liksom, vilken sport dag! vi mot lärarna eller?! så panikade lite för att vi var dem enda som var där, men folk strömmande in vartefter. Dock blev det bara nio stycken från vår klass totalt. Var dock stolt för jag lyckades hoppa långt och springa snabbt!!!! Slutade vid elva. & Nu är jag i bilen påväg till gudföräldrarna.

Dagens skämt: En kille från klassen har på sig ett linne att träna i, då kommer våran lärare fram, pekar på killen och säger "don't be afraid, he is armless" (lägg till ett H så får ni Harmless). Två dagar kvar i skolan, inga riktiga dagar, men finals dagar. Två essays och två prov kvar och sen har jag gått ut ettan. Tja!

Stockholm ser ut såhär dag, och jag hann inte till Kims utspring :(


Jag tycker om låten. ja.
Inga tårar på min kind


RSS 2.0