♥ Jag har fallit. Fallit för en hemsida.

London VogueFavefour.♥ verniewernieLondon VogueLondon VogueCupcakes by =steamed-pepsi on deviantART


matdiskussioner

Vi har en konversation om fiskar för att Lindsey är vegeterian och kan inte stå ut med tanken om att Lindi dödar fiskar med sina sommarskor (typ).
Ungefär sånnahär diskussioner har vi på maten.

Någon - fiskar som fiskar, då kan man ju lika gärna döda akvariefiskar?
Johanna - Ja men akvariefiskar  äter man ju inte, dom är ju fina.
Men aborre de är ju fula, då äter vi ju dem.
Alva - Ja men det finns fula människor också, ska vi döda dem också eller?


england we're coming to get you

Jag har aldrig riktigt velat vara topp bloggare. men jag vill det nu. för fatta pengarna. och kunna åka where-ever when-ever liksom. Efter ett års planering (inte riktigt, Hanna & jag är lite impulsiva) har vi besämt resa. efter att tvekat och låtit folk ringa åt oss hehe så blir det tillslut ett engelskt val. vi tänkte åka själva till någon annanstans ett litet tag, sen förstod vi att vi inte riktigt kan det. men vi ska ju ändå till Frankrike i sommar också så. Jag har förövrigt gjort min "genom tavlan, ut ur bilden" - rescension också.

Tumblr_lh1p2v8a091qe1ze3o1_500_large


smart

Jag fick nyss reda på vart jag fått min smarthet ifrån! Mamma ringde:
Jag - Hallå!
Mamma - Är det Rasmus?
Jag - Nej det är Hanna, du ringde ju till min mobil!
Mamma - Aha men då ringde jag fel. Jag tänkte bara säga att vi inte har någon hemtelefon... eh jag råkade ta med den i väskan.
Man ba aha smart där men liksom det kan hända vem som helst, liksom mobilen och hemtelefonen är ju ganska lika, man kan ju ta med alla för att vara på den säkra sidan (man vill inte missa ngra samtal).

Pratade med matilda precis också om sommarens språkresa, ibland så ba nej men vi struntar i det, det är kanske inte ens kul, onödigt men sen nästa sekund så ba JA vi åker fett kul! Så det är lite svårt att bestämma sig. Sen hade vi en tanke om att åka bara vi, kim och selma, fett kul och billigare fast vad säger våra föräldrar om det? Äh stick bara, unge!
Jää, det är kul att blogga när man egentligen har viktigare saker att göra! :) Men nu ska jag faktiskt plugga, sha sha!

skolan

Glader, trötter inte så toker. Idag var en bra dag tycker jag nog. Vad man tycker om sin dag beror mycket på hur den slutade och hur den slutade beror på hur den började. Vi började med matte, lite kul för vi vägde godis, dumle som vi sen fick äta :) Sen var det lunch och ingen franska idag heller :P Så jag jobbade lite. Sen var det kemi som gick ganska snabbt och för en gångs skull. Sen var det naturkunskap och det var chill, så tycker jag lektionerna kan vara. Det skulle vara "labb" men ja vad gjorde vi, typ studerade vår fina växt lite innan vi slängde ut den genom fönstret och man satt ba där hade fett skojj, lea och jag är på lag, vi mobbade sarah och vässade en pekpinne och lite gjorde vi om hypotes och sarah diskade och jag slängde ju faktiskt ut blomma (fast död växt). Soligt och väldigt varmt var det ute så jag blev glader av dä. Nu hemme blev jag trötter och orkar inte tänka fast jag måste, har en viktig kemirapport att skriva!

Ibland kan man undra varför man valde natur? Om man liksom hatar kemi och inte vill ha fysik och biologi. Jag valde natur för att jag ville ha matte och en en bred linje eftersom jag är osäker på vad jag vill bli. Men om man tänker efter så kan det ju va kul, liksom veta hur saker fungerar och varför är det så etc. Som jobb sen i framtiden funder jag bla på arkitekt för det verkar superkul jä, fast drömmen krossad innan den skapats eftersom man inte kommer in om man inte har alla mvg + merit, kul. Fast jag vill liksom inte kolla på sånt nu för man gör ju så gott man kan ändå eller..kanske inte jag. Jag är jobbig för jag ger typ upp, jag orkar inte och har inga krav. Hade en tanke idag på att åka på utbytesår, skönt att slippa riktig skola ett tag och sen kan man börja i samnatur fast jag tror inte bästa lösningen är att fly undan problemen så jag ska fortsätta kämpa! Hoppas det finns ngn kurs i sommar som ändrar ens inställning och får en att kämpa mer, för om jag var så skulle allt vara lite lättare, typ tävlingsinriktad :) Hehe bra att jag igår typ försov mig lite men jag kunde ha skyndat mig och kommit lite sent men istället struntar i lektionen, det var ju bara svenska (så ska man inte tänka). Jag vet typ hur man ska vara och tänka och göra för att det ska gå bra men det går liksom inte in i min egen hjärna.

 Lite såhär kan det kännas ibland, varför kan man typ inte bara älska att plugga? :P

Jag skulle behöva en kemikurs så jag fattar allt, jag tror att jag missat det mesta vi egentligen ska ha lärt oss och jag skulle nog inte hata kemi om jag fattade.
Varför skrev jag ett långt inlägg istället för att plugga? Bra fråga (varför säger man bra fråga när man inte vet svaret på den? Är det för att man själv också undrar?) Aja klart slut.


Hade den i hjärnan bara så nu får ni också den ;)

SPRÅKRESA

Jag panikar lite. språkresa. ska lära mig att berätta kortfattat, för jag är sämst på det. Jo, malta eller oxford var valet, idag var det typ 90 % bestämt oxford. men, hemsidan har tyvärr visat fel och vi får välja mellan malta och Torquay istället. Okej, jag har mailat runt lite till folk jag sett varit där och japp, en svarade haha! okej. alltså. förväntade mig inget svar förresten, vi har inte längre två platsera att välja mellan. för nu så börjar jag kolla på språkresa med sts istället, priset ligger på 10 000 kronor dyrare än till Torquay, men alltså. Usa, hur coolt?! och vart tycker ni vi ska åka, Florida, Kalifornien, eller varför inte Grekland?! amen vafasen.
det har blir jobbigt.





Vi har absolut inga svårigheter i att fatta beslut. vad har ni fått det ifrån?


småkryp

Hej mina vänner och andra läsare! Innan jag snart ska bege mig in i drömmarnas värld så kan jag ju blogga faktiskt. Min dag var väl bra, började med att prata med josse på engelska sen var det franska fast det var det inte för hon var borta och då blev vi fransmän väldigt glada! :D Lång rast hade vi då men den gick snabbt, spelade kort :P Sen var det samhälle och det var lite uttröttande men jag lärde mig lite mer om vår konflikt i algeriet. Efter det var det naturkunskap med en film om små små kryp. Jag fick lite inspiration från det när jag tänkte rita lite på min bild.


Jag gillar inte att jag inte gjorde kemi idag!!! ;( MÅSTE MÅSTE GÖRA DET IMRN!!!! hindra mig från att göra ngt annat!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag nog dra, shasha sov i ro! mindre än tre

inget

Ska jag slänga in ett kort litet inlägg innan dagen är slut? Nej tror inte det va!?
Jag måste sluta låta mina helger bara försvinna, inte okej! Jag har inte gjort mycket denna helg. Idag har jag bara varit hemma, skönt fast onödigt jag borde ha pluggat mer. Pratade med sofia i telefon, det var kul, hennes röst är liksom lite ostabil om man säger så men det var kul hehe :) Kollade på massa bilder på mobilen från typ 8an eller högstadiet iallafall, minnen, då var det andra tider och man hade typ inget plugg, kan man säga att man längtar tillbaka? :P Sen har man tänkt lite på sommaren också! Längtar en aning, bara att få alla planer på plats ;) Men nu är det ny vecka och nya tag eller vad man säger God natt! <3

söööööööndagschiiiiiilll

Pluggar civics, hittade detta i boken "han kommer döda oss, jag vill inte dö ung :( " - typ så ser civics lektionerna ut hehe. Nu ska jag äta mig en söndags frukost. och som ett tips innan ni tränar, ät inte choklad - man mår bara illa då, lärde mig den läxan igår. Hanna och jag har planerat våran sommar väldigt mycket också, men vi får hoppa över en del. Men som de nu ser ut blir det att åka till Malta, St Julians i tre veckor och sedan Taizé i 10 dagar, sen har vi annat tänkt men troligen hinns det inte med, man vill ju hinna ta det lungan! & får jag min vilja igenom så blir husbilssemstern i tre veckor, att åka till italien eller kroatien, wiiih! ♥


wouldn't wanna be anybody else

Home! Efter skolans engelska, science och svenska lektioner fram till tjugo i tre åkte jag, Lindi och olivia till Liljeholmen, köpte först glass och munkar till mig och Olivia, de gick fort att äta upp. Vi pratade om någonting men det kommer jag inte ihåg! Sedan lämnade olivia oss vid fyra ungefär tror jag, jag och Lindi satt kvar och pratade vidare, och sedan gick vi och kollade i några affärer och sedan köpte vi choklad och energidricka, vadå tjocka? herregud, vad har ni fått de ifrån? vi satt på soffor vid några bord och prata lite mera. sen försökte jag visa henne fruktparken, men hon vägra och sedan var klockan sju och jag åkte hem och hon in till staden för att möta sin padre. Jag har kommit på en sak, det gick egentligen upp för mig idag, att vi sex personer som umgås, vi är liksom typ perfekta för varandra? haha oj vad töntigt, men det blir perfekta matchen och om någon är borta blir vi liksom inte kompletta.
Jag fattar inte hur tur jag haft tror jag.


Française

Låten kanske inte är så bra men jag lyssnar lite på fransk musik, det är kul när man förstår lite men det är också väldigt mycket man inte fattar och det är jobbigt men den här musikvideon är inspelad hemma hos vår naturkunskapslärare skulle jag tro med tanke på alla uppstoppade djur hehe.


orm

Hej bloggen, hur mås? Jag mår bra, lite ont i huvudet och halsen lite svårt att svälja sådär men jag tänker inte bli sjuk för det är jobbigt! Idag var det skola och det var inte kul, tror de flesta var lite halvdöda sådär men vi slutade i alla fall tidigt :P Det var film på engelskan, vanlig matte då jag kom på mig själv med att inte lyssna alls så jag vet inte om jag fattade vad vi gjorde aja :) sen var det svenska men där gjorde jag inget vettigt orkade inte anstränga mig hehe vilade hjärnan lite. Sen var det naturkunskap och jag och lea tvingades gå fram och rita på tavlan men det roliga på lektionen var när vi fick klappa en orm! Vår lärare har typ massa ormar hemma också. Ja så kan man också göra, men den var typ inte giftig, skulle va kul att ha en och skrämma iväg alla småbarn.



Har sett sista avsnittet av solsidan och allt och inget mer, sha sha !

Romme <3

Nu får ni lite bilder från rommedagen!!!! :D


Fearless

leave the pieces.'s Tumblrnever stop dreaming


you got that smile



One day when the sky is falling,
I’ll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I’ll be standing right next to you,
Right next to you.


skidor

Hej och hejdå, jag är så trött så jag borde sova! Idag var vi i romme med skolan. Det var kul som väntat :) Vi var fett duktiga och körde hårt trots motvind. Det var nästan storm kändes det som för när man åkte i ankarliften så gav vinden fart så att man åkte ifrån liften och i den svarta backen kom man typ ingen vart för att det var sådan motvind, Lina blåste tom av ankarliften :O Och jobbigast var att det kom is flygande i ansiktet. Backarna var isiga men det gjorde inte så mycket. Nu var det här det negativa och det var inte så mycket! Det var väldigt roligt och jag vill göra det igen många ggr! Men som sagt trött blev man och strax ska jag nog sova, vi börjar 8.15 imrn, grattis. Och sen ska min broder ha massa vänner här imrn som ska ockupera lägenheten hela natten och typ sitta uppe och spela troligen i vardagsrummet :( kul, hoppas jag kan sova ändå. Det enda jag tänker på nu är typ sova så godnatt!!! (bilder kommer imrn) <3

Justin bieber premiär!

Hej jag är död. eller jag var död igår. nä okej det är jag fortfarande. Igår var det premiär av JUSTIN BIEBER - NEVER SAY NEVER FILMEN! Jag & olivia var såklart där. herregud, vi dog båda två. nu går vi runt som förlorade själar. vi är faktiskt coola nog att stå för våra åsikter. och ja, vi älskar honom. Börjar med att efter vi varit trötta och försökt plugga så tar vi oss in till stad (med flera stopp på vägen för inhandling av godis och dricka), sedan kommer man till Hötorget och det passerar tusen tjejer, uppklädda eller med justinbieber tröjor/kepsar osv, som varit på den förra förreställningen, "hej det här kommer vara jätte töntigt, vi skäms" tänkte vi. Vi kommer fram till bion. får vänta. får äntligen gå in i salongen. sedan kommer en och ska presentera filmen och tydligen någravinnare. av de fyra som får gå upp på scen och vinna ett par Justin drew bieber 3D lila glasögon, vinner såklart olivia. Hej jag är jätte avundsjuk. För jag satt ju bara på platsen bredvid för att hon skulle slippa hälsa på några hon trodde hon kände. fudge. sen börjar filmen jätte bra och slutar jätte bra. vi dog. alla måste se den! (man kommer aldrig mer klaga på honom om man ser filmen). Sen tog vi oss hemåt vid strax innan tolv, och sedan sitter man uppe till två.


On´s dag

Hej bloggen och alla läsare! Idag var det inte en rolig dag i skolan :( Vi hade matte - tråkigt, sen franska - inte kul för jag är sämst och sist så var det kemi - sådär men jag är sämst där med :(
Efter skolan var der roligare. Jag, Lina och Alexandra åkte till medis och handlade och sen hem till mig! Vi drack te och bakade :) Det skedde dock lite missöden för vi hittade inte ett enda recept med hur man gör chokladbollar :O liksom okej det är enkelt och man borde kanske minnas lite hur man gör men det gjorde garanterat inte vi. Vi hittade ett recept för hur man gjorde "chokladbollar" och vi häller typ 10 dl mjöl och socker i en bunke. Det kändes lite konstigt och vi inser att det inte alls var rätt. Men då tog jag fram en "kokosbok" hehe helt förvirrad av allt som händer fast det var kul men mindre kul var ju att inte ens där fanns det ngt recept! Lina tog då fram sin räddare: mobilen och tog fram ett vanligt recept, det löste sig!! =)
Sen såg vi på ester (igen för mig), the orphan. Det är något fel på ester, det måste ju va alexandras favvofilm :P



Mmm gägga.. luktar gott Haha :P

Det var ena långa människor jag bakade med men lika glad för det är jag för vi gjorde även biffar xD

För er med samma problem som oss kan jag ge er ett recept på vanliga chokladbollar:
(ca 30 st)
100 gram  smör
1 dl  socker
1 msk  vaniljsocker
3 msk  kakao
3 dl  havregryn
3 msk  kallt starkt kaffe


Jag skulle sovit kl6 men det går ju inte men imrn ska jag gå upp kl4 för skidor så ska sova tidigt! Jä :)
Godnatt! <3

Sofia

Ett inlägg om min vän Sofia (igen) :)


Dåliga saker:

·          Dåligt humör - tex idag på bilden, väldigt sur och arg och trodde att hon inte kunde rita och inte hade några idéer och allmänt betedde sig som en småunge.

·          Ego - det är ju bra och gilla sig själv men ibland kan det bli nästan jobbigt när det är för mycket, typ alla älskar mig, hej, nej.

Bra saker:

·          Väldigt snäll! Hjälper en ofta om man frågar och säger snälla saker ibland ;)

·          Duktig – duktig i skolan (ingen som missat), duktig på att träna och planera sin tid så hon hinner väldigt mycket! Duktig hemma också, städar sitt rum och bäddar sängen (sådant som jag inte gör), ordningsam.

·          Underbar

·          Ser bra ut, ibland kan hon hålla med om detta fast ibland glömmer hon.

·          Rolig, väldigt rolig att vara med, även att prata i tele eller smsa är kul med denna fina människa!

·          Hon är min syster och har en väldig fin bror (ej riktig) fast nä hon är mycket bättre själv!

Okej det här med punktlista kändes inge bra. Men Sofia är en väldigt bra vän som jag aldrig någonsin vill förlora! Jag älskar henne och vet inte vad mer jag ska skriva.




riktigt cool också ;)

<3


glassigt

Goddag! 10 grader om inte mer var det idag ute! :D Det är fett nice! På rasten satte sig jag och josse ute i solen och när det inte blåste så kunde man nästan tro att det var sommar! nästan.
Idag var det bara film på svenskan och sen bild, tisdagar är så sköna! Vi slutade ett och då ville jag va ute men tänkte att plugget kom först men det enda jag har gjord är franska men bättre än inget ;)
Imrn äre vanlig dag men efter skolan hade jag och alexandra tänkt yogat men det fanns typ inte så istället tänkte vi se på film och baka. Men jag får inte glömma att sova tidigt för dagen därpå ska jag gå upp kl4!!! För kl5 måste jag lämna hemmet! :O Så kan det gå men det ska bli roligt, skidor i romme om ingen förstod! :)


inga tårar på min kind idag

Ska uppdatera för olivias skull. Hade lång dag idag, dock gick svenska diskuteringsgrejen bra, alla var djupa och analyserade boken jätte mycket! & på idrotten kämpade jag hehe och han bah "good!" när jag kastade amerikansk fotbollen (tror jag) och lyckades snörra den när jag kastade den! Jo sedan vare hem och plugga (såklart). snart så fan, snart så ska jag få åka bort! (eller okej då kommer jag ju få plugga menmen). pratade lite på engelskan också med läraren, hehe känner mig duktig! och på historian lärde jag och olivia mig hur man gör en essay ordentligt! Jag framstår som största kinderägget förövrigt (typ ser smart ut .... men är korkad, ah ungefär så!) och i min förra klass var jag ändå typ medel eller smart så alltså.. det går ju utför. Sedan har mickis ringt mig, då blev jag glad, fast är ju stressad haha. 
Amen nu ska ni få se på lite bilder här va:

Bella som är glad för ny hårfärg och någon störd som försöker också vara med på bild..


Alva som är glad för hon får vara i skolan och som får vara kompis med mig!


Lindi var kanske inte riktigt lika glad..
men hon är ju gift med mig så hon har ju ändå nått sitt mål i livet!
(hon är troligen sur för jag förlovat mig med Lindsey)


Min Fiance, inte super glad heller. men det är bara för vi inte gift oss än.
 

Bella borde vara modell, I know!


Olivia äter hellere vindruvor än att lyssna på intellegenta samtal,
som Bella istället får ta del av!


Ibland blir Lindi förvånad och olivia tycker livet är frid!


Coolkids på toaletten, Alva och Lindsey är beroende av speglar och gör
gärna fina miner när de kollar på sig själva i spegeln!


Mars 21, 2011

Oj jag tänkte inte på det men det var ju faktiskt måndag idag! Jag var ju då ledig :D
Igår så var det söndag men jag kommer inte ihåg vad jag gjorde förutom att på kvällen kom matilda och kim hit och vi såg The orphan som är en mycket bra skräckfilm! Pratade lite och så men sen var dom tvugna att gå, en fördel med kärrtorp ;)
Idag så sov jag länge. Sen försökte jag mig på lite kemi, kom ingevidare långt. Halv fyra mötte jag Lea och det var varmt ute så vi gick. Och sen satt vi vid en reklamskylt i slussen, trevlig fast vi ska ha fest där i sommar planerade vi! :) Sen hade lea dans och jag skulle ha tränat ki-balans med alexandra på friskis men det var oroligheter om det var ngn magsjuka som gick så för att va säker stannade hon hemma. Jag gick till friskis ändå men när jag kommer dit var allt slut :O jag var tom där en halvtimme innan!! Men så ba okej då tar jag väl medeljympa, tyvär så var det en timme kvar tills den skulle börja och jag orkade inte åka hem så då var jag lite mobbad och gick runt själv i ringen. Shoppade lite på H&M, fina shorts och tröja som var färgglad och sen shoppade jag lite på ica för jag hade inte ätit lunch och kände hur blodsockret sjönk. Sen blev det brottom istället och när jag kommer ner är det fullt av nakna tanter som byter om och inte ett enda skåp är ledigt. Efter jag bytt om hittade jag tillslut ett skåp men jag kom lite sent :/ sen var jag inte på humör för att träna.
Nu har jag pratat i tele med Sofia i några timmar, der är kul fast har fått lite hörselskador för när hon skrattar och drar in luft skär det i öronen :( det får hon allt jobba på men hon är inte ensam.
Jag längtar till på torsdag för då är det skidor, skitkul!! :D Men man måste hålla sig frisk! Just nu känner jag ont i halsen typ trött. Ska nu sova! Sov sött! <3


Måndag

Allt verkar så lätt men komplicerat. Jag är trött på skolan. fast inte på människorna. Inget varar för alltid så ska inte klaga. igonera att jag inte har något vettigt att säga, eller sammanhängande. Om två veckor och fyra dagar slipper jag stockholm. Vill bara åka bort! Saknar som in i helvete Selma och sommaren. Min budget för sommaren, ser inte inte inte inte bra ut. Jag vill åka bort såååååhääääär mycket, och samtidigt hinna vara i Svergie och för en gångs skull hinna träffa alla de som man inte får träffa på grund av tidsbrist. alltså, tio veckor? fan vad generöst liksom, kan vi inte få femton ialf?! Bara att hålla sig upptagen så kommer snart sommaren! woho.



HhHhHh

Sorry för inlägget igår, ska nog radera det! Aja idag är en ny dag och det är fett fint väder! :D Det är varmt också! Vill gå ut men ska göra en labbrapport. Kommer säker bli att jag sitter inne hela dagen. Jag får typ panik ibland och bara vill att det ska bli sommar, shiiiiit DÅ kommer alla utomlandsmänniskor hem!!!  Dit längtar jag väldigt mycket och jag har inget mer att säga! Ikväll kommer troligen matilda och kim hit och ser film! :)
Hejdå! <3

I was aiming for the sky,ended up flat on the ground

...

مرحبا

Har inte bloggat på ett tag men det skulle ju typ ändå bara varit om skolan. Fast Jag kan säga att i tisdags så gick jag och tränade sen. Körde flex, det är inte så fysiskt jobbigt utan mer stretching och jobba på sin smidighet, ett mycket bra pass. I onsdags tränade jag också, med alexandra. Vi körde jympa bas, det var kul :) Sen i torsdags så vilade jag och sov.
Igår var det fredag och då så kollade vi på film på engelskan, slog i böcker i bibblan på svenskan och mellen var det matte också. Vi hade ingen naturkunskap för på idrotten var det simning! Det var inget jag såg fram emot men jag klarade det. Det var ju nästan roligt ;) Vi fick lära oss frisim (crawl) och så körde vi en tävling. Sen var vi sega i att byta om. Jag och lea testade om vi fick plats i alla skåp, det gjorde vi. Duscha duscha duscha. Jag vägde mig och jag vägde 198kg, lite pinsamt hehe.
Nej men sen gick vi, jag, lea, sofia och sarah till waynes och åt macka gott gott gott :) Sen till ica och köpta kakor och efter det gick sarah hem och vi andra till sofia. Vi sov efter våran ansträngande idrott och spionerade på grannarna i brist på annat att göra? :) Sen fick vi mat och inte vilken mat som helst utan lax! och räkor! Fett gott var det iallafall. Efter middagen såg vi på film och åt kakor, det var mysigt! Vi såg sweeney todd och shutter island, bra filmer det men aningen konstiga sådär. I shutter island så är det liksom ett lite oklart slut men i våra funderingar så gick jag och lea hem. Alltid lika kul att vänta en kvart på bussen i gullmars med alla poliser och väktare, vi börjar komma riktigt bra överens.
Jag var riktigt trött och såv länge! Skönt. Så idag har jag inte gjort så mycket. Akrobatiserade med matilda som varje lördag. Det var kul! :) Vi körde massa olika roliga saker, lite nytt och lite gammalt.
Väl hemma sen igen har jag bara duschat, städat lite i mitt rum och ätit, förutam att sitta vid datorn.
Så nu ska jag gå och skaffa mig ett liv (haha lycka till), hejdå <3


jag tycker inte om AF, de låter mig inte dricka cola

Bloggen känns typ. deprimerande. Kan tyvärr inte röra om i den grytan än. för ska plugga. helvetes jäkla skit. vet ni vad? jag vill bara skita i allt, se på glee och dricka cola. är jätte sugen på det. har fått äta choklad idag. dagens höjdpunkt? nja. kanske att jag blev gladare efter jag varit på akrobatik. annars så kanske att jag och olivia upptäckt att än vi känner... umgås med sveriges blogg-elit. och det här är väl lite värre än de uppgifter jag letade fram iförrgår. anyway. ska fortsätta plugga älskade science. fyfan. hejdå deprimerade blogg. Jag vill ha coca cola! men eftersom jag är medlem i AF (anonyma fetton) så är det helt opassande enligt pappa. skit också. funderar på att gå en lång promenad. till köket. fast nä, känns lite för ansträngande. Jaja, SM närmar sig, tror jag vinner. hejdå.

I need you now.

vår blogg verkar otroligt tråkig, jag menar, vafan vi har ju inget liv överhuvudtaget? Vi pratade med selma, vi berättade om vårat nuvarande liv och det lät typ såhär "nej, alltså, vi hinner inte gå till kyrkgruppen längre, vi måste plugga, och nej alltså vi ska inte sova snart vi måste plugga (kl är halv elva). Helgen? Ja, alltså vi ska plugga då också, hinner nog inte göra ngt! Men jo då , jag och hanna träffas, när vi inte pluggar, en gång i veckan kanske?..." Man bah "JAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA". Kan säga att Selma blev lätt avskräckt av att åka tillbaka till sverige, "är du seriös, har ni åtta uppsatser(/prov) på tre veckor?! eeeh.. jag vill nog inte börja i din skola matilda..." Måste kanske visa de bra sidorna av min skola kanske! The diversity typ?! Ja, det är ett bra exempel! Okej nog om det.

Jag gick till skolan idag (varför nämns ordet skola eller plugg i varje inlägg?). Gick väl halvt bra, satt väl mest och skratta under dagen. Efter skolan var jag olivia lindi och lionovah (tror jag hon hette? minns inte riktigt, fast vi går tydligen i samma klass, men hon följer mest efter och vill ta idolbilder, jag kan vara trevlig mot mina fans i vanliga fall, men det börjar alltså bli jobbigt), vi gick till en affär ialf, Lindi och jag letade saker vi ska köpa till vårat nya hem förstår ni! - eftersom vi är gifta nu - det går inte sådär jätte bra... Sedan följde jag min stalker (linoviah eller ngt) till tunnelbanan. Sedan gick jag hem. eh ah, pluggade. och nu läser jag bloggar. usch vad tråkigt. Okej men ljuset i tunneln som jag ser är ATT JAG SKA PÅ JUSTIN BIEBER PREMIÄREN MED OLIVIA PÅ ONSDAG! SLÅ DEN NI!

(
detta kallas ingenfantasi, och jag tog bilden därför att de betalar mig för att vara med på min&hannas cooola blogg)




egoboost...

de vanligast kommentarerna jag får, är väl inte sådär super pushande!
(hoppas ni inte tar allt så seriöst)

Pappa - Du borde gå på AF möten.
Jag - Vad är det för något?
Pappa - Anonyma Fetton.

& Nu fick jag höra detta:
Pappa - Matilda, jag anmäler dig till tjockis-sm nu!

Underbar familj man har!
Nu ska jag ta och äta lite!
Är hungrig efter att vi (jag&Hanna) pratat med selma i 85 minuter!
I slutet la ingen av oss på hehe, tog typ fem minuter att säga hejdå..
(kom precis på att det sista rimmade)

TREDJE BLOGGARN KOMMER STRAX RINGA - SELMA

Okej. Börja tjäna pengar. Börja spara pengar. Mina sommar planer drar sig liiiite långt över min budget. Med tanke på att jag inte har något jobb, och aldrig haft. Det där med att jag borde träna. det kanske man också borde tänka på, eftersom om treveckor och 17 timmar sitter jag på planet och ska mot thailand. Idag gick jag inte till skolan, eller jag gick till själva byggnaden, men panikade när jag kom fram och gick hem... blev en hemma studeringsdag, dagen gick vill inte så bra, allting tar evigheter och jag blir distracted hela tiden & jag förstår inget. Men anyway, jag försökte. Om nio minuter kommer hanna hit, då kommer telefonen ringa, och samtalet som väntar oss är från Frankrike, från våran selma, vi har inte fått höra hennes röst på minst sju månader. Skulle bara uppdatera er om mitt liv lite! (även fast jag inte har något med tanke på alla skolprojekt som är nu). Selma kommer i vilket fall hem 10 Juni, vilket betyder min skolavslutningsdag. Skulle vilja hämta henne på flygplatsen, men det är ju trots allt en liten bit kvar tills dess.

Ni ser hon som i bakgrunden hoppar, det är selma.
och framför henne står Elsa. Vi var i lettland när bilden togs,
det var väldigt roligt att vara där faktiskt. undrar om man får åka iår!


"vad var frågan?"


Spola till 00.33, här får ni då se Hannas och mina gamla klasskompisar.
Att mina nuvaranda klasskompisar anser mig som mest korkad,
om vi säger så här, ser ni någon connection till varför?
(detta är lite på skämt, alltså, de är inte korkade på riktigt)


I know by the end of tonight.


vandring


Hej tisdag! Idag var det kort skoldag. Svenska och sen bild som var ganska kul. Det är ju vår ute så jag och sofia bestämde oss för att testa att gå hem, något jag aldrig gjort från kärrtorp. Det var skönt för till en början var det i alla fall varmt och solen sken ;) Det tog ganska lång tid att komma hem, närmare bestämt tre timmar! Första stoppet var efter bara ngra hundra meter då vi hittade ett uteträningsställe där vi tränade lite, eller jag försökte iallafall att lyfta vikterna :P Sen testade jag att lägga mig på massa grenar som låg i högar och det var inte så obekvämt, sen skulle sofia också göra så och klättra i träd. Sen gick vi lite till och kom till hammarbyhöjden och såg en höjd. Det var hammarbybacken och vi gick närmare. På vägen halkade sofia och istället för att rammla blev det ett grasiöst åk men det såg väldigt roligt ut! Tur att det var på hennes territorium. Vi klättrade och klättrade och kom tillslut upp på toppen av berget, där jag bor. Folk åkte skidor :O det fanns snö och var lite kallt. Några killar kollade imponerat på mig när jag tog den svarta backen och åkte ner. Fast vi tog faktiskt den säkra vägen. Och väl nera kramade jag träd för att känna mig trygg. Jag hade ju aldrig varit där jag nu var.
Sen kom vi till typ yttre delen av hammarby-sjö-stad-en och då tänkte jag gå till gullmars men en random sa att jag skulle gå åt andra hållet men jag gick min väg men kom ändå den andra vägen så jag kom till en båt! JA jag har åkt båt idag! Sjöstadens egen färja :) Det var isande kallt! Sofia håppade av och gick hem till sig men jag kämpade vidare! När färjan var framme på min del av staden gick jag längs kajen i solskenet och sen upp till ringen och där är mina trakter så det var bara att gå hem.
Jag har alltså för första gången gått hela vägen hem från skolan (båten gills inte för jag blev tvingad och det var typ bara 50m). :D riktigt duktig är jag (och random)!
När jag kom hem var jag en isbit och nu är jag typ ganska så trött och kommer somna! Denna vandring som jag gjorde idag har min skola tänkt att jag ska göra varje dag + både fram och tillbaka! Det orkar man ju inte, jag fick inget busskort från skolan för jag typ bodde några hundra meter för nära :(
Här är en karta på hur vi gick (det svarta är våran väg på ett ungefär fast sofia slutade vid vattnet).

Nu funderar jag på att träna för att jag egentligen vill det eller ville men jag är så trött så jag kanske bangar ;) ska ju förmodligen träna imrn!
Nu ska jag avsluta detta inlägg med Hejdå!

,

Life is too short to wake up with regrets. 
So, love the people who treat you right, forgive the ones who don't 
and believe that everything happens for a reason. 
If you get a chanse, take it. If it changes your life, let it. 
Nobody said it'd be easy, they just promised it would be worth it.

ballongdag

Dagen bestod av matte, historia (satt längst bak och gjorde uppgiften.. eller ja okej.. skrev av lindsey's och adrins svar), sen hade vi lunch och kom fram till vem som hade typ mest liv, egentligen är det nog Lindi som har det, fast hon tränar typ hela tiden, jag har typ inget liv, sprit och killar var det de tyckte passade in på mig typ. Precis innan engelskan gömde dom mina böcker och sen sa dom att jag borde sticka för att det blev för mycket "psykiskt nedsatta" procentuellt i gruppen, så lindi så åt mig att gå därifrån, ja, då pratade jag med lite andra folk om helgen typ och sedan på engelskan gifte sig jag och Lindi, det var en liten cermoni, ingen var bjuden men det var folk där ändå (kalla förhållandet hatkärlek, fast samtidigt så är hon otrogen mot sin pojkvän nu) . Jo om en halvtimme ska jag träffa Gabbie så vi kan snacka lite men ska faktiskt äta lite, mat är så sjukt gott, även om man inte är hungrig. I vår korridor &matkorridoren hade de satt upp ballonger  på varenda skåp, var svårt att få med på bild med tanke på att folk stod i vägen och flera var sönder och sådära,  men i vilketfall!

tisdag

GODMORGON! om tre minuter ska jag ta mig till skolan, och det är sol! Jag ser på Glee, vilket faktiskt är jätte bra! ska klara historian idag då, får se hur det går! Slutar även klockan ett och då ska man hem och plugga och sedan träffa Gabbie. hejdå!
vill åka till thailand typ nu.

a fragile soul caught in the hands of fate


daydayanotherday

Kan skriva ett litet inlägg innan det är dags för lite skönhetssömn ;)
Först kan jag säga: GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN BÄSTA MATILDA!!!!! :D igen men det är det värt <3

Idag sov jag inte många timmar men har ändå lyckats hålla mig vaken och ganska pigg ;)
Det var skola som började med james bond ni vet 007 hehe bra start på en trött morgon. Sen franskaprov och lite mindre bra! Ganska så väldigt dåligt ärligt talat, jag orkade inte tänka med hjärnan och förstod typ ingenting, jag ville typ bara gå MEN jag försökte i alla fall!!!! Sen var det lunch och vi spelade kort och pratade om konstiga saker eller vissa iallafall borde kanske inte säga ngt alls ibland haha.
Sen var det samhälle och vi såg på lite film och sen blev vi indelade i grupper eller två och två. Jag ska jobba med Mika men jag kommer inte ihåg om vad. Sen skulle vi också ha en tävling för att se i vilken ordning man skulle redovisa och snabbast med mest rätt fick redovisa sist. Vi var väldigt duktiga, hade bara ett fel hehe känner att jag bidrog mycket till det.. :P
Sen var det naturkunskap, det var väl ganska kul det med, mest kul är att vi inte har lektion på fredag xD

Efter skolan åkte jag hem :O vem kunde ana, sen undrade jag om jag ville träna och det ville jag. Knas blev det med att komma dit och bestämma sig men kl 18 blev det jympa bas. Sen så träffar man alexandra där också, trevligt ställe att hänga på friskis asså, Träna på onsdag? Alexandra? om det skulle vara så att bloggen läses.

Jag kan rekomendera medel jympa för bas var kanske lite för enkelt fast det var iof ganska skönt efter aerobicsen där man inte hängde med! Jag kämpade hårt trots lätta steg, så det blev allt träning! Det är faktiskt väldigt kul att träna, jag gillar mest jympa passen :) man blir glad av dom roliga ledarna som försöker peppa och se hurtiga ut ;) Man tänker ju att det bara ska vara massa gamla tanter och gubbar och lite så var det kanske nu på bas men det var faktiskt några i min ålder också.

Ja nu vet ni lite om min träning men jag tränar typ aldrig men jag har inte gjort så mycket annat idag. Fastnade vid tvn fast det inte ens gick ngt kul, så ba: nej okej nu får jag ta och göra ngt haha så sätter sig människan vid datorn istället...mycket bättre.

GodNatt! <3


Namnsdag

Snart ska det ätas middag & sedan ska det städas rum och läsa mer i engelska boken (The Master & Margarita), ska försöka hitta en ring jag idag kom på att jag tappat bort och vill hitta! Jo förresten, vill vara brun, och om mindre än fyra veckor åker jag till Thailand. Idag var min namnsdag, så vissa har ändå grattat, och som min gudmor sa "det här blir en namnsdag du kommer minnas", så ja, det tror jag faktiskt. Blev för första gången utskälld i ett klassrum efter att jag skrivit att jag inte tyckte om läraren på min utvärdering, enligt min lärare var detta trakasserier och blablabla och han läste upp för klassen min utvärdering av historialektionerna (typ). Kunde inte säga mycket, jag tycker han är en dålig lärare, men tydligen är det trakasserier och lutar mot något slags olagligt, herregud vad jobbigt det ska vara då. Efter lektioner frågade flera stycken hur det var med mig och de sades att han faktiskt inte får göra sådant, att peka ut någon inför hela klassen, men ja, det var vad han gjorde så, gjort är gjort. Imorgon ska jag ringa Csn också och försöka få mitt studiebidrag. Juste! har fått kexchoklad idag också.

Nutella gänget; Lindi, Lindsey, Bella, Alva & jag (med olivia bakomkameran).


söndagsstress.

Skulle läsa boken. somnade. fudge. stress. Kände bara att äntligen är jag lite bättre än någon annan på engelska: "didnt saw you for a long time :( how your doing? hope youll write some timer back" YES! Jag ser felen liksom, (vilket är skrivit av en tyskmänniska, som är lite äldre än mig tror jag). Ni antecknar va? bra. nu försöker jag blogga genom skolan, som jag borde. fudge, fattar ingenting. hejdå. jo våran häst vann sitt lopp idag också kändes bra! & hanna å jag tänker på språkresa. okej tiden försvinner. borde nog inte sova inatt så hinner jag förhoppningsvis plugga. hejdå.
JO, vi vill åka t Malaga tror vi. fast det ser inte så ljust ut. jag menar det är ju natt.

Mobilblogg. Från Solvalla.

Heeeej! Äntligen kan jag mobilblogga, sitter på solvalla och snart senare ska vår häst springa. Just nu värmer dom upp. Jag är hungrig. Och typ irre för jag inte får mitt CSN denna månad, fudge. Min vecka har varit nice ialf, typ träffat farmor och sen vet jag inte vad gjort resten av dagarna. Jo, i onsdags sov jag ju hos lindi, och torsdag var jag ju hos Mickis i Farsta, jag tvingade hennes gamla kompis att träffa oss för vi våga inte gå själva, han var snäll och följde med oss. Så igår fick vi brudar nutella burkar av Olivia, från Italien, de var coola! Sedan på kvällen träffade jag anna och hennes kompis inne i stan, vårar sista hopp var att gå på en klubb, men han som skulle ta m oss kunde bara få in en. Så ja, jag och anna gick promenad å snacka. Sedan igår var det ju akrobatik, var glad när jag fick köra handvolt å flickis :D . På kvällen hade vi en del val, men vi ville inte gå på lokalfest, och inte åka till Spånga och sedan ringde min kompis å berätta att den fest vi var på väg till typ spåra ur lite, de var över 100 pers där och de hon var med fick inte komma in så det såg kört ut för alla. Jag och Hanna åkte till liljeholmen och träffa några engelsmän som skulle klubba och sen var vi halvt på väg till en annan fest... Sedan åt jag mackor! Yes box, får se hur resten av dgen ser ut. Puss.

varmt ute, sol = vår!

Häy! Idag har jag sovit länge! Då vet ni.. Sen var jag på akrobatik med matilda, det var kul! Vi fick köra handvolt och flickis (samma fast bakåt) och det var länge sen jag körde!!! Sen mötte vi lea och gick til onoff eller ngt annat och köpte en sladd åt henne. Efter det gick matilda hem och jag och lea fortsatte till ringen och jag handlade på H&M, sen gick vi hem. Och och och det är sommar ute!!!! Eller mycket vår i alla fall för det är varmt och soligt! :D Jag gick hem från ringen istället för att åka så där var jag allt duktig! :P
Jag har duschat, ätit, städat och suttit vid datorn idag annars, inte ngt skoj :/ Och det verkar inte hända ngt skojjigt ikväll heller.
Det vore ju bra om man pluggade om man inte hittar ngt kul att göra fast det känns ju inte alls depp på en lördagkväll.


sockerfredag

Hejsan idag är det fredag! Veckan har gått snabbt!
Igår var det längsta dagen men den gick ändå snabbt. Vi hade ingen matte utan var i aulan och såg the human calculator, han var fett cool!!! och att han kom till vår skola! man blev chockad och förstod inte hur han kunde vara så himla bra :O Så ska jag bli när jag blir stor ;) heheh Efter skolan så åkte jag och Alexandra till friskis och förbi hem till mig för jag hade glömt skor. Vi kom sent och sprang fel flera ggr för vi trodde vi skulle vara i en annan hall och sen tog vi fel väg osv. Vi körde aerobics, det var ju kul att pröva ngt nytt men det var svårt att hänga med!!! :)
Idag var också en ok skoldag :) Efter skolan så tog jag, lea, lina och josse en fika på kärrtorps egna fik där typ alexandra jobbar ibland fast hon var inte där :/ Vi åt goda mackor och sen fick vi syn på ngt som heter macarons i en tidning och kom fram till att vi ville göra sådana. Vi handlade lite ingredienser och åkte hem till mig. Så vi har typ bakat hela kvällen det tog nästan tre timmar!! Men vi var duktiga och resultatet blev ganska bra, eller vissa blev i alla fall ;) Men jobbigt var att man smakade hela tiden och åt och det består typ mest av socker så man blev typ sockerförgiftad!
Så när vi äntligen var klara med sockret tog vi oss lite vanlig mat :P sen kollade vi på tv och trodde att the human calculator skulle vara med i ett program som heter skavlan, men han var tydligen inte det denna veckan men det vore kul att se eftersom vi träffat honom! :)


Lea blev lite hög på socker :)


Vi skalade och hackade nötter och det var nog det jobbigaste! Jag kommer ha träningsverk i axeln! :(


Tre olika smaker/färger gjorde vi :)

Sofia var lite avis på att vi hade så kul så vi tillägnade henne en hel halva!






Hårt arbetande! :)


Resultatet ;)
Fast Lea dog det var lite synd, annars var det en lyckad kväll :P


Föda utan allt för mycket socker xD Jag var lite cool och tog bild utifrån!

Nu är jag dödligt trött så jag ska sova nu som bara den och sova länge!! Godnatt kära läsare! <3

tiondemarstvåtusenelvahalvsju.

Hallu! Jag hade studiedag idag så igårkväll efter dancecompetition i skolan. (Mitt hem -king- kom hem tvåa! vi var fett grymma!) japp då igårkväll åkte jag lindsey hem till lindi! Och såg på "kick-ass", scarymovie, och oceans twelve. Vi åt mat också hehe, sedan sov vi och imorse såg jag på oceans thirteen.. så långt vi kom. sedan åkte jag och lindsey hem halv ett. Jag fixade mig hemma och åkte därefter in till stan och mötte Mickis och vi tog oss till hennes nya hem i farsta och nu ska vi fira hennes mammas födelsedag med deras vänner. Mickis och hennes mamma står nu och sminkar sig. Vi prata om kärleksgrej också för vi är djupa tjejer! Ja, förövrigt skämde jag ut mig för en lärare igår, han tycker säkert jag är utomordentligt duktig på engelska, fasen vad bra! Puss


Hur äre me livet?

Heeeeeeeeej kära bloggen! Just nu är jag glad, det är kul! Pratar med Sofia på fb som är mycket fin person, väldigt snäll och ödmjuk med bra självförtroende! <3
Är det värt att skriva om dagen i skolan, vi fick tillbaka matteproven och då blev jag glad MVG- är bra det med! :)
Franskan var kul, Sofia är tillbaka och hon tycker franska är så kul så hon börjar skratta hela tiden men så har hon inte valt det som individuellt val, klant! Kemi = avskyvärt. Det var skolan det. Och jag kom in på mitt individuella val så det var ju bra, meritpoäng kan behövas!
Idag var jag bra på att plugga till en början. Det regnar ute. Imorgon ska jag träna på friskis med alexandra, det ska bli kul! :) Mindre kul är att imrn är längsta dagen i skolan.
God natt fack alla er är en låt, samma gamla visa men vet inte vad der är för låt förlåt för jag aldrig någonsin sagt förlåt. Ska sova relativt tidigt idag. Go´natt! <3

kul xD

Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom.
- Imorgon är det din tur, Putte. Sade lärarinnan.
Putte gick hem för dagen och gick in till sin mamma i köket, som stod och diskade. Putte skrämde henne så att hon tappade en tallrik.
- Fan! Skrek hon. Lille putte antecknade ordet.
Han gick in till sin pappa och började prata om vädret.
- Håll käften! Sade hans pappa, som var upptagen.
Putte antecknade och vandrade vidare till sin systers rum. Hon lyssnade på musik.
- Na na na na. Hon nynnade till låten. Han antecknade det. Han gick in till sin lillebror.
- Batman! Skrek han.
Nästa dag i skolan var det Puttes tur.
- Varsågod, sade lärarinan.
- Fan! Sade Putte.
- Vad säger du?
- Håll käften!
- Nu går du till rektorn!
- Na na na na.
- Vem tror du att du är?
- BATMAN!



Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling..

läs nu nerifrån och upp!


tjenare mannen

En rolig sak som hände i romme, jag åker fram till ankarliften men inte enda fram till där man ska ta emot den och så vänder jag mig om för att kolla att gabban är med. Men han som jobbar där tror att jag försöker ta liften och säger "åk fram hit" men jag hör ju ingenting i den där hjälmen men gabbie berättade det sen, lite kul, han måste ju trott att jag var helt efterbliven.
Pratar med sofia på msn, konstig typ det där, brunare än jag nästan efter sin soltid!
Jag bör plugga men det finns roligare saker att göra, attans också -.-

jobbigt läge

Jag tycker folk har varit lite dåliga på att blogga! Därför ska jag blogga så jag inte räknas till en av dom. Såg att lea bloggade om mål, det är bra att ha mål. Jag har typ inte haft det och borde kanske ha det för då vet man ju vad man kämpar för/mot.
- I skolan ska jag plugga mer och inte få ngra ig och helst inte några g heller.
- Inom träning så ska jag börja använda mitt friskiskort mer, så två ggr ska jag köra friskis och sen köpte jag fina joggingskor på lovet så jag kan härma lea lite till och börja jogga, en gång räcker.
- Personliga mål, eller inte så personligt men jag vill också kunna gå ner i spagat och så småningom splitt (alltså bli vig) och bli stark och ha bra kondition, man måste ju tänka på hälsan ;)
Ska nog sätta upp lite tydligare mål och sen kör vi!!
Om man tycker skolan är jobbbig nu i etttan, vad kommer man inte då tycka i tvååan? Jo, FETTT jobbig hehe nej men det är inte kul.

Idag var veckans bästa schemadag, svenska med film och sen bild typ rita. Sen satt jag lea och sofia kvar i skolan och spelade kort och sen åkte till sofia och åt mackor och inte så mycket. Något som hände? Ja, jag glömde min mobil så nu har sofia kollat igenom den, kul kul fast inget intressant. Jag har iallafall tur som inte är beroende av den men det kan bli jobbit att inte ha ngn väckarklocka. Aja nog om det. Jag tränade inte idag som jag hade ngn tanke om att jag skulle men då kan jag ju plugga! Yeyy :::))))))))

De flesta människor längtar till sommaren och sommarlov, det gör ju jag med men jag ska nog sluta med det för sommaren går så fort så sen börjar tvåan och inte kul, mardrööööömm.


moonday

Hello!!
Igår blev det tacobar som sagt, vi hittade dit, inte så svårt. Det var mycket trevligt och gott ;) Sen åkte vi till Matilda och såg film, det var en skräck men jag kommer inte ihåg vad den hette men den var ganska bra ändå, fast i början trodde man den skulle vara jättedålig! :)
Idag var det skola igen kul kul fast trött! Inte så mycket att berätta, vi fick tillbaka so-proven och det gick jättebra fast så säger han att det var ett för lätt prov -.- Aja.
Har inte mycket att säga, sitter och pratar med Josse på Skype, vi har börjat på en labbrapport iallafall men kemi är jobbit så vi slutade nu. Nu ska jag gå och äta lite middag och mina föräldrar är jobbiga för ibland får dom för sig att det är jätteviktigt att alla äter tillsammans.
Sovmorgon imrn för den bästa gruppen JÄÄ, så skönt asså kvart i 10 :D
Godnatt godnatt!

appropå ingenting



SHOOOOOOOHOOOOOO! nu sitter jag och hanna hemma hos mig efter dagens shopping, herregud, pengarna bara försvann! Vi handlade nästan hur mycket som helst. Jag handlade ett par örhängen och Gabban en apotekgrej och Hanna investerade i besparing. Alltså efter en hiskeligdag i staden begav vi oss hemåt och jag och hanna gick hem till mig. Om sisådär en halvtimme ska jag och Hanna träffa Kim, som är otroligt seg men vi ska i vilketfall gå på upptäcksfärd i Gamla stan och hitta tacobar. Jag hade skinnjacka idag, nice! Vi har ätit två havrekakor. Jag har fett många armband, det är coolt. Vi är hungriga. Nu ska vi se lite Solsidan. Hej!


They say love cost


(jag har lärt mig hur man tar panorma bilder med mobilen efter 1 år)

Livet vill så fint påpeka att livet inte alltid kan vara bäst när allt känns toppen. Fast det kanske bara ska vara ett tecken på att det faktiskt är bäst och alla är glada? Jaja. Något jag är halvsäker på är att jag kommer dö av fettma, fett toppen?! & att min bror vill att jag ska backa havrekakor (socker, socker, socker, havregryn, massa smör, nougatchoklad) ja ungefär det är receptet, så pallra er till köket nu kvinnor! Tror för övrigt att jag fått en sticka i fingret. Ganska taggad på dagen, fast juste... pengar behöver jag ju! Nu ska jag få fixa mig
(liksom inte bara skidkläder woho!) Puss



pepp

Pepp på livet!!!! Jag är fett glad! allt är bara bäst ungefär. Jag mår jätte bra och jag har börjar bara kommit in typ "fas" där jag ser mer å mer postivia saker i livet, fett nice! Okej, nu ska man inte vara så positiv liksom, ah nä men ärligt. Jag har levt en vecka in norrland (sälen u know) och åkt skidor, det var nice! :D sedan så på mammas födelsedag så åt vi på jätte god restaurang. Har även läst ut min svenska bok (som vi fick förra veckan, som jag ska läst hälften om först några dagar, så ligger lite före!). Sedan har jag nästan läst de hundra sidor i engelska boken som jag skulle läst. Svenska boken heter "hon går genom tavlan, ut ur bilden" den är bra så läs den. Engelska boken är "The Master & margarita" (verkar jätte bra hittills). Sedan när vi kom hem efter sex dagars skidåkning och bilresan hem så packade jag upp och sen sprang till Gabbie, vi pratar om livet hehe. och äter kladdkaka. och är supertrötta. ja, i stort sätt det. Sedan går man hem kvart i ett och sitter vid datorn. Men nu ska jag ta och sova och imorgon ska man få träffa först Gabbie å Hanna och sedan framåt kvällen blir det filmtime med Hanna och Kim. Så där här ni min söndag. och sedan längtar jag efter mina tjejer i klassen väldans faktiskt! puss


himlens fin bild från förra sportlovet i storlien.

lovdagar

Hej! :)
I fredags kan jag berätta att jag var i romme och åkte skidor! Gissa vem man träffar där? Gabbie! Haha ingen visste att den andra skulle dit men så ser jag henne men jag fattar typ inte att det är hon för jag var ju inte beredd på att se henne där men det var ju kul :) Vi åkte fram till lunch sen åkte jag med min familj. Det är fett kul att åka skidor tycker jag. Jag är inte så bra på att åka och skulle inte vilja se hur jag ser ut men jag tar mig ner och jag åkte faktiskt svarta backar! Efteråt var man fett trött. Vi åkte bästa bussen dit och hem, delfinbuss xD mina föräldrar är lata och orkade inte köra bil själva, men det var väl kul det med, vi såg filmen "Sommar med Göran", den var lite rolig sådär ;) Hemma blev det fredagskväll med familjen och vid typ tio kunde jag nästan inte hålla ögonen öppna så jag gick och la mig vid 11 kanske, det är bra att sova tidigt! :)





Igår var jag hos mormor och firade henne på födelsedagen! Grattis kära mormor!! <3 Det var mycket trevligt!
När jag sen kom hem somnade jag, var väldigt trött. Sen vaknade jag vid 22-23 och såg på film och sen var jag typ pigg eller jag kunde inte sova på typ hela natten, det var inte kul :( Men då kanske jag blir trött ikväll så jag kan sova istället! Så idag blire skoj, ni vet ju vad jag ska göra ;) så ska väl ta och fixa mig strax!


vandra på vatten

Tjenare! Idag har det varit väldigt fint väder och varmt!! Så vad har jag gjort idag då? Suttit inne framför datorn. Nej faktiskt inte, jag har varit ute väldigt mycket!
Först så mötte jag mina kära vänner från klassen: Lea, Lina, Tea och Alexandra i medis och vi fikade på Waynes coffee. Sen visste vi inte vad vi skulle göra, alexandra mådde dåligt och gick hem så då tog vi andra en frisk promenad. Vi var så modiga så vi gick på den smältande isen! Massa bilder tog vi också! Vi kom tillslut till hornstull där vi tog bussen till fridhemsplan och åt sushi, gott som alltid :) Sen var det inte mycket mer vi gjorde, tog tåget hem och såg på film. Har varit inne ganska mycket på lovet känner jag så det var skönt att komma ut! Kul dag ;)

Bilder:

Hang around


Jag är inte så kort som jag ser ut!


Vandrarna!



Jag blev bra vän med ankorna:


Men inte lika bra som Lina:



Mycket fin bild!


Söta metrobarn till salu!


Sushiii :) (:

Jag orkade inte lägga upp alla bilderna nu som jag skulle men det får bli imrn, här eller på fb! ;)


1 Mars, min lördag. Är i sääälen



damp. när jag känner före så är jag fett glaaaaad och positiv, men alltså, jag är väldigt glad att jag slipper stockholm och människorna (inte alla såklart). Men ja sen så.. blir jag liiiite lack när gabbie har varit på typ världens bästa lokalfest på en BÅT! FATTA EN BÅT?!?!?!? HUR COOOLT LIKSOM?!?!??! sen så smsa en kompis å fråga om jag vill på fest ikväll hos min gamla kompis som jag inte träffat på säkert 8 månader så JAG HADE VELAT GÅ PÅ DET!!! DAMP!!! träffat typ två killkompisar från i somras, och en jag träffa på fest för två veckor sen, åååh nu är jag deppig :((((( ah men i vilketfall är jag ju i sälen. kan berätta att jag är  liiiite sjuk hehehehhe, men d är luuuuuuungnan!!!!

I lördags så åkte jag och kollade på våran trav häst pappa köpt och sedan träffade jag amanda å lindsey @ frihemsplan, vi var tuffa och åkte blååalinjen (ni får bara gissa vad vi gjorde). Sedan åkte jag hem och gick på akrobatik med hanna. Sedan åkte jag till Sumpan och köpte thaimat och sushi och läsk och hade en slags överraskningsmiddag för amandas bästis Julia (som jag å hanna var hos på nyår). Det var tio tjejer å tre killar, det var nice men jag kände väl inte riktigt ngn men de var trevliga! Sedan åkte vi tjejer till en lokalfest i fruängen och jag mötte en klasskompis i stan. Det var nice lokalgrej, fast inte alls mycket folk men jag träffade skojigt folk och typ vänners vänner osv och sen satt jag å pratade på engelska (vet inte riktigt varför) men en 22årig kille haha, värsta språk geniet när jag precis innan hade pratat franska å italienska (ah eller.. sagt två meningar...) men ah det var nice, mina föräldrar var inte glada dock eftersom de planerade att åka hemifrån tidigt nästa  morgon... men jag fick skjuss från lokalen halv två så det var inte speciellt sent!

That's it for now!


RSS 2.0