finns ingen som helst anledning, alls.

Känner absolut ingen som helst avundsjuka mot folk som är utomlands just nu. varför skulle jag göra det? ffinns absolut ingen anledninga att jag skulle vilja åka till rhodos, italien, spaninen, frankrike, new york eller turkiet nu? Varför skulle jag? så himla onödigt liksom. Har inte alls en kvävande känsla av att vara hemma. hemma där man alltid är. jävla trygghetsgrej. jag vill inte alls åka utomlands. varför skulle jag ? fett ovärt. känns inte alls roligt, inte alls. ni hör det va?! JAG VILL VARA HEMMA I KYLAN OCH INTE ALLS ÅKA UTOMLANDS. Och just italien av alla ställen varför skulle man vilja vara där? Vare där med ungdomsgruppen och kyrkan, nej varför skulle man vilja ha den gemenskapen? finns ingen som helst anledning, alls.


take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt

Det är höst. Jag mår underbart bra! Igår fick jag träffa kära mickis och fick en svart halsduk av henne och även skjuss hem av hennes fina vän Idag har jag hittat fotoappar på htc wildfiren här hemma, blir nog ett antal bilder. Det är jätte vackert ute. Friskt. & jag vet vilka höstskor jag ska köpa, äntligen!!!! På stan med Hanna och selma och vet att jag vill handla, men pengarna ligger lite risigt till! Är rädd att lovet ska gå för fort men är super glad så det löser sig väl!!! Livet är lycka just nu. Har för första gången i mitt liv sett Mulan & Pocahontas förresten och livet leker!!!!!!!

because every sixty seconds you spend upset is a
minute of happiness you'll never get back.


:O

Hej bloggen! Länge sen jag skrev, I know. Typ en månad sen. Det är bara för att jag inte har så mycket tid, nästan ingen tid alls faktiskt. Har skrivit uppsatser, gjort läxor och förberett tal. Höll ett tal förra veckan om att Chocolate is a girl's best friend. Det uppskattades av alla i klassen och av Mr Hemingway. I fredags var hela klassen utklädda till killar, vi var fett snygga allihopa. Min pappa tyckte att jag såg ut som en lesbisk tjej hehe men alla i klassen trodde att jag var en kille när jag kom till skolan. Success! Äntligen är det lov, det känns underbart! :D

Igår var jag på Halloweenfest hos en tjej i klassen. Det var jättetrevligt. Det enda som inte var så trevligt var att vägen dit var jätteläskig. Vi åkte buss från Liljeholmen och vi åkte i tjugo minuter utan att det kom någon station. Till slut kom vi till Ösmo, och därifrån skulle man ta en till buss ännu längre ut i ingenstans. När vi gick av bussen var det helt kolsvart, vi såg bara bussen åka iväg och vi fick panik. Men det ordnade sig, två tjejer från klassen kom och hämtade oss och vi gick till det finaste huset jag sett. Jättestort och gammalt, lite creepy. Men det var jättekul där i alla fall, gillar verkligen min klass <3

Nu ska jag ut på stan med Hanna och Matilda mina kära vänner. Lägger upp några bilder från den manliga fredagen och från igår :) Pussar och kramar!


Tjejklassen blir killklassen. Erkänn att jag är fett snygg! Längst ut till höger.



Mina söta vänner. Jag ser lite skum ut men det struntar vi i!


har tappat greppet och fallit ner, vet inte längre vad jag vill

Har suttit och skrikit om hur vi människor påverkar varandra negativt. Hur samhället visar oss bilder av vad vi måste bli och leva upp till. Jag är trött. Tjugo över tio en torsdagkväll är det. Borde sova nu, ta bort sminket och välja kläder att ha till imorgon. Färgglatt. Jag känner för vitt. 

Tumblr_lpl1w3bfes1qi7nq3o1_500_large
 


It's not about forcing happiness, it's about not letting sadness win

Jag ger mig. Jag vill ha en annan Iphone. Jag vill ha instagram. Jag vill lite ha min gamla älskling, min fina sonyericsson svek mig aldrig. Jag har skrivit en dikt om kvinnans ideal till svenskan. Analysen är nästan klar. Imorgon ska jag tydligen vara hippie. Kommer inte gå all in den här gången. Men ett hårband hittar jag säkert. och mittbena, vet fortfarande inte om det passar mig eller inte. Trotsallt bara en utklädningsdag om året i skolan. Imorgon har jag fått lov. Om tre lektioner. Höstlov. Det är mörkt ute. Det är 9 grader. Höstlovet ska introduceras med tjejerna. Varje dag går i ett, och vipps har jag blivit en dag äldre. Man blir aldrig så ung som man är nu. Idag var det floorball competition, King house fick ha våran egen Olivia i sitt lag, trots detta vann dem inte, men dom var duktiga, speciellt Olivia. Nu Jag ska dricka kanelte ♥


Giving someone a second chance is like providing someone with another bullet after they missed shooting you the first time.

Klockan lyckades bli halv elva. Än har jag inte ätit middag. Idag steg jag upp klockan sju. Var i skolan vid kvart över nio. Halv elva skulle jag börja. Men vet ni vad jag gjorde den där timmen? Övade till engelska provet. Sen hade jag engelska prov och fick tillbaka bedömning av essay. Åt mat och hade geography och fick tillbaka det provet. En bra dag som sagt! Lindi bakade kakor till mig, och det är vad jag levt på medans jag försökte göra svenska dikten. Vi diskuterade mer livets stora fråga, vi är så himla djupa och har en sådan positiv inställning till livet. fint va? Hon lämnade mig vid fyra och då skrev jag i ungefär en timme med ideer till svenska dikten om kvinnornas ideal. Sen sov jag i tre timmar och när pappa kom hem fick han väcka mig vid nio. Imorgon ska jag se på film och lära mig ett nytt kapitel i matte B. På fredag är det lov. Om två dagar är det lov. Lov. Ser ni att när bara tre små bokstäver uttalas ger det alla människor något attt le för?

Tumblr_lrhsr64kls1r10eago1_400_large


Dags att vända blad innan nästa faller av.

Känner mig lite lost. Jag fick dock se RMK i somras, då var jag lycklig och nu har sober gett ut en bok om sitt liv (alkohol och drog missbruket pga misshandeln hemma). Gmx kommer ut med ny en skiva på onsdag!!!!!! Idag hade vi matte prov, det var tråkigt. Olivia och jag letade skor till mig och på håltimmen läste jag Hungerspelen och var med bells å så diskuterade dom pluggandet efter gymnasium, måste vi vara såhär gamla? Sen fick jag bellas godaste(!) kakor någonsin att äta. Så dagen har varit väldigt bra! Jag ska laga pannkakor snart och gå en promenad.


bad decisions make good stories.

Suttit och kollat igenom alla mobilbilder. sommaren var fin. I fredags kväll åkte jag in till staden vid halv nio och träffade svenskarna och italienarna i kungshallen. Treorna hade en plan att få in oss allihopa 25 stycken (nästan alla omyndiga) på en bar i närheten, failade ganska snabbt. Så istället tog vi oss hem till en utav oss och chillade där. En mysig etta i sickla kaj blev det, tror alla hade ett bra avslut på veckan ivarjefall. Italienare behöver inte dricka för att folk ska klaga, skillnaden på svenskarna att vi behöver få i oss en del innan vi blir lika översociala som dem. När vi innan skulle gå och köpa godis i en videobutik, så har italienare ett eget sätt att köpa godis på, ganska enkelt, gå fram till lösviktsgodiset, proppa fickorna fulla och äta av det som verkar gott. Blev trotsallt fyra proppfulla godispåsar som dom också (+ de dom bara tog)  köpte, och sen kom svenskarna med sina cider och öl. Var hemma vid tvåtiden. Lördagen skulle ha ägnats till stan och plugga, gick halvbra. Var hemma hos Selma på middag vid halv åtta ivarjefall och hade det mysigt.
 
 


sometimes life is pretty good.

Min dag i foton. Har varit på skeppsholmen. Moderna Museet. Stan. Fotografiska museet. Stan.


simply, pictures

Tumblr_lqn9jubefp1qb8ikqo1_500_large
Mf_399484486_35e07542d9a9f434e042f11ee41dc956_large
Tumblr_lr3fbwnwwu1r2sj26o1_500_large
Tumblr_lpl1y1vjb61qfy4uno1_400_large
Perfect__large
299023_220918897971503_203208589742534_661853_157446546_n_large


One of the simplest ways to stay happy is to let go of what makes you sad.

Ecco a lei, 434 ord på Scinceuppsatsen, vad tycks? Jag var på skansen idag. Klockan tio utanför portarna, Jag Johanna och Eleonora kom i tid. resten kom en halvtimme senare. Det regnade. Men jag har fått se uttrar, älgar, björnar, tuppar och vargar och blivit lite extra förkyld, kände att det behövdes, börjar nästan bli för frisk kände jag. När klockan slagit tolv åkte jag Johanna Blanca och tre italienare till Kungshallarna och åt mat och där efter började resten av italienarna (varav en italienare går runt och säger älskling till alla) med sina svenskar drälla in. Jag & Johanna tog oss med tre italienare till Skanstull och åt på muffinsfabriken. Dagen var väldigt bra trots att det mest känns som man hänger efter. Har även jobbat och lika som igår har jag kollat på höstskor. Hittat ett par. Borde åka till stan också men imorgon ska jag göra klart kära science och sedan grupp! Idag har jag även lärt ut matematik och sovit, kände mig väldigt effektiv. 


nyss var längesen







Tiden går snabbt och snart är det höstlov! xD det betyder att mer än halva terminen har gått, är det bra eller dåligt?
Idag är det onsdag, det var typ en kort dag, matte, sen spelade vi upp en pjäs och vår vikarie är en riktig höjdare på engelska eller snarare svengelska men det var lite roligt ändå men man blev rädd att det skulle smitta av sig så att man själv skulle börja prata helt fel osv :P sen var det svenska och vår lärare läste lite i Robinson crusoe och sen fick jag och ngra stanna efter lektionen för att vi hade gjort läxan.
När jag kom hem så gjorde jag franska men jag somnade sen åt jag middag och försökte göra lite mer franska. Borde gjort matte inför g-provet imrn fatta ej dagens nya uppg.
Detta var allt för mig hehe skola? Ja hejdå.

I would lie and say.

Letar höst skor och Milano resa. Igår såg jag på skräckis och sjugo över tolv lämnade Kim och Hanna mitt hus. The children, mördande mest. Idag var italienarna i skolan, även om man inte umgicks med dem så var det väl roligt antar jag. Har börjat läsa Hungerspelen och tänker på hur de i boken skulle göra vad som helst för bröd när vi själva tänker att bröd är en aning för onyttigt ibland, fattar ni att det är sjukt? För jag har nog nästan insett det. Väntar på min italienmat som pappa är och hämtar på någon restaurang just nu. Sommar förövirgt, såg en bild för ungefär en vecka sen på Hannas mobil där jag var jätte brun, alltså jätte brun. En vecka, typ en helt underbar vecka i mitt liv, alltså dom typ sju dagarna var bara bättre än bäst tror jag. underbart var det. varmt och mysigt och vackert. Jag tänker nog alldeles för mycket bakåt en framåt, är duktig på att leva i det förflutna, illa nog. Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory. Jag saknar människor, det suger.

Hanna&Jag i Italien 2010, bra tid i livet.


you let me go.

Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-15_large


Sometimes, this is the best we can get.

I fredags tog dagen slut väldigt fort. Jag och Olivia begav oss hem till mig, jag packade och hon såg på tv. Rättade även en väns engelska uppsats och sen åkte vi med Lindi och Lindsi till Små dalarö (det tog bara femhundrasjuttiotvå år i en buss som svängde hela tiden). Framme hos Kattis vid femtiden åt vi tacos!!!! och när Alva och Bells kom vid halv tio åkte Lindsey hem. Vi såg på Idol & The guardian. Vi hade roliga samtalsämnen om oss själva också under kvällen och somnade ganska tidigt. När man vaknar och går upp halv tio nästa dag finns det nybakat fruktbröd (bara sjukligt gott) gjort av Bells, Alva & Kattis på morgonen som vi åt. Kvart över elva var vi ute hur huset. Lindi följde med mig hem, vi såg på film och när Lindsi också kommit åkte vi till Chokladmässan och åt massa god choklad, det var gott. Sen kom Amanda & Matilda. Då följde vi med dem till sushiplace och sen till fikaställe och åhlens. Var hemma vid halv åtta tiden och såg på film på kvällen, skulle gått på bio men var för trött, slöfock. Idag har jag varit med Johanna, Blanca och italienare, gått runt i affärer medans alla de handlade och sedan fikat med några svenskar från tvåan och trean (eller en fikade, resten såg på) och pratade om italienarna och åkte hem vid halv fyra tiden. Känns som det här inlägget lät tråkigt med bara massa namn och åkande fram och tillbaka. Men jag hade faktiskt bra men lata dagar, (alla dagar är bra dagar).


Tumblr_lsfl9kp6v91qjti04o1_400_large


Their minds as cold as ice, we are all fools.

"I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I’d be strong there
But I was a fool
Playing by the rules"


The mirrors are a losing game, They only show you backwards anyway.

Quote%2cwords%2cblack%2cand%2cwhite%2ceffect%2clies%2cmessage-bb80ad444d8027c1ea5da7052573f930_h_large 


There are seven billion people in this world. Don't let one ruin your day.

Börjar seriöst få sjuk abstinens för att vara hemma, jag vill utomlands hur mycket som helst nästan. Har kollat reser till Florida, Barcelona och nu Rom. Försöker få iväg den här familjen vart som helst utom till någon stad i Sverige. Klockan halv två idag mötte jag Hanna, gick promenad in till stan, Saskia mötte oss vid halv tre och vid tre mötte vi Selma. Letade kläder och skor och väskor och halsdukar och luktade på parfymer. Selma återvände till sin sista lektion för dagen klockan fyra och vi andra begav oss hem till mig. Klockan fem kom Selma & Charlotte också, pratade om skola, klasser, livet osv och drack te och åt mat och bara umgicks. Tycker om de tjejerna! Studerade även matte, hanna lärde mig PQ formeln, nu förstår jag vad vi håller på med i matte men herregud vad komplicerat våran lärare gör det! Vid åtta var alla ute ur huset och nu har jag letat flygbiljetter. Ska fortsätta med det. Imorgon är det song competition... jag ska jobba och sedan grupp.

Förövrigt. Snart går vi i trean. Snart har vi tagit studenten. Snart måste vi stå på egna ben men livet planerat och jobb och förbredelser. Nej. Jag vill inte det. Det är alldeles för tidigt. Ungdom tack. Tänk när man inte får kryssa i den där rutan längre? Barn ung vuxen. Du får redan nu flyga utomlands själv, till ett annat land, där de pratar något annat språk, helt utanför våra egna gränser, förstår ni att vi anses mer och mer som vuxna, självständiga individer? Jag vill inte.


in the shadow



Why blogga when you can live your life? Not. HAr inte haft blogglust på ett tag kan man ju säga men skolan har gått ganska länge nu men det har gått snabbt. Idag är jag trött i huvet och sov när jag kom hem men blev aldrig pigg, så var det igår med det är inte så bra, man ska sova tidigt! ;) Sen vill jag börja träna igen.
Okej tråkigt, jag skrev.
Ngra bilder

Veronica Maggio


Bilder från när vi var på idol :) (programmet ingen i klassen ser på iaf)


Sen har jag varit lite i skogen också, orientering osv.

The best way to not get your heart broken, is to pretend you don’t have one.

Tisdag. Har avklarat de tre proven för denhär veckan. Businessprov, första business provet någonsin är nu avklarat. Sov fem timmar inatt och gick upp fem imorse för att plugga. Är trött nu. Mamma hade bakat bröd när jag kom hem. Läser om en gammal kompis som är i afrika nu som volentär arbetare, verkar ärligt talat skit coolt! Har bara tre fyra läxor kvar denhär veckan och jag är taggad på livet! Snart är det Höstlov, då vill jag åka utomlands. Förut vare tänkt Italien, sen kanske Frankrike, sedan Italien igen eller Barcelona, och nu till Lindseberg (sverige) hur tänkte dom där? Hur fick vi Italien till ödemarken? Har inte hittat kopplingen än. MENMENMEN OM, så kanske jag Lindsey Lindi åker till DUBLIIIIN! (har lite ekonomiska trubbel att ta tag i innan bara). Har börjat få lätta träningspanikattacker men nu ska jag se på PrettyLittleLiars och njuta av livet. Vill kanske gå på bio.


if you never know truth, you'll never know love

8.15 en lördags morgon, är inte det ganska duktigt av mig att gå upp så tidigt? Åkte med Gabbie till Älvsjö och såg på fotbollsmatch, hon bjöd mig på frukost (chaite, macka & chokladmuffins hihi). Var hemma vid elva igen och har spenderat resten av dagen framför datorn å göra DNA uppsats. Har äntligen fått entrecote och nu ska jag bege mig hem mot My där hon och Lindiwe väntar på mig!


@ Hannas plaschuuue

Schaaa schaa bloggen!
Schhhuuuch är det värsta ljudet som finns, särskilt när det används tillsammans med bokstäverna L, A och R. Testa. Visst var det hemskt???
Snart är det idol också, fast det tittar ju ingen i klassen på. På måndag är jag med på tv, klockan 20 nollnoll, ett väldigt hippt program.
/Schhooofia

let's have a toast for the douchebags

Jag har en sjukligt bra dag, igår och idag var typ super duper. Jag har ett fett underbart liv just nu känner jag. Är så sjukligt taggad på livet!! Igår hade jag super bra dag, flera sjuka men på lunchen var jag Johanna Lina & Lindsey på muffinsfabriken och myste i hösten och sedan fick vi se My sister's keeper på science och Patti lurade mig att gå på songpractice, ville döda henne lite då. Sen träffade jag Gabbie en snabbis. Skrev DNA uppsats och begav mig mot gruppen. Hanna & Markus pluggade fysik och jag försökte förstå. Sen fick jag massage och åt sex stycken bullar och tre chokladbollar. Hade mysig andakt och sen körde vi "varuhuset".

Idag var också en fett bra dag! Business hade jag i tio minuter å sedan spenderade jag och Kattis resten av lektionen att prata om tro och trevliga människor. Hade prov på geography och väl hemma halv två i regnet kände jag mig fortfarande lika glad hihi, så såg på 90210. Har druckit världens godaste te (kanelte) och mamma ringde precis: "jag har ingen oxfilé till dig men jag har kladdkaka". Familjen lämnar mig ensam ikväll, lika bra det, borde plugga för imorgon ska jag tydligen med gabbie och se på match och senare till My med lindi och på söndagen borde jag hinna med min nyblivna tjugo åriga Kim, Hanna & Selma. 
 


Kanelbulledagen!

Idag är det ju kanelbullens dag, tror inte att nån missat det! Har värmt på två bullaaar i mikron, man måste ju äta bullar idag för kanelbulledag-mannen har ju bestämt att man måste göra det liksom! Men i alla fall, idag har varit riktigt najs, vi hade först engelska och då fick vi lyssna på Martin Luther Kings (han är såå awesome!) tal I have a Dream, och sen hade vi historia och civics och då tittade vi på film på båda lektionerna! Snart ska jag möta mamma och syster Matilda och åka till Gallerian :D

Lägger in ett foto från i fredags bara för att vi e så vackra, fast viser lite skumma ut på det här fotot men jag hade inget bättre :P

skratta skratta kompis tills du tappar andan

Älska dom människor som behandlar dig rätt & glöm dom som inte gör det och tro på att allt händer av en anledning, om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de lovade bara att det skulle vara värt det. Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte är och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken kommer förmodligen att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Så skratta för mycket och älska som om du adrig har varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar arg är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra.

quotes ♥

"Glöm inte bort att du är unik. Precis som alla andra."

"Instead of wiping away your tears, wipe away the people who make you cry"

"The harder you fall, the higher you bounce."

"Faith is taking the first step even though you don't see the whole staircase"

"Same shit, different boy."

"If you wanna fly, you got to give up all the shit that weighs you down"

"If people are trying to bring you down, it only means that you are above them."

"You'll never find the right person if you can't let go of the wrong one."

"Don't cry because it's over. Smile because it happened."

"I love you have eight letters, but baby, so does bullshit."

"Cause in the end, all you really have is memories"

maskerad

Är fet irreterad. jag borde plugga femhundra gånger tusen saker känns det som. Ska börja nu klockan åtta, söndagkväll. Känns bra. Fredagen spenderas som sagt hos charlotte, jätte mysigt men var trött (udda?). Lördagen bestod av att fixa sig och städa. När klockan blivit två tog sig Lindi och Lindsey hit, vi lagade mat och senare kom Alva, Bella, Becka & Olivia, så åt vi och pratade vi. Vid halv sju tog jag olivia lindi och lindsey tåget till Farsta Strand, hem till Matilda och började fixa oss. Jag var hippie, Matilda död, Lindi punkare, Lindsey geisha, Olivia oldschool (typ ungefär kanske nästan). Vi begav oss mot my och hade en väldigt bra kväll med mycket trevligt folk. åkte hemåt vid tre tiden när de flesta gått eller däckat. har sovit mesta delen av dagen idag. men fick träffa min älskade gabbie i några timmar i varjefall.


RSS 2.0