miss the days when life was simple

(killar är idioter - alltså alla, någon som säger emot? någon? hallå någon? any takers? inte??? nähä, trodde inte det heller. må dina hårddiskar förevigt alltid krasha. bara inom parantes såhär).
Lördagen var det hemma hos Emma, hon bodde jätte högt upp, så på taket egentligen, så vi satt på balkongen och spelade kort. Hennes styvbröder hade roligt och spelade skjutspel på tvn, det lät som att man var på ett krigsfält, så sjuktligt högt ljud de hade på. Hanna och jag gick hem från Fridhemsplan, och tog en promenad vid årstaviken. På kvällen såg vi fish tank, inte speciellt bra film.
Söndagen kom och vi lagade mat, köttfärssås och pasta, blev faktiskt riktigt stolt! Sedan gick vi promenad till liljeholmen och satt vid vattnet och badade.. och sen åkte vi till fruängen och mötta gabbie, åkte tillbaka till söder och gick en promenad och satte oss vid årstaviken och pratade. Sen hem till mig och åt bullar, så kom Selma. Vi gjorde ingenting speciellt, läste om ett ganska stort bråk typ. Senare kom Lindsey och efter att inte träffat folk från förra klassen på ett år så gick jag Gabbie Hanna Lindsey till Albins kolonilott och träffade fyra fem killar där typ, vi gjorde ingeting speciellt, var där i några timmar bara. Och det var den helgen. 
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0