Våran nyårsnatt

däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn.


Nyår: 2010 - 2011
Vi är hemma nu, hos mig dock. Efter att jag ätit på Vapiano med familjen så åkte jag hem till Hanna, och därifrån kom vi iväg vid nio tiden. Sedan när vi kom fram till Julia på Rådmansgatan så var det väl lätt stelt först men ja, sedan så blev det bättre stämning och vi hälsade på massa folk och snackade, det var skoj. På tolv slaget gick vi ut, det var jävligt jobbigt, det var svårt att få ner Hanna från trappan, hon la sig hellre på golvet, och resten av människorna väntade ute så jag började skrika på henne och tillslut gick hon ner för trapporna, men då la hon sig istl utanför och en tjej hjälpte henne med skorna, jag klarade inte av att anstränga mig och fixa skor så jag gick. I vilket fall kom vi fram till Kungsträdgården och det sköts lite fyrverkerier men vi hade glömt våra, i vilket fall så kramades typ alla och man sa gott nytt år, sedan på vägen tillbaka så kom marken emot mig (det var inte jag som ramla..) och samma tjej som hjälpt hanna med skorna hjälpte nu mig upp igen. Hemma hos Julia var det roligt ialf, pratade med mycket folk, även folk från min skola, som går i trean, så för första gången visste typ alal vilken IEGS var för skola, men inte vilken kärrtorp var, men jag övade på min engelska ialf (för de kunde bara engelska)!

Jag filmade i vilketfall jävligt mycket korta filmer, en film var typ såhär: Jag - "vill du fira nyår med mig?" Någon - "Ja jag är ju här eller hur?" Hanna - "Han är ju så illa tvungen", det var väldigt roligt att se den filmen, mycket tider av kvällen gick ut på att leta efter Hannas  borttappade saker, typ hennes mobilbaklucka (ännu inte funnen), hennes kamera, hennes busskort & comviqkompispåfyllning (dock var dessa två sistnämda saker aldrig borta), hennes vantar, hennes mössa och även det man har på fötterna (vilket i dettafallet var hennes strumpor men hon glömde vad det hette). Efter att jag hittat hennes vantar och mössa så sprang vi till tunnelbanan och tog den hem, och var hemma redan tio över tre. Dock hade ju jag tappat bort mina nycklar så medans Hanna låg däckad i mitt rum (så hon minns inte att jag var borta överhuvudtaget) gick jag tillbaka till stationen och letade om jag tappat dem, där började någon snubbe snacka med mig och sedan när jag kom hem igen skulle jag få Hanna att byta om men hon vägrade och jag gick och la mig tillslut.

Nu har vi ju vaknat ialf och kollat igenom alla pinsamma filmer och hittat Hannas alla saker utom telefonbakluckan. Igår så ringde vi en del människor också, men det kändes bra! Och idag hittade Hanna sms hon inte hade någon aning om att hon skickat eller fått, därav lite sent svarat på era gottnyttår meddelanden. Nu ska vi glömma våran nyårsångest, ialf försöka och ta det lugnt. Vi måste även duscha och mitt hår luktar rök, blä. HOPPAS NI HADE ETT BRA ÅR OCH VI HOPPAS ATT FÅ SE MER AV ER I FRAMTIDEN!!!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0