2 dec

Hej bloggen! Idag vaknade jag och funderade medans jag typ sov om jag skulle gå på svenskan eller inte, jag blev förvirrad och tänkte att jag ville sova och kanske ändå inte skulle hinna så jag struntade i det. Det spelar typ ändå ingen roll för vi gör ju inget på svenskan! Sen så När jag skulle till skolan hann jag precis med tåget som gick 10 i asså jag tänkte lite fel för jag skulle egentligen med tåget som gick 20 i men aja nu skulle jag i alla fall ha 5min på mig att ta mig till skolan... Vid gullmars så står tåget stilla jättelänge och sen släcktes lamporna och en röst sa ngt om att tåget skulle stängas och alla måste gå av. Blev alltså tvungen att ta nästa tåg :/ Sen när jag är på det tåget vid hammarbyhöjden är det ngt fel på dörrarna och dom typ stängs och öppnas hela tiden och där står tåget as länge.. Kommer till skolan typ 20 min sent bara men inte så bra för vi hade matte och han brukar få damp varje lektion när ngn kommer sent men jag hade tur, han märkte nog inte ens att jag kom fast jag blev tvungen att sitta längst framme ;)
Sen kom michaela fram till mig och sa att min mördare skulle vänta på mig utanför klassrummet efter lektionen för hon typ känner honom och han är lång men jag fattade inte om det var så men ingen tog mig idag i alla fall ;)
 
Sen hade vi datakunskap och läraren var sjuk men alla satt typ och jobbade ändå! Jag fick inte så mycket gjort hehe lekte typ frisör istället, jag är faktiskt ganska duktig om jag får säga det själv! ;) Gjorde inbakade flätor, ni får se bild imrn!

Gillar att jag och mina föräldrar sitter vid matbordet och diskuterar olika sätt att fuska på, mamma var väldigt inspirerande men tror inte jag kan fuska på ett engelska bokprov som jag har imrn tyvär ;)

Godnatt nu! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0